BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #43028 przez Asik
tak tak Angellika a my z Magdą jej odpisalyśmy kiedy my miałysmy pierwsze objawy :) i tffu tffuu oby nie zapeszyć... :D :D :D coś mi się wydaje że Angellika dołączy do ciężarówek :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #43030 przez ViFi
Cześć dziewczyny. Bardzo się ciesze szczęściem 2 kresek. Ja mam dostać @ 06-12 a dziś miałam nad ranem bardzo silny skurcz w nodze ból nie do wytrzymania. Czy któraś z Was do miała.

Najczęściej czytam posty w komórce w drodze i z powrotem z pracy. Bardzo mi się podoba grupa wsparcia :)) test też oczywiście kupiony i leży.
W pierwszej ciąży krwawiłam także nie wiedziałam że jestem-a robiłam test i wyszedł negat lekarz powiedział że mogło być za wcześnie... ciekawa jestem jak teraz będzie :))

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #43033 przez kaśku
odebralam z rana wyniki. to na 100% nie nerki uffff :)
okres spoznia sie dalej,zrobilam test i jest jedna krecha.
mam do niedzieli poczekać na @, ALE lekarz powiedział też, ze jak nerki beda sie utrzymywać w takim stanie do lutego (usg, mocz, wyszło super!)i jesli urografia wyjdzie ok to zaczne wtedy juz brac kwas foliowy i powolutku się starać o bejbi :D jupiiiiii! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

sori angelika. pokrecilo mi sie w dobrej wierze :) ale kochana! teraz to nie masz wyjścia. raz, dwa robić teścik i pokazywać tu piekne 2 kreski
14 lata 1 miesiąc temu #43037 przez Asik
Kaśku :D :D :D :D To suuuuper wiadomość :D :D :D :D :D ogromnie się cieszę :*

Vifi ja też w pierwszej miałam krwawienia, co do skurczu w nodze to zaczęły mi się około 3 mca ciązy dopiero ( niski poziom magnezu i potasu ) ale wcześniej nie. ojjj to do 6 już bliziutko :D pewnie z niecierpliwością czekasz :D

14 lata 1 miesiąc temu #43042 przez bewipo
kasku cieszę się że masz dobre wyniki, trzymam kciuki żeby już tak zostało.
Angelika no to trzymam kciuki żeby najbliższy teścior wyszedł pozytywnie :)
ViFi rozumiem że test do 6.12 czeka :) Oby pozytyw :)
14 lata 1 miesiąc temu #43046 przez kaśku
Bewipo z buzią lepiej?

dziś to non stop na forum siedze ;) . Tarchomin prawie odciety od swiata :D do metra 1,5 - 2 godziny. Zwolnilam sie z pracy do konca tygodnia bo bym musiala o 5:00 wsiasc w autobus zeby na 8 byc. nigdy w zyciu!

a jak u was sytuacja zimowa wygląda?
14 lata 1 miesiąc temu #43051 przez bewipo
Minimalnie lepiej. Ja też do pracy nie chodzę, bo się nie mogę ludziom na oczy pokazać ;)
Z tego co mąż mówił to wszystko zasypane, przejechać nigdzie się nie da no i z odśnieżaniem nawet na głównych drogach nie nadążają. Osobiście tylko widzę, że mi drzwi na balkon zasypało i się wyjść nie da :D

Oczywiście brzuch mnie już dzisiaj boli więc na wieczór zapewne @ dostanę
14 lata 1 miesiąc temu #43052 przez ViFi
Tak test czeka. Wczoraj jajnik klucie brzuch dolem...ale to juz wszystko podciagam...bede czekac na @ i jak sie dowiem ze jestem to na L-4 dalej od stresów w pracy-moze dlatego 1 Ciaze straciłam :(. Czy zna sie ktos na temp. Mierze i zapisuje na str Www.owulator.pl link nizej jak dlugo sie utrzymuje wysoka temp.jak długo wiem ze spada przed okresem. Wczoraj masakra z dojazdem do domu Dojezdzam z Krakowa i jechalam 3 godz. Żaden pociag nie jechal opoznienie do odwołania dobrze ze udalo mi sie wsiąść do busa ;)3 tramwaje wykolejone...nie wiem co dzis bedzie...wieczorem zeby nie sypalo...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 1 miesiąc temu #43053 przez bewipo
Zapytaj o tempkę w wątku o NPR.
Jak straciłaś 1 ciążę to "z urzędu" dostaniesz L-4 na całe 9 mies. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
14 lata 1 miesiąc temu #43055 przez Asik
Jezusieeeee co sie na mieście dzieje ! to co zawsze w 10 min autobusikiem dzisiaj godzina!!!! masakraaa
Vifi kiedy spada tempka to zależy od Twojego organizmu,u mnie spadała w dzień @ a że @ miałam zawsze o 8 to wypadało godz przed :D faza wyższych temperatur minimum 16 dni to może świadczyć o ciązy :D według Twojego wykresu to powinna sie jak najdłużej utrzymywać na poziomie 36,9 tu masz link do mojego ostatniego wykresu :) 28dni.pl/cycles/151534 i znajdziesz tam wykresy i interpretacje od innych dziewczyn :) ja założyłam tam mój pierwszy wykres i od razu szczęśliwy :D wcześniejsze miałam na innej stronce ale ten jest bardziej przejrzysty :D

A ja kobietki moje siedze w domciu jako bezrobotna,i zastanawiam sie właśnie czy jak się jest w ciąży to przysługuje ubezpieczenie czy za wszystko sie płaci

14 lata 1 miesiąc temu #43058 przez Mirella
Asik, za co niby chcesz płacić? Jeżeli o lekarza Ci chodzi to w ciąży masz wszystko gratis, bzy łaski :) więcej o tym widziałam w wątku ubezpieczenie, tak mi się wydaje.

Witam kobitki, czytam, ale nie mam czasu pisać, lecę na spacer zaraz dziś pogoda łaskawa :)

Acha, Kaśku, może by tak po lodzie, albo tratwą przez Wisłę na Młociny? To chyba najkrótsza droga do metra? :D
14 lata 1 miesiąc temu #43059 przez ilona
praca.gazetaprawna.pl/wywiady/310206,kob...yc_ubezpieczona.html

Znalazłam coś takiego dla potwierdzenia, ale kobieta w ciąży i połogu nie płaci za świadczenia zdrowotne :)
14 lata 1 miesiąc temu #43061 przez MagdaM
ViFi ooooo Krakow a gdzie mieszkasz??

Trzymam mocno za Was kciuki wszystkie!! Kasku ciesze sie ze wyniki ok!!
Nie odpisuje bo mi tak glowa peka ze dramat, zastanawiam sie nad Apapem :(

Co do zimy... Maz wczoraj ledwo dojechal ale nie pchal sie na Zakopianke tylko wzial w auto lopate i jechal przez calkiem zasypane wioski - byl szybko :)
A ja sie dzis poslizgalam i mi lepiej :laugh: :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #43063 przez Asik
Dzięki Ilona za linka :) ja właśnie słyszałam że poród jest darmowy ale chodziło mi o wsio :D no i jest ok :D

Mirella tez sobie poczytałam :D

byłam na becie i jutro mam do odbioru wyniki :D

14 lata 1 miesiąc temu #43065 przez MagdaM
chyba jestem glupia ale mam ochote zrobic sobie test lub bete zeby zobaczyc czy Dzidek nadal jest :( :unsure: :ohmy:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby