BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #350851 przez ViFi
Ajłonka gratuluję

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #350880 przez agnesssa
Ajłonaka WIELKIE GRATULACJE DLA MAMUSI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: FRANUŚ WITAJ NA ŚWIECIE :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 7 miesiąc temu #350905 przez Majowka
Ajlonka, gratuuuuluje!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Fantastyczna waga!!!!!
12 lata 7 miesiąc temu #350927 przez sylwka727
Ajłona gratuluję :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #350968 przez gorla
Ajłoncia Gratulacje!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale super i waga idealna :lol: :lol: daj znać jakie warunki w Tczewie w szpitalu :silly: :silly: ale sie cieszę, ze masz już po!!! tak wogóle szybko poszło jak pierwsze baby :lol: :lol: :lol:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #350992 przez bidol
Ajłoncia - GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: FRANUŚ WITAJ :kiss: :kiss: :kiss: i jak szybko :ohmy: :ohmy: :kiss: :kiss:

Mirelcia - a no zleciało :) jeszcze góra 10 tygodni :laugh: a wiesz co Ty jednak czarownica jesteś - i mnie i chłopka -odgadłaś :blush: :woohoo: szapo ba :lol: :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #351029 przez chłopek
Ajłonka gratulacje
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #351039 przez princess
I ja również gratuluję Ajłonka:)

Sylwko, mi też zostały tylko dwa zdjęcia z USG mojego malutkiego fasolka z 8 tc:( chciałabym mieć jeszcze jakąś pamiątkę po maluszku. Mimo, że był malutki i był ze mną tylko 2 m-ce, zżyłam się z nim bardzo i pokochałam:(

Agnesssa, dzięki za info. A z jakiej przyczyny gin zlecił Ci progesteron? Miałaś jakieś objawy czy coś?

Mirelko, nie jesz mięsa? :evil:
12 lata 7 miesiąc temu #351049 przez ann-sunshine
Ajłonka gratulacje, Franuś witaj :kiss: :kiss: :kiss:

Agnessa, Insomnia, Bidol dziękujemy za całusy :) przekazałam Maeruli wszystkie :)
12 lata 7 miesiąc temu #351051 przez Mirella
A no nie jem mięsa :) Już osiemnaście lat w tym roku minie :lol:

Bidolku no jestem tak trochę, różne rzeczy odgaduję sama nie wiem czemu, np sms przychodzi a ja wiem od kogo zanim przeczytam, często mi sie to zdarza ;)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #351149 przez agnesssa
Princess ginka szukała przyczyny poronienia, i robiłam badania na progesteron w fazie lutealnej i był zdecydowanie za niski, dlatego musiałam brać, a teraz ciągle biorę, bo mnie czasami brzusio pobolewa i ginka powiedziała, że lepiej dmuchać na zimne :)

A tak w ogóle to dzień dobry :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 7 miesiąc temu #351175 przez Kajo
agnesssa napisał:

Princess ginka szukała przyczyny poronienia, i robiłam badania na progesteron w fazie lutealnej i był zdecydowanie za niski, dlatego musiałam brać, a teraz ciągle biorę, bo mnie czasami brzusio pobolewa i ginka powiedziała, że lepiej dmuchać na zimne :)

Dzień dobry :)
Ale pogoda za oknem nie sprzyjająca :( ciekawe jak z tymi upałami będzie, które tak zapowiadają :angry:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #351182 przez sylwka727
Kajo napisał:

agnesssa napisał:

Ale pogoda za oknem nie sprzyjająca :( ciekawe jak z tymi upałami będzie, które tak zapowiadają :angry:

Czy ja wiem czy taki dobry :unsure: :(

Lepiej dziś będzie jak nie będę pisała dopóki się nie ogarnę :(

Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #351189 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Kajo napisał:

agnesssa napisał:

Czy ja wiem czy taki dobry :unsure: :(

Sylwiuniaodpisałam Ci na skarbmamy ale jeszcze raz napiszę :) może tak miało być, teraz spokojnie się zastanowicie czy skorzystać z tej oferty, o której wspominałaś. A jeśli nie wyjedziecie to na pewno nie długo już przyjdzie ten Twój malutki CUD :kiss: zobaczysz....

Ja Cię rozumiem, bo ja też już bardzo bym chciała, ale ja jestem przy Tobie starą babą ;) a Ty młodziuteńka jesteś :) także główka do góry!

Mnie też dziś boli brzuch jak na okres :angry:
ps. Dzięki za podpowiedzi co do mierzenia, dziś wykorzystałam Twoją technikę :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #351192 przez sylwka727
Wiem wczoraj i przedwczoraj podchodziłam do tego racjonalnie ale gdzieś w głębi miałam małą(tak naprawdę wielką) nadzieję że tym razem się udało i nawet wczorajszemu testowi nie uwierzyłam a dziś przyszła @ a to tak bardzo boli mimo iż wczoraj nic na to nie wskazywało brzuch nie bolał jeszcze wieczorem jajnik prawy kuł i pamiętam że pomyślałam :jutro na pewno nie przyjdzie @ do mnie:...

Aha co do mierzenia to jeszcze przed chwilą Ci wysłałam wiadomość

Moje Aniołki[*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby