BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334555 przez gorla
Dorota leż jak trzeba :) ja miałam mdłości 2 tyg. zajebiste, nic nie jadłam ale od 2 dni już zaczynam, tyle, ze nie mam apetytu :ohmy:

mesy powiedzmy, ze widzę :blush: nie bede sie pogrążać :blush:

JustynaZ lubisz wieś?? zapraszam do mnie, akurat jutro szukam pomocnika do brabienia liści ;) postawie grilla :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #334560 przez JustynaZuzanna
Gorla gdyby nie szkoła to z miła chęcią, sama na wsi mieszkam ale to bardziej ze śmiechu przypomina wieś, miasto w którym nic się nie dzieje. A u mojej Madzi to już totalna dzicz jest :) auto jedno na 2 godziny jak przejedzie to jest max :)

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 9 miesiąc temu #334563 przez sylwka727
Ale się dziś ładnie rozpisałyście:)

Emka okropne to jest Mirella ma rację dzieciaki nie powinny ani chorować ani umierać w ogóle nie powinny cierpieć!!

Vifi z tą chwilową wyprowadzką dziewczyny mają rację, ja mam taką naturę że ani bym się nie zastanawiała na twoim miejscu :lol: tyle że mój spokojny :laugh: i praktycznie się w ogóle nie kłócimy góra 3 razy nam się zdarzyło i to łagodniutkie

Ja właśnie dziś byłam u ginka na kontroli po porodzie miałam w sumie w tamtym tygodniu iść ale nie było go i powiedział że wszystko jest ok :blink: i jak najbardziej możemy się starać :silly: ale niestety mam torbiel na jajniku 3cm:( nie pierwszy raz kilka już miałam pękały same a raz miałam laparoskopie robioną, daje nam 2 cykle na próbowanie jak się nie uda to znów na operacje:(...
Więc chyba te moje odczucia to urojone...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu #334564 przez Dorota4
Tylko dwa tygodnie pozazdrościć :) :) Ja mam mdłośći od samego początku jak się dowiedziałam :) :) Może kiedyś sobie pójdą i przejdą na inną koleżanke :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #334565 przez gorla
sylwka czy urojone czy nie tego narazie wiedzieć nie będziesz :kiss: :kiss: ja tez miewiałam torbiele, ale znikały zwykle same, albo po hormonowach, teraz tez mam torbiela 3,5 cm na poczatki, ale z biegiem cizy maleje . Jupii , juz ma 2 cm
12 lata 9 miesiąc temu #334566 przez JustynaZuzanna
Sylwka przepraszam jestem tu nowa, ale sorry opercja przy torbieli 3 cm??? Czy go ku*** pojebało??? na co po co???? Ja jestem po jednej laparatomii i 5 laparoskopiach, jakby miała latać z takimi torbielami i guzami na operacje to bym przez ostatnie 6 lat z szpitala nie wychodziła!!!!

12 lata 9 miesiąc temu #334571 przez sylwka727
Ja też nie wiem po co i nie mam szczerze powiedziawszy ochoty znów iść do szpitala ostatnio jak miałam prawie 7 cm to miałam laparoskopie

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334572 przez JustynaZuzanna
a powiedz mi jaki wynik histopatologii?? może byc po łacinie :)
ja za pierwszym razem trafiłam przy 12x15cm, jak mnie otwarli to się okazało że są jeszcze dwa 7 i 6 cm, kilka zrostów, i kilka mniejszych.
Ale przy 3 cm to nigdy, żaden lekarz mnie nie chciał ciąść, bo każda jedna kolejna laparo to pogorszenie zdrowia!!

12 lata 9 miesiąc temu #334574 przez bidol
Gorliczka - superaśnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dorota - spoko loko dasz radę ja dopiero po ponad 2 miesiącach plackiem wstałam z łóźka :woohoo: a mdłości mam do dzisiaj - a jak widać za dwa tygodnie zacznę 7 miesiąc :S takie uroki i przytyłam tylko 3 kg :dry: ale wszystkim staraczkom życzę tych uroków :woohoo: :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334587 przez agnesssa
Emka to takie przykre jak się dzieciom krzywda dzieje, normalnie serce boli :dry: :angry: :angry:

Gorla a ja mogę do Ciebie na tą wieś? posłuchać jak ptaszki ćwierkają i sezon grilowy rozpocząć :D No jak trza to i za grabię chwycę :woohoo: Super, że z dzidziolkiem wszystko dobrze i patrzę, że u Ciebie już 8 tydzień zobacz jak czas ucieka :woohoo: :kiss: :kiss: Lada chwila będzie 13 i skończysz pierwszy trymestr :kiss:

Mesy stracony cykl jak mniemam właśnie masz za sobą :woohoo: Straszliwie zaciskam kciuki :kiss: :kiss:

Vifi Nie daj się teściom :ohmy: Dziewczyny mają rację z tym wyjazdem, ja bym zrobiła dokładnie tak samo :kiss: Jesteś dzielna kochana i mam nadzieję, że już niedługo wszystko się ułoży u Ciebie :kiss: :kiss:

Bidolku chyba Cię gonię z tymi mdłościami :X :X :X Cały czas trzymają i niestety nie tylko mdłości. Jak na razie mam 4kg mniej niż przed ciążą, i ta waga mi się trzyma, ale moja ginka powiedziała, ze z moją wagą nawet jak nic nie przytyje to będzie dobrze (no w cuda nie wierzę, ale się nie martwię przynajmniej )

Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :huh:

Ale buziakuje Was wszystkie :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 9 miesiąc temu #334593 przez bidol
Agnesssa - oj biedulka jesteś :( - ja też tak strasznie nie płaczę z powodu tej wagi, bo kruszynka nie jestem ;) ale boję się że do lipca jeszce mi przybędzie, ale o wagę będę się martwić po porodzie :laugh: a brzuszek już nie boli??
12 lata 9 miesiąc temu #334734 przez mesy
agnesssa a no stracony ;) zobaczymy czy coś się z tego straconego cyklu wykluję :laugh: :laugh:

ty biedna z tymi wymiocinami :(
12 lata 9 miesiąc temu #335102 przez gorla
Dorota mdłości nie przeszły, ale te najgorsze minęło, teraz zostały lekkie i awersje na jedzenie, nic mi nie podchodzi nic a nic, ewentualnie owoce jeszcze wcisnę, ale potem mnie mdli znowu .. nieważne to :) oby dobrze było

sylwka faktycznie operacja przy takim małym torbielu?????

mesy trzymam kciuki za te stracony cykl

agnessa współczuje takich mdłości, a wsi nie lubie, męcze sie jak jest taki spokój, zawsze lubiłam jak sie coś dzieje, a jak mnie najdzie na spokój to se moge do lasu pojechac albo nad Wisłę pojśc, bo miałam blisku jak u rodziców mieszkałam, a teraz!!!!! masakra, niby daleko nei mam do maista ale jednak te 15 km jest i dojazdy mnie wkurwiają, zastanawiam sie jak ja bede codziennie Oliwie wozić z maluchem :blink:

bidol to mało przytyłaś!! ja mam 1,5 kg. na plusie, jakim cudem to nie wiem jak nic nie jem :cheer:
12 lata 9 miesiąc temu #335258 przez kivi
cześć dziewczyny!

Nie przeczytałam wszystkiego...nie mam tyle czasu :-(
Nadal nie mogę dostać się na mamusie listopadowe...wkurza mnie to niemiłosiernie i odechciewa mi się rozmów...a tak bardzo lubiłam lubię to forum i Was wszystkie ale skoro nie mogę pisać ani czytać tam gdzie bym chciała...to bez sensu :-(

No nic jeszcze będę próbowała...ale...

Czuję się jak w ciąży :-) hhhe od 2 dni śpię na max cały weekend przeleżałam albo przespałam na przemian...na szczęście mąż w domku a i Mateuszek grzeczny...
obawiam się, że i tym razem będę miała nudności i będę wymiotowała....
12 lata 9 miesiąc temu #335320 przez Insomnia
Dzień dobry :silly:
Witam się poniedziałkowo.
Gorla masz fotkę maleństwa?
Agnesssa jeszcze Cię :X :X :X męczą? Współczuję i chętnie wezmę to na siebie :silly:
Bidol Ty to teraz jak nowo narodzona jak już nie musisz leżeć :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży