- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #324860 przez gorla
gosiak najwazniejsze ze drożne jajowody!!!!!! bedzie dobrze
bidolku super ze dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!
mi sie tez Filip podoba ale niestety szwagierka tak nazwała syna, Marek jest jego chrzestnym i Lena bardzo, ale Marek sie uparł że to rosjańskie i że tirami mu się kojarzy
ogólnie to Marecki chce Paulinka, ale po moim trupie!! Chciałam te Maję ale głupio do nazwiska brzmi A przecież inię jest na całe życie, kij że w przedszkolu czy szkole tyle imion, potem bedzie w innym towarzystwie i wsród ludzi w innym wieku
bidolku super ze dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!
mi sie tez Filip podoba ale niestety szwagierka tak nazwała syna, Marek jest jego chrzestnym i Lena bardzo, ale Marek sie uparł że to rosjańskie i że tirami mu się kojarzy
ogólnie to Marecki chce Paulinka, ale po moim trupie!! Chciałam te Maję ale głupio do nazwiska brzmi A przecież inię jest na całe życie, kij że w przedszkolu czy szkole tyle imion, potem bedzie w innym towarzystwie i wsród ludzi w innym wieku
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu #324864 przez gosiak
dokładnie imię na całe życie, ja się jeszcze patrze że np. dziewczynka będzie podobna do mnie czy do M i czy jak będzie starasz czy dalej będzie pasowało te imię, bo do małej istotki każde imie pasuje
Lenka mi się też podoba, Natasza tez takie ruskie, po co mi o tych tirach pisałas teraz mam klina buahahah ale ten Twój M to ma skojarzenia hahah
Lenka mi się też podoba, Natasza tez takie ruskie, po co mi o tych tirach pisałas teraz mam klina buahahah ale ten Twój M to ma skojarzenia hahah
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #324891 przez sylka
Lena bardzo ładne. U nas jakby była córeczka to mąż wybrał Natalię no ale jest Jakub
Co do pory urodzin to uważam swoja za superową. Kuba osesek zjadał cyca i hop na spacerek spokojnie 3 godz. po karmeniu spał. w zimę chodziliśmy po 1 godz. a od wiosny po ciepła jesień prawie całe dnie. Spokojnie mogłam karmić na dworzu. W listopadzie przesiedliśmy się po 7,5 mies do spacerówki na zimę śpiworek i siedział grzecznie w wózku. Teraz sniegu nie ma śmiga sobie na nóżkach i bawi na placu zabaw. Czekam na ciepłe wiosenne dni i lato to dopiero będzie ganianie
Co do pory urodzin to uważam swoja za superową. Kuba osesek zjadał cyca i hop na spacerek spokojnie 3 godz. po karmeniu spał. w zimę chodziliśmy po 1 godz. a od wiosny po ciepła jesień prawie całe dnie. Spokojnie mogłam karmić na dworzu. W listopadzie przesiedliśmy się po 7,5 mies do spacerówki na zimę śpiworek i siedział grzecznie w wózku. Teraz sniegu nie ma śmiga sobie na nóżkach i bawi na placu zabaw. Czekam na ciepłe wiosenne dni i lato to dopiero będzie ganianie
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #324913 przez sylka
gorla napisał:
Fakt mój do zimy to już odchowany był, a jak wyszliśmy ze szpitala też wielkich mrozów już nie mieliśmy.sylka u ciebie to już bliżej do wiosny było. Moim zdaniem najgorzej na jesień w listopadzie Oliwia zaczyna sezon chorobowy i ciągnie do lutego, wszystko łapie od katarku przez oskrzela po szkarlatyny i inne.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #324919 przez gorla
Lacrijka napisał:
leję Maxx po kłocie hahahaha ale imiona orginalne nie powiem
A u Lacrusi bezie tak :
Dziewuszka - Anastazja, Zoja lub Ligia
Choposzek - Maxiu (po kocie) ewentualnie Kajetan
Jajuchy mnie bolą, która chce za cukierka przejąc ???
leję Maxx po kłocie hahahaha ale imiona orginalne nie powiem
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu #324929 przez gosiak
Lacrijka napisał:
widze że Zoja Ci przypadła do gustu fajne i niespotykane Maxiu hahha Lacra na obiad będzie dziecko wołać a tuu kot będzie leciał
A u Lacrusi bezie tak :
Dziewuszka - Anastazja, Zoja lub Ligia
Choposzek - Maxiu (po kocie) ewentualnie Kajetan
Jajuchy mnie bolą, która chce za cukierka przejąc ???
widze że Zoja Ci przypadła do gustu fajne i niespotykane Maxiu hahha Lacra na obiad będzie dziecko wołać a tuu kot będzie leciał