- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 9 miesiąc temu #323852 przez Insomnia
Gorla z objawów:
- od dwóch tygodni mnie boli podbrzusze falami, boli i przechodzi, kłuje od czasu do czasu
- od 4 dni tempka się trzyma na jednym poziomie co jest dla mnie szokiem
- po dniu pracy wieczorem boli mnie strasznie podbrzusze, ze usypiam tylko na brzuchu bo inaczej nie da rady
- od dwóch tygodni mnie boli podbrzusze falami, boli i przechodzi, kłuje od czasu do czasu
- od 4 dni tempka się trzyma na jednym poziomie co jest dla mnie szokiem
- po dniu pracy wieczorem boli mnie strasznie podbrzusze, ze usypiam tylko na brzuchu bo inaczej nie da rady
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 9 miesiąc temu #323870 przez agnesssa
Haaaa no w końcu jakiś teścior
Insomnia zaciskam z całych sił za dwie kreseczki Qrcze do 12 jeszcze tyle czasu Ale wytrzymam
Mesy no za Twoją owu i zachodzenie też trzymam kciuki
Gorla nie panikuj, bo wiadomo, że musi być dobrze to Ty masz wizytę tak jak Inso testuje No to czekam cierpliwie. Ale czuje, że to musi być dobry czas To słonko za oknem mi to podpowiada
Insomnia zaciskam z całych sił za dwie kreseczki Qrcze do 12 jeszcze tyle czasu Ale wytrzymam
Mesy no za Twoją owu i zachodzenie też trzymam kciuki
Gorla nie panikuj, bo wiadomo, że musi być dobrze to Ty masz wizytę tak jak Inso testuje No to czekam cierpliwie. Ale czuje, że to musi być dobry czas To słonko za oknem mi to podpowiada
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 9 miesiąc temu #323888 przez @nulka
heloł
ale rejwach wiosenny tutaj od rana
mam przeczucie że na wiosnę tu się niejedna ciężarówka wykluje
no ja gdybym, możliwe, jakimś cudem, niespodziewanie, dziwnym trafem nie zakończyła tego cyklu @ do 17 marca włącznie to też bym się załapała na mamusię listopadową
z czego bym sie cieszyła bo już mam doświadczenie jako listopadowa mama
Insomnia oczywiście Ciebie w kolejce przed sobą puszczam - testuj i wklejaj II kresie
ale rejwach wiosenny tutaj od rana
mam przeczucie że na wiosnę tu się niejedna ciężarówka wykluje
no ja gdybym, możliwe, jakimś cudem, niespodziewanie, dziwnym trafem nie zakończyła tego cyklu @ do 17 marca włącznie to też bym się załapała na mamusię listopadową
z czego bym sie cieszyła bo już mam doświadczenie jako listopadowa mama
Insomnia oczywiście Ciebie w kolejce przed sobą puszczam - testuj i wklejaj II kresie
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 9 miesiąc temu #323895 przez @nulka
Ja uważam że to dobry miesiąc\ bo dziecko jak ma około 5-6 miesięcy to nie chce już na leżąco w wózku spacerować i wstaje i się rozkopuje. Mój syn dodatkowo czasami podczas spaceru domagał się żeby go z tego wózka wyciągnąć. A zatem mrozy przeleżał grzecznie, spokojnie opatulony, osłonięty od wiatru jak dzidziusie powinny A potem już była wiosna i zamieniliśmy wózio na spacerówkę. Tak to widzę bo tak było
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu #323899 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej babeńki
Trzymam za Was wszystkie kciuki z całych sił!!!
Gosiaka Utulam i wierzę, że teraz jak powód niepowodzeń został zażegnany to za moment dwoma kreseczkami się tu pochwali.
Śledze Was wszystkie i czytam co tam skrobiecie...
A... śniła mi się Mirella, choć jej zdjęcia nie widziałam, ale we śnie poznałam po Duśce Pamiętam, że miałam dylemat czy podejść i zapytać czy to ona i zaczęłam od pytania jak ma na imię córeczka W moim śnie Mirella miała blond włosy, hmm ciekawe czy moja wyobraźnia trafiła Przesyłam uściski!!!
Trzymam za Was wszystkie kciuki z całych sił!!!
Gosiaka Utulam i wierzę, że teraz jak powód niepowodzeń został zażegnany to za moment dwoma kreseczkami się tu pochwali.
Śledze Was wszystkie i czytam co tam skrobiecie...
A... śniła mi się Mirella, choć jej zdjęcia nie widziałam, ale we śnie poznałam po Duśce Pamiętam, że miałam dylemat czy podejść i zapytać czy to ona i zaczęłam od pytania jak ma na imię córeczka W moim śnie Mirella miała blond włosy, hmm ciekawe czy moja wyobraźnia trafiła Przesyłam uściski!!!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 9 miesiąc temu #323905 przez @nulka
Inso wiele kobiet mówi że czuły że są w ciąży od samego poczęcia. Coś w tym jest
I to jest zupełnie co innego niż wkręcanie sobie objawów.
Ja dokłądnie rok temu zanim zrobiłam test też "czułam" że to ciąża, to jakiś rodzaj przeświadczenia że jest coś inaczej. Niestety długo się nie nacieszyłam Razem z opóźnioną @ ciąża się skończyła po paru dniach
I to jest zupełnie co innego niż wkręcanie sobie objawów.
Ja dokłądnie rok temu zanim zrobiłam test też "czułam" że to ciąża, to jakiś rodzaj przeświadczenia że jest coś inaczej. Niestety długo się nie nacieszyłam Razem z opóźnioną @ ciąża się skończyła po paru dniach