- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335325 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Witajcie w piękne poniedziałkowe przedpołudnie
znowu zaczynają mnie schizy dopadać bo w sobotę i dzisiaj z rana jak byłam w WC kilka kopelek krwi poszło... i teraz pytanie mam schizy, mam zapalenie pęcherza, czy to cós dobrego się dzieje?? Psychika też mi płata figle bo jak wcześniej w nocy nie wstawałam tak teraz o 3 się budze i muszę siku, wcześniej tego nie miałam.
Sylwka ja Cię bardzo proszę nie decyduj się na laparo przy tak małym Torbielu!!! Bardzo Cię proszę daj znać jak u Ciebie z diagonozą i badaniami mi.in. CA 125?? Mam naprawdę troszkę wiedzy na ten temat i widze jakie głupoty lekarze dziewczyną wciskają. A nie jednokrotnie nawet wciskają kity że ktoś ma torbiel ;(
znowu zaczynają mnie schizy dopadać bo w sobotę i dzisiaj z rana jak byłam w WC kilka kopelek krwi poszło... i teraz pytanie mam schizy, mam zapalenie pęcherza, czy to cós dobrego się dzieje?? Psychika też mi płata figle bo jak wcześniej w nocy nie wstawałam tak teraz o 3 się budze i muszę siku, wcześniej tego nie miałam.
Sylwka ja Cię bardzo proszę nie decyduj się na laparo przy tak małym Torbielu!!! Bardzo Cię proszę daj znać jak u Ciebie z diagonozą i badaniami mi.in. CA 125?? Mam naprawdę troszkę wiedzy na ten temat i widze jakie głupoty lekarze dziewczyną wciskają. A nie jednokrotnie nawet wciskają kity że ktoś ma torbiel ;(
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335332 przez JustynaZuzanna
tak przed @ biorąc pod uwagę ze będzie normanie 28dni cyklu to 7 powinnam dostać, jeśli jednak będzie 21 (co się często zdarza) to 31marca
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335340 przez JustynaZuzanna
mesy napisał:
Oby oby, bardzo bym się cieszyła jakby to te moje trojaczki były :D
Ale bardziej się boje ze to moja psychika wariuje i mi psikusy robi
Lacrijka mnie tak w zeszłym tygodniu chyciło, okna wymyłam, w domu typowo wiosenne porządki poprbiłam, tylko schody na mojego męża czekają i sie doczekać nie mogą, obiecał że ponosi odkurzacz i wiadro z mopem, ale jakoś za to się nie wziął
Justyna może te plamienie to implantacja
Oby oby, bardzo bym się cieszyła jakby to te moje trojaczki były :D
Ale bardziej się boje ze to moja psychika wariuje i mi psikusy robi
Lacrijka mnie tak w zeszłym tygodniu chyciło, okna wymyłam, w domu typowo wiosenne porządki poprbiłam, tylko schody na mojego męża czekają i sie doczekać nie mogą, obiecał że ponosi odkurzacz i wiadro z mopem, ale jakoś za to się nie wziął
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335355 przez Lacrijka
mesy napisał:
Przecie to sie tylko do Jadźki wrzuca i sie piere Ja ostatnio wrzuciłam firanki tzw makarony w tych torebkach co sie je pierze i mi pizdeczki powylataly z tego To była masakra jakas, wszystkie sie w sobie i miedzy sobą poplątały.. Klnęłam na czym swiat stoi.. Noz qrevka !
Boli mnie noga w biodrze, nie moge chodzic dobdże
Lacra dawaj do mnie firanki trzeba wyprać
Justyna no tak psychika może bardzo dużo
Przecie to sie tylko do Jadźki wrzuca i sie piere Ja ostatnio wrzuciłam firanki tzw makarony w tych torebkach co sie je pierze i mi pizdeczki powylataly z tego To była masakra jakas, wszystkie sie w sobie i miedzy sobą poplątały.. Klnęłam na czym swiat stoi.. Noz qrevka !
Boli mnie noga w biodrze, nie moge chodzic dobdże
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Lacrijka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335358 przez mesy
Lacra ta ja wrzucę do pralki a ty mi powiesisz
hehe też tak kiedyś mi się zrobiło z makaronami teraz woreczek na ta firankę wiążę aż dwa razy żeby się to nie powtórzyło
Noga ? trza było tak wywijać z emkiem ?
hehe też tak kiedyś mi się zrobiło z makaronami teraz woreczek na ta firankę wiążę aż dwa razy żeby się to nie powtórzyło
Noga ? trza było tak wywijać z emkiem ?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335367 przez Lacrijka
Nooo, w sobote to troszke powywijałam ale to nie to, bo mnie juz od dłuzszego czasu pobolewa.. W ogóle od pasa w dol cos niedomagam ostatnio SKS mnie dopada !!
Dobra, zdupiam myc ! Pół h minęło od L karnityny, mozna dymac hahaha
Dobra, zdupiam myc ! Pół h minęło od L karnityny, mozna dymac hahaha
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Lacrijka.
- monik_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #335414 przez monik_ka
piszecie jak szalone ciężko nadrobić to wszystko
Vifi mam nadzieję ze gorszy nastrój już minął...głowa go góry!!!
gorla gratuluję fasolki!
JustynaZuzanna napisał:
ja się witam po weekendzie który spędziliśmy wyjazdowo właśnie wróciłam od ginka...mam torbiel na prawym jajku...sporą, pobrałam barania i jak będą wyniki to zobaczymy czym działać w to cholerstwo
póki co zmykam do sprzątania
Vifi mam nadzieję ze gorszy nastrój już minął...głowa go góry!!!
gorla gratuluję fasolki!
JustynaZuzanna napisał:
no niestety tak tez może być...poczekaj do @Ale bardziej się boje ze to moja psychika wariuje i mi psikusy robi
ja się witam po weekendzie który spędziliśmy wyjazdowo właśnie wróciłam od ginka...mam torbiel na prawym jajku...sporą, pobrałam barania i jak będą wyniki to zobaczymy czym działać w to cholerstwo
póki co zmykam do sprzątania
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335420 przez JustynaZuzanna
monik_ka napisał:
No czekam czekam, do @ i sie doczekać nie mogę....
Sporą tzn ile cm??
Jejku jakiś wysyp tych torbieli czy co??? ja to w przeciągu ostatnich 3 lat, (od skończenia studiów i pisania pracy) stwierdziłam, że dużo lekarzy wciska dziewczyną/kobietą kity z tymi torbielami i leczeniem... Pamiętam jak kiedyś koleżanka do mnie przyszła z USG bo lekarz jej powiedział że ma torbiel na jajniku, ja tu patrzę na fotkę a tu zdjęcie zrobione w powiekszeniu a na zdjęciu jajnik a nie torbiel.....
Jestem strasznie cieta pod tym względem na lekarzy. Bo tyle lat męczenia się i nic ku*** nie widzieli, a jak w końcu trafiłam na porżadnego lekarza, który stwierdził u mnie guz, i znajomy lekarz poszedł do tego u którego byłam kilka dni wcześniej mu to powiedzieć, tak teraz ten jełop co 2 mówi że ma torbiele i guzy....
Albo innej wcisną kit że ma kilka torbieli po kilka mm, jak to usłyszałam za głowę się chyciłam (to była moja pracownica), wysłałam ją do mojego lekarza, bo mi coś z usg nie pasowało i się okazało że to nie torbiele a pęchcerzyki Graffa :D
JustynaZuzanna napisał:
no niestety tak tez może być...poczekaj do @Ale bardziej się boje ze to moja psychika wariuje i mi psikusy robi
właśnie wróciłam od ginka...mam torbiel na prawym jajku...sporą,
No czekam czekam, do @ i sie doczekać nie mogę....
Sporą tzn ile cm??
Jejku jakiś wysyp tych torbieli czy co??? ja to w przeciągu ostatnich 3 lat, (od skończenia studiów i pisania pracy) stwierdziłam, że dużo lekarzy wciska dziewczyną/kobietą kity z tymi torbielami i leczeniem... Pamiętam jak kiedyś koleżanka do mnie przyszła z USG bo lekarz jej powiedział że ma torbiel na jajniku, ja tu patrzę na fotkę a tu zdjęcie zrobione w powiekszeniu a na zdjęciu jajnik a nie torbiel.....
Jestem strasznie cieta pod tym względem na lekarzy. Bo tyle lat męczenia się i nic ku*** nie widzieli, a jak w końcu trafiłam na porżadnego lekarza, który stwierdził u mnie guz, i znajomy lekarz poszedł do tego u którego byłam kilka dni wcześniej mu to powiedzieć, tak teraz ten jełop co 2 mówi że ma torbiele i guzy....
Albo innej wcisną kit że ma kilka torbieli po kilka mm, jak to usłyszałam za głowę się chyciłam (to była moja pracownica), wysłałam ją do mojego lekarza, bo mi coś z usg nie pasowało i się okazało że to nie torbiele a pęchcerzyki Graffa :D
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335429 przez sylwka727
Hej:)
Justyna dzięki że się o mnie martwisz na szybko wtedy pisałam więc nie napisałam dokładnie badania bym miała za 2 cykle i on na razie zasugerował laparoskopie, też mi się wydaje że trochę pochopnie ale się tym średnio przejmuję bo moje objawy dalej nie minęły ból podbrzusza (cholera właśnie nie pamiętam czy w pierwszej ciąży go miałam ) i okropne mdłości przez cały dzień a w pierwszej ciąży to mnie prawie do końca męczyły (czyli prawie do 25tc) a pierwsze 3 miesiące były okropne ale to mogą być moje schizy i obsesja pewnie powraca
Justyna dzięki że się o mnie martwisz na szybko wtedy pisałam więc nie napisałam dokładnie badania bym miała za 2 cykle i on na razie zasugerował laparoskopie, też mi się wydaje że trochę pochopnie ale się tym średnio przejmuję bo moje objawy dalej nie minęły ból podbrzusza (cholera właśnie nie pamiętam czy w pierwszej ciąży go miałam ) i okropne mdłości przez cały dzień a w pierwszej ciąży to mnie prawie do końca męczyły (czyli prawie do 25tc) a pierwsze 3 miesiące były okropne ale to mogą być moje schizy i obsesja pewnie powraca
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #335433 przez JustynaZuzanna
no mi się przypomina jak 6 lat temu udało się zajść w ciąże (niestety poleciała bo był guz 15cm) to też mnie bolał brzuszek na samym początku i kręgosłup, ale wtedy był faktycznie guz, a nie 3 cm torbiel jak mam teraz....
Ja się Sylwia martwie o każdą jedną po kolei razem i osobno, którym lekarze mówią że mają torbiele i inne dziewne stwory, bo sama przeszłam przez to wszystko, wiem jak bardzo lekarze od pewnego czasu kity wciskają a zarazem olewają to...
Ale 3 cm to zamało żeby robić laparo, nie ma sensu moim zdaniem, bo każda kolejna laparoskopia czy laparotomia naraza kobietę na kolejne problemy.
A powiedz mi czy oprócz USG i tego WIELKIEGO TORBIELA miałaś robione jakieś badania z krwi?? Hormony, CA 125?? I przy tej pierwszej laparo co masz na wypisie i na wynikach histopatologicznych?? (to drugie ważniejsze)
Ja się Sylwia martwie o każdą jedną po kolei razem i osobno, którym lekarze mówią że mają torbiele i inne dziewne stwory, bo sama przeszłam przez to wszystko, wiem jak bardzo lekarze od pewnego czasu kity wciskają a zarazem olewają to...
Ale 3 cm to zamało żeby robić laparo, nie ma sensu moim zdaniem, bo każda kolejna laparoskopia czy laparotomia naraza kobietę na kolejne problemy.
A powiedz mi czy oprócz USG i tego WIELKIEGO TORBIELA miałaś robione jakieś badania z krwi?? Hormony, CA 125?? I przy tej pierwszej laparo co masz na wypisie i na wynikach histopatologicznych?? (to drugie ważniejsze)