- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 9 miesiąc temu #328314 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Mirella napisał:
===skł na ubezpiecz zdrowotne cała
skł. na ubezpiecz społeczne cała
wiedzieć czy kwota zdrowotnego podana na picie 11 jest cała do odliczenia czy mam sobie z niej wyliczyć ile mogę odliczyć
Vifi uwielbiam Cię
===skł na ubezpiecz zdrowotne cała
skł. na ubezpiecz społeczne cała
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu #328462 przez gosiak
Jeny co tu się dzieje wysyp fasolek hehe gratuluje wszystkim
Gorla trzymaj się
Ja wczoraj u lekarza byłam z wynikami ze szpitala i wszystko oki, każe działać puki "szlak przetarty" i na usg wyszło że jeszcze w tym cyklu(dziś 22dc) możemy się starać bo jajo 22mm więc do pęknięcia chwila(mam nadzieję że pęknie), mamy się szamotać ile wlezie a po drugie to owulacja z jednego jaja już poszła bo są ślady płynu daje nam 2 miesiące, a jak się nie uda, to przyczyną może być wrogość śluzu na plemniki, więc wtedy proponuje inseminacje dała mi namiar do kliniki która się tym zajmuje.A działać trzeba szybko bo mówi że znów mogą mi się sklepić jajowody
Była to ginka u której byłam ostatnio w lipcu 2011 a potem przestałam do niej chodzić bo czasem ze 2 miesiące trzeba na wizytę czekać, ale babka konkretna, widząc moje fsh(które jest na granicy) zleciła zrobienie estradiolu a ta babka co do niej chodzę pół roku na ani jedno badanie mnie nie wysłała no i pokazałam jej wszystkie moje wyniki jakie mam i wyniki M i stwierdziła że nie jest źle...więc na koniec się jej spytałam czy sądzi że te zrosty mogły być główną przyczyną że się nie udawało...stwierdziła że tak że to najprędzej, bo do niczego innego nie może się przyczepić.
Brzuszki superaśne macie, Majówka dawaj brzunia w tej ładnej kiecuni, uwielbiam ciężarówki w obcisłych sukienkach podkreślających brzuś
Gorla trzymaj się
Ja wczoraj u lekarza byłam z wynikami ze szpitala i wszystko oki, każe działać puki "szlak przetarty" i na usg wyszło że jeszcze w tym cyklu(dziś 22dc) możemy się starać bo jajo 22mm więc do pęknięcia chwila(mam nadzieję że pęknie), mamy się szamotać ile wlezie a po drugie to owulacja z jednego jaja już poszła bo są ślady płynu daje nam 2 miesiące, a jak się nie uda, to przyczyną może być wrogość śluzu na plemniki, więc wtedy proponuje inseminacje dała mi namiar do kliniki która się tym zajmuje.A działać trzeba szybko bo mówi że znów mogą mi się sklepić jajowody
Była to ginka u której byłam ostatnio w lipcu 2011 a potem przestałam do niej chodzić bo czasem ze 2 miesiące trzeba na wizytę czekać, ale babka konkretna, widząc moje fsh(które jest na granicy) zleciła zrobienie estradiolu a ta babka co do niej chodzę pół roku na ani jedno badanie mnie nie wysłała no i pokazałam jej wszystkie moje wyniki jakie mam i wyniki M i stwierdziła że nie jest źle...więc na koniec się jej spytałam czy sądzi że te zrosty mogły być główną przyczyną że się nie udawało...stwierdziła że tak że to najprędzej, bo do niczego innego nie może się przyczepić.
Brzuszki superaśne macie, Majówka dawaj brzunia w tej ładnej kiecuni, uwielbiam ciężarówki w obcisłych sukienkach podkreślających brzuś
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #328474 przez bidol
Gorluś - i leżakuj spokojnie dobrze będzie
Mesy - a masz może kontakt z Chłopkiem - bo już na serjo zaczynam się niepokoić
Gosiakowa - no to superaśne wieści to dajcie czadu niczym koty w marcu - u mnie pod oknem już się drą a to dobry zwiastun
Inso - a co u Ciebie - tempka wzrosła??
Trzymam ciuki za resztę
Mesy - a masz może kontakt z Chłopkiem - bo już na serjo zaczynam się niepokoić
Gosiakowa - no to superaśne wieści to dajcie czadu niczym koty w marcu - u mnie pod oknem już się drą a to dobry zwiastun
Inso - a co u Ciebie - tempka wzrosła??
Trzymam ciuki za resztę
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328709 przez Majowka
Gorla, na pewno wszystko dobrze, ale najlepiej przelezec ten okres....ja lezalam mimo, ze lekarz twierdzil, Ze wszystko dobrze...wszyscy na mnie naskakiwali, ze robie z ciazy chorobe, ale intuicyjnie czulam, ze trzeba lezec....
Gosiak, wstawie jak tylko bede miala cos nowego, jeszcze tydzien poczekam, niech sie bardziej zaokragli
A Ty nie marnuj czasu kobitko, stawiaj porzadny plot na pewno sie teraz uda! Musi musi!
Nikusia, to moze Ty chcesz mojego testa? Pisz mi adres na priv.
Gosiak, wstawie jak tylko bede miala cos nowego, jeszcze tydzien poczekam, niech sie bardziej zaokragli
A Ty nie marnuj czasu kobitko, stawiaj porzadny plot na pewno sie teraz uda! Musi musi!
Nikusia, to moze Ty chcesz mojego testa? Pisz mi adres na priv.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328733 przez mesy
bidol nie mam ale gorla ma napiszę do niej może ona będzie wiedziała co jest ...
gosiak a ty tu coo ? płota miałaś stawiać ja chce na koniec cyklu zobaczyć piękne II kreseczki u Ciebie
gosiak a ty tu coo ? płota miałaś stawiać ja chce na koniec cyklu zobaczyć piękne II kreseczki u Ciebie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328828 przez nikusia1988
Majówko nie nie ViFi wyślij ona była pierwsza
Albo zachowaj sobie na drugą fasolinkę
Albo zachowaj sobie na drugą fasolinkę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez nikusia1988.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328845 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hejka!
Chłopek super ze sie odezwałaś , widzisz jak tu jest, chwile kogos nie ma już alarm
Gorla Leżkaj kochana, na pewno będzie dobrze, luteinkę łykaj i odpoczywaj... Uściski I nie stresuj sie... wiem łatwo sie gada!
Gosiaczku NO to teraz do roboty!!!
A mnie dziś krew zalewa, dosłownie!!! Masakra nigdy nie miałam takiej powodzi
Chłopek super ze sie odezwałaś , widzisz jak tu jest, chwile kogos nie ma już alarm
Gorla Leżkaj kochana, na pewno będzie dobrze, luteinkę łykaj i odpoczywaj... Uściski I nie stresuj sie... wiem łatwo sie gada!
Gosiaczku NO to teraz do roboty!!!
A mnie dziś krew zalewa, dosłownie!!! Masakra nigdy nie miałam takiej powodzi
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329593 przez Insomnia
Gorla kopnęłabym Cię w dupsko z laczka za to przeczucie ale nie mogę więc przytulam i proszę Cię nie zamartwiaj się na zapas, wiem że łatwo mi mówić ale stres to zły towarzysz
A tak poza tym dzień dobry
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję
@ już się kończy, więc czas zacząć od nowa. Dziś zrobiłam ogromny krok do przodu zrobiłam badania
A tak poza tym dzień dobry
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję
@ już się kończy, więc czas zacząć od nowa. Dziś zrobiłam ogromny krok do przodu zrobiłam badania
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Insomnia.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329686 przez mesy
Hej dziewczyny
byłam wczoraj u lekarza i okazało się że Owu nie było pęcherzyk w lewym jajniku 7.3 mm może być tak że sobie dojrzeje i będzie dłuższy cykl a może być tak że dooopa .
Testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne ale na głupi rozum lekarz powiedział że głowa chce i wytwarza ten hormon a jajnik są chimeryczne czyli jak im się chce tak sobie jajeczkują.
Tym bardziej że dziś miałam skok temp to czyli doooopa cykl stracony ...
Więc proszę was nie nakręcajcie mnie żebym pod koniec cyklu zrobiła test bo to i tak sensu nie będzie
Od następnego będą stymulowane jajca dostanę jakiś zastrzyk na stymulację a może nawet 3 zależy jak tam wszystko będzie rosło a później na pęknięcie i do dzieła
Jak się już tym nie uda to padnę na cycki nooo
Vifi potrzebuję jakiś informacji na temat cyklu bezowulacyjnego dlaczego temp rośnie jak owu nie było , dlaczego mnie jajca bolą a tam nic się nie dzieje itp ...
Czyżby mój organizm już kompletnie zwariował ?
Chyba się nadaję tak jak gorla na uczelnie jako dziwne przypadki hahah
byłam wczoraj u lekarza i okazało się że Owu nie było pęcherzyk w lewym jajniku 7.3 mm może być tak że sobie dojrzeje i będzie dłuższy cykl a może być tak że dooopa .
Testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne ale na głupi rozum lekarz powiedział że głowa chce i wytwarza ten hormon a jajnik są chimeryczne czyli jak im się chce tak sobie jajeczkują.
Tym bardziej że dziś miałam skok temp to czyli doooopa cykl stracony ...
Więc proszę was nie nakręcajcie mnie żebym pod koniec cyklu zrobiła test bo to i tak sensu nie będzie
Od następnego będą stymulowane jajca dostanę jakiś zastrzyk na stymulację a może nawet 3 zależy jak tam wszystko będzie rosło a później na pęknięcie i do dzieła
Jak się już tym nie uda to padnę na cycki nooo
Vifi potrzebuję jakiś informacji na temat cyklu bezowulacyjnego dlaczego temp rośnie jak owu nie było , dlaczego mnie jajca bolą a tam nic się nie dzieje itp ...
Czyżby mój organizm już kompletnie zwariował ?
Chyba się nadaję tak jak gorla na uczelnie jako dziwne przypadki hahah
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mesy.