BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #327259 przez bidol
mierlla - wzywałaś :) Jak mowa o straconym cyklu - to ja ja ja

sylwka - :kiss: :kiss: :kiss:

a tu brzusio mój - głaskajcie :) :) :)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #327279 przez @nulka
bidol wańtuszek masz poprostu PIĘŁKNY :laugh:
głaskam

Kivi ja się tak nie bawię :angry:
a serio oczywiście gratuluję, aleś sprinterka!!! :kiss:

sylwka rób co Ci intuicja podpowiada ale praca Ci nie przeszkodzi :blink:

Mirella ja to już teraz lecę 13ty stracony :P :P :P :P :P

jestem dzisiaj mega śpiąca, padam na pyszczek
12 lata 9 miesiąc temu #327327 przez emka
Bidolku Cudaśny brzusio :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 9 miesiąc temu #327339 przez sylwka727
Bidol śliczniasty brzuszek

wiem, wiem że wy mi dobrze podpowiadacie, :blush: widzicie przez tę obsesję nawet na dobre rady reaguję źle bo tylko jeden cel sobie upatrzyłam i nic więcej nie widzę :blush:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #327347 przez Mirella
Eee tam, Sylwka, przylazłaś do nas na forum, znaczy ludzi potrzebujesz, to teraz trzeba jeszcze tych realnych i tyle :) a ja po raz kolejny powtórzę to co Moniq kiedyś napisała nie pamiętam czy tu, czy gdzie indziej, jak się za bardzo chce dzidzi to to może powodować wzrost prolaktyny, a to z kolei nie pomaga a przeszkadza zafasolkowaniu. Dlatego najszybciej zachodzą te co odpuszczą, albo wcale nie chcą.
Dlatego trzeba sobie przynajmniej wmówić że się odpuszcza, oszukać trochę organizm :lol:

poszłam do sklepu i nie mogłam się zdecydować śledzie czy kremówka, to kupiłam oba ;)

Bidolku, pogłaskałam, a jakże, dziewczynką się zarazić to ja pierwsza chcę :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #327366 przez bidol
dzięi dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
z całego serca życzę każdej z Was takiego brzucholka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
a że ja mam lekkie zadatki na czarownicę - zaraz po Mirelli to macie takie brzuszki jak w banku :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirella - śledzie i kremówka :S to nawet przebiłaś moją sałatkę grecką z nutellą :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu #327372 przez Mirella
bidolku, mało że kupiłam to zjadłam jedno po drugim ;)
12 lata 9 miesiąc temu #327378 przez bidol
oooj Mirella :ohmy: :ohmy: :ohmy: no zachowanie iście podejżane :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu #327386 przez Mirella
eee tam, u mnie to norma jest :lol: tak poza tym czy ja niewyrażnie mówiłam że do czerwca zawieszam? To by była prawdziwa wpadka, bo ja wcale nie chcę być mamusią listopadową ;)
12 lata 9 miesiąc temu #327424 przez mesy
bidulindo ale masz brzuchol :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: pogłaskaj go :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #327436 przez iza
Witam Dziewczyny :) ja równiez zaczęłam sie już z mężem starac o dzidzie.
Boje sie niesamowicie bo straciłam synka w 21tc (bliżej o tym "urodzenie martwego dziecka w 21tc").
Zdecydowalismy sie dopiero teraz próbowac no i nie wiem czy sie juz nie udało :unsure:
Mam do Was pytanie dziewczyny.Powinnam dostac teraz @ ale zamiast tego mam lekkie plamienia.
W poprzedniej ciazy tez tak miałam z tym ze tym razem boli mnie podbrzusze i w ogóle jajniki.Nie wiem co o tym myslec?Te bóle podbrzusza zaczeły mi sie ponad tydzien przed spodziewana @.
Od kilku miesiecy biore duphaston a od miesiaca acard.Z testem jeszcze poczekam ze 3 dni.Boje sie go robic - to głupie ale tak po prostu jest.
W ogóle sie martwie bo wiem ze jak tylko zajde w ciaze to sie zacznie seria leków plus zastrzyki bo bez tego nie da rady (mam problem z krzepilwoscia krwi).

Kubuś 01.10.2011r.(*)
12 lata 9 miesiąc temu #327464 przez Mirella
Iza tak szybciutko bo bez czasu jestem, witaj i rozgość się, a co do krzepliwości to identyczny problem ma Vifi i też jest aniołkową mamą, dogadacie się na pewno, no i Vifi ma wiedzę że klękajcie narody, wszystko Ci wyjaśni jak przyjdzie.

No właśnie, Vifi, gdzie się podziewasz, już chyba wróciłaś od tego gina??????????????????
12 lata 9 miesiąc temu #327505 przez sylwka727
Witaj Iza :kiss: Tulam mocno :kiss: wiem co przeżywasz ja też straciłam moich dwóch kochanych synków Mateuszka (2 dni) i Adrianka (37dni) więc wiem co czujesz :kiss: Więc trzymaj się. I gratuluję jeśli już zafasolkowałaś :)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #327598 przez ViFi
iza napisał:

Witam Dziewczyny :) ja równiez zaczęłam sie już z mężem starac o dzidzie.
Boje sie niesamowicie bo straciłam synka w 21tc (bliżej o tym "urodzenie martwego dziecka w 21tc").
Zdecydowalismy sie dopiero teraz próbowac no i nie wiem czy sie juz nie udało :unsure:
Mam do Was pytanie dziewczyny.Powinnam dostac teraz @ ale zamiast tego mam lekkie plamienia.
W poprzedniej ciazy tez tak miałam z tym ze tym razem boli mnie podbrzusze i w ogóle jajniki.Nie wiem co o tym myslec?Te bóle podbrzusza zaczeły mi sie ponad tydzien przed spodziewana @.
Od kilku miesiecy biore duphaston a od miesiaca acard.Z testem jeszcze poczekam ze 3 dni.Boje sie go robic - to głupie ale tak po prostu jest.
W ogóle sie martwie bo wiem ze jak tylko zajde w ciaze to sie zacznie seria leków plus zastrzyki bo bez tego nie da rady (mam problem z krzepilwoscia krwi).

=====test to najlepiej betaHCG

A co to za kłopoty z krzepliwością???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 9 miesiąc temu #327608 przez ViFi
Mirella napisał:

Iza tak szybciutko bo bez czasu jestem, witaj i rozgość się, a co do krzepliwości to identyczny problem ma Vifi i też jest aniołkową mamą, dogadacie się na pewno, no i Vifi ma wiedzę że klękajcie narody, wszystko Ci wyjaśni jak przyjdzie.

No właśnie, Vifi, gdzie się podziewasz, już chyba wróciłaś od tego gina??????????????????

==========mam płacz na koncu nos nic nowego sie nie dowiedziałam...
pozostał Acard i Glucophage XP500 ===
dostałam dotatkowo Vigantletten 1000==czyli vitaminę D3 z tego co wyczytałam jes na endometrium...

maz był dziś ze mną w gabineto i cały w nerwach ze nic konkretnego sie nie dowiedzieliśmy...
wyniki nasienia ok nawet się poprawiły dzieki mojej kuracji vitaminkami...
Mam dziś dół.... :( :( :(

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby