- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #43030 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Cześć dziewczyny. Bardzo się ciesze szczęściem 2 kresek. Ja mam dostać @ 06-12 a dziś miałam nad ranem bardzo silny skurcz w nodze ból nie do wytrzymania. Czy któraś z Was do miała.
Najczęściej czytam posty w komórce w drodze i z powrotem z pracy. Bardzo mi się podoba grupa wsparcia ) test też oczywiście kupiony i leży.
W pierwszej ciąży krwawiłam także nie wiedziałam że jestem-a robiłam test i wyszedł negat lekarz powiedział że mogło być za wcześnie... ciekawa jestem jak teraz będzie )
Najczęściej czytam posty w komórce w drodze i z powrotem z pracy. Bardzo mi się podoba grupa wsparcia ) test też oczywiście kupiony i leży.
W pierwszej ciąży krwawiłam także nie wiedziałam że jestem-a robiłam test i wyszedł negat lekarz powiedział że mogło być za wcześnie... ciekawa jestem jak teraz będzie )
ViFi
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez ViFi.
Temat został zablokowany.
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #43033 przez kaśku
odebralam z rana wyniki. to na 100% nie nerki uffff
okres spoznia sie dalej,zrobilam test i jest jedna krecha.
mam do niedzieli poczekać na @, ALE lekarz powiedział też, ze jak nerki beda sie utrzymywać w takim stanie do lutego (usg, mocz, wyszło super!)i jesli urografia wyjdzie ok to zaczne wtedy juz brac kwas foliowy i powolutku się starać o bejbi jupiiiiii!
sori angelika. pokrecilo mi sie w dobrej wierze ale kochana! teraz to nie masz wyjścia. raz, dwa robić teścik i pokazywać tu piekne 2 kreski
okres spoznia sie dalej,zrobilam test i jest jedna krecha.
mam do niedzieli poczekać na @, ALE lekarz powiedział też, ze jak nerki beda sie utrzymywać w takim stanie do lutego (usg, mocz, wyszło super!)i jesli urografia wyjdzie ok to zaczne wtedy juz brac kwas foliowy i powolutku się starać o bejbi jupiiiiii!
sori angelika. pokrecilo mi sie w dobrej wierze ale kochana! teraz to nie masz wyjścia. raz, dwa robić teścik i pokazywać tu piekne 2 kreski
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez kaśku.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #43037 przez Asik
Kaśku To suuuuper wiadomość ogromnie się cieszę :*
Vifi ja też w pierwszej miałam krwawienia, co do skurczu w nodze to zaczęły mi się około 3 mca ciązy dopiero ( niski poziom magnezu i potasu ) ale wcześniej nie. ojjj to do 6 już bliziutko pewnie z niecierpliwością czekasz
Vifi ja też w pierwszej miałam krwawienia, co do skurczu w nodze to zaczęły mi się około 3 mca ciązy dopiero ( niski poziom magnezu i potasu ) ale wcześniej nie. ojjj to do 6 już bliziutko pewnie z niecierpliwością czekasz
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #43046 przez kaśku
Bewipo z buzią lepiej?
dziś to non stop na forum siedze . Tarchomin prawie odciety od swiata do metra 1,5 - 2 godziny. Zwolnilam sie z pracy do konca tygodnia bo bym musiala o 5:00 wsiasc w autobus zeby na 8 byc. nigdy w zyciu!
a jak u was sytuacja zimowa wygląda?
dziś to non stop na forum siedze . Tarchomin prawie odciety od swiata do metra 1,5 - 2 godziny. Zwolnilam sie z pracy do konca tygodnia bo bym musiala o 5:00 wsiasc w autobus zeby na 8 byc. nigdy w zyciu!
a jak u was sytuacja zimowa wygląda?
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #43051 przez bewipo
Minimalnie lepiej. Ja też do pracy nie chodzę, bo się nie mogę ludziom na oczy pokazać
Z tego co mąż mówił to wszystko zasypane, przejechać nigdzie się nie da no i z odśnieżaniem nawet na głównych drogach nie nadążają. Osobiście tylko widzę, że mi drzwi na balkon zasypało i się wyjść nie da
Oczywiście brzuch mnie już dzisiaj boli więc na wieczór zapewne @ dostanę
Z tego co mąż mówił to wszystko zasypane, przejechać nigdzie się nie da no i z odśnieżaniem nawet na głównych drogach nie nadążają. Osobiście tylko widzę, że mi drzwi na balkon zasypało i się wyjść nie da
Oczywiście brzuch mnie już dzisiaj boli więc na wieczór zapewne @ dostanę
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
14 lata 1 miesiąc temu #43052 przez ViFi
ViFi
Tak test czeka. Wczoraj jajnik klucie brzuch dolem...ale to juz wszystko podciagam...bede czekac na @ i jak sie dowiem ze jestem to na L-4 dalej od stresów w pracy-moze dlatego 1 Ciaze straciłam . Czy zna sie ktos na temp. Mierze i zapisuje na str Www.owulator.pl
link nizej jak dlugo sie utrzymuje wysoka temp.jak długo wiem ze spada przed okresem. Wczoraj masakra z dojazdem do domu Dojezdzam z Krakowa i jechalam 3 godz. Żaden pociag nie jechal opoznienie do odwołania dobrze ze udalo mi sie wsiąść do busa ;)3 tramwaje wykolejone...nie wiem co dzis bedzie...wieczorem zeby nie sypalo...
ViFi
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #43055 przez Asik
Jezusieeeee co sie na mieście dzieje ! to co zawsze w 10 min autobusikiem dzisiaj godzina!!!! masakraaa
Vifi kiedy spada tempka to zależy od Twojego organizmu,u mnie spadała w dzień @ a że @ miałam zawsze o 8 to wypadało godz przed faza wyższych temperatur minimum 16 dni to może świadczyć o ciązy według Twojego wykresu to powinna sie jak najdłużej utrzymywać na poziomie 36,9 tu masz link do mojego ostatniego wykresu 28dni.pl/cycles/151534 i znajdziesz tam wykresy i interpretacje od innych dziewczyn ja założyłam tam mój pierwszy wykres i od razu szczęśliwy wcześniejsze miałam na innej stronce ale ten jest bardziej przejrzysty
A ja kobietki moje siedze w domciu jako bezrobotna,i zastanawiam sie właśnie czy jak się jest w ciąży to przysługuje ubezpieczenie czy za wszystko sie płaci
Vifi kiedy spada tempka to zależy od Twojego organizmu,u mnie spadała w dzień @ a że @ miałam zawsze o 8 to wypadało godz przed faza wyższych temperatur minimum 16 dni to może świadczyć o ciązy według Twojego wykresu to powinna sie jak najdłużej utrzymywać na poziomie 36,9 tu masz link do mojego ostatniego wykresu 28dni.pl/cycles/151534 i znajdziesz tam wykresy i interpretacje od innych dziewczyn ja założyłam tam mój pierwszy wykres i od razu szczęśliwy wcześniejsze miałam na innej stronce ale ten jest bardziej przejrzysty
A ja kobietki moje siedze w domciu jako bezrobotna,i zastanawiam sie właśnie czy jak się jest w ciąży to przysługuje ubezpieczenie czy za wszystko sie płaci
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 miesiąc temu #43058 przez Mirella
Asik, za co niby chcesz płacić? Jeżeli o lekarza Ci chodzi to w ciąży masz wszystko gratis, bzy łaski więcej o tym widziałam w wątku ubezpieczenie, tak mi się wydaje.
Witam kobitki, czytam, ale nie mam czasu pisać, lecę na spacer zaraz dziś pogoda łaskawa
Acha, Kaśku, może by tak po lodzie, albo tratwą przez Wisłę na Młociny? To chyba najkrótsza droga do metra?
Witam kobitki, czytam, ale nie mam czasu pisać, lecę na spacer zaraz dziś pogoda łaskawa
Acha, Kaśku, może by tak po lodzie, albo tratwą przez Wisłę na Młociny? To chyba najkrótsza droga do metra?
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
14 lata 1 miesiąc temu #43059 przez ilona
praca.gazetaprawna.pl/wywiady/310206,kob...yc_ubezpieczona.html
Znalazłam coś takiego dla potwierdzenia, ale kobieta w ciąży i połogu nie płaci za świadczenia zdrowotne
Znalazłam coś takiego dla potwierdzenia, ale kobieta w ciąży i połogu nie płaci za świadczenia zdrowotne
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #43061 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ViFi ooooo Krakow a gdzie mieszkasz??
Trzymam mocno za Was kciuki wszystkie!! Kasku ciesze sie ze wyniki ok!!
Nie odpisuje bo mi tak glowa peka ze dramat, zastanawiam sie nad Apapem
Co do zimy... Maz wczoraj ledwo dojechal ale nie pchal sie na Zakopianke tylko wzial w auto lopate i jechal przez calkiem zasypane wioski - byl szybko
A ja sie dzis poslizgalam i mi lepiej
Trzymam mocno za Was kciuki wszystkie!! Kasku ciesze sie ze wyniki ok!!
Nie odpisuje bo mi tak glowa peka ze dramat, zastanawiam sie nad Apapem
Co do zimy... Maz wczoraj ledwo dojechal ale nie pchal sie na Zakopianke tylko wzial w auto lopate i jechal przez calkiem zasypane wioski - byl szybko
A ja sie dzis poslizgalam i mi lepiej
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 1 miesiąc temu #43065 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
chyba jestem glupia ale mam ochote zrobic sobie test lub bete zeby zobaczyc czy Dzidek nadal jest
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.