BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #327628 przez kivi
Nie moge umiescic swojej wypowiedzi z komputera...probowalam na 3 przegladarkach...nie wiem w czym problem...
Zrobilam kolejny test clear blue elektroniczny....potwierzil ciaze...juppppi
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #327637 przez Majowka
Kivi, gratuuuuuulujeeeeeee!!!!!! :laugh:
Ale jestes szybka!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: tak powinno byc! Suuper! :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327650 przez Mirella
Kivi to wyślij mi na maila, powinien być w profilu, albo na gg, ja dam radę :blink:

vifi ale dlaczego dół? rozumiem że gin nie powiedział że nie jesteś w ciąży? no i to przecież dobrze że żołnierzyki lepsze :lol: noooo dobra, podołuj jak musisz, ale tylko do pólnocy, potem już nie :blink:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327654 przez kivi
DZIAŁA :-) ZOBACZYMY JAK DŁUGO

czytam wasze wszystkie wypowiedzi...zapewniam, dziękuję za gratulacje i przepraszam, że nie odpiszę każdej z kolei na wasze wypowiedzi ale po całym dniu jest tyle czytania, i tyle przy tym emocji...że nie wiem co napisać...Jestem z Wami myślami, trzymam kciuki za wszystkie i każdą z osobna...tulę wszystkie mamusie aniołków...
Właśnie oglądałam express reporterów o kobiecie która straciła ciażę w 9 miesiącu, podczas wypadku samochodowego...co najgorsze, sprawca dostał jedynie tysiąc zł kary...a dziecko uznane zostało za niebyłe.... straszne

też straciłam jedną ciążę, dlatego boję się chwilami...o tą teraz...
Jestem też lekko przerażona i ciekawa jak będzie z dwójką takich łobuzów jak mój Mati

DZIĘKUJĘ MIRELLA ZA CHĘCI Wklejenia tego co próbowałam tu wpisać wcześniej a mi się nie udawało ...MOŻE MI SIĘ MI UDA :-)

załączam fotkę,pierwszy zrobiłam tani test...który wyszedł baaaardzo blado, więc zrobiłam kolejny pre-test...ten był jeszcze bledszy ale jak widać na zdjęciu pierwszy test zdążył się z tym czasie miło zarumienić :-)
po powrocie z pracy dla pewności zrobiłam kupiony dziś elektroniczny test clear blue z informacją przypuszczalnego czasu trwania ciąży... :-) jestem spokojna bo potwierdziło się że jestem!!!!!!!!!!!!!

Ciumaski.
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #327665 przez Mirella
Dobrze że nie oglądam ekspresu reporterów bo by mnie szlag jasny na miejscu trafił, co to znaczy dziecko uznali za niebyłe??????????????????????????????????? A co z konstytucją która mówi, że życie liczy się od poczęcia i trzeba je chronić od poczęcia?????????????????????/

Kivi, widzsz trzeba było postraszyć Twój komputer i już zaczął działac ;) pamiętam że za pierwszym razem też pokazywałaś taki elektroniczny test :) normalnie jakby to wczoraj było a to już tyyyyle czasuuuu

No dobra testy testami, piękne i wyraźne wszystkie, ale gdzie Mati??????????????? W końcu to pierwsze dziecko wystarane na staraczkach, obowiązkowo powinien tu bywać regularnie, a Ty go chowasz przed nami, no wstydź się troszkę :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #327670 przez Majowka
No, GRAVIDA jak bum cyk cyk! Sliczne testy!!!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #327671 przez ViFi
Ja chce taki test drogi jest ???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 9 miesiąc temu #327689 przez angellika1
Kivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ :*
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327761 przez agnesssa
Kivi Sprinterka :lol: :lol: Gratuluję kochana z całego serca :kiss: :kiss:

Bidolku Brzusio masz cudny :kiss: :kiss: :kiss:

Vifi przytulam mocno :kiss: :kiss:

Insomnia Ciebie tez przytulam, chociaż nie wiedziałam info, że @ się rozkręciła :silly:

Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać :huh:

@nulka wrzucę brzusio wieczorkiem jak zrobię zdjęcie. A łaszki kupiłam fajoskie i też Wam pokażę jak kcecie :blush:

Buziakuje Was wszytskie :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 9 miesiąc temu #327793 przez Dorciaition
Kivi gratuluję!! Cudownie!

Agnessa super ciuszki. Poszalałaś :)

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327795 przez emka
Vifko Utulam :)NIe łam się, będzie dobrze! :kiss: :kiss: :kiss:

Kivi GRATKI WIELKIE!!! Szybszaś niż błyskawica!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Iza Nawet nie wiesz jak sie cieszę że do nas dołączyłaś, bo być moze masz podobną sytuację do mnie. Ja po 3 poronieniach, w 6 tygodniu, lekarz podejrzewa zakrzepicę, mam zrobić badanka, narazie czekam aż @ się skończy i pójdę do niego po wytyczne w sprawei badań. Jeśli sie potwierdzi to tez jakbym sie zdecydowała czekają mnie zastrzyki. Cały czas sie zastanawiam czy sie zdecyduję... Ale coraz bardziej tego chcę i takie osoby jak Ty i Wifi upewniają mnie w tym... skoro Wy się nie boicie to moze i ja powinnam się odważyć. No ale u mnie jeszcze to nie potwierdzone, więc... W sumie to chyba coraz bardziej chciałabym żeby diagnoza sie potwierdziła, bo nie znając przyczyny tych poronień raczej nie zdecyduję sie na ciąże. Zaciskam za Ciebie kciuki z całych sił!!! I zrób teścik kochana, ja też miałam plamienia w dniu @ a potem test wyszedł pozytywny. Mi lekarz mówił ze zaraz po zrobieniu testu trzeba brać tą heparynę. Więc musisz to zrobić jak najszybciej... Powodzenia!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Agnessa Ekstra ciuszki :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 9 miesiąc temu #327800 przez Joanna-Rona
Witajcie Dziewczyny:)

Chwilke mnie nie było Ale chce wam powiedzieć, że sie udało jestem w ciąży.

Pozdrawiem Was wszystkie i życzę szczęścia staraczką :)
12 lata 9 miesiąc temu #327821 przez sylwka727
kivi jeszcze raz gratki wielkie :kiss:

agnesssa ciuszki świetne :)

joanna moje gratulacje :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #327822 przez Majowka
Nastepna! :laugh: Joanna gratuluje!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Agnessa sliczne łaszki. Ja sie jeszcze w normalnych sklepach zaopatruje, w sukienki bez wciecia w pasie i tuniki... Wczoraj wlasnie mierzylam taka sukienke obcisla :laugh: w takim sklepie dla nastolatek, typu bershka. Wzielam od razu "L" , bo na strasznie ciasna wygladala. Po przymierzeniu jednak okazalo sie, ze mimo wszystko za duza w ramionach, wiec wychodze w niej z przymierzalni i prosze pana o "M", a on...patrzy na mnie z niesmakiem i kreci glowa, "m, nie sadze" :laugh: :laugh: :laugh: , no ale przyniosl...slicznie wygladalam, pieknie podkresla brzusio, a ten palant, sie nie zna i mysli zem gruba :laugh: :laugh: :laugh:

ViFi, ja mam ten tescik elektryczny w domku, zakupilam, zeby wam kiedys 2 kreski pokazac na takim wypasionym, ale los chcial inaczej :laugh: podaj mi adres na priv to Ci wysle! Mi na razie nie bedzie potrzebny :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #327835 przez nikusia1988
Majówko a gdzie taki test można kupić? W normalnych aptekach??? Bo na allegro nie widziałam... I w jakiej cenie go kupiłaś?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia