BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 tygodni temu #43373 przez bewipo
Ja oczywiście test zrobiłam, ale oczywiście nic nie może być normalnie. Test był jakiś felerny i nie zobaczyłam ani jednej kreseczki... No nic, brzuch mnie boli drugi dzień z rzędu okropnie. Może się za dużo stresowałam w tym mies i teraz mam za swoje.
kaśku ja tez z mężusiem coś nie bardzo. Wkurzyłam się bo kupiłam album i tylko on go oglądał. I jak ja chciałam obejrzeć to już jedna kartka była wygnieciona, więc go opieprzyłam i oczywiście obraza majestatu, bo to nie on. Samo się wygniotło zapewne. Ale siedzi teraz na uczelni więc mam spokój :)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 tygodni temu #43374 przez MagdaM
Hehe ja sie zastanawiam po co robic takie mikro wozki :)
Asiu mdlosci jakos przeszly :) Ale od wczoraj dziwnie mnie brzuch pobolewa, nie wiem moze sie rozciaga. Pozatym mam ciagly katar lub zatkany nos i mi sie czasem krew pusci z nosa :( A tabletki biore Feminatal 800 Metafolin poki co :) Takie dostalam zalecenie ;)
bewipo trzeba powtorzyc test :) I klotnie z mezem to dobry znak ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 tygodni temu #43375 przez Asik
bewipo -dokładnie :) trzeba test powtórzyc :D a wiesz że jak idzie wsio pod górke to dobry znak :) zresztą właśnie Magda i ja to przykłady dwóch ostatnich mcy :D hehehe no to głowa do góry i następny teścior :D

Magda - na pewno się rozciąga :) no fasolka sie rozrasta :D Krew z nosa to chyba osłabienie oznacza , nie pamietam dokładnie bo tyle lat juz minęło ;) i szcxzerze mówiąc czuję się jakbym pierwszy raz w ciązy była :D heheeh

Angellika!!! gdzie Ty????

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 tygodni temu #43376 przez MagdaM
Asia nie dziwie sie ;) Wyniki krwi mam piekne, ale doczytalam, ze wlasnie krew z nosa to objaw ciazowy zaczynajacy sie od 3 miesiaca... Wiec moze i mnie dopadlo podobnie jak niezyt nosa ;)
Pewnie masz racje z rosciaganiem, ale wiesz jakies tam nerwy sa, bo to dziwne uczucie, aczkolwiek co sie dziwic, Dzidek ma okolo 5cm wg ksiazek :) Gdzies sie zmiescic musi :)

Tez wywoluje Angelike!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 tygodni temu #43387 przez bewipo
No nie muszę już powtarzać, bo @ przylazła ;( Ehhh odechciało mi się tego dzidziusia. Już łatwiej psa kupić, jeszcze trochę oszczędzania i będzie.

Angelika i Nikusia nam zaginęły. Dziewczyny zameldować się, ale już!!
14 lata 2 tygodni temu #43388 przez angellika1
Melduję sie :D, przepraszam że nic nie pisałam ale nie miałam dostępu do kompa...testu nie zrobiłam bo wczoraj nocowaliśmy u mojej mamy (taka mała imprezka) zrobię jutro rano, ale dzisiaj od rana mnie mdli :( mama mówi że to od sałatki a ja mam nadzieje że nie kurcze moze zrobie tan test popołudniu jak myślicie ???
bewipo - powtórz koniecznie test :)
14 lata 2 tygodni temu #43389 przez Asik
Angellika :) ja miałam identycznie :) te z nie zrobiłam wcześniej testu bo nocowaliśmy u znajomych i od rana mnie mdliło :D a na drugi dzień miałam dwie krechy :D ojjjj trzymam mocno kciuki :D baaaardzo mocno :D :D :D :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 tygodni temu #43396 przez MagdaM
bewipo sorki ale porownanie to zes zrobila :huh:
angelika ooooo zaciskam!! :laugh:

Walnijcie mnie!! Naczytalam sie o ciazach obumarlych i sie zastanawiam czy moje uplawy sa brozowe kremowe czy moze zolto-pomaranczowe :huh: :dry: :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 tygodni temu #43404 przez angellika1
dziewczyny zrobiłam test........ aaaaa!!!!
14 lata 2 tygodni temu #43405 przez Mirella
Magda, ile razy mówiłam, nie czytać??? No, ile razy się pytam??? Nie łazić po necie, mówiłam nie masz co robić na domino do mnie przyjdź na kurnik, no, a nie mi łazić głupoty czytać. Zeby mi to było ostatni raz!!!
A, no i szaliczek miałaś robić i co?

Ja się przyznam że pozytywny test wyszedł mi wcale nie porannym moczem, tylko tym pośniadaniowym :) Ale różnie bywa, więc może Angellika lepiej rano jednak.

Bewipo, no lecisz utartym schematem po naszych najmłodszych zafasolkowanych... Nie będę mówiła co to znaczy bo mi się nie chce powtarzać

Asik ja też brałam prenatal całą ciążę, najpierw comlex, potem classic i od siódmego miesiąca dodatkowo DHA.
Moje dziecko wygląda jak wygląda, więc to chyba dobre witaminy :D
14 lata 2 tygodni temu #43407 przez angellika1
kurcze wyszła bladziocha ta 2 kreska mega bladziocha ale ja i mąż ją widzieliśmy kurcze test robiłam o 12:45 więc nie był z samego rana aaaaa boje się ....
14 lata 2 tygodni temu #43408 przez MagdaM
Mirella no tak wiem racja... Ale wcale nie mam tych uplawow. Sluzik ladny bezbarwny, moze sobie wkrecam, moze to naprawde te wiezadla mi w dupe daja...
Nie czytam serio, tylko teraz cos mnie podkusilo :(

Angelika aaaaaaaaaaaaa WIEDZIALAM!! No to co?? GARTULACJE!! :lol: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 tygodni temu #43409 przez angellika1
MagdaM jeszcze nie gratulacje.......jutro musze go powtórzyć ale krecha jest barrrdzo blada
14 lata 2 tygodni temu #43411 przez MagdaM
Teeeez tak mialam :) Z wieczornego moczu :P
Pocichu gratuluje i zaciskam za jutrzejszy test :):)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 tygodni temu #43412 przez angellika1
mam przed sobą 2 testy1 który robiłam 2 dni temu i ten który robiłam przed chwilą i w tym drugim jest 2 kreseczka tylko dlaczego taka blada????
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia