- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba

generalnie to ja sama maluje u nas w domu:) sufity też, aczkolwiek po tym jak pomalowałam sufit w salonie do dziś nie potrafie domyć okularów tak nachlapałam mimo, ze malowałam wałkiem niekapkiem ;D nie dlatego, że A nie potrafi, ale dlatego że ja uwielbiam takie majsterkowanie, ciagle coś wymyslam i przerabiam. W przedpokoju zrobilam sama własnoręcznie baranka a efekt każdego zaskakuje i nikt nie wierzy, że to piasek i farba ;D
nawet ten cholerny gres pofugowalam sama bo dość miałam pana który miał to robić - no tak śmierdział potwornie, że po każdej jego wizycie jak Boga kocham 3h wietrzyłam ;//
- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
- Otrzymane podziękowania: 0
A teraz to ja muszę Wigilię wyprawiać, już od tygodnia wmawiam Duśce że jej największym marzeniem jest pokrojenie warzyw na sałatkę

Padłam, jeszcze się śmieje

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Zero zup, które ja kocham, zero buraczków i innych warzyw. Aaa jedyną zupą jaką je to barszcz z krakusa- nie muszę mówić że z kartonu ;(
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

Zresztą same zobaczcie
Ferritka, nie chcesz u mnie łazienki wyremontować? Od dwóch lat remont jest w trakcie. W ramach protestu powiedziałam, że dopóki nie będzie skończony to nie będę tam sprzątać, palcem o palec nie stuknę, no i mąż marudzi, że łazienka brudna, to mu przypominam co mówiłam, i chciał nie chciał sam sprząta

- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mam pytanko nie kupowała któraś z Was może w ostatnim czasie prostownicy do włosów??
Moja się wczoraj zepsuła, mąż nie został bohaterem w domu i jej nie dał rady naprawić, a na allegro patrząc to można zfiksować.. Może któraś z Was mogła by polecić jakiś konkretny model???
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu

- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Marta głosuję codziennie, ale fajnie, że przypominasz
Iwonta jak u mojego Alanka na początku miałam położonego misia i samochodzik, ale został skradziony, wiec już nie kładę. Mnie to nie przeszkadza, choć w sumie wcześniej nie myślałam o tym, że będę musiała to wyrzucać...
Teraz mam już chyba 3go Aniołka i napisałam wielkimi literami pod spodem "Nie kradnij mnie" oraz imie i nazwisko, no i sama jestem w szoku, że tak długo jeszcze tam jest.
Mesy![]()
![]()
Ja też mam Aniołka takiego porcelanowego. Od samego początku jest jak jeszcze stał ten krzyż drewniany zanim postawi się pomniczek. Jak można ukraść cokolowiek z grobu nawet nie dziecka ale w ogole kradzież na cmentarzu... Brrr aż mnie ciarki przeszły

Ładne masz nowe zdjęcie w awatarku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marta - głosik oddany
u mnie narazie choinki brak, chyba w sobotę się po nią wybierzemy, bo jakoś mało świąteczny nastrój u nas w domu dopóki jej brak.
pani_p - spokojnie, jeszcze troszkę i będzie koniec naukidasz radę!!
iwonta - jak się mieszka w nowym mieszkaniu? a, no i jak tam staranka w nowym miejscu? lepsze fluidy do tego?
Studentko mieszkanie super tylko ogródek mi zasypało i lampa z podwórka świeci prosto w moje okna ale to szczegół

Staranie pełną parą

- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moge wam polecić ten kalendarzk piekielko.com/kalendarzyk
Mój wynik Twojego kalndarzyka sylka:
Przypuszczalna data rozwiązania: wtorek 01.10.2013
Jeśli nie rozpoczął się następny cykl, prawdopodobnie jesteś w ciąży!
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
feritka nie ma innej opcji i juz!!!a jak mialam najwieksza szanse na dziewczynke tez pobaraszkowalismy wiec u mnie 50/50
a gdzie jest m,oja studentka???dzialaj teraz to bedziemy razem rodzic!!!
iwonka julka a u was jak idzie??
Monia idzie idzie albo idą a raczej lecą plemniki codziennie ale czy któryś doleci... Oby...
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cześć
Mam pytanko nie kupowała któraś z Was może w ostatnim czasie prostownicy do włosów??
Moja się wczoraj zepsuła, mąż nie został bohaterem w domu i jej nie dał rady naprawić, a na allegro patrząc to można zfiksować.. Może któraś z Was mogła by polecić jakiś konkretny model???
Justynka ja mam z firmy ŁUCZNIK. kupowałam ją w MEDIA MARKT. Zwykła ale dobra.
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Justyna allegro.pl/prostownica-philips-hp-8341-j...cja-i2864731023.html
Dzięki sylwia, u innego sprzedawcy jest ona za 100zł z przesyłką

Ale mój stwierdził że jak o tej porze jeszcze nie zamówiłam to pojedziemy do oszołoma ... bo i tak z allegro wcześniej nie dostane niż w poniedziałek... a z moimi obecnie krótkimi włosami to wyglądam jak wiedźma.. bo mam ni to kręcone ni to falowane
Wcześniej miałam z mpm, po 5 latach wczoraj odmówiła posłuszenstwa, dawałam za nią 100zł w makro a teraz widze ze jest za 50zł z przesyłką
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72