- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosiak ja tyż amm tyłozgięcie, przy badaniu szyjki wziernikiem boli i przy usg dowcipnym tyz, każą mi sobie wkładać piąstki pod tyłek
A ja nie wytrzymałam i poszłam do gina zobaczyc co sie dzieje i o dziwo jest dobrze. Szyjka twarda zamknięta, sluz biały, pęcherzyk sie poprawił i jest nawet serce 7 tc!! ale oczywiście żeby za pięknie nie było to gin powiedział, ze tętno 125 na min i za wolne, 2 tyg. muszę uważac na siebie leżeć brać lutkę.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacruś wiosenka ci służy, porządeczki ida pełną parą każda z nas miała i ma dośc nieraz gadania o staraniach spoko i tak cie kochamy
gosiak ja tyż amm tyłozgięcie, przy badaniu szyjki wziernikiem boli i przy usg dowcipnym tyz, każą mi sobie wkładać piąstki pod tyłek
A ja nie wytrzymałam i poszłam do gina zobaczyc co sie dzieje i o dziwo jest dobrze. Szyjka twarda zamknięta, sluz biały, pęcherzyk sie poprawił i jest nawet serce 7 tc!! ale oczywiście żeby za pięknie nie było to gin powiedział, ze tętno 125 na min i za wolne, 2 tyg. muszę uważac na siebie leżeć brać lutkę.
To leż i pachnij Gorliczko, ni masz wyjscia jak mus to mus.. Grzecznie lutke wdupiaj czy tam aplikuj i bezie gites !!
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Gorla będzie dobrze leż i odpoczywaj, Oliwka duża dziewczynka da sobie rade a i mamą się zaopiekuje poda herbatke, soczek
oj doczytałam że Olinka chora oj bida, beznadziejny teraz sezon na choróbska zdrówka dla młodej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Lacra jak ja bym miała tylko o starankach pisać, swoich w dodatku, to chyba nic bym tu nie napisała Się weź lepiej do roboty, foty ogródka dawaj, no! I te brzózki co masz za oknem, zielenieją już? Bo u mnie jeszcze nie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Nie, nie, nie !! nie moga jeszcze sie zielenic bo kilka trzeba jeszcze wyciac pod garaz.. Głupi urząd pokrzyzował nam plany i musimy garaz stawiac za domem, czujecie ??? nie moze byc z przodu tylko z tylu... Śmiech na sali norymalnie !!!Gorla się cieszaj i płaskiego brzucholka pogłaskaj
Lacra jak ja bym miała tylko o starankach pisać, swoich w dodatku, to chyba nic bym tu nie napisała Się weź lepiej do roboty, foty ogródka dawaj, no! I te brzózki co masz za oknem, zielenieją już? Bo u mnie jeszcze nie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Bo za 9 miesięcy skończy ci się bykówa
Ja też mam takie tyłozgięcie i też muszę ręce pod tyłek dawać ale mnie przy badaniu ani wziernikiem ani usg nic nie boli ....
Lacra no nie zła lipa z tym garażem chyba bym się zdenerwowała
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lacra no żesz!! garaż za domem?? co za ciul to wymyślił chyba,że bramę zrobicie drugą z yłu i tam wjeżdzać mozecie oczywiście jak jest dojazd od tyłu a z przodu tylko furteczka
mesy już za 7 miechów by było kuniec laby
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
To juz 7 tydzien! Ale zlecialo! Na pewno bedzie wszystko dobrze!
Gosiak ja tez z duzym tylozgieciem, ale nog w gorze nie trzymalam, a i tak sie udalo Doleca gdzie trzeba!
Odpoczywaj jutro, a pojutrze znowu plot stawiaj nigdy nie wiadomo kiedy jest ten wlasciwy moment
Trzymam kciuki!
Emka, no nareszcie! Teraz kiedy zaczynacie staranka? Trzeba cos odczekac czy od razu mozna?