BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 3 tygodni temu #42152 przez bewipo
Dziewczyny co to za abonament?? Nie wiedziałam, że można mieć coś takiego. Dajcie znać gdzie mam sobie poszukać tego ;)

angellika1 z tego co wiem to wyższa tempka utrzymuje się przez całą ciążę, a wzrasta na drugi dzień po owu.
Temat został zablokowany.
14 lata 3 tygodni temu #42155 przez angellika1
ja mam abonament w LuxMed ale większość przychodni ma takie amonamenty swissmed itp, ja płacę 180 zł za cala rodzine i mam wszystkie badanie, wszystkich specjalistów na wizyte czekam max 72h. Nie wiem ile kosztuje abonament indywidualny napewno banki w swojej ofercie tez maja takie abonamenty
14 lata 3 tygodni temu #42166 przez nikusia1988
:-( Dalej cisza u mnie tylko dzisiaj pokazał się lekko różowy śluz i już się boję że to @ idzie :,-(
14 lata 3 tygodni temu #42177 przez kaśku
Nikusia taki sluz to moze byc wszystko... dopoki nie ma @ jest nadzieja ;)
też mam w lux medzie (grupa lux med to cm lim, lux med, promedis, medycyna rodzinna więc calkiem sporo placówek mają).
na urologa czekalabym miesiac, na urografię ponad rok. na usg czekałam pół roku a w cm lim miałam w ciągu tygodnia i to ze skierowania od internisty. w szpitalu bielanskim o skierowanie na mocz ogólny! nie moglam sie doprosić jako pacjent chory przewlekle! szok!
14 lata 3 tygodni temu #42180 przez MagdaM
Dzien dobry
Jestem juz 2 dzien u rodzicow. Nie da sie dojechac do domu :( Tesknie za mezem :(

Agnieszko co do lekarza :) Chodzilam do wielu, korzystajac ze strony znanylekarz i z calym szacunkiem ale wiekszych bzdur nie widzialam niz tam... Moge polecic Ci wspanialego lekarza!! Polecono go mnie, ja polecilam nastepnym kazda zachwycona!! Dzentelmen jak cholera a ja nigdy nie chcialam faceta, wiec skoro tak mowie musi byc niezly ;)
I wyjatek - ma same dobre opinie na tej dziwnej stronie ;)
Bartosz Chrostowski na ul. Bujwida przyjmuje to w okolicy Kopernika, ma swoja klinike i pracuje w Rydygierze. Wspanialy!!

Kasiu co do kota... Badany byl i lekarz stwierdzil, ze kot zostal odebrany matce w wieku 2 tygodni, do nas trafil w wieku 6 i to wielka mieszanka. Jest poprostu bardzo dzikim kotem z ktorym nie da sie nic zrobic. A skoro on sie juz mnie rzuca na glowe na twarz z pazurami i zebami, to boje sie co bedzie z dzieckiem...

Milej niedzieli :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 3 tygodni temu #42201 przez Kasiekk
Madzia znając opinie o Rydygierze to nie chciałabym tam rodzić ;) moja koleżanka zna dr z Żeromskiego tylko trudno do niej sie dostać... ale jak chcecie to zapytam...

Co do kotów z tego co wiem to dziecko ma nad kotem przewagę kot bardzo boi się płaczu i krzku dziecka bo nie rozumie tych dźwięków ;)
14 lata 3 tygodni temu #42204 przez Mirella
oj nie łudźcie się panienki, kot nie taki tchórzliwy
moja kotka się broni i niestety pazury wystawia, do dziecka też. Dlatego u nas jest podwójne wychowywanie, Klaudia bez przerwy słyszy że ma do kota nie podchodzić, a kot dostaje lanie jak tylko się do dziecka zbliży.... No jakoś to działa ;) ale raz machnęła łapą i nic nie zdążyłam zrobic, na szczęście obok oka nie w..... no ja mam ten luksus że jak mi coś nie pasuje to kota wyrzucam na dwór
14 lata 3 tygodni temu #42207 przez Kasiekk
Ja mówię o niemowlaku ;>
14 lata 3 tygodni temu #42208 przez Mirella
no na początku to tresowaliśmy kota baaardzo ostro że ma do łóżeczka i do wózka nie podchodzić, biliśmy jak było trzeba nawet, a kotka generalnie rozpieszczona była, więc lanie to dla niej szok, ale rozumiała o co chodzi. Nie bała sie płaczu, raczej właśnie szła w jego stronę zobaczyć skąd takie dźwięki ;)
14 lata 3 tygodni temu #42213 przez MagdaM
Kasia ten kot sie nie boi niczego... Nawet sie go wychowac nie da bo sie nie boi wody ani gazety nic, a dziecko juz zaatakowala :(

Co do Rydygiera to ostatnio coraz lepsze opinie :) Pelno znajomych tam rodzi i sa bardzo zadowolone :) Pozatym lekarz wczesniej byl na Siemiradzkiego i moze kogos polecic. A z racji mamy pielegniarki i babci bylej poloznej w Zeromskim to ja tam wszystkich znam wiec dzieki :) Powiem Ci, ze innego lekarza jak ten nie chce, ale rowniez wolalabym rodzic w Zeromskim, no ale trudno :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 3 tygodni temu #42214 przez angellika1
Dzisiaj mialam ochote na pierogi ...ruskie i zrobiłam :) a ten kto ,mnie zna to wie ze ja wiole kupis gotowe niż sama robić więc sama się sobie dziwię :)
14 lata 3 tygodni temu #42223 przez Asik
A ja dzisiaj chińszczyznę na obiad zrobiłam ale wsio sama łącznie z warzywami :) no i barszczyk na jutro i smażę naleśniki bo jutro będę robić krokiety :) test jutro sobie strzelę bo wczoraj poszlismy do znajomych i tam na noc zostaliśmy.
Dzisiaj od rana tak mnie mdliło że w sklepie nie wystałam tylko wyjść musiałam żeby sobie obciachu nie narobić ;)
Angellika zachciewajka jakich mało :) musiała być ogromniasta jak sama się wzięłaś za robotę :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 3 tygodni temu #42225 przez angellika1
hehe dokładnie tak mi sie ich chciało :) a co do barszczyku to na jurto mam zaplanowany ukraiński :D
Asik a co ja czyta,??? mdłości..... nic nie mówie żeby nie zapeszyć, tylko jutro rano odpalam komputer i czekam na info od Ciebie :)
14 lata 3 tygodni temu #42257 przez bewipo
Heh dziewczyny dzisiaj chyba taki dzień zachciewajkowy ;) Ja sobie zażyczyłam lody truskawkowe i mężuś do sklepu musiał lecieć :D
Asik czekamy do jutra na wyniki :)
14 lata 3 tygodni temu #42260 przez Asik
No kochane po teście jestem :) siedze i patrze na test i co???? :) Dwie kreski !!!!! :) ta druga jaśniejsza ale jest :D:D:D:D:D:D aż się popłakałam ale dalej nie umie to do mnie dotrzeć :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka