- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327650 przez Mirella
Kivi to wyślij mi na maila, powinien być w profilu, albo na gg, ja dam radę
vifi ale dlaczego dół? rozumiem że gin nie powiedział że nie jesteś w ciąży? no i to przecież dobrze że żołnierzyki lepsze noooo dobra, podołuj jak musisz, ale tylko do pólnocy, potem już nie
vifi ale dlaczego dół? rozumiem że gin nie powiedział że nie jesteś w ciąży? no i to przecież dobrze że żołnierzyki lepsze noooo dobra, podołuj jak musisz, ale tylko do pólnocy, potem już nie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mirella.
Temat został zablokowany.
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327654 przez kivi
DZIAŁA ZOBACZYMY JAK DŁUGO
czytam wasze wszystkie wypowiedzi...zapewniam, dziękuję za gratulacje i przepraszam, że nie odpiszę każdej z kolei na wasze wypowiedzi ale po całym dniu jest tyle czytania, i tyle przy tym emocji...że nie wiem co napisać...Jestem z Wami myślami, trzymam kciuki za wszystkie i każdą z osobna...tulę wszystkie mamusie aniołków...
Właśnie oglądałam express reporterów o kobiecie która straciła ciażę w 9 miesiącu, podczas wypadku samochodowego...co najgorsze, sprawca dostał jedynie tysiąc zł kary...a dziecko uznane zostało za niebyłe.... straszne
też straciłam jedną ciążę, dlatego boję się chwilami...o tą teraz...
Jestem też lekko przerażona i ciekawa jak będzie z dwójką takich łobuzów jak mój Mati
DZIĘKUJĘ MIRELLA ZA CHĘCI Wklejenia tego co próbowałam tu wpisać wcześniej a mi się nie udawało ...MOŻE MI SIĘ MI UDA
załączam fotkę,pierwszy zrobiłam tani test...który wyszedł baaaardzo blado, więc zrobiłam kolejny pre-test...ten był jeszcze bledszy ale jak widać na zdjęciu pierwszy test zdążył się z tym czasie miło zarumienić
po powrocie z pracy dla pewności zrobiłam kupiony dziś elektroniczny test clear blue z informacją przypuszczalnego czasu trwania ciąży... jestem spokojna bo potwierdziło się że jestem!!!!!!!!!!!!!
Ciumaski.
czytam wasze wszystkie wypowiedzi...zapewniam, dziękuję za gratulacje i przepraszam, że nie odpiszę każdej z kolei na wasze wypowiedzi ale po całym dniu jest tyle czytania, i tyle przy tym emocji...że nie wiem co napisać...Jestem z Wami myślami, trzymam kciuki za wszystkie i każdą z osobna...tulę wszystkie mamusie aniołków...
Właśnie oglądałam express reporterów o kobiecie która straciła ciażę w 9 miesiącu, podczas wypadku samochodowego...co najgorsze, sprawca dostał jedynie tysiąc zł kary...a dziecko uznane zostało za niebyłe.... straszne
też straciłam jedną ciążę, dlatego boję się chwilami...o tą teraz...
Jestem też lekko przerażona i ciekawa jak będzie z dwójką takich łobuzów jak mój Mati
DZIĘKUJĘ MIRELLA ZA CHĘCI Wklejenia tego co próbowałam tu wpisać wcześniej a mi się nie udawało ...MOŻE MI SIĘ MI UDA
załączam fotkę,pierwszy zrobiłam tani test...który wyszedł baaaardzo blado, więc zrobiłam kolejny pre-test...ten był jeszcze bledszy ale jak widać na zdjęciu pierwszy test zdążył się z tym czasie miło zarumienić
po powrocie z pracy dla pewności zrobiłam kupiony dziś elektroniczny test clear blue z informacją przypuszczalnego czasu trwania ciąży... jestem spokojna bo potwierdziło się że jestem!!!!!!!!!!!!!
Ciumaski.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez kivi.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 9 miesiąc temu #327665 przez Mirella
Dobrze że nie oglądam ekspresu reporterów bo by mnie szlag jasny na miejscu trafił, co to znaczy dziecko uznali za niebyłe??????????????????????????????????? A co z konstytucją która mówi, że życie liczy się od poczęcia i trzeba je chronić od poczęcia?????????????????????/
Kivi, widzsz trzeba było postraszyć Twój komputer i już zaczął działac pamiętam że za pierwszym razem też pokazywałaś taki elektroniczny test normalnie jakby to wczoraj było a to już tyyyyle czasuuuu
No dobra testy testami, piękne i wyraźne wszystkie, ale gdzie Mati??????????????? W końcu to pierwsze dziecko wystarane na staraczkach, obowiązkowo powinien tu bywać regularnie, a Ty go chowasz przed nami, no wstydź się troszkę
Kivi, widzsz trzeba było postraszyć Twój komputer i już zaczął działac pamiętam że za pierwszym razem też pokazywałaś taki elektroniczny test normalnie jakby to wczoraj było a to już tyyyyle czasuuuu
No dobra testy testami, piękne i wyraźne wszystkie, ale gdzie Mati??????????????? W końcu to pierwsze dziecko wystarane na staraczkach, obowiązkowo powinien tu bywać regularnie, a Ty go chowasz przed nami, no wstydź się troszkę
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 9 miesiąc temu #327671 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ja chce taki test drogi jest ???
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327761 przez agnesssa
Kivi Sprinterka Gratuluję kochana z całego serca
Bidolku Brzusio masz cudny
Vifi przytulam mocno
Insomnia Ciebie tez przytulam, chociaż nie wiedziałam info, że @ się rozkręciła
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać
@nulka wrzucę brzusio wieczorkiem jak zrobię zdjęcie. A łaszki kupiłam fajoskie i też Wam pokażę jak kcecie
Buziakuje Was wszytskie
Bidolku Brzusio masz cudny
Vifi przytulam mocno
Insomnia Ciebie tez przytulam, chociaż nie wiedziałam info, że @ się rozkręciła
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać
@nulka wrzucę brzusio wieczorkiem jak zrobię zdjęcie. A łaszki kupiłam fajoskie i też Wam pokażę jak kcecie
Buziakuje Was wszytskie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez agnesssa.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327795 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Vifko Utulam :)NIe łam się, będzie dobrze!
Kivi GRATKI WIELKIE!!! Szybszaś niż błyskawica!!!!
Iza Nawet nie wiesz jak sie cieszę że do nas dołączyłaś, bo być moze masz podobną sytuację do mnie. Ja po 3 poronieniach, w 6 tygodniu, lekarz podejrzewa zakrzepicę, mam zrobić badanka, narazie czekam aż @ się skończy i pójdę do niego po wytyczne w sprawei badań. Jeśli sie potwierdzi to tez jakbym sie zdecydowała czekają mnie zastrzyki. Cały czas sie zastanawiam czy sie zdecyduję... Ale coraz bardziej tego chcę i takie osoby jak Ty i Wifi upewniają mnie w tym... skoro Wy się nie boicie to moze i ja powinnam się odważyć. No ale u mnie jeszcze to nie potwierdzone, więc... W sumie to chyba coraz bardziej chciałabym żeby diagnoza sie potwierdziła, bo nie znając przyczyny tych poronień raczej nie zdecyduję sie na ciąże. Zaciskam za Ciebie kciuki z całych sił!!! I zrób teścik kochana, ja też miałam plamienia w dniu @ a potem test wyszedł pozytywny. Mi lekarz mówił ze zaraz po zrobieniu testu trzeba brać tą heparynę. Więc musisz to zrobić jak najszybciej... Powodzenia!!!
Agnessa Ekstra ciuszki
Kivi GRATKI WIELKIE!!! Szybszaś niż błyskawica!!!!
Iza Nawet nie wiesz jak sie cieszę że do nas dołączyłaś, bo być moze masz podobną sytuację do mnie. Ja po 3 poronieniach, w 6 tygodniu, lekarz podejrzewa zakrzepicę, mam zrobić badanka, narazie czekam aż @ się skończy i pójdę do niego po wytyczne w sprawei badań. Jeśli sie potwierdzi to tez jakbym sie zdecydowała czekają mnie zastrzyki. Cały czas sie zastanawiam czy sie zdecyduję... Ale coraz bardziej tego chcę i takie osoby jak Ty i Wifi upewniają mnie w tym... skoro Wy się nie boicie to moze i ja powinnam się odważyć. No ale u mnie jeszcze to nie potwierdzone, więc... W sumie to chyba coraz bardziej chciałabym żeby diagnoza sie potwierdziła, bo nie znając przyczyny tych poronień raczej nie zdecyduję sie na ciąże. Zaciskam za Ciebie kciuki z całych sił!!! I zrób teścik kochana, ja też miałam plamienia w dniu @ a potem test wyszedł pozytywny. Mi lekarz mówił ze zaraz po zrobieniu testu trzeba brać tą heparynę. Więc musisz to zrobić jak najszybciej... Powodzenia!!!
Agnessa Ekstra ciuszki
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- Joanna-Rona
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327800 przez Joanna-Rona
Witajcie Dziewczyny:)
Chwilke mnie nie było Ale chce wam powiedzieć, że sie udało jestem w ciąży.
Pozdrawiem Was wszystkie i życzę szczęścia staraczką
Chwilke mnie nie było Ale chce wam powiedzieć, że sie udało jestem w ciąży.
Pozdrawiem Was wszystkie i życzę szczęścia staraczką
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327822 przez Majowka
Nastepna! Joanna gratuluje!!!!!!
Agnessa sliczne łaszki. Ja sie jeszcze w normalnych sklepach zaopatruje, w sukienki bez wciecia w pasie i tuniki... Wczoraj wlasnie mierzylam taka sukienke obcisla w takim sklepie dla nastolatek, typu bershka. Wzielam od razu "L" , bo na strasznie ciasna wygladala. Po przymierzeniu jednak okazalo sie, ze mimo wszystko za duza w ramionach, wiec wychodze w niej z przymierzalni i prosze pana o "M", a on...patrzy na mnie z niesmakiem i kreci glowa, "m, nie sadze" , no ale przyniosl...slicznie wygladalam, pieknie podkresla brzusio, a ten palant, sie nie zna i mysli zem gruba
ViFi, ja mam ten tescik elektryczny w domku, zakupilam, zeby wam kiedys 2 kreski pokazac na takim wypasionym, ale los chcial inaczej podaj mi adres na priv to Ci wysle! Mi na razie nie bedzie potrzebny
Agnessa sliczne łaszki. Ja sie jeszcze w normalnych sklepach zaopatruje, w sukienki bez wciecia w pasie i tuniki... Wczoraj wlasnie mierzylam taka sukienke obcisla w takim sklepie dla nastolatek, typu bershka. Wzielam od razu "L" , bo na strasznie ciasna wygladala. Po przymierzeniu jednak okazalo sie, ze mimo wszystko za duza w ramionach, wiec wychodze w niej z przymierzalni i prosze pana o "M", a on...patrzy na mnie z niesmakiem i kreci glowa, "m, nie sadze" , no ale przyniosl...slicznie wygladalam, pieknie podkresla brzusio, a ten palant, sie nie zna i mysli zem gruba
ViFi, ja mam ten tescik elektryczny w domku, zakupilam, zeby wam kiedys 2 kreski pokazac na takim wypasionym, ale los chcial inaczej podaj mi adres na priv to Ci wysle! Mi na razie nie bedzie potrzebny
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327835 przez nikusia1988
Majówko a gdzie taki test można kupić? W normalnych aptekach??? Bo na allegro nie widziałam... I w jakiej cenie go kupiłaś?