- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
generalnie to ja sama maluje u nas w domu:) sufity też, aczkolwiek po tym jak pomalowałam sufit w salonie do dziś nie potrafie domyć okularów tak nachlapałam mimo, ze malowałam wałkiem niekapkiem ;D nie dlatego, że A nie potrafi, ale dlatego że ja uwielbiam takie majsterkowanie, ciagle coś wymyslam i przerabiam. W przedpokoju zrobilam sama własnoręcznie baranka a efekt każdego zaskakuje i nikt nie wierzy, że to piasek i farba ;D
nawet ten cholerny gres pofugowalam sama bo dość miałam pana który miał to robić - no tak śmierdział potwornie, że po każdej jego wizycie jak Boga kocham 3h wietrzyłam ;//
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
- Otrzymane podziękowania: 0
A teraz to ja muszę Wigilię wyprawiać, już od tygodnia wmawiam Duśce że jej największym marzeniem jest pokrojenie warzyw na sałatkę
Padłam, jeszcze się śmieje Oj ja też znam te sposoby,żeby dziecko nie przeszkadzało. Mój syn tez chce wszystko w kuchni robić.Kroi na sałatkę warzywa a i tak jej nie je hehe.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Zero zup, które ja kocham, zero buraczków i innych warzyw. Aaa jedyną zupą jaką je to barszcz z krakusa- nie muszę mówić że z kartonu ;(
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Zresztą same zobaczcie
Ferritka, nie chcesz u mnie łazienki wyremontować? Od dwóch lat remont jest w trakcie. W ramach protestu powiedziałam, że dopóki nie będzie skończony to nie będę tam sprzątać, palcem o palec nie stuknę, no i mąż marudzi, że łazienka brudna, to mu przypominam co mówiłam, i chciał nie chciał sam sprząta
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mam pytanko nie kupowała któraś z Was może w ostatnim czasie prostownicy do włosów??
Moja się wczoraj zepsuła, mąż nie został bohaterem w domu i jej nie dał rady naprawić, a na allegro patrząc to można zfiksować.. Może któraś z Was mogła by polecić jakiś konkretny model???
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Marta głosuję codziennie, ale fajnie, że przypominasz
Iwonta jak u mojego Alanka na początku miałam położonego misia i samochodzik, ale został skradziony, wiec już nie kładę. Mnie to nie przeszkadza, choć w sumie wcześniej nie myślałam o tym, że będę musiała to wyrzucać...
Teraz mam już chyba 3go Aniołka i napisałam wielkimi literami pod spodem "Nie kradnij mnie" oraz imie i nazwisko, no i sama jestem w szoku, że tak długo jeszcze tam jest.
Mesy
Ja też mam Aniołka takiego porcelanowego. Od samego początku jest jak jeszcze stał ten krzyż drewniany zanim postawi się pomniczek. Jak można ukraść cokolowiek z grobu nawet nie dziecka ale w ogole kradzież na cmentarzu... Brrr aż mnie ciarki przeszły
Ładne masz nowe zdjęcie w awatarku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta - głosik oddany
u mnie narazie choinki brak, chyba w sobotę się po nią wybierzemy, bo jakoś mało świąteczny nastrój u nas w domu dopóki jej brak.
pani_p - spokojnie, jeszcze troszkę i będzie koniec nauki dasz radę!!
iwonta - jak się mieszka w nowym mieszkaniu? a, no i jak tam staranka w nowym miejscu? lepsze fluidy do tego ?
Studentko mieszkanie super tylko ogródek mi zasypało i lampa z podwórka świeci prosto w moje okna ale to szczegół
Staranie pełną parą Teraz mamy sypialnię a w niej łóżko pod ścianą więc za każdym razem po wszystkim nogi do góry na ścianę i koncentracja 10-minutowa
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moge wam polecić ten kalendarzk piekielko.com/kalendarzyk
Mój wynik Twojego kalndarzyka sylka:
Przypuszczalna data rozwiązania: wtorek 01.10.2013
Jeśli nie rozpoczął się następny cykl, prawdopodobnie jesteś w ciąży!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
feritka nie ma innej opcji i juz!!!a jak mialam najwieksza szanse na dziewczynke tez pobaraszkowalismy wiec u mnie 50/50
a gdzie jest m,oja studentka???dzialaj teraz to bedziemy razem rodzic!!!
iwonka julka a u was jak idzie??
Monia idzie idzie albo idą a raczej lecą plemniki codziennie ale czy któryś doleci... Oby...
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć
Mam pytanko nie kupowała któraś z Was może w ostatnim czasie prostownicy do włosów??
Moja się wczoraj zepsuła, mąż nie został bohaterem w domu i jej nie dał rady naprawić, a na allegro patrząc to można zfiksować.. Może któraś z Was mogła by polecić jakiś konkretny model???
Justynka ja mam z firmy ŁUCZNIK. kupowałam ją w MEDIA MARKT. Zwykła ale dobra.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Justyna allegro.pl/prostownica-philips-hp-8341-j...cja-i2864731023.html
Dzięki sylwia, u innego sprzedawcy jest ona za 100zł z przesyłką
Ale mój stwierdził że jak o tej porze jeszcze nie zamówiłam to pojedziemy do oszołoma ... bo i tak z allegro wcześniej nie dostane niż w poniedziałek... a z moimi obecnie krótkimi włosami to wyglądam jak wiedźma.. bo mam ni to kręcone ni to falowane
Wcześniej miałam z mpm, po 5 latach wczoraj odmówiła posłuszenstwa, dawałam za nią 100zł w makro a teraz widze ze jest za 50zł z przesyłką
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72