BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #327840 przez agnesssa
Joanna-Rona Gratulacje :kiss: :kiss:

No wiosna idzie jak nic :lol: Nic tylko czekać na kolejne pozytywne teściory :lol: :lol:

Majówka to jakiś palant, nie powinien pracować jako sprzedawca, skoro takimi tekstami rzuca :ohmy: A ja niestety muszę się już zaopatrzyć w ciążowe spodnie, bo w normalne się nie mieszcze, tzn cisną mnie w brzusio a tego nie chcę. Po za tym ja nosze rozmiar 44/46 :huh: A do tego jakas niewymiarowa jestem hehe więc w "normalnych sklepach" w sensie sieciówkach dla mnie nic nie ma :silly: Więc niech żyje allegro :lol: Właśnie przyszły i się nie rozczarowałam :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327857 przez Majowka
No to super Agnessa! Ciesze sie bardzo, ja spodnie juz spakowlam na dno szafy, legginsy kroluja! :laugh:

Nikusia, tu u nas sa w normalnych aptekach, drogie sa, ale nie pamietam teraz ceny. To musi byc produkt tutejszej okolicy, poniewaz wynik masz napisany po portugalsku, lub w innym podobnym...

Na opakowaniu napisane, 14,20 euro :ohmy:
Dlatego teraz rozumiecie, nie lubilam na testy wydawac :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #327874 przez nikusia1988
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327882 przez nikusia1988
Znalazłam :) allegro.pl/tydzien-ciazy-clearblue-cyfro...szt-i2147521888.html i w podobnej cenie wiec 14 euro nie jest aż tak wygórowaną ceną :) Ale i tak za jednorazowy bym tyle nie dała... tańszy czy droższy a i tak ciążę wykryje :D
12 lata 9 miesiąc temu #327902 przez Majowka
No wlasnie, dokladnie taki sam! W sensie opakowanie, bo jeszcze nie rozpakowalam :) Z tym ze u mnie i u Kivi napisane po ichniemu "gravida" :laugh:
Ja tam uwazam, ze drogo...wczorajsza sukienka kosztowala 17 euro, a taki test do kosza zaraz wyrzucasz...
12 lata 9 miesiąc temu #327903 przez mesy
Joanna gratulacje :kiss: :kiss:

kivi
piękne krechy :lol: :lol: :lol: żeś długo u nas nie ugościła ale mam nadzieję że zostaniesz na dłużej :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agnesssa fajne ciuszki :lol: :lol: :lol:

Majowka a ty jak się czujesz ?

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #327907 przez Majowka
Dobrzeeee Mesy! :kiss: :laugh:
Wczoraj dzwonili z wynikami potrojnego testu, dzidzius zdrowiutki!!!!!! :laugh:
No i wieczorkiem byl prawdziwy kopniaczek dla tatusia! :) :) :)
12 lata 9 miesiąc temu #327915 przez nikusia1988
Majówko tak tak, ja się też z tobą zgadzam że drogi ten test, tylko mi chodziło o to że cena w euro czyli 14 nie jest taka wygórowana gdzieś tam za granicą w innych państwach bo u nas tu w Polsce jest podobna więc to chyba norma że tyle kosztują... Ktoś tu pisał chyba kiedyś o testach elektronicznych że można kilka razy używać ten sam, ale już nie wiem kto... i dlatego myślałam że skoro elektroniczny to jego też mozna kilka razu użyc...
12 lata 9 miesiąc temu #327935 przez Aguska23
hej dziewczyny :)

dawno mnie tu nie było, ale podczytuję sobie. Dopadł mnie jakiś wirus więc siedzę sobie na zwolnieniu, kończę łykać jutro dupka i zobaczymy kiedy będzie @, no i zacznę łykać clo i zobaczymy czy w końcu będzie owulka i szansa na dzidziusia, bo jak na razie to mogłam się starać i objawów wypatrywać na darmo skoro nie miałam jak zajść ;p

Pozdrawiam Was ciepło i trzymam kciuki za staraczki, ale i za przyszłe mamusie, żeby dzieciaczki zdrowo się rozwijały.
12 lata 9 miesiąc temu #327950 przez mesy
Majowka no to super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #327962 przez Mirella
Joanna a ładnie to tak cichaczem? I gdzie fotka testa, co? Tak czy inaczej buziaki łapaj, należą się :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Jak widać zasada że fasoki samotnie nie chodzą działa, to która następna?

Magduska nie czytaj z ukrycia, odzywaj się!!!
12 lata 9 miesiąc temu #328117 przez iza
Witam dziewczyny :) Własnie wrocialm z pracy i zrobiłam juz jednak testa :) Wynik pozytywny :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Druga kreska jest ciut jasniejsza ale jak "byk" widac ze sa dwie :) :) :) :)
Umówiłam sie na piatek do swojego gin i zobaczymy jak sytuacja wyglada.
Boje sie niesamowicie a zarazem jestem podniecona z emocji.
Zabawne jest to ze Wy pierwsze wiecie o moich II kreskach bo maż jest jeszcze w pracy a przez tel nie bede mu mówić.
tak na prawde to jesterm w szoku bo nie sadziłam ze za pierwszym razem uda sie :unsure:
Odezwe sie w piatek po wizycie.mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo jednak martwia mnie te bóle jajników i podbrzusza.
pozdrawiam

Kubuś 01.10.2011r.(*)
12 lata 9 miesiąc temu #328166 przez magduska
gratuluje wszystkim zafasolkowanym :laugh: :laugh:

mirella wazne jest,ze was regularnie czytam,przynajmniej sie staram hehe :laugh:a jak mam dola takiego jak dzis to wole sie nie wypowiadacb czasami :dry: :dry: badania wwszytskie zrobione,mezulek zdrowy jak rydz,ja tez,a dzidki jak nie bylo to ni ma.... :dry: :dry: przy okazji warcze na tych,co mi sie pytaja kiedy u was bedzie-bo u nas juz jest i juz najwyzsza pora na was,,masakra :dry: :dry:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328183 przez emka
Izka!!!! WOW!!! GRatulacje :) :laugh: :laugh: :laugh: Strasznie sie cieszę, będę uważnie śledzić twoją ciąże, pisz wszystko ze szczegółami :blink: :)

Joanna GRATKI WIELKIE!!!

Widać, że fasolindy już nie parami tylko całymi stadami :) No przyznać się, która następna????!!! Ale mi wesoło !!! :) :laugh: :laugh: :laugh:

Magduska
Przyjdzie kolej i na Ciebie :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 9 miesiąc temu #328197 przez mesy
iza gratuluję :lol: :lol: :lol:

emka no wysyp fasolek na wiosnę się zrobił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama