BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334320 przez emka
MIrella Jak ja uwielbiam to Twoje podejście :) Jasne, że powinien być taki zapis i to na 1 pozycji!!! A co do leczenia to racja bo już ściagnęli jakiegoś profesora z innego szpitala.

Justynka Dzięki za opinie, na szczęście jestesmy tak stworzeni, że nadzieja zawsze gdzieś po głowie chodzi... a umiera zawsze ostatnia...

Co do twoich bólów to Ci powiem tak... ja jak sie starałam to co miesiac miałam wszystkie objawy ciąży, tylko w tym cyklu co odpuściłam to objawów nie było, a ciąża jakimś trafem była! To jest tak ze jak człowiek ciągle o tym myśli to organizm szaleje :) To też chyba ta sprytna podświadomość :) >Życzę CI z całego serca żeby to było to czego oczekujesz... ale nie nakręcaj sie bo jak jednak małpiszon wredny przyjdzie to będziesz rozczarowana... Znam z autopsji :laugh:

A jakbyś betke zrobiła? Hmm... chyba juz po kilku dniach pokazuje ciąże...

Wifi Utulam... Płacz, wygadaj sie, bo to pomaga! Z meżulem na pewno się pogodzicie, ale ważne jest zeby wydusić z siebie wszystkie żale... to oczyszcza! Ja też z tych niekłótliwych, a potem w sobie czuję niepokój i to jest gorsze od kłótni... A godzenie się jest całkiem przyjemne :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #334321 przez Insomnia
ViFi dziękuję że zerknęłaś na wyniki :kiss: Emka ma rację, duszenie w sobie jest gorsze niż kłótnia z latającymi talerzami, wszystko się nawarstwia i ten ciągły niepokój i obawy...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 9 miesiąc temu #334325 przez ViFi
Nigdy nie bede sie czula jak u siebie.... mieszkamy na gorze w domu tesciów ==eM jedynak
na kazde skinienie mamusi...
dusze sie
nie pracuje === ma mi to za złe
ale o prace ciezko podejrzewam ze chodzi tu o kase i teściowa gdera... a on jej nie powie co myśli....
najgorsze ze teściowa rządziła i teściem i eM ale teraz się nie da.... wiem że nikt nie mówił że będzie łatwo... ale załuje ze nie umarłam razem z moją kruszynką....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 9 miesiąc temu #334344 przez Insomnia
ViFi nie mów tak proszę Cię :kiss: Kruszynka czeka na odpowiedni moment by pojawić się w Twoim życiu :kiss: Na pewno jest Ci ciężko ale taka silna kobieta jak Ty da radę :kiss: Niestety teściowa potrafi uprzykrzyć życie... Jeśli chodzi o mieszkanie z teściami to nie pomogę bo mam to szczęście że możemy mieszkać osobno,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 9 miesiąc temu #334345 przez Mirella

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334349 przez JustynaZuzanna
ViFi Ja mam tak samo, też mieszkam w jednym domu z teściami (naszczęście mam osobne wejścia do domu) ale to i tak, jeden plac, i czuje się tak naprawdę jakbym w blokach mieszkała, co bym nie zrobiła na placu, albo bym nie zrobiła to jest źle. Nie mogę powiedzieć fajną mam teściową, ale czasami jak nie ma chumoru to wole z domu nawet nie wychodzić w oczy...
Też teraz nie pracuje więc jest źle, jak pracuje też jest źle bo nie dbam w odpowiedni sposób o swojego męża... nie wiem co to odp sosób, ale jeść dostaje, wyprane i posprzątane ma więc nie wiem...

eMka i reszta ja zaczełam o tym myśleć jak mi się bóle pojawiły, zaczełam szukać na necie cóż to może być i tak trafiłam do Was :D

Na bete za wcześnie...

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334350 przez emka
O NIE! NO tego już za wiele!!! Ma ktoś tu jakąś armate??? Ajłonka??? Mirella a może Lacra, palnijcie WIfi bo nie wytrzymie NO!!!!

Wiem nie jest łatwo... ale moze faktycznie wziąć sprawę w swoje ręce, poszukać pracy i być niezależną... sorki ze tak prosto z mostu, ale ja bym tak zrobiła... Skoro chcesz zajść w ciążę to też lepiej być zatrudnioną bo masz wszystkie świadczenia... Wiem z pracą nie jest lekko, ale jak sie bardzo chce to coś... moze nie bardzo zadowalającego , moze nie na nasze ambicje , ale na początek zawsze się znajdzie. Teraz jest dobry czas bo i sezonowo mozna coś podłapać... A i fasolki tez lubią zajęte mamusie, bo za duzo nie główkują :silly:
A dodam ze pracuję z tesciami sa moimi szefami :P NIe mam praktycznie urlopu i zapitalam wszystkie soboty! A nie sorki jutro mam wolne!!! Świeto lasu!! :laugh: Okna będę szorować :)

Justynka Super ze do nas trafiłaś :) Oby to było to oczym marzysz... :laugh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 9 miesiąc temu #334363 przez Lacrijka
ViFi napisał:

Nigdy nie bede sie czula jak u siebie.... mieszkamy na gorze w domu tesciów ==eM jedynak
na kazde skinienie mamusi...
dusze sie
nie pracuje === ma mi to za złe
ale o prace ciezko podejrzewam ze chodzi tu o kase i teściowa gdera... a on jej nie powie co myśli....
najgorsze ze teściowa rządziła i teściem i eM ale teraz się nie da.... wiem że nikt nie mówił że będzie łatwo... ale załuje ze nie umarłam razem z moją kruszynką....

12 lata 9 miesiąc temu #334370 przez Mirella
Emka, nie palnę Vifi bo nie zasłużyła, doła złapała jak cholera i ja ją rozumiem chociaż nie mam teściowej a z teściem rzadki kontakt. Ale układ synuś mamusia nie jedno małżeństwo rozwalił, taka smutna prawda.

12 lata 9 miesiąc temu #334373 przez Lacrijka
Pewnie ze nie glupie, juz nie jednej kolezance to poradzilam, posluchaly i teraz mam darmowe bombonierki co jakis czas, nawet od mężów :) :) :) :)
12 lata 9 miesiąc temu #334374 przez gosiak
ViFi współczuję :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #334380 przez ViFi
Same wiecie, że rzadko się żalę...

A co poradziłaś Lacrijka ?

Dziękuję że jesteście ze mną...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 9 miesiąc temu #334382 przez Insomnia
ViFi pakuj torby i ewakuacja na jakiś czas :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #334385 przez Mirella
Vifi Lacra napisała żebyś pakowała co tam czeba i przyjeżdżała do niej na tydzień nic nikomu nie mówiąc. I ja Ci radzę przemyśl :) Terapia wstrząsowa dobrze robi. I powiem Ci jeszcze takie coś, dopóki nie masz dziecka to ostatni dzwonek na takie działania, potem będzie o wiele trudniej. Dziecko jest cudem najpiękniejszym i najukochańszym na świecie, ale też najlepszym na świecie uziemiaczem
12 lata 9 miesiąc temu #334386 przez Lacrijka
ViFi napisał:

Same wiecie, że rzadko się żalę...

A co poradziłaś Lacrijka ?

Dziękuję że jesteście ze mną...

Żebys sie spakowała bez słowa i wyjechala na pare dni, chocby do mnie... Mąż przejrzy na oczy w 99 % :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia