- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Kajo aż sprawdzałam, czy mam na skarbku szczęśliwy wykres, ale niestety nie. Miesiąc przed szczęśliwym wykresem wróciłam do pracy na zmiany (nocne i dzienne) w związku z tym pogubiłam się z mierzeniem temperatury i w szczęśliwym cyklu zaprzestałam liczenia, celowania i sprawdzania.
Czyli jesteś kolejną osobą, której się udało jak już się wyluzowałaś.
No właśnie coś w tym jest, to całe mierzenie kiedy temp jest wysoka a okres przychodzi jest mega dołujące i nic nie daje.
Czyli spontan i szczęście
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Akurat zaczęliśmy z mężem przygotowania ostatnie do ślubu i wesela i tak właściwie to średnio mieliśmy nawet czas na przytulanie (raptem dwa krzyże gdzieś w okolicy owulki) i zaskoczyło. W dniu ślubu fasolka się zagnieździła i przeklinałam na czym świat stoi bo myślałam, że okres dostaję i że z bólem brzucha będę całą tę jedyną noc, a potem w dzień dziecka szczęśliwy teścik z dwiema kreskami ech... ale mnie na wspominki wzięło...
Jejku, jaka piękna Twoja historia
No coś niesamowitego, aż mi się łezka zakręciła w oku
I jeszcze teścik na dzień dziecka! Ale z Ciebie szczęściara
A powiedz mi Ann czy miałas takie bóle @ przed teścikiem? A jak z innymi objawami?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Miałam jeden nietypowy objaw - piekące i palące sutki, aż do tego stopnia że śniłam, że sobie cyce lodem okładam, poza tym w poprzednich cyklach zawsze doszukiwałam się jakichś objawów.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzięki Kajo, ano taka jest historyja Martuli
Miałam jeden nietypowy objaw - piekące i palące sutki, aż do tego stopnia że śniłam, że sobie cyce lodem okładam, poza tym w poprzednich cyklach zawsze doszukiwałam się jakichś objawów.
No Martusię masz prześliczną
Będziecie się starać o następne czy jeszcze za szybko?
Mnie w nocy wybudza uczucie gorąca, ostatnio mąż musiał mi podawać szklankę zimnej wody, a później mierzę temp i mam 37 st. Więc nie wiem skąd te uczucie gorąca.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Te uderzenia gorąca to mogą być sprawy hormonalne, albo... ale nie chcę Cię nakręcać
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chcemy jakoś z końcem roku lub początkiem następnego zacząć pracować nad rodzeństwem dla córy. Zobaczymy, czy też pójdzie tak szybko.
Te uderzenia gorąca to mogą być sprawy hormonalne, albo... ale nie chcę Cię nakręcać
To będę trzymac kciuki za Wasze noworoczne starania wtedy znowu może pojawi się druga piękna historia
Wkręcać to się nie wkręcam, ale sama widzę pewne zmiany, których nigdy wczesniej nie miałam. I tak jak piszesz, albo cykl przez leczenie mi się wyregulował, albo to jakieś hormonalne zaburzenia albo albo
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Nie wiem ile już było tutaj fasolek po wyluzowaniu i ile razy mówiłam wyluzować, nie chce mi się liczyć. Ale chyba większość szkrabow tutejszych to ze skreślonych cykli jest
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
wiadomosci.wp.pl/gid,14202362,gpage,2,im...-skorke,galeria.html
witam
Przepiękna żabcia