- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326029 przez Mirella
Mesy masz rację, to Kivi tu pierwsza była z dwiema krechami, eehh, łezka się w oku kręci
Angellika, a może Ty też wrócisz? No przyznaj że fajnie było
Do mnie też Eash pisała, próbowałam jej wytłumaczyć jak ja to robię, ale chyba mało klarowne to było
Inso, a co z zasadą stop testom przed terminem @???
Od razu mówię, Kivi to nie dotyczy, ona robi nałogowo
Film z Dereszowską i Wieczorkowskim to może być "Nigdy nie mów nigdy" na YouTube jest w jedenastu częściach
Bidol, no widzisz? Córeczki są super, ja się cały czas zastanawiam jakby tu Duśkę sklonować
Majóweczko a co tam u Ciebie?
Gosiak, mam nową opcję, zabierasz Duśkę na cały dzień a ja sobie sama zrobię generalne porządki, co Ty na to?
Angellika, a może Ty też wrócisz? No przyznaj że fajnie było
Do mnie też Eash pisała, próbowałam jej wytłumaczyć jak ja to robię, ale chyba mało klarowne to było
Inso, a co z zasadą stop testom przed terminem @???
Od razu mówię, Kivi to nie dotyczy, ona robi nałogowo
Film z Dereszowską i Wieczorkowskim to może być "Nigdy nie mów nigdy" na YouTube jest w jedenastu częściach
Bidol, no widzisz? Córeczki są super, ja się cały czas zastanawiam jakby tu Duśkę sklonować
Majóweczko a co tam u Ciebie?
Gosiak, mam nową opcję, zabierasz Duśkę na cały dzień a ja sobie sama zrobię generalne porządki, co Ty na to?
Temat został zablokowany.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #326059 przez Majowka
U mnie juz 18 tydzien!
Nic nie boli, nie strzyka, brzuszek powolutku rosnie
Calymi dniami biegam po sklepach i szukam mebelek, akcesoriow, wozkow Najchetniej kupilabym juz to wszystko i przesiadawala w tym pokoiku w oczekiwaniu na maluszka
....ale niestety jeszcze wyniki z prenatalnych przede mna, lot do Polski na Wielkanoc, wiec sie troszke wstrzymuje
Oby do sierpnia!
Nic nie boli, nie strzyka, brzuszek powolutku rosnie
Calymi dniami biegam po sklepach i szukam mebelek, akcesoriow, wozkow Najchetniej kupilabym juz to wszystko i przesiadawala w tym pokoiku w oczekiwaniu na maluszka
....ale niestety jeszcze wyniki z prenatalnych przede mna, lot do Polski na Wielkanoc, wiec sie troszke wstrzymuje
Oby do sierpnia!
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 9 miesiąc temu #326070 przez gorla
Majówko super że tak sie czujesz bosko!!! czas leci i zleci jakz bicza strzelił i zaraz dzidzia znajdzie sie po drugiej stronie. Ja nieśmiało na wózki lukam
Ech to ja mam ta przypadłość co Kivi, nałogowe testowanie, nawet jak wiem że nie ma szans żeby wyszło i tak muszę zrobic i przyznam sie ze nigdy nie wytrzyłam do @
Inso ściskam póki nie ma @ trzymam kciuki
a Eash neich kombinuje żeby wejść do nas!!!!!! ja tam tak długo grzebie w forumie , az wlezę gdzie kcem
U mnie pizdzi znowu, pół nocy nie spałam bo huczało po oknach a drugie pół malz mi na dupsku spał i sikać mi sie kciało
Ech to ja mam ta przypadłość co Kivi, nałogowe testowanie, nawet jak wiem że nie ma szans żeby wyszło i tak muszę zrobic i przyznam sie ze nigdy nie wytrzyłam do @
Inso ściskam póki nie ma @ trzymam kciuki
a Eash neich kombinuje żeby wejść do nas!!!!!! ja tam tak długo grzebie w forumie , az wlezę gdzie kcem
U mnie pizdzi znowu, pół nocy nie spałam bo huczało po oknach a drugie pół malz mi na dupsku spał i sikać mi sie kciało
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu #326114 przez gosiak
Majóweczka ale masz fajnie zazdroszczę tego latania choćby pooglądać i wiedzieć że niebawem to kupisz, a ja jak zaglądam to tylko doła potem mam czy kiedykolwiek to kupię
Mirella nawet na dwa dni ją zabiorę, żebyś sobie wysprzątała a na drugi dzień do lekarzyka sobie poszła
Mirella nawet na dwa dni ją zabiorę, żebyś sobie wysprzątała a na drugi dzień do lekarzyka sobie poszła
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326157 przez Majowka
Eee tam Gosiak, nie przesadzaj...pewnie, ze kupisz! Zdrowa jestes, mlodziutka, nie ma innej opcji ani sie obejrzysz...ale wiem jak to jest, do niedawna uciekalam wzrokiem od tych wystaw, bo mialam lzy w oczach...
Uda Ci sie szybciej niz sie spodziewasz!
Mam tu taka znajoma, przepiekna, dopiero po slubie, bardzo mlodo wyglada, ale chyba ma okolo 40-stki. Lekarze stwierdzili u niej brak jajeczek! ...juz sie wyczerpaly Az mi szczeka opadla jak to uslyszalam, dziewczyna wyglada na mlodsza ode mnie...no i zaczynaja in vitro, bo to teraz jedyny ratunek w takim wypadku. Trzymam za nich kciuki!
A u Was jajeczek od groma, wiec jak sie ma nie udac!?
Gorla, my juz dzisiaj wybralismy Chyba elea marki bebe confort ...ale jeszcze nie kupilismy, poczekamy jeszcze troszku
Uda Ci sie szybciej niz sie spodziewasz!
Mam tu taka znajoma, przepiekna, dopiero po slubie, bardzo mlodo wyglada, ale chyba ma okolo 40-stki. Lekarze stwierdzili u niej brak jajeczek! ...juz sie wyczerpaly Az mi szczeka opadla jak to uslyszalam, dziewczyna wyglada na mlodsza ode mnie...no i zaczynaja in vitro, bo to teraz jedyny ratunek w takim wypadku. Trzymam za nich kciuki!
A u Was jajeczek od groma, wiec jak sie ma nie udac!?
Gorla, my juz dzisiaj wybralismy Chyba elea marki bebe confort ...ale jeszcze nie kupilismy, poczekamy jeszcze troszku
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326282 przez agnesssa
Hej kobietki
Inso i jak tam @ przylazła, czy drugi teścior czeka w zanadrzu
Gorla fajnie, że za chwile masz wizytę, mam nadzieję, że wszystko będzie gites majonez
Gosiak Masakra, że Cię tak mocno bolało, ale najważniejsze, że wszystko drożne i można się brać do roboty
Lacrijka Mam nadzieję, że krzyże się sypią lawiną
@nulka Mam nadzieję, że pozycja się odpowiednia znalazła, a tak w ogóle, że już nic nie boli i czujesz się super, więc do roboty
Kivi pamiętam jak czytałam Twoje posty, fajnie, że znowu się starasz i życzę powodzenia
Majówka a czy Twój chłopiec już fika, w sensie czy czujesz ruchy Ja już też powoli nieśmiało zaczynam oglądać łóżeczka itp,
Sylwka Witaj kochana, czytałam Twoją historię, i bardzo rusza serducho. Jesteś dzielna babka i mam nadzieję, że szybko uda się ponownie zajść w upragnioną ciążę
Mesy a Ty się tak ładnie starasz? Kiedy testujesz
Dorota Mam nadzieję, że szybko wróci wszystko do normy, i że nie będziesz musiała w szpitalu leżeć
Emka Twoja córcia to żywy skarb
Chłopek mam nadzieję, ze się lepiej czujesz
Ajłonka Buziaki dla Franusia, i niech jeszcze poczeka parę tygodni, u mamusi w brzusiu będzie mu jeszcze najfajniej. No i wielki chłop Ci się szykuje
No i jeśli kogoś pominęłam, to wybaczcie roztrzepanej ciężarówie
Inso i jak tam @ przylazła, czy drugi teścior czeka w zanadrzu
Gorla fajnie, że za chwile masz wizytę, mam nadzieję, że wszystko będzie gites majonez
Gosiak Masakra, że Cię tak mocno bolało, ale najważniejsze, że wszystko drożne i można się brać do roboty
Lacrijka Mam nadzieję, że krzyże się sypią lawiną
@nulka Mam nadzieję, że pozycja się odpowiednia znalazła, a tak w ogóle, że już nic nie boli i czujesz się super, więc do roboty
Kivi pamiętam jak czytałam Twoje posty, fajnie, że znowu się starasz i życzę powodzenia
Majówka a czy Twój chłopiec już fika, w sensie czy czujesz ruchy Ja już też powoli nieśmiało zaczynam oglądać łóżeczka itp,
Sylwka Witaj kochana, czytałam Twoją historię, i bardzo rusza serducho. Jesteś dzielna babka i mam nadzieję, że szybko uda się ponownie zajść w upragnioną ciążę
Mesy a Ty się tak ładnie starasz? Kiedy testujesz
Dorota Mam nadzieję, że szybko wróci wszystko do normy, i że nie będziesz musiała w szpitalu leżeć
Emka Twoja córcia to żywy skarb
Chłopek mam nadzieję, ze się lepiej czujesz
Ajłonka Buziaki dla Franusia, i niech jeszcze poczeka parę tygodni, u mamusi w brzusiu będzie mu jeszcze najfajniej. No i wielki chłop Ci się szykuje
No i jeśli kogoś pominęłam, to wybaczcie roztrzepanej ciężarówie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez agnesssa.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326297 przez mesy
agnesssa ja ładnie ? hehe dopiero mam 2 krzyże ale dziś bedzie trzeci
z tym że u mnie na owu się nie zapowiada nic a nic mnie jajniki nie bolą
A testa może walnę 29 marca ile o ile będę miała owulkę
inso czekamy na bieg wydarzeń - ale pewnie @ nie przyjdzie po prostu nie może przyjść
z tym że u mnie na owu się nie zapowiada nic a nic mnie jajniki nie bolą
A testa może walnę 29 marca ile o ile będę miała owulkę
inso czekamy na bieg wydarzeń - ale pewnie @ nie przyjdzie po prostu nie może przyjść
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326311 przez agnesssa
Mesy ja na skarbka nie zaglądam to nie wiem co i jak Może i 2 krzyże to mało, ale ja w moim "straconym cyklu" też miałam tylko dwa krzyże i to wg moich obliczeń jeden duże przed owu, a drugi długo po
Insomnia Fajno, że tempka rośnie Wciąż zaciskam kciuki
Ale mi adrenalina podskoczyła Licytuje ciuchy na allegro ( dla mnie nie dla dzieciątka ) i wygrałam w ciągu 10 min dwie aukcje hehe i udało mi się kupić ginsy na lato za 17zł Fajne uczucie jak się czeka na zakończenie licytacji
Insomnia Fajno, że tempka rośnie Wciąż zaciskam kciuki
Ale mi adrenalina podskoczyła Licytuje ciuchy na allegro ( dla mnie nie dla dzieciątka ) i wygrałam w ciągu 10 min dwie aukcje hehe i udało mi się kupić ginsy na lato za 17zł Fajne uczucie jak się czeka na zakończenie licytacji
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez agnesssa.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326312 przez mesy
agnesssa ale wiesz jak by mnie jajory bolały to co innego a tu doooopa nic a nic mnie nie boli no ale sprawdze to sobie w czwartek u gienka czy była owu u mnie czy nie ...
agnesssa no fajne hehe też dość często licytuję
agnesssa no fajne hehe też dość często licytuję
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326317 przez sylwka727
Hej wybaczcie że mnie wczoraj cały dzień nie było ale kościół, wizyta u teściów i najgorsze: wizyta na cmentarzu dołujące ale później na ogólną poprawę ducha i samopoczucia pojechałam do sklepu pogrzebać w dziecięcych ciuchach, kupiłam coś dla córy szwagierki i przy okazji coś i "dla siebie" bo nie potrafiłam się powstrzymać bo takie śliczne są te ciuszki na maluszki i ubrałam w to miśka i mi lepiej troszkę. Oczywiście mama stwierdziła że mam coś z głową a mąż jak przyszedł i zobaczył że leżę z miśkiem w łóżku i oglądam telewizor, tylko uśmiechną się i położył się koło nas
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326321 przez sylwka727
Aha i oczywiście dziś się musiałam na męża pozłościć bo mi się zaczynają dni płodne a on w delegację jedzie, więc dziś miała być rano mała próba ale oczywiście zaspał i nici ztego
A co do allegro to też uwielbiam licytować ciuszki i buty:)
A co do allegro to też uwielbiam licytować ciuszki i buty:)
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326327 przez gorla
Inso te tak miałam z tempka, rosła spadała, zrobiłam testa i doopa, ale jak skoczyła do 37 to znów zrobiłam i wyszły krechy. Jak by do jutra nie przylazła@ sprobuj jeszcze raz testować
sylwka masz kochanego męża i wcale nie masz z głową rób to co ci pomaga
majówko jak kiedys mi przyjdzie wózek kupić to \coneco toledo wielofunkcyjny
agnessa hehe noo to jest adrenalina na allegro, ja zawsze wyzywam i obrażm tego co mnie o zeta przelicytuje tzn. do monitora gadam
mesy co to ma być 2 krzyże!!!!!! no wiesz co
sylwka masz kochanego męża i wcale nie masz z głową rób to co ci pomaga
majówko jak kiedys mi przyjdzie wózek kupić to \coneco toledo wielofunkcyjny
agnessa hehe noo to jest adrenalina na allegro, ja zawsze wyzywam i obrażm tego co mnie o zeta przelicytuje tzn. do monitora gadam
mesy co to ma być 2 krzyże!!!!!! no wiesz co
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326332 przez mesy
sylwka super że twój mąż reaguje tak a nie inaczej
znam dużo przypadków co by zareagowali wręcz przeciwnie ..
gorla no wiesz co hehe a ty co ino 3 krzyże przed owulką no ale tyś jest płodna hehe
wiesz u nas remont i nam się po prostu nie chciało
znam dużo przypadków co by zareagowali wręcz przeciwnie ..
gorla no wiesz co hehe a ty co ino 3 krzyże przed owulką no ale tyś jest płodna hehe
wiesz u nas remont i nam się po prostu nie chciało
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326343 przez gorla
mesy wierze ze sie nie chce .. u nas też cicho w tej kwestii
Inso a ty za szybko zrobiłas testa moim zdaniem , zanim ja zrobiłam u mnie tego z II to 2 dni wczesniej też zrobiłam i doopa była, dopiero jak tempka skoczyła , jak u ciebie to były II
Inso a ty za szybko zrobiłas testa moim zdaniem , zanim ja zrobiłam u mnie tego z II to 2 dni wczesniej też zrobiłam i doopa była, dopiero jak tempka skoczyła , jak u ciebie to były II