- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Asieńka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 3 tygodni temu #41798 przez Asieńka
Kasiekk ja się z Tobą i MagdąM zgodzę co do zasad obowiązujących na forach itd. Ale ja duże litery i !!! przede wszystkim używam do tego aby coś konkretnie zaznaczyć albo podkreślić a nie tak jak to niby jest przyjęte żeby na kogoś nakrzyczeć!!! Dlatego nie trzymajmy się tak twardo tego bo właśnie według tych głupich zasad posty mogą być źle zinterpretowane tak jak to miało miejsce tutaj!!! A używając znaku np w odpowiednim tonie postu może ona być ironiczna tak jak znak ! można nazwać krzykiem więc nie zawsze wszystko jest tak jednoznaczne jak te niby zasady.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #41818 przez Asik
a ja sobie sprzątam i słucham muzyki ostatnio mnie męczy Black eyed peas -the time :)sama mi się gębula smiać zaczyna jak tego słucham ojj trza by było na jakies Andrzejki sie wybrac i poruszać bioderkami zapomnieć o wszystkim i sie totalnie odprężyć.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #41824 przez Agusia83
Hej dziewczynki,
naprawde nie ma co sie klocic...pewnie to wszystko wina naszych cudownych hormonow
albo faktycznie to napiecie przed @ albo humorki ciazowe ...
A co do dnia, to mi jeszcze zostalo 8 dni do okresu...odliczam codziennie...staram sie oczywiscie o tym nie myslec...i dlatego dzis pol dnia sprzatalam i teraz wszystko lsni...za chwile trzeba jakis obiadek ugotowac, bo jak maz przyjdzie z pracy to bedzie baaaaaardzooo glodny.....lubie gotowac, to mnie odpreza:)..tak wiec zabieram sie do kuchni i garow:P..hahah...jak to brzmi...
naprawde nie ma co sie klocic...pewnie to wszystko wina naszych cudownych hormonow
albo faktycznie to napiecie przed @ albo humorki ciazowe ...
A co do dnia, to mi jeszcze zostalo 8 dni do okresu...odliczam codziennie...staram sie oczywiscie o tym nie myslec...i dlatego dzis pol dnia sprzatalam i teraz wszystko lsni...za chwile trzeba jakis obiadek ugotowac, bo jak maz przyjdzie z pracy to bedzie baaaaaardzooo glodny.....lubie gotowac, to mnie odpreza:)..tak wiec zabieram sie do kuchni i garow:P..hahah...jak to brzmi...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #41827 przez nikusia1988
Hmmm... 8 dzień i ciiiiisza... Jutro powinien być dzień przełomowy bo 44 jak dalej niiiiiic to w niedziele kolejny teścik a jak dalej niiiic to gin.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #41849 przez kaśku
ojoj bewipo u mnie na takie cuda działa najlepiej wapno dla alergików w takich tubkach to sprzedają jak pluszzza.
Jakoś mnie dopadają jesienne smutki i taki durnowaty stan zawieszenia między-pomiędzy :/
ale robi mi się od razu lepiej jak tu zaglądam i... czekam na te testy wasze! już szybko! do apteki i kupować od razu kilka!
Jakoś mnie dopadają jesienne smutki i taki durnowaty stan zawieszenia między-pomiędzy :/
ale robi mi się od razu lepiej jak tu zaglądam i... czekam na te testy wasze! już szybko! do apteki i kupować od razu kilka!
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #41891 przez angellika1
12 dni
Dziewczyny co sie dzieje?? czytam i nie wierzę
Bewipo my w tym samym czasie tescik robimy :0 oby były 4 kreseczki
Asik powiem Ci szczerze że ja już bym zrobiła test dzisiaj bo bym nie wytrzymała widzisz u mnie @ ma przyjść 8 a 6 mam zaplanowany test (o ile nie zrobię go wcześniej bo już mnie korci)
Mirella - jak jeszcze Ty sie nam zfochujesz to uciekam z forum!!!!!!
Dziewczyny co sie dzieje?? czytam i nie wierzę
Bewipo my w tym samym czasie tescik robimy :0 oby były 4 kreseczki
Asik powiem Ci szczerze że ja już bym zrobiła test dzisiaj bo bym nie wytrzymała widzisz u mnie @ ma przyjść 8 a 6 mam zaplanowany test (o ile nie zrobię go wcześniej bo już mnie korci)
Mirella - jak jeszcze Ty sie nam zfochujesz to uciekam z forum!!!!!!