BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #324860 przez gorla
gosiak najwazniejsze ze drożne jajowody!!!!!! bedzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss:

bidolku super ze dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!

mi sie tez Filip podoba ale niestety szwagierka tak nazwała syna, Marek jest jego chrzestnym :angry: i Lena bardzo, ale Marek sie uparł że to rosjańskie i że tirami mu się kojarzy :angry: :angry:
ogólnie to Marecki chce Paulinka, ale po moim trupie!! Chciałam te Maję ale głupio do nazwiska brzmi :P :P A przecież inię jest na całe życie, kij że w przedszkolu czy szkole tyle imion, potem bedzie w innym towarzystwie i wsród ludzi w innym wieku
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #324864 przez gosiak
dokładnie imię na całe życie, ja się jeszcze patrze że np. dziewczynka będzie podobna do mnie czy do M i czy jak będzie starasz czy dalej będzie pasowało te imię, bo do małej istotki każde imie pasuje :silly:

Lenka mi się też podoba, Natasza tez takie ruskie, po co mi o tych tirach pisałas teraz mam klina buahahah :blush: ale ten Twój M to ma skojarzenia hahah :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #324877 przez gorla
gosiak nie słuchaj mojego Mareckiego!!!! :lol: :lol: ja bym i tak dała Lena ale to twarde imie i nazwisko mam takie pogodowe hehe twarde
12 lata 9 miesiąc temu #324891 przez sylka
Lena bardzo ładne. U nas jakby była córeczka to mąż wybrał Natalię :) no ale jest Jakub :)

Co do pory urodzin to uważam swoja za superową. Kuba osesek zjadał cyca i hop na spacerek spokojnie 3 godz. po karmeniu spał. w zimę chodziliśmy po 1 godz. a od wiosny po ciepła jesień prawie całe dnie. Spokojnie mogłam karmić na dworzu. W listopadzie przesiedliśmy się po 7,5 mies do spacerówki na zimę śpiworek i siedział grzecznie w wózku. Teraz sniegu nie ma śmiga sobie na nóżkach i bawi na placu zabaw. Czekam na ciepłe wiosenne dni i lato to dopiero będzie ganianie :D
12 lata 9 miesiąc temu #324895 przez gorla
sylka u ciebie to już bliżej do wiosny było. Moim zdaniem najgorzej na jesień :ohmy: w listopadzie Oliwia zaczyna sezon chorobowy i ciągnie do lutego, wszystko łapie od katarku przez oskrzela po szkarlatyny i inne.
12 lata 9 miesiąc temu #324904 przez chłopek
hej dziewczynki:)
u nas brzydka pogoda:( wczoraj tak ładnie słoneczko swieciło a dzisiaj tak pochmurno.
później wybieramy sie do prababci bo wyjezdza i idziemy sie pożegnać
12 lata 9 miesiąc temu #324909 przez gorla
chłopek u mnie dzis pięknie ale zimno troszkę. Ubierzcie sie ciepło na spacer bo to zdradliwa pogoda ;) mój emek sie tak wczoraj załatwił
12 lata 9 miesiąc temu #324912 przez chłopek
nie wiem czy pódziemy na spacerek bo znowu musze wózek znieć :( już mnie to wkurza, dobrze że prababcia Ksawcia dwa kroki od nas mieszka:)
12 lata 9 miesiąc temu #324913 przez sylka
gorla napisał:

sylka u ciebie to już bliżej do wiosny było. Moim zdaniem najgorzej na jesień :ohmy: w listopadzie Oliwia zaczyna sezon chorobowy i ciągnie do lutego, wszystko łapie od katarku przez oskrzela po szkarlatyny i inne.

Fakt mój do zimy to już odchowany był, a jak wyszliśmy ze szpitala też wielkich mrozów już nie mieliśmy.
12 lata 9 miesiąc temu #324915 przez Lacrijka
A u Lacrusi bezie tak :
Dziewuszka - Anastazja, Zoja lub Ligia
Choposzek - Maxiu (po kocie) ewentualnie Kajetan

Jajuchy mnie bolą, która chce za cukierka przejąc ??? :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #324919 przez gorla
Lacrijka napisał:

A u Lacrusi bezie tak :

leję :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Maxx po kłocie hahahaha ale imiona orginalne nie powiem :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #324920 przez sylka
Chłopek a moze niech z rana twój mąż znosi ci wózek a później wnosi żebys nie dzwigała

U mnie znosze sama ale po spacerze zostawaim na dole i mąż jak wraca z pracy wnosi mi.
12 lata 9 miesiąc temu #324923 przez mesy
Lacra Zoja fajne ale u mnie jest pies który nazywa się Zoja i to mieszka jeszcze nade mną :P :P :P
12 lata 9 miesiąc temu #324928 przez Lacrijka
mesy napisał:

Lacra Zoja fajne ale u mnie jest pies który nazywa się Zoja i to mieszka jeszcze nade mną :P :P :P

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #324929 przez gosiak
Lacrijka napisał:

A u Lacrusi bezie tak :

widze że Zoja Ci przypadła do gustu :laugh: fajne i niespotykane :kiss: Maxiu hahha Lacra na obiad będzie dziecko wołać a tuu kot będzie leciał :lol: :lol: :lol: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży