BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #326029 przez Mirella
Mesy masz rację, to Kivi tu pierwsza była z dwiema krechami, eehh, łezka się w oku kręci :)
Angellika, a może Ty też wrócisz? No przyznaj że fajnie było ;)

Do mnie też Eash pisała, próbowałam jej wytłumaczyć jak ja to robię, ale chyba mało klarowne to było ;)

Inso, a co z zasadą stop testom przed terminem @???

Od razu mówię, Kivi to nie dotyczy, ona robi nałogowo :lol:

Film z Dereszowską i Wieczorkowskim to może być "Nigdy nie mów nigdy" na YouTube jest w jedenastu częściach ;)

Bidol, no widzisz? Córeczki są super, ja się cały czas zastanawiam jakby tu Duśkę sklonować :lol:

Majóweczko a co tam u Ciebie?

Gosiak, mam nową opcję, zabierasz Duśkę na cały dzień a ja sobie sama zrobię generalne porządki, co Ty na to?
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #326059 przez Majowka
U mnie juz 18 tydzien! :woohoo:
Nic nie boli, nie strzyka, brzuszek powolutku rosnie :)
Calymi dniami biegam po sklepach i szukam mebelek, akcesoriow, wozkow :laugh: Najchetniej kupilabym juz to wszystko i przesiadawala w tym pokoiku w oczekiwaniu na maluszka :laugh:
....ale niestety jeszcze wyniki z prenatalnych przede mna, lot do Polski na Wielkanoc, wiec sie troszke wstrzymuje :(
Oby do sierpnia!
12 lata 9 miesiąc temu #326070 przez gorla
Majówko super że tak sie czujesz bosko!!! czas leci i zleci jakz bicza strzelił i zaraz dzidzia znajdzie sie po drugiej stronie. Ja nieśmiało na wózki lukam ;) ;) ;)

Ech to ja mam ta przypadłość co Kivi, nałogowe testowanie, nawet jak wiem że nie ma szans żeby wyszło i tak muszę zrobic i przyznam sie ze nigdy nie wytrzyłam do @ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Inso ściskam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: póki nie ma @ trzymam kciuki

a Eash neich kombinuje żeby wejść do nas!!!!!! ja tam tak długo grzebie w forumie , az wlezę gdzie kcem ;) ;) ;)

U mnie pizdzi znowu, pół nocy nie spałam bo huczało po oknach a drugie pół malz mi na dupsku spał i sikać mi sie kciało :silly: :silly: :silly: :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #326114 przez gosiak
Majóweczka ale masz fajnie :laugh: :laugh: zazdroszczę tego latania choćby pooglądać i wiedzieć że niebawem to kupisz, a ja jak zaglądam to tylko doła potem mam czy kiedykolwiek to kupię :dry:

Mirella nawet na dwa dni ją zabiorę, żebyś sobie wysprzątała a na drugi dzień do lekarzyka sobie poszła :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #326157 przez Majowka
Eee tam Gosiak, nie przesadzaj...pewnie, ze kupisz! Zdrowa jestes, mlodziutka, nie ma innej opcji :laugh: ani sie obejrzysz...ale wiem jak to jest, do niedawna uciekalam wzrokiem od tych wystaw, bo mialam lzy w oczach...
Uda Ci sie szybciej niz sie spodziewasz!

Mam tu taka znajoma, przepiekna, dopiero po slubie, bardzo mlodo wyglada, ale chyba ma okolo 40-stki. Lekarze stwierdzili u niej brak jajeczek! ...juz sie wyczerpaly :ohmy: Az mi szczeka opadla jak to uslyszalam, dziewczyna wyglada na mlodsza ode mnie...no i zaczynaja in vitro, bo to teraz jedyny ratunek w takim wypadku. Trzymam za nich kciuki!

A u Was jajeczek od groma, wiec jak sie ma nie udac!? :laugh:

Gorla, my juz dzisiaj wybralismy :laugh: Chyba elea marki bebe confort :laugh: ...ale jeszcze nie kupilismy, poczekamy jeszcze troszku :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326282 przez agnesssa
Hej kobietki :kiss: :kiss: :kiss:

Inso i jak tam :unsure: @ przylazła, czy drugi teścior czeka w zanadrzu :kiss:

Gorla fajnie, że za chwile masz wizytę, mam nadzieję, że wszystko będzie gites majonez :kiss:

Gosiak Masakra, że Cię tak mocno bolało, ale najważniejsze, że wszystko drożne i można się brać do roboty :kiss:

Lacrijka Mam nadzieję, że krzyże się sypią lawiną :silly: :kiss:

@nulka Mam nadzieję, że pozycja się odpowiednia znalazła, a tak w ogóle, że już nic nie boli i czujesz się super, więc do roboty :kiss:

Kivi pamiętam jak czytałam Twoje posty, fajnie, że znowu się starasz i życzę powodzenia :kiss:

Majówka a czy Twój chłopiec już fika, w sensie czy czujesz ruchy :unsure: Ja już też powoli nieśmiało zaczynam oglądać łóżeczka itp, :silly:

Sylwka Witaj kochana, czytałam Twoją historię, i bardzo rusza serducho. Jesteś dzielna babka i mam nadzieję, że szybko uda się ponownie zajść w upragnioną ciążę :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy a Ty się tak ładnie starasz? Kiedy testujesz :unsure: :woohoo:

Dorota Mam nadzieję, że szybko wróci wszystko do normy, i że nie będziesz musiała w szpitalu leżeć :kiss:

Emka Twoja córcia to żywy skarb :kiss: :kiss: :kiss:

Chłopek mam nadzieję, ze się lepiej czujesz :kiss:

Ajłonka Buziaki dla Franusia, i niech jeszcze poczeka parę tygodni, u mamusi w brzusiu będzie mu jeszcze najfajniej. No i wielki chłop Ci się szykuje :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

No i jeśli kogoś pominęłam, to wybaczcie roztrzepanej ciężarówie :woohoo: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 9 miesiąc temu #326287 przez Insomnia
Dzień dobry :)
Melduję że @ jeszcze brak, ale brzuch boli. A z ciekawostek tempka wzrosła :S
Mirella zasady zasadami a ciekawość swoją stroną :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326297 przez mesy
agnesssa ja ładnie ? hehe dopiero mam 2 krzyże :lol: ale dziś bedzie trzeci :lol: :lol: :lol:
z tym że u mnie na owu się nie zapowiada nic a nic mnie jajniki nie bolą :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
A testa może walnę 29 marca :P ile o ile będę miała owulkę :P

inso czekamy na bieg wydarzeń - ale pewnie @ nie przyjdzie :lol: po prostu nie może przyjść :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326311 przez agnesssa
Mesy ja na skarbka nie zaglądam to nie wiem co i jak :silly: Może i 2 krzyże to mało, ale ja w moim "straconym cyklu" też miałam tylko dwa krzyże i to wg moich obliczeń jeden duże przed owu, a drugi długo po :silly:

Insomnia Fajno, że tempka rośnie ;) ;) ;) Wciąż zaciskam kciuki :laugh:

Ale mi adrenalina podskoczyła :silly: :silly: Licytuje ciuchy na allegro ( dla mnie nie dla dzieciątka :silly: ) i wygrałam w ciągu 10 min dwie aukcje hehe i udało mi się kupić ginsy na lato za 17zł :woohoo: Fajne uczucie jak się czeka na zakończenie licytacji :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326312 przez mesy
agnesssa ale wiesz jak by mnie jajory bolały to co innego a tu doooopa nic a nic mnie nie boli :( :( no ale sprawdze to sobie w czwartek u gienka czy była owu u mnie czy nie :laugh: ...

agnesssa
no fajne hehe też dość często licytuję :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #326317 przez sylwka727
Hej :) wybaczcie że mnie wczoraj cały dzień nie było ale kościół, wizyta u teściów i najgorsze: wizyta na cmentarzu :( dołujące ale później na ogólną poprawę ducha i samopoczucia pojechałam do sklepu pogrzebać w dziecięcych ciuchach, kupiłam coś dla córy szwagierki i przy okazji coś i "dla siebie" bo nie potrafiłam się powstrzymać bo takie śliczne są te ciuszki na maluszki i ubrałam w to miśka i mi lepiej troszkę. Oczywiście mama stwierdziła że mam coś z głową :P a mąż jak przyszedł i zobaczył że leżę z miśkiem w łóżku i oglądam telewizor, tylko uśmiechną się i położył się koło nas :silly:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #326321 przez sylwka727
Aha i oczywiście dziś się musiałam na męża pozłościć bo mi się zaczynają dni płodne a on w delegację jedzie, więc dziś miała być rano mała próba :blush: ale oczywiście zaspał i nici ztego :(

A co do allegro to też uwielbiam licytować ciuszki i buty:)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #326327 przez gorla
Inso te tak miałam z tempka, rosła spadała, zrobiłam testa i doopa, ale jak skoczyła do 37 to znów zrobiłam i wyszły krechy. Jak by do jutra nie przylazła@ sprobuj jeszcze raz testować

sylwka :kiss: :kiss: masz kochanego męża i wcale nie masz z głową :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: rób to co ci pomaga

majówko jak kiedys mi przyjdzie wózek kupić to \coneco toledo wielofunkcyjny :)

agnessa hehe noo to jest adrenalina na allegro, ja zawsze wyzywam i obrażm tego co mnie o zeta przelicytuje tzn. do monitora gadam :silly: :silly:

mesy co to ma być 2 krzyże!!!!!! no wiesz co :silly: :silly: :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #326332 przez mesy
sylwka super że twój mąż reaguje tak a nie inaczej :)
znam dużo przypadków co by zareagowali wręcz przeciwnie ..

gorla
no wiesz co hehe a ty co ino 3 krzyże przed owulką :lol: no ale tyś jest płodna hehe
wiesz u nas remont i nam się po prostu nie chciało :P :P :P :P :P
12 lata 9 miesiąc temu #326343 przez gorla
mesy wierze ze sie nie chce .. u nas też cicho w tej kwestii

Inso a ty za szybko zrobiłas testa moim zdaniem , zanim ja zrobiłam u mnie tego z II to 2 dni wczesniej też zrobiłam i doopa była, dopiero jak tempka skoczyła , jak u ciebie to były II
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia