- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #373129 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Dokładnie Sylka kobiety są skomplikowane.
Gosiak jesli masz bóle - ale na USG jest wszystko w porządku (pamiętaj o tym że większość lekarzy nie chce wykrywać tej choroby i udaje że jest wszystko w porządku) nie ma torbieli, Ca 125 wychodzi w normie to napewno nie będzie Endo.
Gosiak jesli masz bóle - ale na USG jest wszystko w porządku (pamiętaj o tym że większość lekarzy nie chce wykrywać tej choroby i udaje że jest wszystko w porządku) nie ma torbieli, Ca 125 wychodzi w normie to napewno nie będzie Endo.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 7 miesiąc temu #373139 przez gosiak
nie no torbieli nigdy nie miałam, bynajmniej nic mi nie wiadomo, usg robiłam u dwóch ginek i żadna nic niepokojącego nie znalazła, raz miałam polipa ale złuszczył się podczas miesiączki która była bardzo obfita i ze
a mam jeszcze pytanie do Ciebie co może oznaczac krwawienie po okresie...dokładnie to mam 3,4 dni okres potem czysto przez jakies 4 dni i jeden dzień krwawienie lekkie jednorazowe , wyleje się i jest to żywa wręcz czasem czarna krew, może wiesz co to może oznaczać mam tak od kiedy pamiętam a ginka zwyczajnie nie wie co to i żadnych badań w tym kierunku nie zleca
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
skrzepiskami
a mam jeszcze pytanie do Ciebie co może oznaczac krwawienie po okresie...dokładnie to mam 3,4 dni okres potem czysto przez jakies 4 dni i jeden dzień krwawienie lekkie jednorazowe , wyleje się i jest to żywa wręcz czasem czarna krew, może wiesz co to może oznaczać mam tak od kiedy pamiętam a ginka zwyczajnie nie wie co to i żadnych badań w tym kierunku nie zleca
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373143 przez JustynaZuzanna
a masz tyło zgięcie macicy, albo esowatą??
Bo to poprostu może być zalegająca krew miesiączkowa w zatokach
edit
jak ja nie lubie kobiet ginekologów...wrrrr te to już wogóle mnie drażnią. Jak miałam 14lat i pierwzy raz w życiu poszłam z mamą do ginekologa przez te moje bóle i mama opowiedziała jej co się ze mną dzieje to nawet mnie wranca nie zbadała tylko powiedziała że nie trza się na prawo i lewo ...... to nie będzie bolało. Moja mam taka wojne zrobiła wtedy że pół szpitala ja chyba słyszało
Nie wiem dlaczego ale czasto mam uczucie że kobiety ginekolog to pomyłak w zawodzie - bo mierzą własną miarą i własnymi odczuciami
Bo to poprostu może być zalegająca krew miesiączkowa w zatokach
edit
jak ja nie lubie kobiet ginekologów...wrrrr te to już wogóle mnie drażnią. Jak miałam 14lat i pierwzy raz w życiu poszłam z mamą do ginekologa przez te moje bóle i mama opowiedziała jej co się ze mną dzieje to nawet mnie wranca nie zbadała tylko powiedziała że nie trza się na prawo i lewo ...... to nie będzie bolało. Moja mam taka wojne zrobiła wtedy że pół szpitala ja chyba słyszało
Nie wiem dlaczego ale czasto mam uczucie że kobiety ginekolog to pomyłak w zawodzie - bo mierzą własną miarą i własnymi odczuciami
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373145 przez gosiak
mam tyłozgięcie, i tez właśnie myślę że to się wiąże z tym, bo ta krew jest jakby "stara"(nie wiem jak to ująć) no i skrzepki małe czasem tez polecą(sorki za te niesmaczności)
Edit: ja tam do babek nic nie mam, jedną ginkę mam co raz na pół roku do niej polize (bo trudno się do niej dostać) i zawsze jestem zadowolona zleci badania jakie trzeba, przepisze co trzeba bez proszenia, i na prawde na wszystkie pytania odpowiada wyczerpująco bez patrzenia na zegarek a wizyta 40min to minimum, jest tania i dokładna ale nie chodze często bo jak wyżej napisałam trudno się do niej dostać(tzn.długo się na wizytę czeka) więc chodze do takiej co z dnia na dzień można czasem się zapisać a max tydzień sie czeka, nie dokońca jestem zadowolona ale chodze do niej bo zna już mnie i mój przypadek, wczoraj mi powiedziała że nie wie co u nas na przeszkodzie stoi wyniki moje i męża dobre, sama owuluję, na stymulacje bardzo dobrze reaguję pęcholki dojrzewają pękają i lipa jest. test na "po stosunku" powiedziała że teraz nie warto robić bo tak czy siak jak wyjdzie że mój śluz wyniszcza plemniki to i tak nie da się tego ominąć niczym innym jak inseminacją(którą mam w planie) czy in-vitro. także jak się teraz nie uda to trzeci ostatni z CLO i z pregnylem a potem odpoczywam chwilkę, a potem insemka....
Edit: ja tam do babek nic nie mam, jedną ginkę mam co raz na pół roku do niej polize (bo trudno się do niej dostać) i zawsze jestem zadowolona zleci badania jakie trzeba, przepisze co trzeba bez proszenia, i na prawde na wszystkie pytania odpowiada wyczerpująco bez patrzenia na zegarek a wizyta 40min to minimum, jest tania i dokładna ale nie chodze często bo jak wyżej napisałam trudno się do niej dostać(tzn.długo się na wizytę czeka) więc chodze do takiej co z dnia na dzień można czasem się zapisać a max tydzień sie czeka, nie dokońca jestem zadowolona ale chodze do niej bo zna już mnie i mój przypadek, wczoraj mi powiedziała że nie wie co u nas na przeszkodzie stoi wyniki moje i męża dobre, sama owuluję, na stymulacje bardzo dobrze reaguję pęcholki dojrzewają pękają i lipa jest. test na "po stosunku" powiedziała że teraz nie warto robić bo tak czy siak jak wyjdzie że mój śluz wyniszcza plemniki to i tak nie da się tego ominąć niczym innym jak inseminacją(którą mam w planie) czy in-vitro. także jak się teraz nie uda to trzeci ostatni z CLO i z pregnylem a potem odpoczywam chwilkę, a potem insemka....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez gosiak.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #373148 przez JustynaZuzanna
No to ja mam takie samo podejrzenia jak sama sobie odpowiadasz. Wewntualnie są to toriele o słabej budowie, które podczas @ pękają i się same usówają
edit,
właśnie spojrzałam na mój suwaczek.... AAAAAAA 17dni do obrony a ja w czanej du......
edit,
właśnie spojrzałam na mój suwaczek.... AAAAAAA 17dni do obrony a ja w czanej du......
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #373154 przez sylka
Mirella napisał:
Kobiet ginekologów też nie lubię jak mnie pierwszy raz jak byłam przebadała to myslałam że spadnę z fotela. Od tamtej pory tylko mężczyźni. Będąc w ciąży chodziłam do mężczyzny i jak mnie zbadał pierwszy raz to zapytałam czy już bo nic a nic nie poczułam
Fajnie by było Duśia z Kubusiem by się pobawiłaSylka czy my na to samo wesele idziemy?
Kobiet ginekologów też nie lubię jak mnie pierwszy raz jak byłam przebadała to myslałam że spadnę z fotela. Od tamtej pory tylko mężczyźni. Będąc w ciąży chodziłam do mężczyzny i jak mnie zbadał pierwszy raz to zapytałam czy już bo nic a nic nie poczułam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej