- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 9 miesiąc temu #329791 przez Mirella
Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty.... Ide dalej ogródek grabić i okna chyba przetrę, bo Gosiak czasu nie ma to mi nie umyje, a zaraz w ciąży będzie to tym bardziej mi nie umyje Wczoraj odkryłam że grabienie trawnika to dobry sport na mięśnie brzucha Wieczorem tak mnie wszystko bolało że myślałam że @ lezie, nawet się prochów nażarłam, ale nie, nie przylazła, nie wiem co to było.
Gorla nie schizuj, nie pozwalam. Nerwy to największy wróg fasolki, nie wolno choćby nie wiem co, jasne?????????
Mesy, przypadek kliniczny to ja jestem, armia lekarzy się upierała że torbiel mi nie zniknie bo takie się nie wchłaniają, a moja się wchłonęła Muszę iść jeszcze moje mięśniaki obejrzeć. Profesor powiedział że jak mięśniaki też mi znikną to będę przypadkiem do opisania I fajnie że masz stracony cykl, w straconym się najszybciej zafasolkowuje
Sylwka myślę że Twoja reakcja na szkraba i siła jaką masz w sobie nawet Ciebie zaskoczy. I nie zapomnij jakiej foty sobie zrobić z brzdącem, musisz nam koniecznie pokazać
Gosiak, a co Ty na forumie robisz, do roboty dziewczyno
I gdzie jest Lacra??? obraziła się czy jak???
Gorla nie schizuj, nie pozwalam. Nerwy to największy wróg fasolki, nie wolno choćby nie wiem co, jasne?????????
Mesy, przypadek kliniczny to ja jestem, armia lekarzy się upierała że torbiel mi nie zniknie bo takie się nie wchłaniają, a moja się wchłonęła Muszę iść jeszcze moje mięśniaki obejrzeć. Profesor powiedział że jak mięśniaki też mi znikną to będę przypadkiem do opisania I fajnie że masz stracony cykl, w straconym się najszybciej zafasolkowuje
Sylwka myślę że Twoja reakcja na szkraba i siła jaką masz w sobie nawet Ciebie zaskoczy. I nie zapomnij jakiej foty sobie zrobić z brzdącem, musisz nam koniecznie pokazać
Gosiak, a co Ty na forumie robisz, do roboty dziewczyno
I gdzie jest Lacra??? obraziła się czy jak???
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 9 miesiąc temu #329815 przez Lacrijka
Lacra ma tydzien porzadkow wiosennych !!! Cudownie jest !!!!! A teraz sie opalam na tarasie swoim prywatnym, osobistym !! Robie sałatki na weekend bo mamy znajomych w kurorcie na dwa dni No życ nie umierac !! Jest cudownie nananana... No czaaad, mowie Wam !! Juz nigdy nie wróce do bloku mieszkac, never ever !!
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #329827 przez sylwka727
To chyba pogoda mnie tak pozytywnie nastawia dziś jak cieplutko i ślicznie, właśnie wróciłam z miasta nakupiłam warzyw i owoców i będę robić sałatkę grecką i owocową bo mam smaka Odkąd mąż pojechał na delegację (czyli w poniedziałek) schudłam 2 kg chyba to z tej tęsknoty ale dziś wreszcie wraca
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #329828 przez bidol
co ja miałam
Gorluś - jest dobrze. Masz mdłości - hormonki rosną - wiem że to mało miłe, ale to na prawdę dobry znak zachowanie typowo ciążowe
Emka - to chyba normalne niech się wyleje co ma wylać i z głowy moja siostra zawsze ma takie @ - na noc zakłada tampona i podpaskę, a w dzień lata co godzinę do łazienki
Mesy - też mi się wydaje podejżana ta Twoja tempka, tylko wiesz nie nakręcaj się, bo wtedy to nie będzie stracony cykl
Inso - dzielna jesteś
Sylwka - dasz radę i Emka ma rację, kilka łez nie zaszkodzi
Mirella - to wpadnij i do mnie okna umyć bo słońce nie może się do środka rzedostać - trawnik już Ci daruję
Gosiak - nie chce być wścipska, ale działacie ????
a gdzie nasza @nulka się podziewa????
Lacra - ja też już na swoim prywatnym się wyleżałam -
U mnie jest taka piękna pogoda że opisać się nie da. Opalałyśmy się z Kamilką na balkonie 3 godziny - życie jak w Madrycie
Mam nadzieję że w poniedziałek ginka zdejmie ze mnie szlaban na chodzenie - a jak nie to się załamię, bo w taką pogodę nie da się leżeć - już mam odleżyny, no ile można przecież
Gorluś - jest dobrze. Masz mdłości - hormonki rosną - wiem że to mało miłe, ale to na prawdę dobry znak zachowanie typowo ciążowe
Emka - to chyba normalne niech się wyleje co ma wylać i z głowy moja siostra zawsze ma takie @ - na noc zakłada tampona i podpaskę, a w dzień lata co godzinę do łazienki
Mesy - też mi się wydaje podejżana ta Twoja tempka, tylko wiesz nie nakręcaj się, bo wtedy to nie będzie stracony cykl
Inso - dzielna jesteś
Sylwka - dasz radę i Emka ma rację, kilka łez nie zaszkodzi
Mirella - to wpadnij i do mnie okna umyć bo słońce nie może się do środka rzedostać - trawnik już Ci daruję
Gosiak - nie chce być wścipska, ale działacie ????
a gdzie nasza @nulka się podziewa????
Lacra - ja też już na swoim prywatnym się wyleżałam -
U mnie jest taka piękna pogoda że opisać się nie da. Opalałyśmy się z Kamilką na balkonie 3 godziny - życie jak w Madrycie
Mam nadzieję że w poniedziałek ginka zdejmie ze mnie szlaban na chodzenie - a jak nie to się załamię, bo w taką pogodę nie da się leżeć - już mam odleżyny, no ile można przecież
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329834 przez mesy
bidol nie nakręcam się spisuje ten cykl na stracony nastawiłam się już na nowego cykla i na te zastrzyki
sylwka a ty masz regularne cykle ? który masz dc że test owu negatywny ?
sylwka a ty masz regularne cykle ? który masz dc że test owu negatywny ?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu #329934 przez gosiak
bidol grzechem było by nie działać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mesy to ja nie wiem dlaczego Ci ta tempka tak ładnie podskoczyła, pozostaje chyba czekac
a ja jutro sobote mam dla siebie M wyjeżdża do brata coś tam mu pomóc, a ja zamierzam sie lenić cały Boży dzień
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mesy to ja nie wiem dlaczego Ci ta tempka tak ładnie podskoczyła, pozostaje chyba czekac
a ja jutro sobote mam dla siebie M wyjeżdża do brata coś tam mu pomóc, a ja zamierzam sie lenić cały Boży dzień
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329941 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Gnijesz sobie jutro Gosiaku ??? Kurcze, tez bym pognila, cały tydzien na szmacie a jutro przy garach Nie za dobrze Ci ?????
bidol grzechem było by nie działać
Gnijesz sobie jutro Gosiaku ??? Kurcze, tez bym pognila, cały tydzien na szmacie a jutro przy garach Nie za dobrze Ci ?????
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329942 przez Mirella
Lacrijka napisała:
Lacra, ja też sprzątam, no ale zaglądam co i jak, a Ciebie nie ma i ja siem martwiem, no nie robij tak, no!
Ja nie mam tarasu, ale miejsca przed domem dosyć, posprzątałam dziś do końca podwórko, a opalać się nie mogę bo mi Duśka nie da spokojnie siedzieć. Za to w piłkę pograłyśmy
Bidolku, okna to nie jest mój ulubiony sport, ale co do trawnika to możemy ponegocjować. Bo i dobry uczynek zaliczę i brzuch się poćwiczy trochę No i Ty pewnie nie masz takiego zapuszczonego trawnika jak ja to lekko będzie
A no i zapomniałam, dostałam na priv wiadomość od Eash:
czesc, znow jestem tylko na chwile, zdaje sie, ze na forum juz mozna normalnie wejsc? ale nie probuje, bo mam tylko pare minut. pisze i prosze o przekazanie dziewczynom na forum, ze wygladam juz i czuje sie jak slon choc przytylam narazie tylko ok. 3-4 kg ( i juz starczy, obym wiecej nie przytyla ). czuje sie troche slaba, szybko sie mecze, ale plackiem lezec nie musze, wiec staram sie porobic jakies wiosenno-swiateczno-przedporodowe porzadki, co z Hanka nielatwe, niestety... imienia dla braciszka młodej jeszcze nie mamy, tzn. ja chce Janka, Adam mowi, ze nie da skrzywdzic dziecka, heh chyba zostanie wyświechtany Jakub, bo to jedyne, co do ktorego sie jeszcze jako tako zgadzamy. termin mam na 3 maja, ale mysle, ze w polowie kwietnia juz urodze... postaram sie zrobic jakies aktualjne foto i wysle, ale uprzedzam - wygladam jak hipopotam... pozdrawiam - edyta
Lacra ma tydzien porzadkow wiosennych !!! Cudownie jest !!!!! A teraz sie opalam na tarasie swoim prywatnym, osobistym !! Robie sałatki na weekend bo mamy znajomych w kurorcie na dwa dni No życ nie umierac !! Jest cudownie nananana... No czaaad, mowie Wam !! Juz nigdy nie wróce do bloku mieszkac, never ever !!
Lacra, ja też sprzątam, no ale zaglądam co i jak, a Ciebie nie ma i ja siem martwiem, no nie robij tak, no!
Ja nie mam tarasu, ale miejsca przed domem dosyć, posprzątałam dziś do końca podwórko, a opalać się nie mogę bo mi Duśka nie da spokojnie siedzieć. Za to w piłkę pograłyśmy
Bidolku, okna to nie jest mój ulubiony sport, ale co do trawnika to możemy ponegocjować. Bo i dobry uczynek zaliczę i brzuch się poćwiczy trochę No i Ty pewnie nie masz takiego zapuszczonego trawnika jak ja to lekko będzie
A no i zapomniałam, dostałam na priv wiadomość od Eash:
czesc, znow jestem tylko na chwile, zdaje sie, ze na forum juz mozna normalnie wejsc? ale nie probuje, bo mam tylko pare minut. pisze i prosze o przekazanie dziewczynom na forum, ze wygladam juz i czuje sie jak slon choc przytylam narazie tylko ok. 3-4 kg ( i juz starczy, obym wiecej nie przytyla ). czuje sie troche slaba, szybko sie mecze, ale plackiem lezec nie musze, wiec staram sie porobic jakies wiosenno-swiateczno-przedporodowe porzadki, co z Hanka nielatwe, niestety... imienia dla braciszka młodej jeszcze nie mamy, tzn. ja chce Janka, Adam mowi, ze nie da skrzywdzic dziecka, heh chyba zostanie wyświechtany Jakub, bo to jedyne, co do ktorego sie jeszcze jako tako zgadzamy. termin mam na 3 maja, ale mysle, ze w polowie kwietnia juz urodze... postaram sie zrobic jakies aktualjne foto i wysle, ale uprzedzam - wygladam jak hipopotam... pozdrawiam - edyta
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mirella.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #329946 przez Lacrijka
Mirell- bo tak naprawde to mi czasem nie chce sie pisac..Jestem jakas taka wypalona.. Forum staraczkowe a ja nastroju nie mam na takie tematy.. Nic mi nie idzie to i chwalic sie nie ma czym.. Przyjdzie @, odzyja nadzieje to pewnie cos czesciej poskrobie.. Ale dzieki za troske