BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 3 tygodni temu #41797 przez Mirella
Kurcze a jaki dziś jest dzień tygodnia? bo jak tak się siedzi w domu to się rachube traci, jak słowo daję....
Temat został zablokowany.
14 lata 3 tygodni temu #41798 przez Asieńka
Kasiekk ja się z Tobą i MagdąM zgodzę co do zasad obowiązujących na forach itd. Ale ja duże litery i !!! przede wszystkim używam do tego aby coś konkretnie zaznaczyć albo podkreślić a nie tak jak to niby jest przyjęte żeby na kogoś nakrzyczeć!!! Dlatego nie trzymajmy się tak twardo tego bo właśnie według tych głupich zasad posty mogą być źle zinterpretowane tak jak to miało miejsce tutaj!!! A używając znaku np :) w odpowiednim tonie postu może ona być ironiczna tak jak znak ! można nazwać krzykiem więc nie zawsze wszystko jest tak jednoznaczne jak te niby zasady.
14 lata 3 tygodni temu #41803 przez Asik
Mirella czwarteczek już :) 25 listopad roku pańskiego 2010 :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 3 tygodni temu #41805 przez sylka
Podsumowując wszystkie wywody Asieńka czekamy aż dasz nam znać co wskazał test z bety.
14 lata 3 tygodni temu #41811 przez Mirella
Asik dzięki :D Ide pokazać dziecku pierwszy śnieg :D
14 lata 3 tygodni temu #41818 przez Asik
a ja sobie sprzątam i słucham muzyki :) ostatnio mnie męczy Black eyed peas -the time :)sama mi się gębula smiać zaczyna jak tego słucham :D ojj trza by było na jakies Andrzejki sie wybrac i poruszać bioderkami :D zapomnieć o wszystkim i sie totalnie odprężyć.

14 lata 3 tygodni temu #41824 przez Agusia83
Hej dziewczynki,
naprawde nie ma co sie klocic...pewnie to wszystko wina naszych cudownych hormonow :laugh:
albo faktycznie to napiecie przed @ albo humorki ciazowe :lol: ...
A co do dnia, to mi jeszcze zostalo 8 dni do okresu...odliczam codziennie...staram sie oczywiscie o tym nie myslec...i dlatego dzis pol dnia sprzatalam i teraz wszystko lsni...za chwile trzeba jakis obiadek ugotowac, bo jak maz przyjdzie z pracy to bedzie baaaaaardzooo glodny.....lubie gotowac, to mnie odpreza:)..tak wiec zabieram sie do kuchni i garow:P..hahah...jak to brzmi...
14 lata 3 tygodni temu #41825 przez Agusia83
no i zastanawiam sie, czy nie wybrac sie jutro do fryzjera....w koncu pani z nożyczkami naprawde potrafi polepszyc samopoczucie:)
14 lata 3 tygodni temu #41827 przez nikusia1988
Hmmm... 8 dzień i ciiiiisza... Jutro powinien być dzień przełomowy :D bo 44 :D jak dalej niiiiiic to w niedziele kolejny teścik a jak dalej niiiic to gin. :(
14 lata 3 tygodni temu #41828 przez Asik
Agusia ja właśnie kończę łazienkę pucować to tak bardziej z nerwów bo @ ma jutro przyjść.Ja też uwielbiam gotowac ale często gęsto nie mam dla kogo :( mój to gość w domciu.
A fryzjer jak najbardziej wskazany :D działa cuda taka kuracja :D

14 lata 3 tygodni temu #41834 przez Mirella
A nie chcecie dla mnie pogotować? nie cierrrpię kuchni....
14 lata 3 tygodni temu #41846 przez bewipo
Ale szaleństwo 44 posty!
Ja lubię gotować ale za bardzo czasu nie mam, więc wszystko tylko tak na szybko...
Mnie dopadła jakaś alergia na buzi, co za masakra, całe mnóstwo małych krostek i zaczerwieniona buzia, okropne :(
14 lata 3 tygodni temu #41849 przez kaśku
ojoj bewipo u mnie na takie cuda działa najlepiej wapno dla alergików :) w takich tubkach to sprzedają jak pluszzza.
Jakoś mnie dopadają jesienne smutki i taki durnowaty stan zawieszenia między-pomiędzy :/
ale robi mi się od razu lepiej jak tu zaglądam i... czekam na te testy wasze! już szybko! do apteki i kupować od razu kilka! :D
14 lata 3 tygodni temu #41855 przez bewipo
kaśku kupiłam wapno i linomag, siedzę teraz taka wytłuszczona...
Teściki są w gotowości tylko jeszcze za wcześnie. Czekamy jeszcze 11 dni, chyba że @ przyjdzie wcześniej...
14 lata 3 tygodni temu #41891 przez angellika1
12 dni :)
Dziewczyny co sie dzieje?? czytam i nie wierzę :(

Bewipo my w tym samym czasie tescik robimy :0 oby były 4 kreseczki :D :D

Asik powiem Ci szczerze że ja już bym zrobiła test dzisiaj bo bym nie wytrzymała widzisz u mnie @ ma przyjść 8 a 6 mam zaplanowany test (o ile nie zrobię go wcześniej bo już mnie korci)

Mirella - jak jeszcze Ty sie nam zfochujesz to uciekam z forum!!!!!! ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia