- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334555 przez gorla
Dorota leż jak trzeba ja miałam mdłości 2 tyg. zajebiste, nic nie jadłam ale od 2 dni już zaczynam, tyle, ze nie mam apetytu
mesy powiedzmy, ze widzę nie bede sie pogrążać
JustynaZ lubisz wieś?? zapraszam do mnie, akurat jutro szukam pomocnika do brabienia liści postawie grilla
mesy powiedzmy, ze widzę nie bede sie pogrążać
JustynaZ lubisz wieś?? zapraszam do mnie, akurat jutro szukam pomocnika do brabienia liści postawie grilla
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #334560 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Gorla gdyby nie szkoła to z miła chęcią, sama na wsi mieszkam ale to bardziej ze śmiechu przypomina wieś, miasto w którym nic się nie dzieje. A u mojej Madzi to już totalna dzicz jest auto jedno na 2 godziny jak przejedzie to jest max
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334563 przez sylwka727
Ale się dziś ładnie rozpisałyście:)
Emka okropne to jest Mirella ma rację dzieciaki nie powinny ani chorować ani umierać w ogóle nie powinny cierpieć!!
Vifi z tą chwilową wyprowadzką dziewczyny mają rację, ja mam taką naturę że ani bym się nie zastanawiała na twoim miejscu tyle że mój spokojny i praktycznie się w ogóle nie kłócimy góra 3 razy nam się zdarzyło i to łagodniutkie
Ja właśnie dziś byłam u ginka na kontroli po porodzie miałam w sumie w tamtym tygodniu iść ale nie było go i powiedział że wszystko jest ok i jak najbardziej możemy się starać ale niestety mam torbiel na jajniku 3cm:( nie pierwszy raz kilka już miałam pękały same a raz miałam laparoskopie robioną, daje nam 2 cykle na próbowanie jak się nie uda to znów na operacje:(...
Więc chyba te moje odczucia to urojone...
Emka okropne to jest Mirella ma rację dzieciaki nie powinny ani chorować ani umierać w ogóle nie powinny cierpieć!!
Vifi z tą chwilową wyprowadzką dziewczyny mają rację, ja mam taką naturę że ani bym się nie zastanawiała na twoim miejscu tyle że mój spokojny i praktycznie się w ogóle nie kłócimy góra 3 razy nam się zdarzyło i to łagodniutkie
Ja właśnie dziś byłam u ginka na kontroli po porodzie miałam w sumie w tamtym tygodniu iść ale nie było go i powiedział że wszystko jest ok i jak najbardziej możemy się starać ale niestety mam torbiel na jajniku 3cm:( nie pierwszy raz kilka już miałam pękały same a raz miałam laparoskopie robioną, daje nam 2 cykle na próbowanie jak się nie uda to znów na operacje:(...
Więc chyba te moje odczucia to urojone...
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #334566 przez JustynaZuzanna
Sylwka przepraszam jestem tu nowa, ale sorry opercja przy torbieli 3 cm??? Czy go ku*** pojebało??? na co po co???? Ja jestem po jednej laparatomii i 5 laparoskopiach, jakby miała latać z takimi torbielami i guzami na operacje to bym przez ostatnie 6 lat z szpitala nie wychodziła!!!!
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334572 przez JustynaZuzanna
a powiedz mi jaki wynik histopatologii?? może byc po łacinie
ja za pierwszym razem trafiłam przy 12x15cm, jak mnie otwarli to się okazało że są jeszcze dwa 7 i 6 cm, kilka zrostów, i kilka mniejszych.
Ale przy 3 cm to nigdy, żaden lekarz mnie nie chciał ciąść, bo każda jedna kolejna laparo to pogorszenie zdrowia!!
ja za pierwszym razem trafiłam przy 12x15cm, jak mnie otwarli to się okazało że są jeszcze dwa 7 i 6 cm, kilka zrostów, i kilka mniejszych.
Ale przy 3 cm to nigdy, żaden lekarz mnie nie chciał ciąść, bo każda jedna kolejna laparo to pogorszenie zdrowia!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #334574 przez bidol
Gorliczka - superaśnie
Dorota - spoko loko dasz radę ja dopiero po ponad 2 miesiącach plackiem wstałam z łóźka a mdłości mam do dzisiaj - a jak widać za dwa tygodnie zacznę 7 miesiąc takie uroki i przytyłam tylko 3 kg ale wszystkim staraczkom życzę tych uroków
Dorota - spoko loko dasz radę ja dopiero po ponad 2 miesiącach plackiem wstałam z łóźka a mdłości mam do dzisiaj - a jak widać za dwa tygodnie zacznę 7 miesiąc takie uroki i przytyłam tylko 3 kg ale wszystkim staraczkom życzę tych uroków
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334587 przez agnesssa
Emka to takie przykre jak się dzieciom krzywda dzieje, normalnie serce boli
Gorla a ja mogę do Ciebie na tą wieś? posłuchać jak ptaszki ćwierkają i sezon grilowy rozpocząć No jak trza to i za grabię chwycę Super, że z dzidziolkiem wszystko dobrze i patrzę, że u Ciebie już 8 tydzień zobacz jak czas ucieka Lada chwila będzie 13 i skończysz pierwszy trymestr
Mesy stracony cykl jak mniemam właśnie masz za sobą Straszliwie zaciskam kciuki
Vifi Nie daj się teściom Dziewczyny mają rację z tym wyjazdem, ja bym zrobiła dokładnie tak samo Jesteś dzielna kochana i mam nadzieję, że już niedługo wszystko się ułoży u Ciebie
Bidolku chyba Cię gonię z tymi mdłościami Cały czas trzymają i niestety nie tylko mdłości. Jak na razie mam 4kg mniej niż przed ciążą, i ta waga mi się trzyma, ale moja ginka powiedziała, ze z moją wagą nawet jak nic nie przytyje to będzie dobrze (no w cuda nie wierzę, ale się nie martwię przynajmniej )
Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać
Ale buziakuje Was wszystkie
Gorla a ja mogę do Ciebie na tą wieś? posłuchać jak ptaszki ćwierkają i sezon grilowy rozpocząć No jak trza to i za grabię chwycę Super, że z dzidziolkiem wszystko dobrze i patrzę, że u Ciebie już 8 tydzień zobacz jak czas ucieka Lada chwila będzie 13 i skończysz pierwszy trymestr
Mesy stracony cykl jak mniemam właśnie masz za sobą Straszliwie zaciskam kciuki
Vifi Nie daj się teściom Dziewczyny mają rację z tym wyjazdem, ja bym zrobiła dokładnie tak samo Jesteś dzielna kochana i mam nadzieję, że już niedługo wszystko się ułoży u Ciebie
Bidolku chyba Cię gonię z tymi mdłościami Cały czas trzymają i niestety nie tylko mdłości. Jak na razie mam 4kg mniej niż przed ciążą, i ta waga mi się trzyma, ale moja ginka powiedziała, ze z moją wagą nawet jak nic nie przytyje to będzie dobrze (no w cuda nie wierzę, ale się nie martwię przynajmniej )
Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać
Ale buziakuje Was wszystkie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez agnesssa.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335102 przez gorla
Dorota mdłości nie przeszły, ale te najgorsze minęło, teraz zostały lekkie i awersje na jedzenie, nic mi nie podchodzi nic a nic, ewentualnie owoce jeszcze wcisnę, ale potem mnie mdli znowu .. nieważne to oby dobrze było
sylwka faktycznie operacja przy takim małym torbielu?????
mesy trzymam kciuki za te stracony cykl
agnessa współczuje takich mdłości, a wsi nie lubie, męcze sie jak jest taki spokój, zawsze lubiłam jak sie coś dzieje, a jak mnie najdzie na spokój to se moge do lasu pojechac albo nad Wisłę pojśc, bo miałam blisku jak u rodziców mieszkałam, a teraz!!!!! masakra, niby daleko nei mam do maista ale jednak te 15 km jest i dojazdy mnie wkurwiają, zastanawiam sie jak ja bede codziennie Oliwie wozić z maluchem
bidol to mało przytyłaś!! ja mam 1,5 kg. na plusie, jakim cudem to nie wiem jak nic nie jem
sylwka faktycznie operacja przy takim małym torbielu?????
mesy trzymam kciuki za te stracony cykl
agnessa współczuje takich mdłości, a wsi nie lubie, męcze sie jak jest taki spokój, zawsze lubiłam jak sie coś dzieje, a jak mnie najdzie na spokój to se moge do lasu pojechac albo nad Wisłę pojśc, bo miałam blisku jak u rodziców mieszkałam, a teraz!!!!! masakra, niby daleko nei mam do maista ale jednak te 15 km jest i dojazdy mnie wkurwiają, zastanawiam sie jak ja bede codziennie Oliwie wozić z maluchem
bidol to mało przytyłaś!! ja mam 1,5 kg. na plusie, jakim cudem to nie wiem jak nic nie jem
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335258 przez kivi
cześć dziewczyny!
Nie przeczytałam wszystkiego...nie mam tyle czasu
Nadal nie mogę dostać się na mamusie listopadowe...wkurza mnie to niemiłosiernie i odechciewa mi się rozmów...a tak bardzo lubiłam lubię to forum i Was wszystkie ale skoro nie mogę pisać ani czytać tam gdzie bym chciała...to bez sensu
No nic jeszcze będę próbowała...ale...
Czuję się jak w ciąży hhhe od 2 dni śpię na max cały weekend przeleżałam albo przespałam na przemian...na szczęście mąż w domku a i Mateuszek grzeczny...
obawiam się, że i tym razem będę miała nudności i będę wymiotowała....
Nie przeczytałam wszystkiego...nie mam tyle czasu
Nadal nie mogę dostać się na mamusie listopadowe...wkurza mnie to niemiłosiernie i odechciewa mi się rozmów...a tak bardzo lubiłam lubię to forum i Was wszystkie ale skoro nie mogę pisać ani czytać tam gdzie bym chciała...to bez sensu
No nic jeszcze będę próbowała...ale...
Czuję się jak w ciąży hhhe od 2 dni śpię na max cały weekend przeleżałam albo przespałam na przemian...na szczęście mąż w domku a i Mateuszek grzeczny...
obawiam się, że i tym razem będę miała nudności i będę wymiotowała....
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17