- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 3 tygodni temu #43124 przez Agusia83
Aleeee sniegu.....masakra...szlam dzis do galerii "bonarka" i myslalam, ze tam nie zajde...nogi grzęzły w mieszance blotnej z jezdni plus w sniegu z chodnika...
A tak w ogole to myslalam, ze zrobie zakupy switeczne a tu kicha....jestem zla bo nieczego nie bylo, co chcialam, na dodatek rozbolal mnie glowa...
Ja juz psychicznie nie moge wytrzymac...mialam te plamienia, ktore pojawialy sie i znikaly...teraz jest to samo..poczulam dzis bol typowo okresowy...poszlam do lazienki a tam plamienie w kolorze @ i juz myslalam, ze sie rozkreca...to znow sie zatrzymalo...zaraz to szlak mnie trafi....jestem zla jak osa..juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje, chyba bede musiala isc w przyszlym tyg. do gina...a testu chyba juz nje muszze robic...no chyba, ze @ juz w ogole nie przyjdzie...
wiem, mirsz marsz uczynilam...
A tak w ogole to myslalam, ze zrobie zakupy switeczne a tu kicha....jestem zla bo nieczego nie bylo, co chcialam, na dodatek rozbolal mnie glowa...
Ja juz psychicznie nie moge wytrzymac...mialam te plamienia, ktore pojawialy sie i znikaly...teraz jest to samo..poczulam dzis bol typowo okresowy...poszlam do lazienki a tam plamienie w kolorze @ i juz myslalam, ze sie rozkreca...to znow sie zatrzymalo...zaraz to szlak mnie trafi....jestem zla jak osa..juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje, chyba bede musiala isc w przyszlym tyg. do gina...a testu chyba juz nje muszze robic...no chyba, ze @ juz w ogole nie przyjdzie...
wiem, mirsz marsz uczynilam...
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 3 tygodni temu #43129 przez Agusia83
No wlasnie Asik....zdecydowalaby sie w koncu...
sama juz nie wiem czy robic ten test czy nie...zobacze jutro...jak bedzie tak skąpo jak dzis to moze jednak w sobote go zrobie...bo jesli okazalo by sie, ze to ciaza...a ja nie poszlam do lekarza a te plamienia mialyby mi powiedziec, ze jest cos nie tak...to nieziemsko plulabym sobie w twarz....
sama juz nie wiem czy robic ten test czy nie...zobacze jutro...jak bedzie tak skąpo jak dzis to moze jednak w sobote go zrobie...bo jesli okazalo by sie, ze to ciaza...a ja nie poszlam do lekarza a te plamienia mialyby mi powiedziec, ze jest cos nie tak...to nieziemsko plulabym sobie w twarz....
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 3 tygodni temu #43161 przez delfinek83
Kaśku, świetnie że wyniki masz dobre, oby tak dalej
Agusia, zrób test, będziesz spokojniejsza, chyba, bo ja zrobiłam wczoraj ale i tak nie jestem, bo @ nie ma (wczoraj miałam mieć planowaną), jajnik boli, i ogólnie dziwnie się czuję, pewnie mnie coś bierze przez tą paskudną pogodę, ja chcę lato!
Agusia, zrób test, będziesz spokojniejsza, chyba, bo ja zrobiłam wczoraj ale i tak nie jestem, bo @ nie ma (wczoraj miałam mieć planowaną), jajnik boli, i ogólnie dziwnie się czuję, pewnie mnie coś bierze przez tą paskudną pogodę, ja chcę lato!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 2 tygodni temu #43164 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Asik dziekuje za pocieszki
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #43181 przez Asik
Mirella pewnie masz racje ehhh co ja mówię a w zasadzie piszę Na pewno masz rację
no ja się non stop dowiaduje że co rusz to któraś zafasolkowana a mój misiek to powiedział że widocznie jego żołnierzyki tylko w listopadzie nabierają chęci do życia
no ja się non stop dowiaduje że co rusz to któraś zafasolkowana a mój misiek to powiedział że widocznie jego żołnierzyki tylko w listopadzie nabierają chęci do życia
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #43189 przez angellika1
Cześć dziewczyna
ale zasssyyypppałło masakra ledwo do pracy dojechałam, już nie chce tej zimy brrrr jehałam 20km/h i tak w poślizg wpadałam....
a u mnie standardowo powinny boleć mnie piersi przed @ i kręgosłup a tu nic walcze ze sobą żeby testu jutro nie zrobić bo po co mam sie rozczarować hi hi ciekawe czy wytrzymam.
te mdłości moj to są takie nijakie a w głowie mi sie kreci że hoho przeważnie rano i wieczorem ehhh
ale zasssyyypppałło masakra ledwo do pracy dojechałam, już nie chce tej zimy brrrr jehałam 20km/h i tak w poślizg wpadałam....
a u mnie standardowo powinny boleć mnie piersi przed @ i kręgosłup a tu nic walcze ze sobą żeby testu jutro nie zrobić bo po co mam sie rozczarować hi hi ciekawe czy wytrzymam.
te mdłości moj to są takie nijakie a w głowie mi sie kreci że hoho przeważnie rano i wieczorem ehhh
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #43199 przez delfinek83
Angela, nie trzymaj nas proszę w niepewności i zrób sobie jutro teścik, ok?
Mirella, fajnie by było gdyby to się sprawdziło
Asik, jak do jutra nie dostanę to chyba powtórzę teścik, może akurat
A tempki nie mierzę, nie mam bladego pojęcia o tym.
Mirella, fajnie by było gdyby to się sprawdziło
Asik, jak do jutra nie dostanę to chyba powtórzę teścik, może akurat
A tempki nie mierzę, nie mam bladego pojęcia o tym.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 2 tygodni temu #43206 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc babenki!!
Jutro testujecie?? No to zaciskam!!
Angela ojjjj ja nie lubie zawrotow glowy
A my dzis wg daty porodu, konczymy 10tc a jutro juz 11tc No i po badaniach
Jutro testujecie?? No to zaciskam!!