- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326356 przez gorla
mesy spokojnie, dopiero 10 dc masz, bedą objawy
Inso jesteś??? za szybko test walnęłaś, nawet nie wiemy kiedy dokładnie owu była, u mnie w 13 dc rano słaba krech druga, jeszcze jeden teścior !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wierze w ciebie
Inso jesteś??? za szybko test walnęłaś, nawet nie wiemy kiedy dokładnie owu była, u mnie w 13 dc rano słaba krech druga, jeszcze jeden teścior !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wierze w ciebie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326362 przez sylwka727
aha już drugi dzień mam jakieś takie dziwne objawy, wczoraj praktycznie nic nie jadłam tylko małe śniadanie i późną kolację bo nie byłam głodna a dziś też nie mam apetytu a brzuch mnie boli chwilami okropnie dziś w nocy musiałam aż no-spę wziąć, chyba będę się musiała do mojego gina przejść, w sumie i tak powinnam w tym tygodniu do kontroli takie zalecenie ze szpitala
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326366 przez Majowka
Inso, super! czekamy!
Gorla, fajny wozeczek. U nas nie ma takich modeli w sklepach
Agnessa, 4 marca poczulam pierwsze "poruszenie" i od tego czasu cos tam sie wierci czasami jak odpoczywam po posilku, ale nie jestem w stanie jeszcze odczuc majac aktywny tryb zycia, pewnie jeszcze troszke
Gorla, fajny wozeczek. U nas nie ma takich modeli w sklepach
Agnessa, 4 marca poczulam pierwsze "poruszenie" i od tego czasu cos tam sie wierci czasami jak odpoczywam po posilku, ale nie jestem w stanie jeszcze odczuc majac aktywny tryb zycia, pewnie jeszcze troszke
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326373 przez mesy
gorlaz tym że ja miałam ostatnio wcześniej owu bo w 11 dc cyklu i dużo wcześniej już mnie jajcory bolały a teraz nic a nic ... no ale pożyjemy zobaczymy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dooopa dooopa dooopa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu #326475 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hejka
Dorotka Trzymkaj sie, ja tez dokładnie w 8 tygodniu miłam tego krwiaka, chyba miesiac w łóżku leżałam, brałam nospe i luteinę Ale potem w 4 miesiacu na swoim weselu tańcowałam do rana Będzie git!!!
Majówka Poruszenia pozazdraszczam
Inso pierwszy test często wychodzi negatywny albo bardzo słabo widoczny , zaczekaj i powtórz
Ja dzis z Wikulą u lekarza byłam, bo główka ją boli już 4 dzień, zaczęło sie od jakby podziębienia, no ale objawów typowych nie miała... Wczoraj zmierzyłam jej temperaturę i miała 35,9 !!! Przeraziłam się... i z rana do lekarza pobiegłam, ona mówi ze moze to jakiś wirus, który lekko znosi , ale gdyby ta niska temperatura sie utrzymywała i ból głowy to mam zbadać morfologie i TSH. Troche sie martwię...
Pozdrawiam każdą z Was
Dorotka Trzymkaj sie, ja tez dokładnie w 8 tygodniu miłam tego krwiaka, chyba miesiac w łóżku leżałam, brałam nospe i luteinę Ale potem w 4 miesiacu na swoim weselu tańcowałam do rana Będzie git!!!
Majówka Poruszenia pozazdraszczam
Inso pierwszy test często wychodzi negatywny albo bardzo słabo widoczny , zaczekaj i powtórz
Ja dzis z Wikulą u lekarza byłam, bo główka ją boli już 4 dzień, zaczęło sie od jakby podziębienia, no ale objawów typowych nie miała... Wczoraj zmierzyłam jej temperaturę i miała 35,9 !!! Przeraziłam się... i z rana do lekarza pobiegłam, ona mówi ze moze to jakiś wirus, który lekko znosi , ale gdyby ta niska temperatura sie utrzymywała i ból głowy to mam zbadać morfologie i TSH. Troche sie martwię...
Pozdrawiam każdą z Was
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326578 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Witam
wszystkie nowe i i już znające mnie staraczki...
Boli mnie dziś głowa wzięłam APAP i nic... mam nudności ale nie mogę zwymiotowac... moze to stres jakas masakra, może ciśnienie...
wszystkie nowe i i już znające mnie staraczki...
Boli mnie dziś głowa wzięłam APAP i nic... mam nudności ale nie mogę zwymiotowac... moze to stres jakas masakra, może ciśnienie...
ViFi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez ViFi.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 9 miesiąc temu #326609 przez agnesssa
Majówkasuper, ze już czujesz, nie mogę się doczekać opczuć mojego maluszka Może na święta dostanę w prezencie kopniaka A tak w ogóle to dzisiaj pierwszy dzień nie mam mdłości ani nic Ciekawe czy utrzyma się do wieczora
Insomnia to zrobisz jutro teściora
Mesy a może tym razem będzie bezboleśnie Przytulaj się i nie marudź Ja liczę, że Twoja owulka się znajdzie
Vifi a u Ciebie to który dc Mdłości i ból głowy są podejrzane
Insomnia to zrobisz jutro teściora
Mesy a może tym razem będzie bezboleśnie Przytulaj się i nie marudź Ja liczę, że Twoja owulka się znajdzie
Vifi a u Ciebie to który dc Mdłości i ból głowy są podejrzane
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 9 miesiąc temu #326610 przez ViFi
ViFi
agnesssa napisał:
Vifi a u Ciebie to który dc Mdłości i ból głowy są podejrzane [/quote]
===== dzis 28 dc
Vifi a u Ciebie to który dc Mdłości i ból głowy są podejrzane [/quote]
===== dzis 28 dc
ViFi
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326624 przez emka
Vifi Zaciskam zeby to było to
Sylwuś Dopiero doczytałam twoją historię... Przykro mi... Jesteś dzielna... i masz kochanego męża... Życzę Ci z całego serca żeby udało Ci sie jak najszybciej zafasolkować to najlepsze lekarstwo
Ja po tym ostatnim poronieniu mam "sexowstręt" czy jak to nazwać... W każdym razie wydaje mi sie to takie bezsensowne i bezcelowe... Cztery miesiące staranek namieszały mi w głowie... No cóż... MOze mi przejdzie bo mąż sie buntuje
Czekam na @, już 4 tygonie po zabiegu jestem...
Sylwuś Dopiero doczytałam twoją historię... Przykro mi... Jesteś dzielna... i masz kochanego męża... Życzę Ci z całego serca żeby udało Ci sie jak najszybciej zafasolkować to najlepsze lekarstwo
Ja po tym ostatnim poronieniu mam "sexowstręt" czy jak to nazwać... W każdym razie wydaje mi sie to takie bezsensowne i bezcelowe... Cztery miesiące staranek namieszały mi w głowie... No cóż... MOze mi przejdzie bo mąż sie buntuje
Czekam na @, już 4 tygonie po zabiegu jestem...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez emka.