- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327012 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Insomnia napisał:
=======ja też przeżyłam egzamin ustny w zeszłym roku.... było 11os. a 4 zdały.... Podstawy finansów.
Co studiujecie?
j na UE Katowice Finanse i rachunkowość==Gospodarowanie nieruchomościami
A miał ktoś Statystykę ????
z prawa handlowego... najgorsze że to był egzamin ustny, a ja zawsze się tak stresuję że mam czarną dziurę w głowie... w tamtym tygodniu też byłam, ale nie był zadowolony z mojej odpowiedzi i kazał przyjechać za tydzień... wczoraj też kilka osób odesłał na za tydzień... Egzaminy ustne to dla mnie totalna masakra, stres sięga zenitu
=======ja też przeżyłam egzamin ustny w zeszłym roku.... było 11os. a 4 zdały.... Podstawy finansów.
Co studiujecie?
j na UE Katowice Finanse i rachunkowość==Gospodarowanie nieruchomościami
A miał ktoś Statystykę ????
ViFi
Temat został zablokowany.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327016 przez ViFi
ViFi
Chyba @ sie zaczyna.....
Kivi Gratulacje.....małego cudu pod sercem.... aż łezka się kręci....
ja już tracę nadzieję.....
zobaczymy co powie dziś lekarz.... wizyta 15,30 K-ów
Kivi Gratulacje.....małego cudu pod sercem.... aż łezka się kręci....
ja już tracę nadzieję.....
zobaczymy co powie dziś lekarz.... wizyta 15,30 K-ów
ViFi
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327022 przez gorla
Inso ja tez studiowałam administrację a potem systemy audytorskie na magisterce i związku z tym że zmieniłam kierunek dostałam roznice programowe, było ich 12 i miała pół roku żeby zaliczyc , same konie!! rachunkowosc zarządcza finansowa, cwiczenia i wykład, statystyka i kupe innych
vifi ja miałam statystykę i na Morskiej na zarządzaniu i na daministarcji i na RF nienawidzę jej
bidolu dzięki za info, dzis ide do gina i sie zapytam, dzis mam kremowy sluz lepki co chwila sprawdzam czy cyce bola nawet na mieście hehe obmacuje się na mięscie!!!! pod leczenie podlegam
vifi ja miałam statystykę i na Morskiej na zarządzaniu i na daministarcji i na RF nienawidzę jej
bidolu dzięki za info, dzis ide do gina i sie zapytam, dzis mam kremowy sluz lepki co chwila sprawdzam czy cyce bola nawet na mieście hehe obmacuje się na mięscie!!!! pod leczenie podlegam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gorla.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327039 przez ViFi
ViFi
gorla napisał:
===== a jaką książkę polecasz??? do staty. A Ekonometrię???
===== a jaką książkę polecasz??? do staty. A Ekonometrię???
ViFi
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327066 przez ViFi
ViFi
gorla napisał:
a coś w pdf...?
vifi tez miałam, miałam kilka książek z biblioteki , w domu lukne co to było bo kserowałam i ci powiem
a coś w pdf...?
ViFi
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #327087 przez sylwka727
kivi moje gratulacje
ja sobie właśnie popłakałam bo rodzice powiedzieli żebym sobie dała spokój narazie z dzieckiem i żebym poszła do pracy między ludzi odpocząć ''od tego wszystkiego'' dlaczego oni nie rozumieją tego... mama mi powiedziała że w obłęd popadłam i jak sie czegoś bardzo chce to nigdy nie wyjdzie...
ja sobie właśnie popłakałam bo rodzice powiedzieli żebym sobie dała spokój narazie z dzieckiem i żebym poszła do pracy między ludzi odpocząć ''od tego wszystkiego'' dlaczego oni nie rozumieją tego... mama mi powiedziała że w obłęd popadłam i jak sie czegoś bardzo chce to nigdy nie wyjdzie...
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu #327115 przez gosiak
Mirella 22 lutego miałyśmy 1 dzień ostatniej @ więc spoczko jeszcze troszkę czasu mamy
sylwka no z tym że jak się bardzo czegoś chce i się o tym myśli to trudniej zajść, coś o tym wiem dążę już 20 cykli do tego celu... więc może warto iść do pracki zająć sie czymś odpocząć, a nim się obejrzysz to będziesz z brzuszkiem
sylwka no z tym że jak się bardzo czegoś chce i się o tym myśli to trudniej zajść, coś o tym wiem dążę już 20 cykli do tego celu... więc może warto iść do pracki zająć sie czymś odpocząć, a nim się obejrzysz to będziesz z brzuszkiem
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu #327155 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Witam Was wszystkie!
Kivi Czy to ładnie tak!!! Dopiero co na staraczki wskoczyła i już się pozytywnym testem chwali!!! No no no GRATULACJE KOCHANA!!!
Sylwka Powiem Ci, że jedno drugiemu nie szkodzi, mozna pracować i sie starać, zobaczysz ze odżyjesz między ludżmi, mniej będzie czasu na rozpamiętywanie i zafasolkujesz też szybciej Ja pewnie gdybym nie pracowała to po tych 3 poronieniach bym kużlowała, a tak jednak jest zajęcie i trzeba rano wstać , umalować się, wyczesać i uśmiechać do ludzi MOze to głupio brzmi, ale to pomaga... A ból będzie jeszcze długo , ja też dziś ryczałam jak @ dostałam, pierwsza po zabiegu... Ale szybko otarłam łzy bo trzeba było do pracy sie szykować Ściskam Cię mocno... Nie rezygnuj z marzeń... nigdy!!! Choćby niewiem kto jakie rady Ci dawał!!! Ja uważam ze ciąża dla Ciebie to najlepsze lekarstwo... ale zeby w nią zajść potrzebujesz odskoczni, moze nią być praca...
gorla Kurcze nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem, miałam to samo ... Jak opętana sprawdzałam wkładki!!! Ale wiem ze u Ciebie będzie wszystko dobrze... ale taki lęk zostaje jak raz sie wydarzy! Trzymam kciuki za wizytę
Kivi Czy to ładnie tak!!! Dopiero co na staraczki wskoczyła i już się pozytywnym testem chwali!!! No no no GRATULACJE KOCHANA!!!
Sylwka Powiem Ci, że jedno drugiemu nie szkodzi, mozna pracować i sie starać, zobaczysz ze odżyjesz między ludżmi, mniej będzie czasu na rozpamiętywanie i zafasolkujesz też szybciej Ja pewnie gdybym nie pracowała to po tych 3 poronieniach bym kużlowała, a tak jednak jest zajęcie i trzeba rano wstać , umalować się, wyczesać i uśmiechać do ludzi MOze to głupio brzmi, ale to pomaga... A ból będzie jeszcze długo , ja też dziś ryczałam jak @ dostałam, pierwsza po zabiegu... Ale szybko otarłam łzy bo trzeba było do pracy sie szykować Ściskam Cię mocno... Nie rezygnuj z marzeń... nigdy!!! Choćby niewiem kto jakie rady Ci dawał!!! Ja uważam ze ciąża dla Ciebie to najlepsze lekarstwo... ale zeby w nią zajść potrzebujesz odskoczni, moze nią być praca...
gorla Kurcze nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem, miałam to samo ... Jak opętana sprawdzałam wkładki!!! Ale wiem ze u Ciebie będzie wszystko dobrze... ale taki lęk zostaje jak raz sie wydarzy! Trzymam kciuki za wizytę
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 9 miesiąc temu #327198 przez Mirella
Kivi to weteranka na staraczkach, ona już wie co i jak, więc poszło szybciutko Zauważcie że Eash tez ledwo wróciła to zaraz się pochwaliła testem
Kivi, łapaj buziale ogromniaste
wiem że w dziewuszkę celowałaś, ale kurcze coś mi na drugiego mężczyznę wyglądasz (tak wiem, miałam nie prorokowac już, no ale dla Kivi po starej znajomości, same rozumiecie )
Sylwka, ja Cię rozumiem bardzo dobrze, ale jak tak sobie policzyłam, to rzeczywiście baaardzo szybko się na drugą ciążę decydujesz, lekarz już pozwolił? Jak pozwolił to trzymam kciuki żebyś w ślady Dorci poszła, w sumie u niej z czasem to podobnie było. A mamy słuchaj tylko o tyle że idź do ludzi bo Cię w domu bocian nie znajdzie No i wiesz, prawdą jest że najszybciej zafasolkowują te co odpuszczają, a już najszybciej to w "straconym" cyklu.
Dziewczyny ciężarówki i mamusie odwiedzające nas, łapa do góry które w "straconym" zaskoczyły! Ja pierwsza
Za te truskawki to jakieś uroki powinnam na Was rzucić, ale że na bazarze jeszcze nie ma to Wam daruję tym razem, ale następnym już nie
Vifi czekam na wieści od gina.
Kivi, łapaj buziale ogromniaste
wiem że w dziewuszkę celowałaś, ale kurcze coś mi na drugiego mężczyznę wyglądasz (tak wiem, miałam nie prorokowac już, no ale dla Kivi po starej znajomości, same rozumiecie )
Sylwka, ja Cię rozumiem bardzo dobrze, ale jak tak sobie policzyłam, to rzeczywiście baaardzo szybko się na drugą ciążę decydujesz, lekarz już pozwolił? Jak pozwolił to trzymam kciuki żebyś w ślady Dorci poszła, w sumie u niej z czasem to podobnie było. A mamy słuchaj tylko o tyle że idź do ludzi bo Cię w domu bocian nie znajdzie No i wiesz, prawdą jest że najszybciej zafasolkowują te co odpuszczają, a już najszybciej to w "straconym" cyklu.
Dziewczyny ciężarówki i mamusie odwiedzające nas, łapa do góry które w "straconym" zaskoczyły! Ja pierwsza
Za te truskawki to jakieś uroki powinnam na Was rzucić, ale że na bazarze jeszcze nie ma to Wam daruję tym razem, ale następnym już nie
Vifi czekam na wieści od gina.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #327226 przez sylwka727
Ja bardzo dobrze wiem że oni mi nie chcą na źle, ale ja naprawdę czasami czuję że tracę rozum, i tak wewnętrznie czuję że dziecko by mi bardzo pomogło, ale może mylnie to wszystko odczytuję... Może macie racje, ale jakoś nie potrafię z tego zrezygnować... Ale w tym tygodniu przejdę się do gina nawet tak kontrolnie...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72