- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 9 miesiąc temu #333647 przez Sasetka_88
Yhy Mój też kiedyś jeździł tak,ale zmienił na międzynarodówkę Coraz więcej poznaję dziewczyn na forum, które są samotne
Temat został zablokowany.
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 9 miesiąc temu #333648 przez Sasetka_88
Ja kochane moje spadam Obejrzę coś na dvd, powpierniczam chrupki i będę czekać na meżulka:D
3majcie kciuki za mnie w poniedziałek:( Oby nie było tak źle,jak to wygląda ;(
3majcie kciuki za mnie w poniedziałek:( Oby nie było tak źle,jak to wygląda ;(
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorota4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333674 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Haj babeńki!
Ale dziś piękna pogoda... aż klientów wywiało, pewnie na spacerki
Gosiaczku To moze nie wszystko stracone, jak tylko plamienia Ja tak miałam i potem ustały i test pozytywny A jesli nie to się nimi nie przejmuj ja mam tak zawsze przed @ badałam hormony wszystko ok, lekarz mówił ze może tak czasem być...
Dorotka Cieszę się że się odezwałaś, Trzymam kciuki!!! Jestem pewna ze będzie dobrze, tylko się oszczędzaj, moja Wiki też przy krwiaczku sobie rosła, był nawet większy od niej, ale sobie zniknął... na szczęście
Sasetka Czyli z mężulem już wszystko oki???Trzymam kciuki żeby się udało
Ja własnie zarejestrowałam się do doktorka grzebolka, na przyszły piątek, na 8.40 Troche wcześnie, ale pasuje mi przed pracą
A i jeszcze pytanko, kto zna jakiś sposób na chrypkę , Wiki ma jutro przedstawienie i zachrypła totalnie...???
Ale dziś piękna pogoda... aż klientów wywiało, pewnie na spacerki
Gosiaczku To moze nie wszystko stracone, jak tylko plamienia Ja tak miałam i potem ustały i test pozytywny A jesli nie to się nimi nie przejmuj ja mam tak zawsze przed @ badałam hormony wszystko ok, lekarz mówił ze może tak czasem być...
Dorotka Cieszę się że się odezwałaś, Trzymam kciuki!!! Jestem pewna ze będzie dobrze, tylko się oszczędzaj, moja Wiki też przy krwiaczku sobie rosła, był nawet większy od niej, ale sobie zniknął... na szczęście
Sasetka Czyli z mężulem już wszystko oki???Trzymam kciuki żeby się udało
Ja własnie zarejestrowałam się do doktorka grzebolka, na przyszły piątek, na 8.40 Troche wcześnie, ale pasuje mi przed pracą
A i jeszcze pytanko, kto zna jakiś sposób na chrypkę , Wiki ma jutro przedstawienie i zachrypła totalnie...???
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333710 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Sasetka nie łam się kobito.
Ja się z moim staram ponad 5 lat, 3 miechy po ślubie okazało się za mam raczycho, wycieli mi jajnikik tzn zostawili go w szczępach, który później dzwinym cudem się odrosnął. Zanim okazało się ze jestem chora poroniłam z 6 razy. Po 2 chemioterapiach, w chusteczkę brania leków hormonalnych różnych świństw dostałam Choroby zakrzepowo zatoreowej żył i przeszłam zawał serca w wieku 23 lat. Ile ja żem operacji i zabiegów różnego rodzaju miała ech... 2 podejścia do invitro i powiedzieli mi że nie ma szans.
Zawsze FSH wychodziło mi powyrzej 18stu w pierwszym dni @, teraz w trzecim dniu wyszło 7,5 jakim cudem - niewiem.
Będzie dobrze zobaczysz.
Co do wiedzy ginekologicznej mam sporą(gorzej z tą ciążową) nawet prof który jest kierownikiem katedry chciał mnie na studia na SLUM do siebie, bo wyniki i USG czytam z zamkniętymi oczami :D
ooo to ja widze że tu mamy wspólny jeszcze jeden temat oprócz zaciążenia - mężowie kierowcy :D
aaa i jeszcze pęcherzyki Graffa nawet podczas stymulacji do IV było maks 3, a teraz same się zrobiły 4!!
kurde dziewczyny brzuch mnie nadal podbolewa.....
Ja się z moim staram ponad 5 lat, 3 miechy po ślubie okazało się za mam raczycho, wycieli mi jajnikik tzn zostawili go w szczępach, który później dzwinym cudem się odrosnął. Zanim okazało się ze jestem chora poroniłam z 6 razy. Po 2 chemioterapiach, w chusteczkę brania leków hormonalnych różnych świństw dostałam Choroby zakrzepowo zatoreowej żył i przeszłam zawał serca w wieku 23 lat. Ile ja żem operacji i zabiegów różnego rodzaju miała ech... 2 podejścia do invitro i powiedzieli mi że nie ma szans.
Zawsze FSH wychodziło mi powyrzej 18stu w pierwszym dni @, teraz w trzecim dniu wyszło 7,5 jakim cudem - niewiem.
Będzie dobrze zobaczysz.
Co do wiedzy ginekologicznej mam sporą(gorzej z tą ciążową) nawet prof który jest kierownikiem katedry chciał mnie na studia na SLUM do siebie, bo wyniki i USG czytam z zamkniętymi oczami :D
ooo to ja widze że tu mamy wspólny jeszcze jeden temat oprócz zaciążenia - mężowie kierowcy :D
aaa i jeszcze pęcherzyki Graffa nawet podczas stymulacji do IV było maks 3, a teraz same się zrobiły 4!!
kurde dziewczyny brzuch mnie nadal podbolewa.....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 9 miesiąc temu #333725 przez Mirella
Justyna, a jakbyś tak betę poszła zrobić? Cicho dziołchy nie krzykać, nadal jestem generalnie przeciwna lataniu na betę i schizowaniu, ale Justynce się wyjątek należy.
Emka, na chrypkę najlepsze są cukierki Halls albo Halss, nie pamiętam jak się to pisze. Moje ulubione i najskuteczniejsze to czarne, regenerują gardło lepiej i szybciej niż cokolwiek, nie wiem tylko czy takie mocne Twoja księżniczka będzie chciała, smak dosyć zdecydowany. Ale na bank zadziałają.
Sasetka, jak czytam że Twój mąż nie chce się badać bo problemy to babska sprawa to nóż mi się w kieszeni otwiera normalnie. U faceta to jest jedno proste badanie i wiadomo co dalej, a u kobiety.... sama zobacz jak różne przypadki tu dziewczyny opisują. Gdyby mój mi tak powiedział to w ruch by poszły patelnia i wałek do ciasta, a zaraz potem ultimatum, jak on nie to ja też nie.
A macierzyństwo nie jest wyznacznikiem kobiecości, zapamiętaj to sobie bo jak będę musiała drugi raz powtórzyć to dostaniesz taką samą armatą jak Gosiak. Zapytaj ją czy bolało
Emka, na chrypkę najlepsze są cukierki Halls albo Halss, nie pamiętam jak się to pisze. Moje ulubione i najskuteczniejsze to czarne, regenerują gardło lepiej i szybciej niż cokolwiek, nie wiem tylko czy takie mocne Twoja księżniczka będzie chciała, smak dosyć zdecydowany. Ale na bank zadziałają.
Sasetka, jak czytam że Twój mąż nie chce się badać bo problemy to babska sprawa to nóż mi się w kieszeni otwiera normalnie. U faceta to jest jedno proste badanie i wiadomo co dalej, a u kobiety.... sama zobacz jak różne przypadki tu dziewczyny opisują. Gdyby mój mi tak powiedział to w ruch by poszły patelnia i wałek do ciasta, a zaraz potem ultimatum, jak on nie to ja też nie.
A macierzyństwo nie jest wyznacznikiem kobiecości, zapamiętaj to sobie bo jak będę musiała drugi raz powtórzyć to dostaniesz taką samą armatą jak Gosiak. Zapytaj ją czy bolało
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333731 przez JustynaZuzanna
Nieee zawcześnie na Betę i z drugiej strony się boje ....
Mojemu prof tylko raz powiedział - ooo to Pan kierowca to się jajecznica obi trzeba na badania, na drugi dzień mój mąż do laboratorium poleciał bez żadnego "ale"
Jakby mój mąż mi tak powiedział, Twoja choroba lecz się sama jakbym go piz... w łeb to by zobaczył, i chociaż ma ponad 2 metry wzrostu to bym dosięgła w nerwach :D
Na chrypkę woda z cytryną i miodem - dla mnie najlepsze.
Mojemu prof tylko raz powiedział - ooo to Pan kierowca to się jajecznica obi trzeba na badania, na drugi dzień mój mąż do laboratorium poleciał bez żadnego "ale"
Jakby mój mąż mi tak powiedział, Twoja choroba lecz się sama jakbym go piz... w łeb to by zobaczył, i chociaż ma ponad 2 metry wzrostu to bym dosięgła w nerwach :D
Na chrypkę woda z cytryną i miodem - dla mnie najlepsze.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333755 przez JustynaZuzanna
Owu najprawdopodobniej było w weekend, od poniedziałku wieczorem (wtedy bardzo) zabolał mnie mocno brzusio a teraz cały czas podbolewa, uspokaja się jak siadam ewentualnie leże przez dłuzej niż 15 min.
Także Bete to chyba najwcześniej za tydzień?? za 2 mam mieć @
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 9 miesiąc temu #333758 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Mirella napisał:
===w dn spodziewanej @
Justynka nie ma boję, Ty musisz wiedziec najszybciej jak się da, sama wiesz jak jest. Ja się na becie nie znam, kiedy najwcześniej możesz zrobić?
===w dn spodziewanej @
ViFi
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333760 przez ViFi
ViFi
JustynaZuzanna napisał:
== beta powyżej 50... to ciąża
Owu najprawdopodobniej było w weekend, od poniedziałku wieczorem (wtedy bardzo) zabolał mnie mocno brzusio a teraz cały czas podbolewa, uspokaja się jak siadam ewentualnie leże przez dłuzej niż 15 min.
ViFi
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333765 przez JustynaZuzanna
ViFi napisał:
Dziękuje, za inf
a powiedzcie mi, bo wy obserwujecie to u siebie, czy Wam też się zdarza mieć owulacje około 7dnia cyklu?? czy to tylko u mnie tak w cały świat??
Dziękuje, za inf
a powiedzcie mi, bo wy obserwujecie to u siebie, czy Wam też się zdarza mieć owulacje około 7dnia cyklu?? czy to tylko u mnie tak w cały świat??
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333774 przez ViFi
ViFi
JustynaZuzanna napisał:
==== wszystko zalezy jakie są długie cykle np. jak sa 26-28 to można zajść w trakcie @....ViFi napisał:
Dziękuje, za inf
ViFi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez ViFi.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333776 przez JustynaZuzanna
ViFi napisał:
poważnie??? !!!! ooo to się ciesze, ja mam różnie raz 21 raz 28.
Tak jak wyżej mówiłam, ginekologię leczniczą, hormony, usg badania i inne głupoty znam na wylot gorzej z aspektem ciążowym strikte w praktyce bo w teorii coś na studiach się lizneło, ale bardziej od strony hormonów.
JustynaZuzanna napisał:
==== wszystko zalezy jakie są długie cykle np. jak sa 26-28 to można zajść w trakcie @....ViFi napisał:
Dziękuje, za inf
poważnie??? !!!! ooo to się ciesze, ja mam różnie raz 21 raz 28.
Tak jak wyżej mówiłam, ginekologię leczniczą, hormony, usg badania i inne głupoty znam na wylot gorzej z aspektem ciążowym strikte w praktyce bo w teorii coś na studiach się lizneło, ale bardziej od strony hormonów.