BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #326631 przez agnesssa
Vifi a kiedy testujesz :unsure: Zaciskam z całych sił za dwie kreseczki :kiss: :kiss:

Emka Ja Ci się nie dziwię, jak czuć jakiekolwiek podniecenie, jeżeli serce jeszcze krwawi :huh: Ale z czasem to minie mam nadzieję :kiss: :kiss: I nic na siłę, Twój mąż na pewno o tym wie :kiss: :kiss: Jeny już 4 tygdonie :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #326683 przez mesy
agnesssa się wie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odebraliśmy dziś wynik posiewu M.. i bakterii nie ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emka się nie dziwię że masz taki ''wstręt'' ... ale powoli wszystko wróci do normy zobaczysz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Vifi no właśnie .... to kiedy testujesz ? :lol: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #326740 przez sylwka727
Wcale się emka nie dziwię że masz wstręt i że ci w głowie się miesza, sama mam czasem uczucie że tracę rozum i mężowi mówię że na pewno teraz nie mogę mieć dzieci, chwile to trwa za chwilę przechodzi i tak w kółko... Często się zastanawiam jakby to było gdyby Adrianek przeżył... :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #326779 przez ann-sunshine
obiecane dla cioci Mirelli

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326782 przez Lacrijka
Jaka Martula jest śliczna..malusia taka Lacrijkowa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #326791 przez gosiak
Martusia ślicznie w tej kiecuszce wygląda :side: :kiss: buziaki od ciotki Gochny :kiss:

dziewczyny testujcie testujcie bo coś nudno tu ostatnio :S :lol: a z wiosną to pewnie hurtem się posypią fasolki :woohoo: ale by było fajnie jak byśmy wszystkie tej wiosny zaciążyły :side: :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326827 przez Mirella
Lacrijka napisała:

Jaka Martula jest śliczna..malusia taka Lacrijkowa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nie Lacrijkowa tylko Mirelkowa, ta fota była dla mnie i nie oddam :P :blink:

No dobra Lacra, podzielem siem s Tobom jak mi powiesz jak sesemesa ze smartfona wysłać bo nie umiem :blush:

Gosiak weź no mnie przypomnij kiedy to my @ miały, bo za nic sobie nie umiem przypomnieć ;)

tfu tfu, ememesa miało być, sesemes poszedł
12 lata 9 miesiąc temu #326831 przez ViFi
jutro mam wizyte u lekarza...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 9 miesiąc temu #326835 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacrijka napisała:

Nie Lacrijkowa tylko Mirelkowa, ta fota była dla mnie i nie oddam :P :blink:

No dobra Lacra, podzielem siem s Tobom jak mi powiesz jak sesemesa ze smartfona wysłać bo nie umiem :blush:

Gosiak weź no mnie przypomnij kiedy to my @ miały, bo za nic sobie nie umiem przypomnieć ;)

tfu tfu, ememesa miało być, sesemes poszedł

A wiesz jak nie wiesz !!?? hahahaha
12 lata 9 miesiąc temu #326836 przez @nulka
noooooooMajówa ma fajowo :side: :side: :side: :side: najmilsze zakupy :) i wiesz co Majówka, ja myślę ze to Twoje dobre samopoczucie to zadośćuczynienie, rekompensata czy jak to zwał za ten czas oczekiwań :) . Należy Ci się i tyle!! :blink:
Z Twoich postów optymizm i energia aż kipi! :woohoo: :woohoo: trzymaj tak dalej.

Vifi może teraz? pytam nieśmiało i mocno zaciskam oba kciuki :kiss:

agnessa :lol: :lol: "polak potrafi" a też coraz sprawniejsza jestem :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i zdjecia wylicytowanych ubraneczków też bym chętnie uwidziała.

Insomnia z tymi testami to nie bądź taka wyrywna :P dej sie dziołcha hormonom rozkręcić B)

sylwka... nawet nie próbuję sobie wyobrazić co czujesz i co przeżyłaś, moja empatia jest zbyt upośledzona na taką tragedię. :kiss:
współczuję i jestem bliziutko Ciebie gdy o tym pomyślę.
Mam też poczucie że dasz radę bo jesteś bardzo świadoma swoich uczuć, no i nie jesteś samotna - masz obok siebie mądrego faceta i chętnie bywasz z nami :kiss:

gorla, wypnij no sie chudzinko i zaraz po obfitym posiłku zrób tu dla mnie fote busika :silly: :woohoo: @nulka ładnie prosi :)

Emka mam nadzieję że małej Wikuli szybko przejdzie, że to nic poważnego :kiss:
a co do ochoty, sama przyjdzie :blink: jeszcze masz hormony powywracane i nie wszystko poskładane w emocjach. Ale dasz radę boś mondra kobita :kiss:

Dorota powodzenia, trzymaj się tam, dasz radę. :blink:

mesy nie gadaj tylko płota stawiaj B)

ann Marta jest całkiem do mnie podobna!!! :S
więc ani Mirelowa ani Lycrowa ino @NULKOWA!!!! :lol: :laugh: :lol: :silly: :P :P :P

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326859 przez Mirella
@nulka nic z tych rzeczy, Mirelkowa Martusia i już, nie oddam bom zachłanna na małe księżniczki :blink:

Lacra, porada bez porady to podział bez podziału :P Się wykosztuję na biuro obsługi to ich obtańcuję za wciśnięcie mi złoma i tyle. Nawet se skonfigurowałam przez net i dalej lipa :(

Vifi, Ty to mi umiesz adrenalinę podnieść :) a betka kiedy?
12 lata 9 miesiąc temu #326899 przez ann-sunshine
Co jakiś czas będę Wam tu foty Martusi wklejać, to dla każdej jakaś się trafi :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326902 przez Majowka
Dzieki Anulka :kiss:
Tez mi sie tak wydaje! ;) Tesciowa mowila ze tak z miskiem miala, lagodna ciaza i aniolek do wychowania :) łudze sie, ze moze takie geny.... :laugh:

Martusia przesliczna! :kiss: :kiss: :kiss:

To Vifi tez podejrzana?! :laugh: suuper! Zaciskam Vifi! :kiss:

Mesy, dobre wiesci! Stawiaj ten płot no! :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326928 przez kivi
Cholera Mirella....czarownico....dzis dzien w ktorym powinna przybyc miesiaczka....TEST POZYTYWNY A NAWET DWA!!! Obym tylko nie dostala miesiaczki,zrobilam bo ten bol brzucha jak na miesiaczke trwal zbyt dlugo i byl...dziwnyyy....hhhe.Maz zaraz sie dowie,ostatnio tez wiedzialyscie pierwsze...ide powiedziec mu do ucha...spi z Matim slodko...papa trzymac kciuki
12 lata 9 miesiąc temu #326932 przez kivi
Nie mogę coś fotki wrzucic,moze dlatego że z telefonu...popołudniu będę to wrzucę.Teraz do pracki jadę...i nie wierzę.... Mój mąż jest w strzelectwie idealny...heee
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia