BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #497707 przez sylka
Moge wam polecić ten kalendarzk piekielko.com/kalendarzyk
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #497723 przez ferritka
uhuhuhuhuh sylka, ależ cudny ten kalendarzyk ;D nigdy nie byłam dobra z matmy a czytanie wykresów to dla mnie czarna magia, ale ten jest tak prosty, że od razu wiedziałam co i jak ;) posprawdzalam i ;D okazuje się, że jest on identyczny w pokazaniu moich dni płodnych jak ta aplikacja ;D tylko lepszy, bo powiedział mi że dzisiaj i jutro będzie chłopiec!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa coś czuję, że dzisiaj bedzie ogień !! tylko najsampierw muszę pamiętać aby nogi ogolić ;DDDD

dopisuje kalendarzyk do ulubionych, bedę nim sprawdzać co w trawie piszczy ;))
Dziekuję Ci za linka ;*

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #497727 przez MoNiaaa
hehe ja tez sprawdzilam i jeszcze dzis i jutro jest szansa mniej wiecej tak jak z tym co ja sprawdzalam :side: no i tez chlopaka mi pokazuje...wolalabym dziewuszke ale rzygarne co Bog da :):)
juz M wyslalam sms zeby sie szykowal :D wieczorem przywdzieje jakas koszulke i bede dzialac :) a co mi tam.
po pracy ide kupic sobie szaliczek to mi sie humor poprawi i w sam raz na wieczor :)
oby tlyko zakupy byly uidane :woohoo:

http

]
12 lata 1 tydzień temu #497733 przez sylka
U mnie się sprawdził. Co prawda nie korzystaąłm z niego przy planowaniu ciązy. Wiedziałam kiedy poczeliśmy Kubusia i pokrywa się to z wykresem.
12 lata 1 tydzień temu #497736 przez ferritka
Moniaaa ;))) chłopaki mrożą plemniki, kalendarzyki pokazują nam dzisiaj dzidziusia- wszystko nam dzisiaj sprzyja Kochana:)))
no nie powiem, że bedę o tobie mysleć wieczorem , bo sama rozumiesz ale 3 mam za nas dzisiaj kciuki ;)) totalny luz i spontan - dzisiaj mamy FINAŁ AKCJI WPADKA :)))
Chyba poleję sobie lampkę wina z wieczora, co by oddać się spontanowi maxymalnie :)))))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #497739 przez MoNiaaa
feritka cos czuje ze nam te sam termin porodu wyskoczy :)
oby julka tylko zasnela ale ja jutro mam wolne wiec moge poszalec :)

http

]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #497760 przez ferritka
hehe Moniaaa ale by było ;D hahaha

Sylka, to znaczy, że kalendarzyk można uznać za wiarygodny, skoro Ty masz Kubusia :)) To kolejna dobra wróżba

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #497763 przez MoNiaaa
feritka nie ma innej opcji i juz!!!a jak mialam najwieksza szanse na dziewczynke tez pobaraszkowalismy wiec u mnie 50/50 :P

a gdzie jest m,oja studentka???dzialaj teraz to bedziemy razem rodzic!!!
iwonka julka a u was jak idzie??

http

]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #497765 przez sylka
Sprawdziłam i pokrywa się z dniem starania (akurat była to owulacja jak widzę na wykresie)

Powiem Wam że jak zobaczyłam II kreski to wiedziałąm że będzie syn. Mimo że nie wiedziełąm że mam owulkę jak się staraliśmy a były to moje urodzinki :D Także zjafajnięjszy prezent mi wyszedł :lol:
12 lata 1 tydzień temu #497770 przez Mirella
Ferritka, ja jak byłam mała to miałam Wigilię najpierw u jednej babci potem u drugiej i jakoś fajnie to wspominam. Tyle że jedna babcia była na miejscu, a do drugiej kwadrans spacerkiem, może dlatego nie było dramatu. A teraz to ja muszę Wigilię wyprawiać, już od tygodnia wmawiam Duśce że jej największym marzeniem jest pokrojenie warzyw na sałatkę :lol:

Nigdy w życiu nie korzystałam z kalendarzyka, nic z niego nie kumam, no może poza tym że za tydzień ma @ przyleźć, jakby mi się nie wyświetliło to bym nie wiedziała :)
12 lata 1 tydzień temu #497771 przez MoNiaaa
ALE ZE MNIE GAPA :ohmy: teraz sie zorientowalam ze dzis jest 5 lat odkad jestesmy oficjalnie razem :lol: :lol: wow kiedy to zlecialo:P

http

]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #497773 przez sylka
Super Monia :) u nas 2 dni przed urodzinami Kuby bedzie 9 lat :)

Mirella ja tez nie korzystałam bo i tak żadem nie ma opcji na cykl 90 dni :P

Monia może i u Was bedzie podwójne świetowanie- poczęcie i rocznica :)
12 lata 1 tydzień temu #497786 przez ferritka
Mirella, no jak się ma rzut beretem to można wędrować od wigilii do wigilii:) My musimy wsiąść w samochód i ponad godzinkę jechać - no niby nie ma tragedii. Ale sam dyskonfort, że nie można na 1 wigilii się najeść, bo czekają jeszcze potrawy na wigilii nr 2. Poza tym zawsze jakoś tak smutno opuszczać rodziców . Najlepiej byłoby gdybyśmy właśnie z A urządzali wigilię u siebie hmm.
Rewelacyjna jesteś z wmawianiem Duśce tych warzyw do krojenia;D może ja zacznę wmawiać A że lubi malować sufity - od 2,5 roku maluje mi sufit w biurze ;D

uhuhuhuh i do tego rocznica ;> gratuluje Wam tylu wspólnych lat, życzę jeszcze 100 słodkich i dobrych ;*

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #497814 przez Mirella
Amerykanie masowo remontują i zasiedlają schrony z czasów zimnej wojny. Francuzi zbierają się wokół tajemniczej góry nieopodal miejscowości Bugarach, która jako jedyna ma ocaleć z nadchodzącej apokalipsy. Rosjanie masowo wykupują wódkę, szprotki i świece.

Powalił mnie ten wstęp, szczególnie rosyjskie przygotowania :lol: :lol: :lol:

Ferritka to A nie wie, że uwielbia malować sufity? I jeszcze mu nie powiedziałaś?

A Duśka nie ma mi pokroić warzyw, bo wiadomo że tego nie zrobi, ma tylko przez godzinę grzebać się w jednej marchewce i żyć w przekonaniu, że robi coś ważnego i potrzebnego, bo inaczej to ja nic nie zrobię ;) I już się z nią umówiłam na pieczenie pierniczków, akurat wycinać foremkami to lubi :)
12 lata 1 tydzień temu #497817 przez julka2404
Kalendarzyk fajny.
U nas spontan będzie, bo nawet gdybym chciała to i tak nie wyliczę dni płodnych z kalendarza bo ten cykl był 33 dniowy a przeważnie mam 28-30. Wiec się popsułam hehe. :silly:
Zresztą mnie przeważnie śluz zalewa i jajnik boli, tylko szkoda że dzidzi z tego nie ma :angry: Tak więc nic nie liczę na nic nie patrzę tylko czekam...aż mąż z pracy wróci hehe :silly: :blink: :lol: Oj biedny będzie biedny.... :side:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia