BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 3 tygodni temu #43068 przez Asik
Magda :* ja też schizuje pomału..a gdzie tam do końca uuuu..jest dobrze :) Dzidek siedzi w kącie i nie umie się doczekac dnia kiedy zasadzi Ci pierwszego kopniaka :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 3 tygodni temu #43085 przez kaśku
niedługo Wisla tak zamarznie ze Most Polnocny nie będzie potrzebny hihi ;)
zatapiam się dziś w lenistwie. robię nic.

a wy się nie szlajajcie po mieście bo jeszcze sie zaziębicie kochane!
14 lata 3 tygodni temu #43124 przez Agusia83
Aleeee sniegu.....masakra...szlam dzis do galerii "bonarka" i myslalam, ze tam nie zajde...nogi grzęzły w mieszance blotnej z jezdni plus w sniegu z chodnika...
A tak w ogole to myslalam, ze zrobie zakupy switeczne a tu kicha....jestem zla bo nieczego nie bylo, co chcialam, na dodatek rozbolal mnie glowa...
Ja juz psychicznie nie moge wytrzymac...mialam te plamienia, ktore pojawialy sie i znikaly...teraz jest to samo..poczulam dzis bol typowo okresowy...poszlam do lazienki a tam plamienie w kolorze @ i juz myslalam, ze sie rozkreca...to znow sie zatrzymalo...zaraz to szlak mnie trafi....jestem zla jak osa..juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje, chyba bede musiala isc w przyszlym tyg. do gina...a testu chyba juz nje muszze robic...no chyba, ze @ juz w ogole nie przyjdzie...
wiem, mirsz marsz uczynilam... :)
14 lata 3 tygodni temu #43128 przez Asik
aaa tam Agusia jaki misz masz ?? heheh :D
każda która się stara lub starała wie o co chodzi :D
Masakra z tą Twoją @ a raczej z jej byciem i niebyciem ;) kurcze zdecydowałaby sie na jedno ..czyli ze jednak nie przyjdzie i juz :D

14 lata 3 tygodni temu #43129 przez Agusia83
No wlasnie Asik....zdecydowalaby sie w koncu...
sama juz nie wiem czy robic ten test czy nie...zobacze jutro...jak bedzie tak skąpo jak dzis to moze jednak w sobote go zrobie...bo jesli okazalo by sie, ze to ciaza...a ja nie poszlam do lekarza a te plamienia mialyby mi powiedziec, ze jest cos nie tak...to nieziemsko plulabym sobie w twarz....
14 lata 3 tygodni temu #43143 przez Asik
No własnie Agusia,plamienie zawsze nie jest ok.
Ja trzymam mocno kciuki żeby sie @ nie rozkręciła tylko poszła sobie i juz nie wracała :D

14 lata 3 tygodni temu #43161 przez delfinek83
Kaśku, świetnie że wyniki masz dobre, oby tak dalej :laugh:
Agusia, zrób test, będziesz spokojniejsza, chyba, bo ja zrobiłam wczoraj ale i tak nie jestem, bo @ nie ma (wczoraj miałam mieć planowaną), jajnik boli, i ogólnie dziwnie się czuję, pewnie mnie coś bierze przez tą paskudną pogodę, ja chcę lato! :angry: :lol:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 2 tygodni temu #43164 przez MagdaM
Asik dziekuje za pocieszki :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 tygodni temu #43165 przez Asik
Delfinek mnie jaśniejsza kreska wyszło dwa dni po terminie więc to ze Ci nie wyszła teraz to może za dwa dni się pokażą dwie kreski :D a tempkę mierzysz?

14 lata 2 tygodni temu #43170 przez bewipo
Chyba wszystkie mamy jakieś dziwne objawy... Ja miałam wczoraj z rana brązowy śluz więc myślałam że @ przyjdzie ale nic. Dziś rano to samo + ból brzucha, ale znowu przeszło i dalej nic. Ta zima źle działa na nas.
14 lata 2 tygodni temu #43174 przez Mirella
a może to nie zima tylko zimowy wysyp? może to te długie jesienne wieczory dały owoc obfity? :)
14 lata 2 tygodni temu #43181 przez Asik
Mirella pewnie masz racje :) ehhh co ja mówię a w zasadzie piszę :) Na pewno masz rację :)

no ja się non stop dowiaduje że co rusz to któraś zafasolkowana :D :D a mój misiek to powiedział że widocznie jego żołnierzyki tylko w listopadzie nabierają chęci do życia :D

14 lata 2 tygodni temu #43189 przez angellika1
Cześć dziewczyna :)
ale zasssyyypppałło masakra ledwo do pracy dojechałam, już nie chce tej zimy brrrr jehałam 20km/h i tak w poślizg wpadałam....
a u mnie standardowo powinny boleć mnie piersi przed @ i kręgosłup a tu nic :) walcze ze sobą żeby testu jutro nie zrobić bo po co mam sie rozczarować :( hi hi ciekawe czy wytrzymam.
te mdłości moj to są takie nijakie a w głowie mi sie kreci że hoho przeważnie rano i wieczorem ehhh
14 lata 2 tygodni temu #43199 przez delfinek83
Angela, nie trzymaj nas proszę w niepewności i zrób sobie jutro teścik, ok? :silly:

Mirella, fajnie by było gdyby to się sprawdziło :lol:

Asik, jak do jutra nie dostanę to chyba powtórzę teścik, może akurat :laugh:
A tempki nie mierzę, nie mam bladego pojęcia o tym.

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 2 tygodni temu #43206 przez MagdaM
Czesc babenki!!
Jutro testujecie?? No to zaciskam!!
Angela ojjjj ja nie lubie zawrotow glowy ;)

A my dzis wg daty porodu, konczymy 10tc a jutro juz 11tc :laugh: No i po badaniach :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży