BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #42853 przez Asik
Kaśku zgadzam sie w 100 % z bewipo.te wszystkie zabiegi i leki wpłynęły na opóznienie , a przy okazji stres też swoje zrobił .

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #42879 przez Mirella
kaśku a schizuj sobie ile chcesz, bylebyś słowa na koniec dotrzymała :P fasolka być musi, mówisz ze za rok, oki, niech bedzie za rok, ale masz ten rok z nami siedzieć a nie gdzies łazić.

Tak przy okazji łażenia kto i gdzie widział Angel82? znikła jak sen złoty.....

Agusia, Ty akurat nie schizuj i po necie nie łaź bo się takich głupot naczytasz ze się do końca życia z migreny nie wyleczysz. Teścik kochana, teścik trzeba zrobić :P
14 lata 1 miesiąc temu #42881 przez bewipo
Pewnie kaśku, lepiej się wygadać (wypisać) i od razu człowiekowi lepiej na serduszku. A ja mam tez dzisiaj akcję od rana. Moje wspaniałe uczulenie na twarzy wcale mi nie przeszło, a wręcz pogorszyło się. Rano wstałam z opuchniętymi oczami i cała czerwona... Od razu tel do pracy, że nie przyjdę no i szukanie dermatologa. Idę na 13.15, mam nadzieję że mi coś pomoże bo z domu nie będę wychodzić chyba wcale :(
14 lata 1 miesiąc temu #42886 przez kaśku
ok ;) obiecuję fasolkę! a co!
kochane jesteście :* :laugh:
bewipo napisz potem co i jak. róbcie testy dziewczyny :D kibicuje!
14 lata 1 miesiąc temu #42889 przez MagdaM
monami nie jeszcze, bo mam problem z Blogami ogolnie :(

Przepraszam ale musze :( :(
Uwaga bedzie dluuuuugo :( :( :(
1 listopada w szkole w ktorej odbywam staz (tak pieknie sie chwala ze pomagaja bezrobotnym!!) bylo wolne i 2 rowniez jako dzien swietlicowy - do szkoly przychodzili wytypowani nauczyciele. Ja poszlam pod koniec pazdziernika zlozyc w dyrekcji podanie o dzien wolny (za kazdy miesiac przysluguja mi 2) i oczywiscie wtedy dowiedzialam sie, ze mam byc 2 w pracy. Powiedzialam dyrektorowi, ze nie ma szans i nie robi sie czegos takiego, ze mowi w ostatniej chwili. Ja musze isc do lekarza, ponadto mam podanie o dzien wolny 3.11 dal mi, nagadal sie co nie miara ale luz. Poszlam jeszcze do pracy 2 razy i wyladowalam na L4. Oczywiscie dyrektorowi musialam powiedziec, ze jestem w ciazy, to najpierw nie zrozumial a potem mnie wezwal na dywanik i powiedzial, ze zle sie stalo. No i na koniec miesiac musze miec podpisana liste obecnosci zeby ja oddac do 5-go dnia kazdego miesiaca w UP zeby dostac wyplate. Pojechalam dzisiaj - dyrektor wzial sobie wolne i bedzie po niedzieli czyli po 5. Dzwonie do UP mowia, ze musi mi podpisac opiekun. I co?? Okazalo sie, ze dyrektor nie POZWOLIL!! Bo on nie pamietam, ze ja mialam 2 wolne. I co w zwiazku z tym?? A to, ze na swieta, z jego winy nie dostane wyplaty 800 zl!!
W UP umywaja rece bo dyrektor jest chroniony a ja nie wiem co mam robic. Wyzywa sie na mnie za ciaze. Ciagle gada, ze robie przekrety a tu ON robi!! Bo nie odbywam stazu zgodnie z programem (pomoc niepelnosprawnego ucznia) ale jestem wykorzystywana jak nauczyciel na swietlicy, na korytarzach, ponad to co powinnam pracowac. Ale kasy wiecej nie mam, bo to mnie sie zarzuca, ze przekret robie!! Mam isc w Poniedzialek na rozmowe z nim, wiem, ze nie bedzie przyjemna, ale kasy juz nie dostane!! Siedze i rycze bo nie wiem co robic, az mnie brzuch zaczal bolec!! Staz mam do konca stycznia i nie wiem czy zrezygnowac i stracic juz tez kolejne 800 zl czy chodzic, meczyc sie, stresowc i uzerac. Nie wiem gdzie z tym isc :( :( :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #42894 przez Mirella
Gdzie iść? Do instytucji nadzrzędnej czyli do kuratorium.... z małym donosikiem na dyrektora. Bo nie ma że nie pozwolił, nie ma że on ma widzimisię, nie ma i już. A z tym do piątego, piąty jest w niedzielę, to chyba do szóstego powinno być przedłużone z urzędu, tak mi się wydaje, inaczej to by było do trzeciego, trochę bez sensu.
Jak nie dajesz rady to olej generalnie, to tylko jedna wypłata, teraz wydaje się kosmos, ale szybko zapomnisz, Dzidek najwazniejszy :)
Ale do kuratorium bym całkiem serio poszła, ale ja to mściwa i wredna jestem, może Ty nie....

No i nosek do góry obowiązkowo :D
14 lata 1 miesiąc temu #42895 przez Asik
Brak słow :(:(
Chamstwo totalne!!! Nie wiem gdzie z tym iść hmmm..skarge złożyć w UP że robi utrudnienia?
A może wystarczy podpis wicedyrektora ?? musiałabys się dokładnie wypytac w UP zaznaczając że nie ma go od 1.12 w pracy i nie masz jak tego podpisu uzyskać .Lepiej bezpośrednio rozmawiać niz tel;efonicznie,bo przez telefon to zbywają

14 lata 1 miesiąc temu #42897 przez MagdaM
Dzuiewczyny juz interweniowalam w UP oni w szkole, dyr sie nie zgodzil na podpis kogo innego mam isc na dywanik w poniedzialek...
Strasznie sie denerwuje, on jest radnym wiec nie przegadam, msciwy i wogole...

Do kuratorium mnie wysylali juz dawno nauczyciele z tej szkoly ale nie szlam... teraz chyba pojde... i do naczelnika UP i do wydzialu edukacji w gminie jutro. tez jestem msciwa i sie zemszcze, oj tak...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #42901 przez Asik
Magda nie denerwuj sie bo on nie jest tego wart a tylko odbije sie to na Twoim i Dzidka samopoczuciu.Ten pacan to nie jest zadna wyrocznia ani człowiek od którego wieeellleee zależy w Twoim życiu,chłop ma problemy w domu to sie wyżywa na innych bo wydaje mu sie ze jejst kims a tak naprawdę o nie ma epitetu jakim go mozna by okreslic.
Podejdz do tej rozmowy na luszie:) wiem z doswiadczenia że to ich najbardziej wkurza,12 lat miałam taka szefową a ostatnie 2 lata pracy zanim sie zwolniłam to jak miała pretensje to ja do niej z usmiechem :D ohhh jak ja to wkurzało :D
Reasumując z usmiechem na luzie po podpisik a co on wymłodzi i jakim chamem się okaże to tylko "ajmsory" dla jego rodzinki za takiego członka...rodziny :D

14 lata 1 miesiąc temu #42908 przez Madzia89862
dupek i tyle!Madziula nie denerwuj sie bo to nie wskazane .sa ludzie i taborety poprostu.i powiem Z ci ze gdybym Toba byla juz bym zlozyla wypowiedzenie
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #42909 przez kaśku
zrobilabybm to samo co mirella :/
co to ma byc w ogole ?!

wyplate powinnaś dostać nawet jak sie uprze to pomniejszoną o te dni które nie pracowalas. to jest już do sądu pracy taka sprawa.

dziś taka masakra była w Wawie ze musiałam zwolnić sie z pracy. do metra jechalam 2 godziny, zwykle zajmuje mi to 20 minut.
a mój kot od wczoraj leży mi na jajnikach i zapiera sie pazurami jak chce go zdjąc albo przelozyc jakoś bardziej na nogi :o nie wiem o co kaman :o
14 lata 1 miesiąc temu #42914 przez delfinek83
Magda, nie daj mu się tak robić na szaro, i walcz o swoje :)

Kaśku, kotek próbuje pewnie Cię wygrzać i być może pozbyć się jakiegoś paskudztwa z Ciebie.
Mojego szwagra ojciec był chory i jego kot też tak ciągle na niego właził i po jakimś czasie dolegliwości chorobowe zniknęły, ale niestety wtedy kotek zdechł, wypluwając z siebie jakąś maź. Wiem że brzmi to niewyobrażalnie, ale może coś w tym jest, a może to tylko czysty przypadek, ale wiem, że też tak było jak u Ciebie, że go na chama ściągał a on się zapierał i nie dawał się zrzucić. Dziwne. Może koty coś wyczuwają. Nie chcę Cię oczywiście straszyć, bo to może nic nie znaczyć, ale warto się jednak przebadać. Na pewno nie zaszkodzi :)

Zrobiłam rano test :( jedna krecha, ehh :angry:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 1 miesiąc temu #42916 przez Mirella
Delfinek a nie za wcześnie ten test?

Asik ma rację, na luzie Magda, na luzie, w końcu i tak tylko do stycznia masz ten staz, właściwie juz nic do stracenia, Dzidek się liczy, reszta to pikuś :D
14 lata 1 miesiąc temu #42918 przez bewipo
Oj, ale paskudna historia. Brak słów skąd niektórzy ludzie takie chamstwo w sobie mają. Tylko się Magda nie denerwuj, nie warto. Pisz wszędzie gdzie się da, w końcu ktoś mu się do tyłka dobierze.

Ja po lekarzu, pani dr stwierdziła, że jestem bardzo ładny przypadek dermatologiczny :) ale do uratowania. Mam maść zapisaną, a jak nie pomoże to antybiotyk.
14 lata 1 miesiąc temu #42920 przez MagdaM
Jestescie kochane!! Dziekuje Wam :*
Wrocilam z wydzialu edu, Pani bedzie dzwonic do dyra w sprawie nieprawidlowego stazu...
Zobaczymy co powie. Ja sie zdenerwowalam, ale gadalam z tata itpi mi to wisi.
Pojde wszedzie gdzie trzeba, beda teraz mieli ze mna przekichane.
Ale kasy nieodpuszcze oj nie

Delfinek a ktory dzien lobuziaro

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama