BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #329949 przez gorla
Lacruś wiosenka ci służy, porządeczki ida pełną parą :lol: :lol: :lol: każda z nas miała i ma dośc nieraz gadania o staraniach spoko :silly: i tak cie kochamy

gosiak ja tyż amm tyłozgięcie, przy badaniu szyjki wziernikiem boli :ohmy: :ohmy: i przy usg dowcipnym tyz, każą mi sobie wkładać piąstki pod tyłek

A ja nie wytrzymałam i poszłam do gina zobaczyc co sie dzieje i o dziwo jest dobrze. Szyjka twarda zamknięta, sluz biały, pęcherzyk sie poprawił i jest nawet serce :lol: 7 tc!! ale oczywiście żeby za pięknie nie było to gin powiedział, ze tętno 125 na min i za wolne, 2 tyg. muszę uważac na siebie leżeć brać lutkę.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #329952 przez Lacrijka
gorla napisał:

Lacruś wiosenka ci służy, porządeczki ida pełną parą :lol: :lol: :lol: każda z nas miała i ma dośc nieraz gadania o staraniach spoko :silly: i tak cie kochamy

gosiak ja tyż amm tyłozgięcie, przy badaniu szyjki wziernikiem boli :ohmy: :ohmy: i przy usg dowcipnym tyz, każą mi sobie wkładać piąstki pod tyłek

A ja nie wytrzymałam i poszłam do gina zobaczyc co sie dzieje i o dziwo jest dobrze. Szyjka twarda zamknięta, sluz biały, pęcherzyk sie poprawił i jest nawet serce :lol: 7 tc!! ale oczywiście żeby za pięknie nie było to gin powiedział, ze tętno 125 na min i za wolne, 2 tyg. muszę uważac na siebie leżeć brać lutkę.

To leż i pachnij Gorliczko, ni masz wyjscia :) :) :) jak mus to mus.. Grzecznie lutke wdupiaj czy tam aplikuj i bezie gites !! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #329954 przez emka
Gorla A widzisz!!! Główka do góry!!! Serduszko... super, super, super!!! Ale uważaj na siebie :) i po bankach nie lataj! :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 9 miesiąc temu #329956 przez gorla
Cieszę sie, ale tak z dystansem, leżę , wstaje jak muszę np. dziś do banku to mus i oczywiście Oliwia zachorowała i do lekarza. Oszczędzam się :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329957 przez gosiak
o piąstkach pod tyłek nie słyszałam, a usg dowcipnego nie lubię, strasznie boli choć ta ginka u której ostatnio byłam to tak delikatnie badała że nic nie czułam :laugh:

Gorla będzie dobrze :kiss: leż i odpoczywaj, Oliwka duża dziewczynka da sobie rade a i mamą się zaopiekuje poda herbatke, soczek :kiss:

oj doczytałam że Olinka chora oj bida, beznadziejny teraz sezon na choróbska :dry: zdrówka dla młodej :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #329963 przez sylwka727
Gorla to dobrze że jest dobrze ;) leżaj i odpoczywaj : :)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #329964 przez Mirella
Gorla się cieszaj i płaskiego brzucholka pogłaskaj

Lacra jak ja bym miała tylko o starankach pisać, swoich w dodatku, to chyba nic bym tu nie napisała ;) Się weź lepiej do roboty, foty ogródka dawaj, no! I te brzózki co masz za oknem, zielenieją już? Bo u mnie jeszcze nie :(
12 lata 9 miesiąc temu #329970 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Gorla się cieszaj i płaskiego brzucholka pogłaskaj

Lacra jak ja bym miała tylko o starankach pisać, swoich w dodatku, to chyba nic bym tu nie napisała ;) Się weź lepiej do roboty, foty ogródka dawaj, no! I te brzózki co masz za oknem, zielenieją już? Bo u mnie jeszcze nie :(

Nie, nie, nie !! nie moga jeszcze sie zielenic bo kilka trzeba jeszcze wyciac pod garaz.. Głupi urząd pokrzyzował nam plany i musimy garaz stawiac za domem, czujecie ??? nie moze byc z przodu tylko z tylu... Śmiech na sali norymalnie !!!
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #329974 przez Mirella
Ale wycinanie brzóz to zbrodnia jest!!! I dlaczego za domem? To bez sensu jest przecież. że niby przed domem to co???
12 lata 9 miesiąc temu #329975 przez gosiak
ale bez sensu za domem, wszyscy mają przed, i teraz musicie przez pół podwórka jechać żeby garażować :ohmy: co za bałwan to wymyślił :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #329986 przez mesy
Gorla super to teraz leż i odpoczywaj :lol: :lol: :lol:
Bo za 9 miesięcy skończy ci się bykówa :lol: :lol: :lol:
Ja też mam takie tyłozgięcie i też muszę ręce pod tyłek dawać ale mnie przy badaniu ani wziernikiem ani usg nic nie boli .... :P

Lacra
no nie zła lipa z tym garażem :dry: chyba bym się zdenerwowała :angry: :angry: :angry:
12 lata 9 miesiąc temu #329993 przez gorla
gosiak ano Oliwka zrobiła mi wczoraj kanapkę i makaron ze śmietaną i cukrem i soczek wlała :lol: :lol:

Lacra no żesz!! garaż za domem?? co za ciul to wymyślił :angry: :angry: :angry: chyba,że bramę zrobicie drugą z yłu i tam wjeżdzać mozecie oczywiście jak jest dojazd od tyłu a z przodu tylko furteczka

mesy już za 7 miechów by było kuniec laby :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #329996 przez mesy
gorla a to sorka za małą pomyłkę :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #329997 przez gosiak
No widzisz Gorluś mądrą masz córeczkę i możesz na niej polegać :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #330072 przez Majowka
Gorla super! Bardzo sie ciesze!!!! Gratuluje serduszka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
To juz 7 tydzien! Ale zlecialo! Na pewno bedzie wszystko dobrze!

Gosiak ja tez z duzym tylozgieciem, ale nog w gorze nie trzymalam, a i tak sie udalo :laugh: :laugh: :laugh: Doleca gdzie trzeba!
Odpoczywaj jutro, a pojutrze znowu plot stawiaj :laugh: nigdy nie wiadomo kiedy jest ten wlasciwy moment
Trzymam kciuki!

Emka, no nareszcie! Teraz kiedy zaczynacie staranka? Trzeba cos odczekac czy od razu mozna?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia