BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #327012 przez ViFi
Insomnia napisał:

z prawa handlowego... najgorsze że to był egzamin ustny, a ja zawsze się tak stresuję że mam czarną dziurę w głowie... w tamtym tygodniu też byłam, ale nie był zadowolony z mojej odpowiedzi i kazał przyjechać za tydzień... wczoraj też kilka osób odesłał na za tydzień... Egzaminy ustne to dla mnie totalna masakra, stres sięga zenitu :blush:

=======ja też przeżyłam egzamin ustny w zeszłym roku.... było 11os. a 4 zdały.... Podstawy finansów.
Co studiujecie?
j na UE Katowice Finanse i rachunkowość==Gospodarowanie nieruchomościami

A miał ktoś Statystykę ????

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #327016 przez ViFi
Chyba @ sie zaczyna.....

Kivi Gratulacje.....małego cudu pod sercem.... aż łezka się kręci....

ja już tracę nadzieję.....
zobaczymy co powie dziś lekarz.... wizyta 15,30 K-ów

ViFi

12 lata 9 miesiąc temu #327017 przez mesy
ViFi i inso głowa do góry :kiss: :kiss: :kiss:

zauważyłam że każda z nas tu łącznie ze mną jak przychodzi @ to ma chwilę zwątpienia ...... ale tak nie można nooo :P trza działać :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #327022 przez gorla
Inso ja tez studiowałam administrację :lol: a potem systemy audytorskie na magisterce :ohmy: i związku z tym że zmieniłam kierunek dostałam roznice programowe, było ich 12 i miała pół roku żeby zaliczyc , same konie!! rachunkowosc zarządcza finansowa, cwiczenia i wykład, statystyka i kupe innych

vifi ja miałam statystykę i na Morskiej na zarządzaniu i na daministarcji i na RF :ohmy: :ohmy: nienawidzę jej

bidolu dzięki za info, dzis ide do gina i sie zapytam, dzis mam kremowy sluz lepki :ohmy: co chwila sprawdzam czy cyce bola nawet na mieście :silly: :silly: :ohmy: :ohmy: hehe obmacuje się na mięscie!!!! pod leczenie podlegam
12 lata 9 miesiąc temu #327039 przez ViFi
gorla napisał:

vifi ja miałam statystykę i na Morskiej na zarządzaniu i na daministarcji i na RF :ohmy: :ohmy: nienawidzę jej

===== a jaką książkę polecasz??? do staty. A Ekonometrię???

ViFi

12 lata 9 miesiąc temu #327047 przez gorla
vifi tez miałam, miałam kilka książek z biblioteki , w domu lukne co to było bo kserowałam i ci powiem
12 lata 9 miesiąc temu #327066 przez ViFi
gorla napisał:

vifi tez miałam, miałam kilka książek z biblioteki , w domu lukne co to było bo kserowałam i ci powiem

a coś w pdf...?

ViFi

12 lata 9 miesiąc temu #327070 przez gorla
vifi wszystkie notatki ściągi miałam na innym mailu ale małz coś narobił z nim nie wiem , przypadkiem zmienił hasło czy co , bo wejsc nie mogliśmy i mam nowego maila, ale zapytam bratowej czy na na mailu jakieś notatki ;)
12 lata 9 miesiąc temu #327087 przez sylwka727
kivi moje gratulacje

ja sobie właśnie popłakałam bo rodzice powiedzieli żebym sobie dała spokój narazie z dzieckiem i żebym poszła do pracy między ludzi odpocząć ''od tego wszystkiego'' dlaczego oni nie rozumieją tego... mama mi powiedziała że w obłęd popadłam i jak sie czegoś bardzo chce to nigdy nie wyjdzie... :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #327102 przez gorla
sylwka wiem kochana że ci ciężko, a kto tego nie przeszedł nie zrozumie jak to jest. Ale może maja rację, daj sobie czas, zachodzenie w ciąże tak szybko po porodzie nie jest dobre :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ani dla psychiki ani dla organizmu
12 lata 9 miesiąc temu #327115 przez gosiak
Mirella 22 lutego miałyśmy 1 dzień ostatniej @ :woohoo: więc spoczko jeszcze troszkę czasu mamy :blink:

sylwka no z tym że jak się bardzo czegoś chce i się o tym myśli to trudniej zajść, coś o tym wiem dążę już 20 cykli do tego celu... :dry: więc może warto iść do pracki zająć sie czymś odpocząć, a nim się obejrzysz to będziesz z brzuszkiem :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #327155 przez emka
Witam Was wszystkie!
Kivi Czy to ładnie tak!!! Dopiero co na staraczki wskoczyła i już się pozytywnym testem chwali!!! No no no :blink: GRATULACJE KOCHANA!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Sylwka Powiem Ci, że jedno drugiemu nie szkodzi, mozna pracować i sie starać, zobaczysz ze odżyjesz między ludżmi, mniej będzie czasu na rozpamiętywanie i zafasolkujesz też szybciej :) Ja pewnie gdybym nie pracowała to po tych 3 poronieniach bym kużlowała, a tak jednak jest zajęcie i trzeba rano wstać , umalować się, wyczesać i uśmiechać do ludzi :) MOze to głupio brzmi, ale to pomaga... A ból będzie jeszcze długo , ja też dziś ryczałam jak @ dostałam, pierwsza po zabiegu... Ale szybko otarłam łzy bo trzeba było do pracy sie szykować :blink: Ściskam Cię mocno... Nie rezygnuj z marzeń... nigdy!!! Choćby niewiem kto jakie rady Ci dawał!!! Ja uważam ze ciąża dla Ciebie to najlepsze lekarstwo... ale zeby w nią zajść potrzebujesz odskoczni, moze nią być praca...

gorla Kurcze nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem, miałam to samo ... Jak opętana sprawdzałam wkładki!!! Ale wiem ze u Ciebie będzie wszystko dobrze... ale taki lęk zostaje jak raz sie wydarzy! Trzymam kciuki za wizytę :) :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 9 miesiąc temu #327198 przez Mirella
Kivi to weteranka na staraczkach, ona już wie co i jak, więc poszło szybciutko :lol: Zauważcie że Eash tez ledwo wróciła to zaraz się pochwaliła testem :lol:

Kivi, łapaj buziale ogromniaste :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

wiem że w dziewuszkę celowałaś, ale kurcze coś mi na drugiego mężczyznę wyglądasz ;) (tak wiem, miałam nie prorokowac już, no ale dla Kivi po starej znajomości, same rozumiecie :blink: )

Sylwka, ja Cię rozumiem bardzo dobrze, ale jak tak sobie policzyłam, to rzeczywiście baaardzo szybko się na drugą ciążę decydujesz, lekarz już pozwolił? Jak pozwolił to trzymam kciuki żebyś w ślady Dorci poszła, w sumie u niej z czasem to podobnie było. A mamy słuchaj tylko o tyle że idź do ludzi bo Cię w domu bocian nie znajdzie :lol: No i wiesz, prawdą jest że najszybciej zafasolkowują te co odpuszczają, a już najszybciej to w "straconym" cyklu. :lol:

Dziewczyny ciężarówki i mamusie odwiedzające nas, łapa do góry które w "straconym" zaskoczyły! Ja pierwsza :lol:

Za te truskawki to jakieś uroki powinnam na Was rzucić, ale że na bazarze jeszcze nie ma to Wam daruję tym razem, ale następnym już nie :P

Vifi czekam na wieści od gina.
12 lata 9 miesiąc temu #327226 przez sylwka727
Ja bardzo dobrze wiem że oni mi nie chcą na źle, ale ja naprawdę czasami czuję że tracę rozum, i tak wewnętrznie czuję że dziecko by mi bardzo pomogło, ale może mylnie to wszystko odczytuję... Może macie racje, ale jakoś nie potrafię z tego zrezygnować... Ale w tym tygodniu przejdę się do gina nawet tak kontrolnie...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #327254 przez Mirella
Sylwka, ale my Ci nie mówimy że masz zrezygnować, wręcz przeciwnie, my tylko mówimy żebyś robiła coś jeszcze :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia