- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327840 przez agnesssa
Joanna-Rona Gratulacje
No wiosna idzie jak nic Nic tylko czekać na kolejne pozytywne teściory
Majówka to jakiś palant, nie powinien pracować jako sprzedawca, skoro takimi tekstami rzuca A ja niestety muszę się już zaopatrzyć w ciążowe spodnie, bo w normalne się nie mieszcze, tzn cisną mnie w brzusio a tego nie chcę. Po za tym ja nosze rozmiar 44/46 A do tego jakas niewymiarowa jestem hehe więc w "normalnych sklepach" w sensie sieciówkach dla mnie nic nie ma Więc niech żyje allegro Właśnie przyszły i się nie rozczarowałam
No wiosna idzie jak nic Nic tylko czekać na kolejne pozytywne teściory
Majówka to jakiś palant, nie powinien pracować jako sprzedawca, skoro takimi tekstami rzuca A ja niestety muszę się już zaopatrzyć w ciążowe spodnie, bo w normalne się nie mieszcze, tzn cisną mnie w brzusio a tego nie chcę. Po za tym ja nosze rozmiar 44/46 A do tego jakas niewymiarowa jestem hehe więc w "normalnych sklepach" w sensie sieciówkach dla mnie nic nie ma Więc niech żyje allegro Właśnie przyszły i się nie rozczarowałam
Temat został zablokowany.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327857 przez Majowka
No to super Agnessa! Ciesze sie bardzo, ja spodnie juz spakowlam na dno szafy, legginsy kroluja!
Nikusia, tu u nas sa w normalnych aptekach, drogie sa, ale nie pamietam teraz ceny. To musi byc produkt tutejszej okolicy, poniewaz wynik masz napisany po portugalsku, lub w innym podobnym...
Na opakowaniu napisane, 14,20 euro
Dlatego teraz rozumiecie, nie lubilam na testy wydawac
Nikusia, tu u nas sa w normalnych aptekach, drogie sa, ale nie pamietam teraz ceny. To musi byc produkt tutejszej okolicy, poniewaz wynik masz napisany po portugalsku, lub w innym podobnym...
Na opakowaniu napisane, 14,20 euro
Dlatego teraz rozumiecie, nie lubilam na testy wydawac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Majowka.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327874 przez nikusia1988
Majowka ale to jest jednorazowy test???
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327882 przez nikusia1988
Znalazłam allegro.pl/tydzien-ciazy-clearblue-cyfro...szt-i2147521888.html
i w podobnej cenie wiec 14 euro nie jest aż tak wygórowaną ceną Ale i tak za jednorazowy bym tyle nie dała... tańszy czy droższy a i tak ciążę wykryje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez nikusia1988.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327902 przez Majowka
No wlasnie, dokladnie taki sam! W sensie opakowanie, bo jeszcze nie rozpakowalam Z tym ze u mnie i u Kivi napisane po ichniemu "gravida"
Ja tam uwazam, ze drogo...wczorajsza sukienka kosztowala 17 euro, a taki test do kosza zaraz wyrzucasz...
Ja tam uwazam, ze drogo...wczorajsza sukienka kosztowala 17 euro, a taki test do kosza zaraz wyrzucasz...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327915 przez nikusia1988
Majówko tak tak, ja się też z tobą zgadzam że drogi ten test, tylko mi chodziło o to że cena w euro czyli 14 nie jest taka wygórowana gdzieś tam za granicą w innych państwach bo u nas tu w Polsce jest podobna więc to chyba norma że tyle kosztują... Ktoś tu pisał chyba kiedyś o testach elektronicznych że można kilka razy używać ten sam, ale już nie wiem kto... i dlatego myślałam że skoro elektroniczny to jego też mozna kilka razu użyc...
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327935 przez Aguska23
hej dziewczyny
dawno mnie tu nie było, ale podczytuję sobie. Dopadł mnie jakiś wirus więc siedzę sobie na zwolnieniu, kończę łykać jutro dupka i zobaczymy kiedy będzie @, no i zacznę łykać clo i zobaczymy czy w końcu będzie owulka i szansa na dzidziusia, bo jak na razie to mogłam się starać i objawów wypatrywać na darmo skoro nie miałam jak zajść ;p
Pozdrawiam Was ciepło i trzymam kciuki za staraczki, ale i za przyszłe mamusie, żeby dzieciaczki zdrowo się rozwijały.
dawno mnie tu nie było, ale podczytuję sobie. Dopadł mnie jakiś wirus więc siedzę sobie na zwolnieniu, kończę łykać jutro dupka i zobaczymy kiedy będzie @, no i zacznę łykać clo i zobaczymy czy w końcu będzie owulka i szansa na dzidziusia, bo jak na razie to mogłam się starać i objawów wypatrywać na darmo skoro nie miałam jak zajść ;p
Pozdrawiam Was ciepło i trzymam kciuki za staraczki, ale i za przyszłe mamusie, żeby dzieciaczki zdrowo się rozwijały.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328117 przez iza
Witam dziewczyny Własnie wrocialm z pracy i zrobiłam juz jednak testa Wynik pozytywny
Druga kreska jest ciut jasniejsza ale jak "byk" widac ze sa dwie
Umówiłam sie na piatek do swojego gin i zobaczymy jak sytuacja wyglada.
Boje sie niesamowicie a zarazem jestem podniecona z emocji.
Zabawne jest to ze Wy pierwsze wiecie o moich II kreskach bo maż jest jeszcze w pracy a przez tel nie bede mu mówić.
tak na prawde to jesterm w szoku bo nie sadziłam ze za pierwszym razem uda sie
Odezwe sie w piatek po wizycie.mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo jednak martwia mnie te bóle jajników i podbrzusza.
pozdrawiam
Druga kreska jest ciut jasniejsza ale jak "byk" widac ze sa dwie
Umówiłam sie na piatek do swojego gin i zobaczymy jak sytuacja wyglada.
Boje sie niesamowicie a zarazem jestem podniecona z emocji.
Zabawne jest to ze Wy pierwsze wiecie o moich II kreskach bo maż jest jeszcze w pracy a przez tel nie bede mu mówić.
tak na prawde to jesterm w szoku bo nie sadziłam ze za pierwszym razem uda sie
Odezwe sie w piatek po wizycie.mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo jednak martwia mnie te bóle jajników i podbrzusza.
pozdrawiam
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 9 miesiąc temu #328166 przez magduska
gratuluje wszystkim zafasolkowanym
mirella wazne jest,ze was regularnie czytam,przynajmniej sie staram hehe :laugh:a jak mam dola takiego jak dzis to wole sie nie wypowiadacb czasami badania wwszytskie zrobione,mezulek zdrowy jak rydz,ja tez,a dzidki jak nie bylo to ni ma.... przy okazji warcze na tych,co mi sie pytaja kiedy u was bedzie-bo u nas juz jest i juz najwyzsza pora na was,,masakra
mirella wazne jest,ze was regularnie czytam,przynajmniej sie staram hehe :laugh:a jak mam dola takiego jak dzis to wole sie nie wypowiadacb czasami badania wwszytskie zrobione,mezulek zdrowy jak rydz,ja tez,a dzidki jak nie bylo to ni ma.... przy okazji warcze na tych,co mi sie pytaja kiedy u was bedzie-bo u nas juz jest i juz najwyzsza pora na was,,masakra
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328183 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Izka!!!! WOW!!! GRatulacje Strasznie sie cieszę, będę uważnie śledzić twoją ciąże, pisz wszystko ze szczegółami
Joanna GRATKI WIELKIE!!!
Widać, że fasolindy już nie parami tylko całymi stadami No przyznać się, która następna????!!! Ale mi wesoło !!!
Magduska Przyjdzie kolej i na Ciebie
Joanna GRATKI WIELKIE!!!
Widać, że fasolindy już nie parami tylko całymi stadami No przyznać się, która następna????!!! Ale mi wesoło !!!
Magduska Przyjdzie kolej i na Ciebie
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej