BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #497822 przez ferritka
hahaha wódeczka i szprotki ;D ładnie ładnie ;D hahaha uśmiałam się ;)

generalnie to ja sama maluje u nas w domu:) sufity też, aczkolwiek po tym jak pomalowałam sufit w salonie do dziś nie potrafie domyć okularów tak nachlapałam mimo, ze malowałam wałkiem niekapkiem ;D nie dlatego, że A nie potrafi, ale dlatego że ja uwielbiam takie majsterkowanie, ciagle coś wymyslam i przerabiam. W przedpokoju zrobilam sama własnoręcznie baranka a efekt każdego zaskakuje i nikt nie wierzy, że to piasek i farba ;D
nawet ten cholerny gres pofugowalam sama bo dość miałam pana który miał to robić - no tak śmierdział potwornie, że po każdej jego wizycie jak Boga kocham 3h wietrzyłam ;//

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #497826 przez julka2404
Mirella napisał:
A teraz to ja muszę Wigilię wyprawiać, już od tygodnia wmawiam Duśce że jej największym marzeniem jest pokrojenie warzyw na sałatkę :lol:

Padłam, jeszcze się śmieje :lol: Oj ja też znam te sposoby,żeby dziecko nie przeszkadzało. Mój syn tez chce wszystko w kuchni robić.Kroi na sałatkę warzywa a i tak jej nie je hehe. :(

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #497831 przez ferritka
hahaha no co też te chłopy mają taki strach przed warzywami. Powiedziałam kiedyś A, że jak będziemy mieli dziecko a on tak będzie wybrzydzal przy jedzeniu to się z nim rozwiodę!! wiadomo przecież że dziecko chłonie jak gąbka. Mój A toleruje jedynie warzywa w sałatce greckiej. I nie uwierzycie, ale mógłby jeść w ciąż i w kółko cycki z kury z grilla i sałatkę grecką ;/
Zero zup, które ja kocham, zero buraczków i innych warzyw. Aaa jedyną zupą jaką je to barszcz z krakusa- nie muszę mówić że z kartonu ;(

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #497865 przez pani_p
Trzymam kciuki za Wasze dzialania:-) oby były owocne.
Ja dalej czekam na @, jutro chce zrobić test...
12 lata 1 tydzień temu #497873 przez Mirella
Julka, nie ma sie z czego śmiać, Duśka była na warsztatach dla dzieci, co prawda zupę tam gotowali, ale marchewkę kroiła. Teraz tylko muszę jej to przypomnieć :)
Zresztą same zobaczcie

Ferritka, nie chcesz u mnie łazienki wyremontować? Od dwóch lat remont jest w trakcie. W ramach protestu powiedziałam, że dopóki nie będzie skończony to nie będę tam sprzątać, palcem o palec nie stuknę, no i mąż marudzi, że łazienka brudna, to mu przypominam co mówiłam, i chciał nie chciał sam sprząta :P
Załączniki:
12 lata 1 tydzień temu #498048 przez JustynaZuzanna
Cześć
Mam pytanko nie kupowała któraś z Was może w ostatnim czasie prostownicy do włosów??
Moja się wczoraj zepsuła, mąż nie został bohaterem w domu i jej nie dał rady naprawić, a na allegro patrząc to można zfiksować.. Może któraś z Was mogła by polecić jakiś konkretny model???

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 1 tydzień temu #498054 przez iwonta_kg
Dorciaition napisał:

Marta głosuję codziennie, ale fajnie, że przypominasz :)

Iwonta jak u mojego Alanka na początku miałam położonego misia i samochodzik, ale został skradziony, wiec już nie kładę. Mnie to nie przeszkadza, choć w sumie wcześniej nie myślałam o tym, że będę musiała to wyrzucać...
Teraz mam już chyba 3go Aniołka i napisałam wielkimi literami pod spodem "Nie kradnij mnie" oraz imie i nazwisko, no i sama jestem w szoku, że tak długo jeszcze tam jest.

Mesy :laugh: :laugh: :laugh:

Ja też mam Aniołka takiego porcelanowego. Od samego początku jest jak jeszcze stał ten krzyż drewniany zanim postawi się pomniczek. Jak można ukraść cokolowiek z grobu nawet nie dziecka ale w ogole kradzież na cmentarzu... Brrr aż mnie ciarki przeszły :(

Ładne masz nowe zdjęcie w awatarku :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 tydzień temu #498055 przez sylka
Justyna zaraz zerkne jaka moja sis ma bo zostawiła u mnie w domu by jak przylatuje nie ciągnąc jej ze sobą. Wiem że napewno to ceramiczna.
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #498057 przez iwonta_kg
studentkaae napisał:

Marta - głosik oddany :)

u mnie narazie choinki brak, chyba w sobotę się po nią wybierzemy, bo jakoś mało świąteczny nastrój u nas w domu dopóki jej brak.

pani_p - spokojnie, jeszcze troszkę i będzie koniec nauki :) dasz radę!!

iwonta - jak się mieszka w nowym mieszkaniu? a, no i jak tam staranka w nowym miejscu? lepsze fluidy do tego ;) ?

Studentko mieszkanie super tylko ogródek mi zasypało i lampa z podwórka świeci prosto w moje okna ale to szczegół ;)
Staranie pełną parą :) Teraz mamy sypialnię a w niej łóżko pod ścianą więc za każdym razem po wszystkim nogi do góry na ścianę i koncentracja 10-minutowa :lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 tydzień temu #498067 przez iwonta_kg
sylka napisał:

Moge wam polecić ten kalendarzk piekielko.com/kalendarzyk

Mój wynik Twojego kalndarzyka sylka:

Przypuszczalna data rozwiązania: wtorek 01.10.2013
Jeśli nie rozpoczął się następny cykl, prawdopodobnie jesteś w ciąży!

12 lata 1 tydzień temu #498069 przez sylka
12 lata 1 tydzień temu #498072 przez iwonta_kg
MoNiaaa napisał:

feritka nie ma innej opcji i juz!!!a jak mialam najwieksza szanse na dziewczynke tez pobaraszkowalismy wiec u mnie 50/50 :P

a gdzie jest m,oja studentka???dzialaj teraz to bedziemy razem rodzic!!!
iwonka julka a u was jak idzie??

Monia idzie idzie albo idą a raczej lecą plemniki codziennie ale czy któryś doleci... Oby...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #498074 przez iwonta_kg
JustynaZuzanna napisał:

Cześć
Mam pytanko nie kupowała któraś z Was może w ostatnim czasie prostownicy do włosów??
Moja się wczoraj zepsuła, mąż nie został bohaterem w domu i jej nie dał rady naprawić, a na allegro patrząc to można zfiksować.. Może któraś z Was mogła by polecić jakiś konkretny model???

Justynka ja mam z firmy ŁUCZNIK. kupowałam ją w MEDIA MARKT. Zwykła ale dobra.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #498075 przez JustynaZuzanna
sylka napisał:

Justyna allegro.pl/prostownica-philips-hp-8341-j...cja-i2864731023.html

Dzięki sylwia, u innego sprzedawcy jest ona za 100zł z przesyłką :)
Ale mój stwierdził że jak o tej porze jeszcze nie zamówiłam to pojedziemy do oszołoma ... bo i tak z allegro wcześniej nie dostane niż w poniedziałek... a z moimi obecnie krótkimi włosami to wyglądam jak wiedźma.. bo mam ni to kręcone ni to falowane

Wcześniej miałam z mpm, po 5 latach wczoraj odmówiła posłuszenstwa, dawałam za nią 100zł w makro a teraz widze ze jest za 50zł z przesyłką

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 1 tydzień temu #498077 przez anoda89
Matko ale mam dzisiaj dziej do duuupy. Śnił mi się Marcel że był taki malutki i w szpitalu mnie wypuścili z nim do domu a był jak 17-18 tyg dziecko. W domu karmiłam go piersią a później włożyłam go gdzieś do wody i zmyła mu się twarz. Straszny był też sen. Ryczeć mi się.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia