- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
To mówisz że tak święto pracy będziecie spędzać
Dołki już wykopane? te 200 szt to całkiem sporo Dookoła płotu będą ma się rozumieć?
A cos Ty, jeszcze nawet ziemia nie rozplantowana W sobote mielismy to robic ale znajdlismy super motór i trza jechac obejzec, ale to niestety Lublin wiec 400km
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
To wycieczka się szykuje A ten sprzęt to dla Ciebie będzie
Nie, niestety nie To dla eMusia Ja wolałam samochód nowy a reszte odłozylam sobie do skarbonki na klinike Juz mam inne priorytety niz motór..
Jade na miacho, w domu idzie oujec
Milego dnia dziwuszki.. No stressssss
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
sylwka727 napisał:
Ja w tym cyklu za przeproszeniem pier.... nie mierze
Dosłownie, bo to robi się jakieś obsesyjno - uzależniające
Dobrze jest znać swoje ciało i wiedzieć kiedy są dni płodne, ale chyba to wystarczy. W sumie moja obsesja trwała tylko 2 miesiące, ale już czuję, że to nie w tym kierunku idzie co powinno
Zauwazyłam, że niektóre dziewczyny jeszcze po owulce w fl sprawdzają wyskość progesteronu, żeby jeszcze bardziej chyba się nakręcić na prawdobodobieństwo ciąży.
Jakaś paranoja normalnie Mam nadzieję, że nikogo teraz nie obrażam, bo każdy ma przecież prawo do swojej techniki planowania ciąży, ale ja osobiście widzę, że takie sprawdzanie wszystkiego niepotrzebnie nakręca tylko człowieka.
WIDZĘ ŻE pijesz tu mnie kajo no muszę cię rozczarować bo ja nie latam jak głupia robić progesteronu o to żeby nakręcać się na ciąże tylko po to żeby lekarz zobaczył wydolność ciałka żółtego jak mi lekarz każe więc dobrze że o tym wspomniałaś bo przynajmniej z lekarzem będziemy wiedzieli po co się ten progesteron robi hahaha
tak jak inso napisała
więc takie uwagi sobie po prostu daruj bo ja np nie biorę progesteronu po to żeby ciąża była hehe
dziękuje AMEN
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Kajo napisał:
sylwka727 napisał:
Dobrze jest znać swoje ciało i wiedzieć kiedy są dni płodne, ale chyba to wystarczy. W sumie moja obsesja trwała tylko 2 miesiące, ale już czuję, że to nie w tym kierunku idzie co powinno
Zauwazyłam, że niektóre dziewczyny jeszcze po owulce w fl sprawdzają wyskość progesteronu, żeby jeszcze bardziej chyba się nakręcić na prawdobodobieństwo ciąży.
Jakaś paranoja normalnie Mam nadzieję, że nikogo teraz nie obrażam, bo każdy ma przecież prawo do swojej techniki planowania ciąży, ale ja osobiście widzę, że takie sprawdzanie wszystkiego niepotrzebnie nakręca tylko człowieka.
WIDZĘ ŻE pijesz tu mnie kajo no muszę cię rozczarować bo ja nie latam jak głupia robić progesteronu o to żeby nakręcać się na ciąże tylko po to żeby lekarz zobaczył wydolność ciałka żółtego jak mi lekarz każe więc dobrze że o tym wspomniałaś bo przynajmniej z lekarzem będziemy wiedzieli po co się ten progesteron robi hahaha
tak jak inso napisała
więc takie uwagi sobie po prostu daruj bo ja np nie biorę progesteronu po to żeby ciąża była hehe
dziękuje AMEN
Do nikogo nie piję i po co od razu te nerwy. Czytajcie ze zrozumieniem, napisałam, że to moje osobiste odczucia i kazdy ma prawo do swoich technik tudzież sposobów na zajście w ciąże.
Pisałam o SOBIE!!! nie mam zwyczaju wtryniania się do czyjegoś życia a tym bardziej pouczania jak co poniektórzy. I tutaj dopiero piję forum jest po to aby sobie pomagac i się wspierać a nie obrażać i pouczać. No chyba, że źle interpretuję sens istnienia takiego forum.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy napisał:
Kajo napisał:
sylwka727 napisał:
tak jak inso napisała
dziękuje AMEN
Do nikogo nie piję i po co od razu te nerwy. Czytajcie ze zrozumieniem, napisałam, że to moje osobiste odczucia i kazdy ma prawo do swoich technik tudzież sposobów na zajście w ciąże.
Pisałam o SOBIE!!! nie mam zwyczaju wtryniania się do czyjegoś życia a tym bardziej pouczania jak co poniektórzy. I tutaj dopiero piję forum jest po to aby sobie pomagac i się wspierać a nie obrażać i pouczać. No chyba, że źle interpretuję sens istnienia takiego forum.
dobra dobra hehe ja aż taka głupia nie jestem żeby nie zajarzyć że to nie chodzi o mnie hehe
swoje odczucia ? proszę cię ...
i koniec tematu bo pójdzie od słowa do słowa i się nie miło zrobi
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie mam zamiaru się sprzeczać i cokolwiek udowadniac bo schodzimy do jakiegoś przedszkolnego poziomu.
Dla mnie tamat progestreonu jest zamnkięty.
ps. To nie ja wytykam innym, że wystarczy odrobina wiedzy i logiki aby wiedzieć czy ciąża jest czy jej nie ma.
Ja tez nie uznaję się za żadnego eksperta i mówię o tym otwarcie. Po to zresztą tutaj wchodzę.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Lakra Ja też planuję ogródkiem sie zająć prze weeken majowy... 200 drzewek to wyzwanie! Ja zamówiłam wczoraj 8 ton kamyków pod tuje mój mąż już się cieszy Będzie miał robote a ja sie poopalam i bede nadzorować tzn popędzać
Nie kłóćcie się dziewczyny szkoda takiego ładnego dzionka!
A ja codzień tu zaglądam choć wcale się nie staram... chyba jestem od Was uzależniona I za każdym razem mam nadzieje ze któraś zaciążyła. Dzis np obstawiałam Mesy...
Ajłonka Odezwij sie jak wyjdziesz ze szpitala, bo my ciekawe co u Ciebie i Franuli, nie chcę pisać ani dzwonić bo może będę Ci przeszkadzać. Buziakuję Was i myślę o Was
gosik Cudna ta rzeźba, realistyczna na maksa!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Emka przyjęłas moją filozofię? Ja też się nie staram, a wczoraj się z mężem pocięłam i już nawet nie czekam na wpadkę, co ma być to będzie. Ale nie pójdę stąd dopóki mnie Ilonka nie zabanuje
Justyna, masz moge geny??? No jakby mnie kto tak wystawił to by się nie pozbierał normalnie, ale ja to wredna jestem
Lacra, a którędy do tego Lublina jedziesz?
Was pogło całkiem z tym odkładaniem na klinikę? Kuwa, kiedyś się mówiło o bezpłodności po dwóch latach nieskrępowanego współżycia, teraz trzy miesiące i do kliniki??? Przecież to jest napędzanie klienteli nic więcej (moje zdanie i moje odczucia, żeby mi nikt mądrzenia się nie zarzucił ) Właśnie dlatego ja zarzucilam testy owu po dwóch miechach, bo tam było napisane że jak cztery miechy pod rząd wyjdzie pozytywny a ciąży nie będzie to trza sie do gina udać.
A teraz mówię tylko i wyłącznie o sobie, i proszę do siebie nie brać, znam siebie, swoją psychikę i inne takie i wiem, że gdybym latala od gina do gina, robiła badanie za badaniem to Duśki by nigdy nie było. Co nie znaczy powtarzam raz jeszcze, że macie przestać do ginów latać, co organizm to historia.
Mam dziś migrenę i doła, jestem niemiła i mało subtelna, jak zobaczę że się tu kłócicie to się nie pozbieracie. Żeby nie było że nie ostrzegałam!!!
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Palnąć którąś profilaktycznie?
Emka przyjęłas moją filozofię? Ja też się nie staram, a wczoraj się z mężem pocięłam i już nawet nie czekam na wpadkę, co ma być to będzie. Ale nie pójdę stąd dopóki mnie Ilonka nie zabanuje
Justyna, masz moge geny??? No jakby mnie kto tak wystawił to by się nie pozbierał normalnie, ale ja to wredna jestem
Lacra, a którędy do tego Lublina jedziesz?
Was pogło całkiem z tym odkładaniem na klinikę? Kuwa, kiedyś się mówiło o bezpłodności po dwóch latach nieskrępowanego współżycia, teraz trzy miesiące i do kliniki??? Przecież to jest napędzanie klienteli nic więcej (moje zdanie i moje odczucia, żeby mi nikt mądrzenia się nie zarzucił ) Właśnie dlatego ja zarzucilam testy owu po dwóch miechach, bo tam było napisane że jak cztery miechy pod rząd wyjdzie pozytywny a ciąży nie będzie to trza sie do gina udać.
A teraz mówię tylko i wyłącznie o sobie, i proszę do siebie nie brać, znam siebie, swoją psychikę i inne takie i wiem, że gdybym latala od gina do gina, robiła badanie za badaniem to Duśki by nigdy nie było. Co nie znaczy powtarzam raz jeszcze, że macie przestać do ginów latać, co organizm to historia.
Mam dziś migrenę i doła, jestem niemiła i mało subtelna, jak zobaczę że się tu kłócicie to się nie pozbieracie. Żeby nie było że nie ostrzegałam!!!
No to ja się podpisuję z poddenerowaniem, czuję że zaraz @ przyjdzie i stąd nerwy.
Ale Mirella kto jak to ale Ty potrafisz rozbawić i rozładować napięcie
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa