- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kajo Nie badałam ale z tego co dziewczyny pisały to w ciąży jest zamknięta i twarda i przed @ chyba(ale to chyba) się obniża więcej nie wiem
No właśnie i to kolejny dowód na to aby tej cholernej temperayru nie mierzyć, bo ona tylko nadzieję robi. Zobacz u mnie kolejny cykl z piękną wyoką temperaturą i co z tego.
A właśnie poraz pierwszsy wyczułam, aż tak obniżoną szyjkę i twardą jak cholera. Czyli okres za jakieś dwa dni się pojawi.
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja w tym cyklu za przeproszeniem pier.... nie mierze
Dosłownie, bo to robi się jakieś obsesyjno - uzależniające

Dobrze jest znać swoje ciało i wiedzieć kiedy są dni płodne, ale chyba to wystarczy. W sumie moja obsesja trwała tylko 2 miesiące, ale już czuję, że to nie w tym kierunku idzie co powinno

Zauwazyłam, że niektóre dziewczyny jeszcze po owulce w fl sprawdzają wyskość progesteronu, żeby jeszcze bardziej chyba się nakręcić na prawdobodobieństwo ciąży.
Jakaś paranoja normalnie

- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
I poraz kolejny spórzcie na mnie!! 2 lata temu mnie skreśli po IV i co zaszłam zaszłam, a nie dali mi szans że zajdę i co, a teraz jakie mam wyniki hormonów piękne!!
I nie marudzić proszę kochana moje
Damy rade bo kto jak nie my
Ale się dzisiaj wnerwiłammmmmm wrrrr miała świadkowa mojej Madzi przyjść na 9 na paznokcie, dzwonie do niej o 8.40 żeby mi po drodze fajnki kupiła, a ta mi mówi "wiesz co bo mój i wynalazł dziewczynę która taniej robi i mnie do niej zapisał" to jej mówie że kultura wymaga poinformować o tym żebym nie czekała i mogłam kogoś innego sobie umówić na jej miejsce, a ta że ona nie ma nr do mnie a Madzi głowy nie chciała zawracać przed ślubem noi jeszcze ona z Olkiem w szpitalu wylądowała i wesz jak jest. To jej przypałam że to że są w szpitalu to nie znaczy że telefon nie działa i wystarczy zadzwonić i 2minuty zając !!
wrrrrr ale jestem wnerwiona....
A wczoraj byłam u znajomych co mała ma niecałe 2miechy i mnie szlak chycił.... ona już słoneczkowi daje ziemniaki do jedzenia!! a później się dziwi że małą brzuszek boli...
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
Progesteron nie sprawdza się po to żeby bardziej się wkręcać w ciążę ale po to by dowiedzieć się czy doszło do owulacji i czy czynność ciałka żółtego jest prawidłowa... Po badaniu progesteronu w fl lekarz decyduje czy wspomagać luteiną czy nie.Zauwazyłam, że niektóre dziewczyny jeszcze po owulce w fl sprawdzają wyskość progesteronu, żeby jeszcze bardziej chyba się nakręcić na prawdobodobieństwo ciąży.
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
No to trochę ta panna nieładnie się zachowała. Nie wyobrażam sobie nie zadzwonić i nie odwołac wizyty, ale to tylko świadczy, że ktoś myśli bardziej o sobie.

To w tym cyklu Sylwiastawiamy na luz i spontan

Ja nawet nie wiem czy opłaca mi się testa jutro robić, jak szyjka tak się obniżyła.
Ale pięknie dziś, normalnie można się opalać

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kajo napisał:
Progesteron nie sprawdza się po to żeby bardziej się wkręcać w ciążę ale po to by dowiedzieć się czy doszło do owulacji i czy czynność ciałka żółtego jest prawidłowa... Po badaniu progesteronu w fl lekarz decyduje czy wspomagać luteiną czy nie.Zauwazyłam, że niektóre dziewczyny jeszcze po owulce w fl sprawdzają wyskość progesteronu, żeby jeszcze bardziej chyba się nakręcić na prawdobodobieństwo ciąży.
Tak ja to wiem Insomnia, bo tez w tym celu miałam badanie, ale jak już wyjdzie wysoki/prawidłowy wyniki to wtedy jest to dodatkowy czynnik nakręcający.

Zresztą nie słuchajcie mnie dzisiaj bo mam doła, tak jak Sylwuś wczoraj i nerwy na to wszystko. Więc pewnie mało obiektywna jestem

- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć

Zrypałam ją przez tel i tyle, moja Madzia się śmiałą że dobrze zrobiłam, bo ona nie lubi tej swojej świadkowej, ale to jej kuzyna dziewczyna więc....
Żeby tak pięknie było w sobotę.....
Ja to nawet nie mierze tej temp co by nie wariować, mieżyłam przez tydzień i zawsze 35,7st... bez zmian.
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu

- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale ja jej pokaże na weselu!! każde nie dociągnięcie wyśmieje
bo ja wiem jak u nas dziewczyny po 30zł robią paznkocie
:D tak że można tylko turlać sie ze śmiechu
:D
Zrypałam ją przez tel i tyle, moja Madzia się śmiałą że dobrze zrobiłam, bo ona nie lubi tej swojej świadkowej, ale to jej kuzyna dziewczyna więc....
Żeby tak pięknie było w sobotę.....
Ja to nawet nie mierze tej temp co by nie wariować, mieżyłam przez tydzień i zawsze 35,7st... bez zmian.
No zapowiadają 30-stopiowe upały na weekend, więc będzie ślicznie.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Kajo napisał:
Kajo - jedne robia progesteron po owulce zeby sie nakrecic, a inne lataja po wykresach mam którym sie udało i porównuja, doszukuja sie na siłe objawów.. Ot, cała filozofia
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Insomnia napisał:
Kajo napisał:
Kajo - jedne robia progesteron po owulce zeby sie nakrecic, a inne lataja po wykresach mam którym sie udało i porównuja, doszukuja sie na siłe objawów.. Ot, cała filozofia
Lacrijka widzę, że normalnie kolejny zawód możesz sobie przypisać. Wiemy już, że za ginekologa robisz, administratora a teraz jeszcze za filozofa

Wyluzuj trochę z tymi złośliwymi komentarzami, bo aż nie miło się robi czytając Twoje posty.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacrijka napisał:
Insomnia napisał:
Kajo napisał:
Lacrijka widzę, że normalnie kolejny zawód możesz sobie przypisać. Wiemy już, że za ginekologa robisz, administratora a teraz jeszcze za filozofa
Wyluzuj trochę z tymi złośliwymi komentarzami, bo aż nie miło się robi czytając Twoje posty.
raz -Pierwsze slysze hahaha A dwa, nie czytaj

inso, chuinki jutro dojada a sadzic bedziemy we wtorek..Juz sie boje bo troche tego bezie..
a werande jeszcze musze malnąc bo jest za jasna