BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #324450 przez gosiak
Mirelluś właśnie wróciłam z doktorkiem niestety nie rozmawiałam :dry: ale razem z wypisem dostałam wynik badania i pisze że jajowody obustronnie drożne, o krętym przebiegu, w końcowych odcinkach o nierównych,pozaciąganych zarysach, co przemawia za przebytym procesem zapalnym (i tu sie martwię) :dry: no i jeszcze pisze że kontrast wolno wpływa do jamy otrzewnej, 13 mam wizytę u ginki to zobaczymy co Ona na to powie :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #324517 przez Mirella
No to tera Lacra albo Vifi się muszą wypowiedzieć to może zrozumiem co do mnie powiedziałaś. Na moje oko to jest ok i nic tylko działać :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #324557 przez bidol
UWAGA UWAGA UWAGA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mirella - Ty czarownica jesteś jak nic
BĘDZIE JEDNAK CÓRECZKA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A OTO DOWÓD :S :S :S :S
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #324595 przez agnesssa
Bidolku jaka śliczna dziewczynka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 9 miesiąc temu #324604 przez bidol
Agnesssa - a no z Szymka zrobiła się dziewczynka :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: nadal jestem w szoku :side: :side: :side:

a ubranka po Sebku już uprane uprasowane i poskładane w komodzie :side:
dobrze że wstrzymałam się z zakupami :woohoo: :woohoo:
na lipcówkach bedziemy chyba tylko jedne - reszta chłopy :blink: jeszcze tylko jedna dziewczyna nie wie :huh:
12 lata 9 miesiąc temu #324608 przez agnesssa
Bidol super :ohmy: będziesz miała parkę :lol: Gratuluje :kiss: :kiss:

Gosiak czyli już teraz jest dobrze :unsure: Trzymam kciuki za staranka :lol:

Mirella ja również wciąż wierzę, w Twoją moc :blink: :blink: :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #324611 przez ViFi
gosiak napisał:

Mirelluś właśnie wróciłam z doktorkiem niestety nie rozmawiałam :dry: ale razem z wypisem dostałam wynik badania i pisze że jajowody obustronnie drożne, o krętym przebiegu, w końcowych odcinkach o nierównych,pozaciąganych zarysach, co przemawia za przebytym procesem zapalnym (i tu sie martwię) :dry: no i jeszcze pisze że kontrast wolno wpływa do jamy otrzewnej, 13 mam wizytę u ginki to zobaczymy co Ona na to powie :S

=====zapalenie jakie chodzi mi po głowie to zapalenie przydatków... Masz wielkie szczęście że jajowody drożne nie ma zrostów tylko trochę pokrzywione.

Ja miałam 20 lat jak miała zapalenie przydatków ...
wiecie do jakiego doszłam wniosku? Że Acard naprawdę poprawia ukrwienie macicy....

A słyszałyście ze najcześciej zachodzi sie jak kobieta ma orgazm...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 9 miesiąc temu #324616 przez Mirella
Z tym orgazmem to ponoć prawda, szyjka macicy się wtedy otwiera czy coś takiego, no ale nie dajmy się zwariować, gdyby orgazm był warunkiem koniecznym nie byłoby dzieci z gwałtów ;)

Bidolku, no uratowałaś mój honor, dziękuję :lol: :kiss: córeczka to dobra opcja, wiem coś o tym :) no i będzie miała starszego brata, czyż nie suuuper? pogłaskaj brzucholkę ode mnie. A już ma imię?

Agnesssa, no ja też ciągle po cichutku wierzę w swoją moc ;)
12 lata 9 miesiąc temu #324642 przez bidol
Mirella - no miał być Szymek ;)
a teraz już sam nie wiem. Jędrula chce Natalka albo Kamila
Mi się podoba Zuzanna, Amelja, Julia i Marysia
ale nic mnie jakoś specjalnie nie urzekło ;)
12 lata 9 miesiąc temu #324809 przez agnesssa
Bidolku Wszystkie imiona są piękne :lol: Ale mi się chyba Natalka najbardzie podoba, chociaż moja kuzynka powiedziała, że to oklepane imię :ohmy: Jak można coś takiego powiedzieć :unsure: :silly: Nie znam żadnej małej Natalki w moim otoczeniu :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #324831 przez Insomnia
Agnesssa Natalia i Bartek to mój typ na tą chwilę :lol: Kiedyś była Zuzia i Szymon ale na każdym kroku słyszę te imiona :S Tak jak pełno jest Julii, Zosi, Marysi, Amelki, Oliwki :lol: Imiona bardzo mi się podobają, ale jak w przedszkolu co trzecia dziewczynka to Julia to już mnie trochę zniecheciło :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 9 miesiąc temu #324836 przez bidol
Agnesssa - ja właśnie znam jedną Natalkę małą - i właśnie dla tego mi się to imie nie bardzo podoba. Dziecko jest strasznie wbite w ambicje przez swoją mamusię i obie strasznie zadzierają nosa :S Wiem że moja Natalka byłaby inna, ale już niesmak pozostaje ;)
12 lata 9 miesiąc temu #324837 przez gosiak
Moje typy co do chłopców to Filip i Kacper, dla dziewczyni Natasza, Tola...

ViFi no mam nadzieję że te pokrzywienia zbyt wiele nie pokomplikują, najwarzniejsze że drożne i tak się zastanawiam czy te moje plamienia po @ to nie przez te zapalenie, ciekawe jak następna @ będzie wyglądać :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #324842 przez Insomnia

Bo tak to własnie jest z wyborem imienia :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 9 miesiąc temu #324854 przez mesy
gosiak mi się też Filip i Kacper podoba :) a z dziewczęcych imion podobało mi się Nadia albo Nikola ale teraz też dużo tego i już mi się nie podoba :silly: :silly:
Lena też fajne jest ;)

bidolku super że będzie dziewczynka :lol: :lol: :lol:
a zdjęcia fajne :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży