- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #42094 przez kaśku
Magda mysle o tym waszym kocie... robiliscie badanie kału, krwi? może cos sie z nim dzieje i jest nerwowy albo nie taka dieta :o
nasza też teraz gryzie wszystko w tym nas, skacze na nas (trzeba uwazac na twarz) i ROZRABIA.
Asik szkolenie wstępne mamy zaliczone mój mąż sie smieje ze bejbi czeka aż całe zoo będziemy mieli w domu i wtedy łaskawie się pojawi
w ogóle to już taka desperacja mnie wzieła ze jak do lutego nic nie drgnie w sprawie fasolki to idę do dr Barcz na konsultacje. troche to odwlekam bo ona "prawdę mi powie" a trochę sie tego boję jakoś wolę sie łudzić. głupia chyba jestem :/
nasza też teraz gryzie wszystko w tym nas, skacze na nas (trzeba uwazac na twarz) i ROZRABIA.
Asik szkolenie wstępne mamy zaliczone mój mąż sie smieje ze bejbi czeka aż całe zoo będziemy mieli w domu i wtedy łaskawie się pojawi
w ogóle to już taka desperacja mnie wzieła ze jak do lutego nic nie drgnie w sprawie fasolki to idę do dr Barcz na konsultacje. troche to odwlekam bo ona "prawdę mi powie" a trochę sie tego boję jakoś wolę sie łudzić. głupia chyba jestem :/
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 3 tygodni temu #42103 przez Agusia83
Czesc dziewczyny....tak sie zastanawiam, a skad w ogole jestescie? Znacie moze dobrego gina z Krakowa?
Przez caly dzien czuje bolesci brzucha i do tego cos mnie czasem jakby ciagnelo, raz z jednej strony, raz z drugiej, tak, ze momentami nie moge sie wyprostowac...cos mi sie wydaje,że chociaz cycusie bardzo bola i do tego tempka powyzej 37 stopni, to chyba wczesniej przyjdzie @ przez to moje chorobsko...i jak tak mysle, to mi tak troche smutno....no, ale jak nie ten miesiac to bedzie nastepny...jakos sie musze pocieszac.....
to moge prosic o odpowiedz w sprawie gina? Z gory dzieki...
Przez caly dzien czuje bolesci brzucha i do tego cos mnie czasem jakby ciagnelo, raz z jednej strony, raz z drugiej, tak, ze momentami nie moge sie wyprostowac...cos mi sie wydaje,że chociaz cycusie bardzo bola i do tego tempka powyzej 37 stopni, to chyba wczesniej przyjdzie @ przez to moje chorobsko...i jak tak mysle, to mi tak troche smutno....no, ale jak nie ten miesiac to bedzie nastepny...jakos sie musze pocieszac.....
to moge prosic o odpowiedz w sprawie gina? Z gory dzieki...
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #42116 przez bewipo
kaśku piję to wapno tak że mam nadzieję pomoże szybko. U mnie to niestety cała buzia jest w krosteczkach, zaczerwieniona i takie uczucie ściągnięcia mam. Byłam 2 dni temu u dermatologa, chciałam żeby mi dała na testy alergiczne, ale stwierdziła że ona to nie może, bla bla...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 3 tygodni temu #42117 przez Agusia83
Bewipo ....nie rozumiem jak dermatolog nie moze dac na testy alergiczne.....w naszym kraju chyba przez lata bedzie gorowala biurokracja...pewnie najpierw bedziesz musiala pojsc do internisty, nastepnie ten da skierowanie do alergologa i wowczas o dopiero bedzie mogl dac skierowanie na odpowiednie badania....paranoja...no chyba, ze od razu pojdziesz gdzies prywatniej...dostaniesz sie szybciej i moze lekarze beda milsi......dramat..
Co do gina, to dziewczyny dzieki, poczekam az MagdaM sie odezwie i zapytam ja o dobrego lekarza...
Co do gina, to dziewczyny dzieki, poczekam az MagdaM sie odezwie i zapytam ja o dobrego lekarza...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 3 tygodni temu #42127 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/ginekolog/Krak%C3%B3w
lekarze mają różną opinie najlepiej z polecenia przez kogoś Ja chodzę do Bałajewicza
lekarze mają różną opinie najlepiej z polecenia przez kogoś Ja chodzę do Bałajewicza
ViFi
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #42128 przez ViFi
ViFi
Jestem w 18 dc. Jakoś się dziwnie czuję kłuje mnie w brzuchu pobolewa dół..... Wzięłam Nospe...
ViFi
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #42132 przez ViFi
ViFi
Jestem z Chrzanowa ale chodzę do gin. w Krakowie
ViFi
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #42146 przez angellika1
cześć dziewczyny..
kaśku - też mam abonament dla calej rodziny jak bym miała czekać na wizytę w NFZ to pewnie bym sie nie doczekała, polecam także
Dziewczyny piszecie o temperaturze, ale ja nigdy nie sprawdzałam DP w ten sposób w ogóle sie na tym nie znam z tego co wiem to temperatura jest wyższa w dniu OWU? i w ciąży? poprawcie mnie jak źle mówię, ale tzn że utrzymuje sie wyższa przez cały okres od OWU do ciąży??? kurcze nie kumam tego
kaśku - też mam abonament dla calej rodziny jak bym miała czekać na wizytę w NFZ to pewnie bym sie nie doczekała, polecam także
Dziewczyny piszecie o temperaturze, ale ja nigdy nie sprawdzałam DP w ten sposób w ogóle sie na tym nie znam z tego co wiem to temperatura jest wyższa w dniu OWU? i w ciąży? poprawcie mnie jak źle mówię, ale tzn że utrzymuje sie wyższa przez cały okres od OWU do ciąży??? kurcze nie kumam tego
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #42149 przez ViFi
ViFi
Mnie prof tłumaczł ze zachodzi sie w niskiej Temperaturze w;)
ViFi