BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #333612 przez Dorota4
Gosiak masz racje,a ty się nie możesz obwiniać bo zwariujesz :)
Kochana ja sie starałam 5 lat,i nie potrzebnie czujesz się mniej kobieco :) :) :) glowa do góry :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #333614 przez Sasetka_88
Mąż sie nie badał, bo powiedział,że najpierw ja mam się zbadać, jak mi wyjdzie ok to on się zbada i zaczenimy się starać dopiero .. :(

Masakra .. Ale ja juz sił nie mam kochana ..
12 lata 9 miesiąc temu #333616 przez Sasetka_88
5 lat??:OOOOOOO Ja bym ześwirowała chyba .. Dla mnie 1,5 roku to jest już katastrofa :( W poniedziałek się okaże co jest nie tak i dam wam znać .. Wtedy dopiero będziecie musiały mnie pocieszać ;(
12 lata 9 miesiąc temu #333617 przez gosiak
Sasetka_88 napisał:

Mąż sie nie badał, bo powiedział,że najpierw ja mam się zbadać, jak mi wyjdzie ok to on się zbada i zaczenimy się starać dopiero .. :(

Masakra .. Ale ja juz sił nie mam kochana ..

no to nie dobrze bo gin pierwsze co chce zobaczyc wyniki M bo jak nasienie dobre to wtedy u kobiety szuka się przyczyny. A babskich badanek jest dużo i drogie...tu już wiemy że Twoje hormonki takie sobie, ale może męza tez nie sa najlepsze i w między czasie mógłby tez się leczyć...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #333623 przez Sasetka_88
Ale on jest zdania,że jak jest problem z zajściem w ciąże to jest to wina kobiety :( Nie da się mu przegadać i już :/ Powiedział,że w poniedizałek jak mi wyjdzie ok, to on dopiero w kwietniu pójdzie się zbadać ..
12 lata 9 miesiąc temu #333626 przez Sasetka_88
Przypomniało mi się coś!! Mój mąż w dzieciństwie przeszedł operację czy zabieg bo miał wędrujące jądro .. Czy to może mieć coś wspólnego z posiadaniem potomstwa?
12 lata 9 miesiąc temu #333627 przez gosiak
a ja myślałam że mój jest uparciuch, to niedobrze że tak myśli :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #333631 przez Sasetka_88
Zabiorę go siłą na to badanie w kwietniu :D a Twój zrobił te badanie bez problemu?:)
12 lata 9 miesiąc temu #333633 przez gosiak
Sasetka_88 napisał:

Zabiorę go siłą na to badanie w kwietniu :D a Twój zrobił te badanie bez problemu?:)

no coś Ty kilka miechów namawiania zeszło :blink: zresztą ja sama się bałam tego jego badania bo myślałam że to u niego może być nieteges pracuje za kółkiem cały dzień, cały czas w stresie a wyniki dobre ma :blink: więc doszukujemy sie u mnie problemu :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #333634 przez Sasetka_88
Aaaa .. Kierowca?Mój też :D akurat teraz jest w trasie, wraca w piątek dopiero ..

Ja mam cichutką nadzieję jeszcze,że przed wakacjami zajdę w ciążę :P bo w lipcu jedziemy na wieś do rodziny i chciałabym się już pochwalić brzuszkiem :P
12 lata 9 miesiąc temu #333636 przez ViFi
Sasetka_88 napisał:

Tarczycę mam w normie.

===TG , anty TPO ???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 9 miesiąc temu #333640 przez gosiak
a no to jak kierowca to powinien się zbadać, wiesz cały dzień siedzi i jojka się przegrzewają :blush: mój nie jeździ na żadne długie trasy, co dzień ma jeden rejon i tak śmiga od rana do wieczorka, no ale On nie siedzi tez non stop bo biega z paczkami :blink: :blink: a napisłaś że jak był mały to miał zabieg jądra to tym bardziej powinien zobaczyć czy wszystko ok :blink: więc zaciągaj go choćby siłą :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #333641 przez Sasetka_88
Wszystko mam ok, tylko ta zakichana prolaktyna :/
12 lata 9 miesiąc temu #333642 przez Sasetka_88
A to Twój jest zaopatrzeniowcem?Mój jeździ w tygodniu na 3-4 dni i wraca, i tak w kółko :) Po Niemczech jeździ,Holandia,Francja,Włochy :)

Zaciągnę na bank :D już mu nie odpuszczę tego w kwietniu :D
12 lata 9 miesiąc temu #333645 przez gosiak
mój w kurierce :blink: :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama