BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #325516 przez sylwka727
hmm dziś w nocy mi się okres skończył więc rano była pierwsza próba w tym cyklu:) dobrze że to próbowanie jest przyjemne:)

Gorla strata dziecka jest okropna, Śmierć Mateuszka mną wstrząsnęła mimo iż żył tylko 2 doby ale śmierć Adrianka była 100 razy gorsza bo chodziłam do niego przez ponad miesiąc i już mi go dotykać pozwolili a lekarze dawali nadzieje na to że przeżyje, okropnie się załamałam po tym jeszcze nie doszłam do siebie chwilami mam załamania...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #325554 przez kivi
hej :-)Mirella czy to tu mam być? hhhhe
12 lata 9 miesiąc temu #325555 przez Dorota4
Dziękuje wam wszystkim za słowa otuchy :) :) :) i cały czas myśle pozytywnie bo nie ma innego wyjścia muśi być dobrze.A mój tydzień to prawie 8.
Gorla nie stresuj się tak bardzo wizytą będzie dobrze zobaczysz fasolinke,i odrazu ci będzie lepiej.
U mnie już serduszko bije :) :) :)
12 lata 9 miesiąc temu #325557 przez bidol
@nulka - no cieszę się bardzo - choć to dla mnie wielki szok :ohmy: :ohmy:

Emka - a no ratuję :silly: Taki prezęt na dzień kobiet dostałam - małą kobietkę :woohoo:

A Mirella - to czrownica nie z tej ziemi :lol: :lol: :lol: pomimo że na USG wyszedł chłopak to ona tak zaczarowała że na następnym wyszła już dziewuszka :lol: :lol: :lol:

Dorota - trzymam kciuki za fasolkę :kiss:

Sylwka - straszne to co piszesz- bardzo Ci współczuję i podziwiam że masz jeszcze w sobie tyle siły :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #325558 przez Dorota4
Sylwka727 trzymam za was kciuki aby się udało :) :) :)
12 lata 9 miesiąc temu #325561 przez gosiak
Sylwia bardzo Ci współczuję, strata dziecka to coś strasznego, silna kobieta z Ciebie, życzę szybkiego zaciążenia i żeby tym razem było wzystko dobrze :kiss:

Gorluś trzymam za wizyte kciuki :kiss: ja 13 marca też mam wizyte mam nadzieję że nic mi się tam nie porobiło :dry:

chłopku to jak boli to może warto prywatnie pójść sprawdzić czy wszystko gra :blink:

a swoją drogą to strasznie drogo u Ciebie prywatnie u mnie od 70 zł z usg przyjmują :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #325562 przez bidol
chłopku - gosiak ma rację - lepiej to sprawdzić :ohmy:

ja za USG 3/4d i nagranie zapłaciłam 200 zł
zwykłe USG kosztuje u nas 100 zł
12 lata 9 miesiąc temu #325569 przez gorla
sylka przepraszam, ze pytam, ale jak straciłaś dzieciaczki?? urodziłaś blizniaki ? silna z ciebie kobietka, bardzo ci współczuje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

gosiak 13sty jest u mnie szczęśliwy, mam nadzieję ze tym razem również :) ale schizy dalej mam i nic nie pomaga, tylko śluz sie zien już panikuje, bo wtedy od tego sie zaczęło
12 lata 9 miesiąc temu #325584 przez sylwka727
Gorla Tak, urodziłam bliźniaki Mateuszek zmarł bo dostał krwotoku bo pękła mu żyłka w płucu a Adrianek dostał silnej infekcji i ostrego zapalenia płuc. Cała historia jest tu: www.zapytajpolozna.pl/50-strata-ciazy/32...-aniolki.html#325024

Dziękuję za życzenia zaciążenia:)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #325586 przez mesy
gosiak 13-sty fajna data więc na pewno będzie wszystko ok ;) ;) ;) ;)

sylwka o kurczę ale przeżyłaś :( aż w sercu ściska :(
Trzymam kciuki za staranka :lol: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #325587 przez gosiak
sylwka trzymaj się :kiss: :kiss:

gorluś na bank teraz będzie dobrze innej opcji nie widzę :kiss:

idę za okna się brać bo już patrzeć na nie nie mogę, a przez nie to tym bardziej haha :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325617 przez gorla
sylwka jeny , czytałam twoje posty jak sama poroniłam :( :( :( tera pamiętam!! kochana ale przeszłaś, ściskam cię mocno i życzę szybkiego zafasolkowania :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

gosiak ja też widzę moje okna i kurczę nie chce mi sie :blush: :blush: może potem hehe jak narazie jestem tak zmęczona rozkojarzona i zestrachana ze nic mi sie nie kce B) B) B) B) B)

Dziś miałam na łobiad kopyta z gularze i kapustka kiszona mniam mniam , ale kurczok pieczony za mną łazi.. ehh jutro rosół i pewnie kurczak jak co tydzień, bo małż se nie wyobraża niedzieli bez rosołu

Dziewczyny mam pytanie o tyłozgięcie macicy.. orientujecie sie czy jak sie naprostowuje w ciąży to są jakieś objawy ?? podobno bolą plecy z tyłu, ale ja mam taki jakby ucisk na szyjkę :unsure: :unsure:
12 lata 9 miesiąc temu #325659 przez bidol
Gosiakowa - to wpadnij do mnie i też mi umyj - bo u mnie już zasłon nie trzeba :silly:

Gorluś - no ja nie wiem jak to jest z tym tyłozgięciem, ale na szyjkę to i mi napierało - to chyba normalne bo wszystko tam się zmienia i robi się miejsce dla dzidziusia ;) ale powiedz na wizycie o tym ginkowi :) a za mną taka wypasiona pizza chodzi :S ale nie chce się za bardzo objadać :huh: ale Ty jaknajbardziej powinnaś :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Sylwka - utulam :kiss: :kiss: :kiss: - silna kobieta z Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #325667 przez gosiak
Jeny odchamiłam chate i nie mam sił :dry: jeszcze tylko podłoga do umycia w pokoju i gites, kopyta wykładami i nic nie robie. Ja na obiad miałam rigatoni mmm pyszne jeszcze na kolacje sie ostało :blink: A te okna to tylko od dworu umyłam :laugh: za uja nie kce mi się i stwierdziłam że od środka nie jest źle :blink:

bidolku podoba mi się jak piszesz "Gosiakowa" haha gęba nie wiem czemu mi się rozjeżdża :lol:

Gorla szamaj szamaj ile wejdzie może po ciąży pare kg Ci się "odłoży" :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #325671 przez gorla
gosiaczku mi u mnie okna mozesz machnąć , bo też nhieciekawe ;) ;) a ja za to z bocianem zagadam.. wiesz :silly: :silly: :silly:

A kilosy po ciąży ..ojj nie ma szans ,marzenie ;) po Oliwii nic nie zostało wręcz ubyło, ale teraz stara jestem wiec moze inaczej będzie

bidolku a ja pizzy nie lubię!!! wiem jestem inna :lol: :lol: :lol: mówisz że ty miałaś z tym napieraniem ?? a śluz jaki masz?? ten biały lepki, bbo ja czasem mam ciut rozciągliwego :unsure: :unsure:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia