- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335535 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
emka napisał:
Ja już nie licze moich podejść, no ale właśnie te wyniki pierwszy raz w życiu takie piekne!! Co do tych kilku kropel boje się że to bardziej siła umysłu lub zapalenie pęchcerza a nie implantacja, ale obym się myliła...
Bojciu biedactwo, gdzie tu sprawiedliść KU*****, ja też się męcze od jakiegoś 14-15r.ż. (zdiagnozowano dopiero jak miałam 20lat)
Nie powinno tak być że dzieciaczki i takie młode osoby jak ja chorują!!! wogóle nie powinno być takich chorób!! jakby nie wystarczyła grypa, różyczka i świnka :D
Mojego męża brat cioteczny w takim wieku jak ja około 15r.ż zachorował na białaczke, już był po przeszczepie już wszystko dochodziło do normy i upał go zabił, dostal udaru, an 2 tyg przed naszym ślub, tego samego dnia urodził mi sie kuzynek, 6 godzin wcześniej zanim Marek zmarł.
Ale co chciałam powiedzieć, nasze je*** Państwo nie dawało kasy na leczenie bo nie miał 18stu lat, robiliśmy non stop jakieś zbiórki, pisma do różnych fundacji o pomoc itp itd, a zmarł 2 tyg po swojej 18stce jak już mu przysługiwało leczenie refundacyjne.
Ja tak samo mam ie refundowane leczenie, gdybym miała raka prostaty (czyli była mężczyzną)i skończone 65 lat to bym miała refundowane... bo to te same leki próbują podawać, chociaż i tak nie działają
b]Justynka [/b] Napewno się uda!Ja teżczekałam 4 cykle... a z tego co wiem to wcale nie długo A co doplamień to moze być implantacja Trzymam kciuki by tak było!!!
MIałam doła przez cały weekend... bo coraz to gorsze wieści o tej mojej 10 letniej znajomej... okazało sie że guz jest nieoperacyjny...
Ja już nie licze moich podejść, no ale właśnie te wyniki pierwszy raz w życiu takie piekne!! Co do tych kilku kropel boje się że to bardziej siła umysłu lub zapalenie pęchcerza a nie implantacja, ale obym się myliła...
Bojciu biedactwo, gdzie tu sprawiedliść KU*****, ja też się męcze od jakiegoś 14-15r.ż. (zdiagnozowano dopiero jak miałam 20lat)
Nie powinno tak być że dzieciaczki i takie młode osoby jak ja chorują!!! wogóle nie powinno być takich chorób!! jakby nie wystarczyła grypa, różyczka i świnka :D
Mojego męża brat cioteczny w takim wieku jak ja około 15r.ż zachorował na białaczke, już był po przeszczepie już wszystko dochodziło do normy i upał go zabił, dostal udaru, an 2 tyg przed naszym ślub, tego samego dnia urodził mi sie kuzynek, 6 godzin wcześniej zanim Marek zmarł.
Ale co chciałam powiedzieć, nasze je*** Państwo nie dawało kasy na leczenie bo nie miał 18stu lat, robiliśmy non stop jakieś zbiórki, pisma do różnych fundacji o pomoc itp itd, a zmarł 2 tyg po swojej 18stce jak już mu przysługiwało leczenie refundacyjne.
Ja tak samo mam ie refundowane leczenie, gdybym miała raka prostaty (czyli była mężczyzną)i skończone 65 lat to bym miała refundowane... bo to te same leki próbują podawać, chociaż i tak nie działają
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 9 miesiąc temu #335545 przez Sasetka_88
Hej, byłam u Gina .. Kazał mi przyjść dopiero z badaniami nasienia męża ..
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335551 przez JustynaZuzanna
Sasetka_88 napisał:
No i niech nie pyskuje tylko się idzie badać a jak będzie pyskować to się go spytaj czy miał bliskie spotkanie z patelką :D:D
sylwka727 napisał :
Nie jestem pewna ale mi się obiło o uszy, że to chodzi o przeciwciała, ale nie jestem pewna, bo ukł rozrodczy na zajęciach miałam daaawnooo
Hej, byłam u Gina .. Kazał mi przyjść dopiero z badaniami nasienia męża ..
No i niech nie pyskuje tylko się idzie badać a jak będzie pyskować to się go spytaj czy miał bliskie spotkanie z patelką :D:D
sylwka727 napisał :
...niektóre kobiety mają taki gen że nie potrafią donosić chłopców?
Nie jestem pewna ale mi się obiło o uszy, że to chodzi o przeciwciała, ale nie jestem pewna, bo ukł rozrodczy na zajęciach miałam daaawnooo
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 9 miesiąc temu #335555 przez Sasetka_88
JustynaZuzanna napisał:
Był ze mną u Gina i powiedział,że pójdzie Oby dotrzymał słowa, inaczej .. xD hehe A jakie musi zrobić badanie?
Bo znalazłam klinikę w Mysłowicach i nie wiem za bardzo na które badanie :
Spermiogram 140,-
HOS TEST (żywotność plemników) 30,-
MAR TEST (obecność przeciwciał przeciwplemnikowych IgG na powierzchni plemnika) 60,-
Badanie chromatyny plemników Test SCSA zobacz więcej 300,-
Test Swim-up (test migracji plemników) z podstawowym badaniem nasienia 350,-
Test Swim-up (test migracji plemników) z pełnym badaniem nasienia 440,-
Posiew bakteriologiczny i mykologiczny 90,-
TRAP - pomiar poziomu wolnych rodników w nasieniu 125,-
Doradzicie?
Był ze mną u Gina i powiedział,że pójdzie Oby dotrzymał słowa, inaczej .. xD hehe A jakie musi zrobić badanie?
Bo znalazłam klinikę w Mysłowicach i nie wiem za bardzo na które badanie :
Spermiogram 140,-
HOS TEST (żywotność plemników) 30,-
MAR TEST (obecność przeciwciał przeciwplemnikowych IgG na powierzchni plemnika) 60,-
Badanie chromatyny plemników Test SCSA zobacz więcej 300,-
Test Swim-up (test migracji plemników) z podstawowym badaniem nasienia 350,-
Test Swim-up (test migracji plemników) z pełnym badaniem nasienia 440,-
Posiew bakteriologiczny i mykologiczny 90,-
TRAP - pomiar poziomu wolnych rodników w nasieniu 125,-
Doradzicie?
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335559 przez JustynaZuzanna
oooo to Ty też ze śląska
Jedź sobie najlepiej do Katowic do Frydy do laboratorium. koszt około 30-40 zł jak dobrze pamiętam. wystarczy że w rececji powiecie że lekarz kazał zrobic badanie nasienia i oni się już tym zajmią, tzn tym co będzie w pojemniczku nie mężem
Jakieś takie drogie te badania.
Zaraz pójdę po moją księgę medyczną (czyli moją historię choroby) i popatrze co tam mój miał robione
Nie wiem co jest grane ale w mojej teczce nie ma wyników badań mojego męza. A miał 2 razy robiony posiew nasienia, badania krwi na grupę i na HIV, bo w klinicę przed in vitro wymagali tych badań... i nie mogę znaleźć
Napewno posiew na zywotność chłopaków
Jedź sobie najlepiej do Katowic do Frydy do laboratorium. koszt około 30-40 zł jak dobrze pamiętam. wystarczy że w rececji powiecie że lekarz kazał zrobic badanie nasienia i oni się już tym zajmią, tzn tym co będzie w pojemniczku nie mężem
Jakieś takie drogie te badania.
Zaraz pójdę po moją księgę medyczną (czyli moją historię choroby) i popatrze co tam mój miał robione
Nie wiem co jest grane ale w mojej teczce nie ma wyników badań mojego męza. A miał 2 razy robiony posiew nasienia, badania krwi na grupę i na HIV, bo w klinicę przed in vitro wymagali tych badań... i nie mogę znaleźć
Napewno posiew na zywotność chłopaków
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335569 przez JustynaZuzanna
tak z takiej wsi zabitej dechami, gdzie klech i mochery najwięcej mają do powiedzenia...
40km do Katowic 40km do Częstochowy
40km do Katowic 40km do Częstochowy
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 9 miesiąc temu #335574 przez Sasetka_88
Do piatku mieszkaliśmy w Krakowie, a teraz przenieśliśmy się do Chrzanowa :/ Masakra ..
A co do badań, mąż niechetnie chce je zrobić, a po drugie na co mi badania jak on nie chce .. <3:/ Ostatni raz był miesiąc temu !!
A co do badań, mąż niechetnie chce je zrobić, a po drugie na co mi badania jak on nie chce .. <3:/ Ostatni raz był miesiąc temu !!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 9 miesiąc temu #335579 przez Sasetka_88
On chce, ale się wstydzi On jest ze wstydliwych facetów:P i jest to krępujące napewno ..
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335581 przez JustynaZuzanna
No mój też jest z takich wsydliwych, ale poszedł i zrobił bo dobrze wiedział że to też dla jego dobra, musi się przemuc i tyle. I nawet nie musiałam dużo gadać. A teraz się z tego śmieje do kolegi (bo on miał 9 miesięcy postu bo jego w ciąży była) że niech się cieszy że nie musi się samotnie bawić w łazience w laboratorium
Mesy zawiercie i te okolice czy z drugiej strony jak mysłowice??
Mesy zawiercie i te okolice czy z drugiej strony jak mysłowice??