- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sasetka_88
- Gość
No mój też jest z takich wsydliwych, ale poszedł i zrobił bo dobrze wiedział że to też dla jego dobra, musi się przemuc i tyle. I nawet nie musiałam dużo gadać. A teraz się z tego śmieje do kolegi (bo on miał 9 miesięcy postu bo jego w ciąży była) że niech się cieszy że nie musi się samotnie bawić w łazience w laboratorium
W przyszłym tygodniu idzie na to badania, jak będzie miał wolne A wystarczy badanie nasienia?Znalazłam na necia klinikę w Katowicach "ANGELIUS". Znasz może?
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
- Otrzymane podziękowania: 0
W przyszłym tygodniu idzie na to badania, jak będzie miał wolne A wystarczy badanie nasienia?Znalazłam na necia klinikę w Katowicach "ANGELIUS". Znasz może?
Nazwę znam, ale jeszcze za czasów kiedy byłam pod opieką prof z katedry ŚLUM to kazał mi robić we Frydzie, zwykłe podstawowe badania zarówno moje jak i nasienia męża (to zwykłe podsawowe kazał zrobić) Później jak do Łodzi do kliniki bezpłodności Salve jezdziliśmy to tam prof też kazał zrobić zwykłe podstawowe badanie (też koło 40zł kosztowało) nasienia i za pierwszym razem mój robił tam w klinice, a za drugim razem też we Frydzie. W tamtej klinice to jesli jesteś ze śląska to tylko Frydy przyjmują laboratorium. I żeby nie było że mają umowy podpiane to powiem Wam że prof z ŚLUM z prof z Salve za sobą nie przepadają..
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Justyna koło Gliwic
To ammy do siebie jakieś 50 - 60km, tyle mam do Gliwic
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
JustynaZuzanna napisał:
No i niech nie pyskuje tylko się idzie badać a jak będzie pyskować to się go spytaj czy miał bliskie spotkanie z patelką :D:D
Był ze mną u Gina i powiedział,że pójdzie Oby dotrzymał słowa, inaczej .. xD hehe A jakie musi zrobić badanie?
Bo znalazłam klinikę w Mysłowicach i nie wiem za bardzo na które badanie :
Spermiogram 140,-
HOS TEST (żywotność plemników) 30,-
MAR TEST (obecność przeciwciał przeciwplemnikowych IgG na powierzchni plemnika) 60,-
Badanie chromatyny plemników Test SCSA zobacz więcej 300,-
Test Swim-up (test migracji plemników) z podstawowym badaniem nasienia 350,-
Test Swim-up (test migracji plemników) z pełnym badaniem nasienia 440,-
Posiew bakteriologiczny i mykologiczny 90,-
TRAP - pomiar poziomu wolnych rodników w nasieniu 125,-
Doradzicie?
Daleko masz do Krakowa ???
===== Jestem z Chrzanowa
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Sasetka_88
- Gość
JustynaZuzanna: No bo tam mi wyskoczyła cena 65 zł za badania nasienia, a w mysłowicach 140 zł .
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mieszkam od soboty w Chrzanowie, więc nie jest za daleko A czemu pytasz?
JustynaZuzanna: No bo tam mi wyskoczyła cena 65 zł za badania nasienia, a w mysłowicach 140 zł .
===== polecam badanie nasienia koszt ok. 140zł (4 strony opisu-byliśmy w szoku) www.parens.pl/ w Krakowie pozytywne opinie na www.nasz-bocian.pl
ViFi
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
www.gyncentrum.pl/?option=com_content&vi...=8&Itemid=24&lang=pl
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
No i w klinice kazali mu tylko robić posiew na sprawdzenie jakości, ilości ruchomości chłopaków, i ewentualnie na jakieś bakterie w nasieniu i pamiętam że w Salve mu wyszły dobre wyniki i 20zł za ew bakterie mu zwrócili. I prof powiedział że takie dokładniejsze badania trzeba robić ale tylko wtedy jak coś jest nie halo w tym podstawowym
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
ViFi
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
tam ... jak mąż się boi możesz wejść razem z nim
a mój biedak we Frydzie sam musiał w ubikacji, bo tam nie mają pomieszczonka. a w Salve dostał pomieszczonko gdzie za parawanem pielęgniarka coś szybkowała i się biedaczek tak stresował...
- Sasetka_88
- Gość
Chyba pojedziemy do Katowic, tam jest tanio a kumpela mi teraz na gadu napisała, że tam robił jej mąż i wszystko fajnie się odbyło.Po 3 godzinach dostał wyniki
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
No mój tak dostał wyniki.
Co do ubikacji to pielęgniarki nie miały nic przeciwko żebym szła z mężem, ale jakoś tak dziwnie by było.
Miłego popołudnia Wam życzę, ja się zbieram na zajęcia na do przychodni, bo mi zamienili zajęcia w szkole na przychodznie, z niedzieli na poniedziałki popołudnia.
Pozdrawiam papap
- Sasetka_88
- Gość
To jak mój się zgodzi wejdę z nim,ale raczej wątpię
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Emcia no słyszałam o wypadku przecie ja tam codziennie jeżdze i na tym skrzyżowaniu nieraz mi sie zdarzyło, ze za pozno wyjechałąm a jakis wyprzedzał aż mi se słabo zrbiło. Zapindalają po tej "berlince" jak nienormalni jak ja sie nakur*uję rano ak jade
Sasetka mój brat tez oddawał nasienie przed chemią , dostał gazety i pojemnik, siedział tam ponad 45 min!!!! mówił ze nie mógł sie skupić
Ej to dużo Was tu ze Slaska
Właśni wróciłam ze spaceru przewiało mi dupsko nad tą Wisłą, ale bazie przywlokłam , tylko sie cykałam dzików i saren, bo jest ich pełno u nas