BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 3 tygodni temu #42094 przez kaśku
Magda mysle o tym waszym kocie... robiliscie badanie kału, krwi? może cos sie z nim dzieje i jest nerwowy albo nie taka dieta :o
nasza też teraz gryzie wszystko w tym nas, skacze na nas (trzeba uwazac na twarz) i ROZRABIA.

Asik szkolenie wstępne mamy zaliczone :D mój mąż sie smieje ze bejbi czeka aż całe zoo będziemy mieli w domu i wtedy łaskawie się pojawi ;)
w ogóle to już taka desperacja mnie wzieła ze jak do lutego nic nie drgnie w sprawie fasolki to idę do dr Barcz na konsultacje. troche to odwlekam bo ona "prawdę mi powie" a trochę sie tego boję jakoś wolę sie łudzić. głupia chyba jestem :/
Temat został zablokowany.
14 lata 3 tygodni temu #42103 przez Agusia83
Czesc dziewczyny....tak sie zastanawiam, a skad w ogole jestescie? Znacie moze dobrego gina z Krakowa?
Przez caly dzien czuje bolesci brzucha i do tego cos mnie czasem jakby ciagnelo, raz z jednej strony, raz z drugiej, tak, ze momentami nie moge sie wyprostowac...cos mi sie wydaje,że chociaz cycusie bardzo bola i do tego tempka powyzej 37 stopni, to chyba wczesniej przyjdzie @ przez to moje chorobsko...i jak tak mysle, to mi tak troche smutno....no, ale jak nie ten miesiac to bedzie nastepny...jakos sie musze pocieszac.....
to moge prosic o odpowiedz w sprawie gina? Z gory dzieki...
14 lata 3 tygodni temu #42104 przez kaśku
niestety :( Warszawa
14 lata 3 tygodni temu #42110 przez Mirella
chyba MagdaM jest z Krakowa :D
14 lata 3 tygodni temu #42111 przez Asik
MagdaM jest z Krakowa :) pewnie Ci doradzi :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 3 tygodni temu #42116 przez bewipo
kaśku piję to wapno tak że mam nadzieję pomoże szybko. U mnie to niestety cała buzia jest w krosteczkach, zaczerwieniona i takie uczucie ściągnięcia mam. Byłam 2 dni temu u dermatologa, chciałam żeby mi dała na testy alergiczne, ale stwierdziła że ona to nie może, bla bla...
14 lata 3 tygodni temu #42117 przez Agusia83
Bewipo :) ....nie rozumiem jak dermatolog nie moze dac na testy alergiczne.....w naszym kraju chyba przez lata bedzie gorowala biurokracja...pewnie najpierw bedziesz musiala pojsc do internisty, nastepnie ten da skierowanie do alergologa i wowczas o dopiero bedzie mogl dac skierowanie na odpowiednie badania....paranoja...no chyba, ze od razu pojdziesz gdzies prywatniej...dostaniesz sie szybciej i moze lekarze beda milsi......dramat..
Co do gina, to dziewczyny dzieki, poczekam az MagdaM sie odezwie i zapytam ja o dobrego lekarza... :)
14 lata 3 tygodni temu #42121 przez bewipo
Heh, no właśnie dokładnie tak, wysłała mnie do rodzinnego... Prywatnie to ze 3 stówki same testy kosztują...Brak słów.
14 lata 3 tygodni temu #42127 przez ViFi
www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/ginekolog/Krak%C3%B3w

lekarze mają różną opinie najlepiej z polecenia przez kogoś Ja chodzę do Bałajewicza :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 3 tygodni temu #42128 przez ViFi
Jestem w 18 dc. Jakoś się dziwnie czuję kłuje mnie w brzuchu pobolewa dół..... Wzięłam Nospe...
:(

ViFi

14 lata 3 tygodni temu #42131 przez Kasiekk
ViFi widzę że Kraków. Ja tez z Krakowa tylko na jakiś czas mieszkam z mężem pod Bydgoszczą. Nie mogę sie doczekac kiedy wrócimy ;)
14 lata 3 tygodni temu #42132 przez ViFi
Jestem z Chrzanowa ale chodzę do gin. w Krakowie

ViFi

14 lata 3 tygodni temu #42144 przez kaśku
oj to nie pomogę bewipo :( ja mam abonament i w tym testy były za darmo i alergolog od ręki :/ jakby co to polecam
14 lata 3 tygodni temu #42146 przez angellika1
cześć dziewczyny..
kaśku - też mam abonament dla calej rodziny jak bym miała czekać na wizytę w NFZ to pewnie bym sie nie doczekała, polecam także :)
Dziewczyny piszecie o temperaturze, ale ja nigdy nie sprawdzałam DP w ten sposób w ogóle sie na tym nie znam z tego co wiem to temperatura jest wyższa w dniu OWU? i w ciąży? poprawcie mnie jak źle mówię, ale tzn że utrzymuje sie wyższa przez cały okres od OWU do ciąży??? kurcze nie kumam tego :(
14 lata 3 tygodni temu #42149 przez ViFi
Mnie prof tłumaczł ze zachodzi sie w niskiej Temperaturze w;)

ViFi

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży