- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #504274 przez julka2404
Dziewczyny ja pierwszy raz olałam ten cykl. Nie liczę, nie sprawdzam. Zobaczymy w sylwestra albo przed
Ja mam takie same objawy ciąży jak i @ więc w tym miesiącu nie chcę się stresować 
Wychodzimy do znajomych na sylwka i kupię dwa wina. Albo wypije je z dziewczynami, albo one za mnie wypiją
Już nie mogę się doczekać.
A wy jakie macie plany na sylwka? Jeśli końca świata nie będzie hehe

Wychodzimy do znajomych na sylwka i kupię dwa wina. Albo wypije je z dziewczynami, albo one za mnie wypiją

A wy jakie macie plany na sylwka? Jeśli końca świata nie będzie hehe

Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 4 miesiąc temu #504276 przez MoNiaaa
u nas wielka niewiadoma...
zawsze znajomi przychodzili ale do tej pory nikt nic nie mowil to nie wiem czy przyjda...jak nie to moze tesciowa i moich rodzicow zaprosimy
a jeszcze nie wiadomo czy moj M w pracy nie bedzie i w swieta tez;/ bo pracuje teraz na stoku narciarskim i jak bedzie przymrozek to beda nasniezac..dzis idzie do pracy na 15 i nie wiadomo kiedy wroci..tzn napewno na drugi dzien ale nie wiadomo czy rano czy dopiero po poludniu;/
zawsze znajomi przychodzili ale do tej pory nikt nic nie mowil to nie wiem czy przyjda...jak nie to moze tesciowa i moich rodzicow zaprosimy
a jeszcze nie wiadomo czy moj M w pracy nie bedzie i w swieta tez;/ bo pracuje teraz na stoku narciarskim i jak bedzie przymrozek to beda nasniezac..dzis idzie do pracy na 15 i nie wiadomo kiedy wroci..tzn napewno na drugi dzien ale nie wiadomo czy rano czy dopiero po poludniu;/
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 4 miesiąc temu #504277 przez Asik
Studentka
tak taaak TYCHY

Ja z takiego straconego cyklu mam Szymka, tempkę zawsze mierzyłam i odpadała mi niepewnośc juz dzień albo w dniu przebrzydłej @ , a z Szymkiem wskodczyła na ponad 37 w dniu kiedy @ miała przyjść
najpierw trzymała się dzielnie na 36,6 36,7
w cyklach kiedy wychodziła ujnia spadała nawet do 35,9 
Julka tutaj sprawdzisz
sledzenie.poczta-polska.pl/
A na sylwka u nas domówka

Ja z takiego straconego cyklu mam Szymka, tempkę zawsze mierzyłam i odpadała mi niepewnośc juz dzień albo w dniu przebrzydłej @ , a z Szymkiem wskodczyła na ponad 37 w dniu kiedy @ miała przyjść

Julka tutaj sprawdzisz

A na sylwka u nas domówka

- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #504306 przez Asik
Julka
proszz
no fajna sprawa bo zawsze idzie sprawdzić czy nas sprzedawca nie okłamuje czy wysłał pacvzkę , list itp przez PP 
a ja czekam na mojego M ... jak na razie to we Włoszech jest, potem na Szwajcara jedzie , potem znowu Włochy i mam nadzieje ze szybko zjedzie do domciu..
i na wiliję zdąży ..

a ja czekam na mojego M ... jak na razie to we Włoszech jest, potem na Szwajcara jedzie , potem znowu Włochy i mam nadzieje ze szybko zjedzie do domciu..

- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #504316 przez Asik
Julka no własnie niee na busach jezdzi i oni do końca są wysyłani , frachtów multum , snu prawie nic bo 2 h snu na 24 ma , ciągle w drodze... Jakby na Tir jezdził to byłby do jutra w domu
tam się zbierają chłopaki i w kilka osób jednym wracają
u nich juz powroty sie zaczęły
ja jestem dobrej mysli ze szef mojego powie że jutro może juz wracac to w sobote byłby w domu 
Monia no to super
lekki płaski list ma wieksze szanse przezycia
ja ostatnio wysyłałam tunikę , opakowana w dwie reklamówki dodatkowo zanim w koperte wsadziłam , a doszła do niej w opłakanym stanie , przesyłka uszkodzona, tunika pozaciągana poplamiona... wsio byłoby ok gdyby nie to że sąsiadka ja przyjeła... masakra , teraz tak pakuję żeby żadna ciekawska baba na sortowni czy gdzieś nie zaglądała , bo sa takie ze jak rejestrowana przesyłka to chyba ze złości niszczą , Martula z Loreala zamówiła poder w musie to przesyłka uszkodzona, otwarty słoiczek i ewidentnie paluch w środku był, teraz już nie będzie odbierała uszkodzonych

Monia no to super

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #504320 przez MoNiaaa
wiecie co wysylajac zwlaszca komus na allegro warto doplacic za ochrone paczki bo w takim wypadku jak paczka jest uszkodzona to poczta jakos musi za to zaplacic czy cos a podobno takie ubezpieczenie nie kosztuje duzo
a ja sie wqrzylam bo nam za duzy rachunek przyszedl za tv i internet i pewnie na mnie padnie zeby do nich isc..a ja tak nie lubie takich rzeczy zalatwiac bo mnie mozna latwo zbyc a p[ozniej moj M ma sdo mnie pretensje ze czegos tam nie powiedzialam
a ja sie wqrzylam bo nam za duzy rachunek przyszedl za tv i internet i pewnie na mnie padnie zeby do nich isc..a ja tak nie lubie takich rzeczy zalatwiac bo mnie mozna latwo zbyc a p[ozniej moj M ma sdo mnie pretensje ze czegos tam nie powiedzialam

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #504322 przez Asik
Monia a w czym masz tv z internetem ?
Ja na fejsie sprzedaję
na all też ale na fejsie dodatkowo można sie wymieniac
a ciuszki np dziecice schodzą dosyc szybko 
a większość przesyłek leci poleconym priorytetem tam też można się starac o odszkodowanie
Ja na fejsie sprzedaję

a większość przesyłek leci poleconym priorytetem tam też można się starac o odszkodowanie

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany