BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #42293 przez Asik
Dzięki :) nooo dokladnie , stwierdził że to męska intuicja :D:D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #42304 przez Kasiekk
Asik ogromne gratulacje :) Powiem Ci że mój M też pierwszy stwierdził że jestem w ciąży zanim ja jeszcze o tym pomyślałam... Jeszcze raz wszystkiego dobrego :D to jaki termin wychodzi ?
14 lata 1 miesiąc temu #42305 przez Asik
:) dzieki :) no wychodzi 5-6 sierpień :)

14 lata 1 miesiąc temu #42307 przez Agusia83
Asik...ale sie ciesze:) :) najszczersze gratulacje...cos przeczuwalam, ze za chwile ktoras dziewczyna nam oznajmi, ze zobaczyla dwie kreseczki:) cos niesamowitego...
Asik, a Twoj maz przewiduje ciaze tylko u swej zony, czy moze jest jasnowidzem ogolnodostepnym i jak bedziemy mialy miec 2 kreseczki to tez nam powie:) :) ...oczywiscie zartuje....naprawde bardzo sie ciesze....daj znac jutro na kiedy sie umowilas do gina...no a po wizycie chcemy znac szczegoly :laugh:
pozdrawiam i sciskam
14 lata 1 miesiąc temu #42309 przez Mirella
No ja wiedziałam ze jak widzę 20 nowych postów to to musi coś znaczyć :D
Asik, nooooooo graaaaaaaaaatuuuuuuuulaaaaaaaacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Powiedziałam mężowi że mamy kolejną fasokę, też się ucieszył :D zaraża się powoli tym forum chyba :)

No ja od samego początku powtarzam wyluzować, wywalić kalendarze, cieszę się że moja teoria ma coraz więcej zwolenniczek :)

Tu fasolki grupami się wysiewają to czyja następna?
14 lata 1 miesiąc temu #42311 przez angellika1
Ja po dzisiejszym poranku forumowym pobiegłam zrobić....test(10 dni przed @), ale głupia jestem NEGAT oczywiście, ale co tam najważniejsza dzisiaj jest Asik to jej dzień :)

Pobolewają mnie jajniki buuu
14 lata 1 miesiąc temu #42312 przez sylka
angellika1 na każdą przyjdzie pora. Może będziesz miała gwiazdkowy prezent :D
14 lata 1 miesiąc temu #42317 przez nikusia1988
Asik i ode mnie też przyjmij gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Jeju jak się cieszę że ktoś jest przeszczęśliwy :)
14 lata 1 miesiąc temu #42318 przez Asik
Dziękujęęę :):):) no jestem przeszczęśliwa a mój jeszcze bardziej :)
zadzwonił do swojej mamy i potwierdził że mamy fasolkę :) teściowa szczęśliwa,jego siostra i wszyscy znajomi też nam gratuluja :D :) Jedynie moi rodzice a w sumie to mama ehh..ale cóz nie moga byc wszyscy zadowoleni :)

14 lata 1 miesiąc temu #42321 przez bewipo
Asik najważniejsze, że ty jesteś zadowolona i mężuś :) a reszta niech sobie myśli co chce!
14 lata 1 miesiąc temu #42323 przez Asik
:) dokładnie :) staram się przejść nad tym do porządku dziennego ale kuurcze no nie fair sie zachowała :(
a zresztą no kiedys się będzie musiała z tym pogodzic :)

14 lata 1 miesiąc temu #42339 przez angellika1
Asik pogodzi sie na pewno :)
Wysypało mnie na twarzy masakra, musze chyba zacząć używać tonik na trądzik mojego syna :D :D
To teraz obstawiamy która następna?? Tak jak mówi Mirella fasolki chodzą parami :)
14 lata 1 miesiąc temu #42348 przez kaśku
Asik super! :D
a się smiałas niedawno ze wróżę ci dzidzię niedługo :p
ściskam mocno i ciepło... WAS!! :kiss:

może obstawmy zakłady, która następna? bewipo? B)
14 lata 1 miesiąc temu #42354 przez Asik
Kaśku :) nigdy bym nie przypuszczała że ten cykl tak sie zakończy :) testa robiłam bo mdłosci ogromniaste od czwartku mam że masakra,ciężko z domu mi wyjść bo uuuu,wczoraj w sklepie to z kolejki wyjść musiałam.

14 lata 1 miesiąc temu #42358 przez Kasiekk
Ja też na początku miałam takie mdłości... tylko że ja myślałam że mam grype żołądkową ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia