BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 miesiąc temu #504274 przez julka2404
Dziewczyny ja pierwszy raz olałam ten cykl. Nie liczę, nie sprawdzam. Zobaczymy w sylwestra albo przed :lol: Ja mam takie same objawy ciąży jak i @ więc w tym miesiącu nie chcę się stresować :laugh:
Wychodzimy do znajomych na sylwka i kupię dwa wina. Albo wypije je z dziewczynami, albo one za mnie wypiją :lol: Już nie mogę się doczekać.

A wy jakie macie plany na sylwka? Jeśli końca świata nie będzie hehe :blink:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
Temat został zablokowany.
12 lata 4 miesiąc temu #504276 przez MoNiaaa
u nas wielka niewiadoma...
zawsze znajomi przychodzili ale do tej pory nikt nic nie mowil to nie wiem czy przyjda...jak nie to moze tesciowa i moich rodzicow zaprosimy
a jeszcze nie wiadomo czy moj M w pracy nie bedzie i w swieta tez;/ bo pracuje teraz na stoku narciarskim i jak bedzie przymrozek to beda nasniezac..dzis idzie do pracy na 15 i nie wiadomo kiedy wroci..tzn napewno na drugi dzien ale nie wiadomo czy rano czy dopiero po poludniu;/

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #504277 przez Asik
Studentka :) tak taaak TYCHY :) :)

Ja z takiego straconego cyklu mam Szymka, tempkę zawsze mierzyłam i odpadała mi niepewnośc juz dzień albo w dniu przebrzydłej @ , a z Szymkiem wskodczyła na ponad 37 w dniu kiedy @ miała przyjść :) najpierw trzymała się dzielnie na 36,6 36,7 :D w cyklach kiedy wychodziła ujnia spadała nawet do 35,9 ;)

Julka tutaj sprawdzisz :) sledzenie.poczta-polska.pl/

A na sylwka u nas domówka :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 4 miesiąc temu #504296 przez julka2404
Asik dzięki ale to fajne. Rzeczywiście wczoraj o 12.40 paczka dotarła na pocztę :lol:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 4 miesiąc temu #504305 przez MoNiaaa
widzisz julka to dzis paczka dotrze do ciebie :)czyli prezent bedzie na czas

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #504306 przez Asik
Julka :) proszz :) no fajna sprawa bo zawsze idzie sprawdzić czy nas sprzedawca nie okłamuje czy wysłał pacvzkę , list itp przez PP :)

a ja czekam na mojego M ... jak na razie to we Włoszech jest, potem na Szwajcara jedzie , potem znowu Włochy i mam nadzieje ze szybko zjedzie do domciu..:D i na wiliję zdąży ..

12 lata 4 miesiąc temu #504310 przez julka2404
Asik twój mąż pracuje jako kierowca tira?

12 lata 4 miesiąc temu #504311 przez MoNiaaa
dla tych ktozy nie wierza w nasza poczte polska :P moje tesciki juz przyszly wlasnie M dzwonil ze jakas przesylka przyszla to napewno one :D:D

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #504314 przez julka2404
Monia ja wierzę w pocztę naszą tylko nie w mojego listonosza :lol: :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #504315 przez MoNiaaa
ale nie sadzilam ze mi to tak szybko przyjdzie bo zwyklym listem zamawialam i czekalam moze jeden dzien?
teraz moge testowac awet codziennie:D

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #504316 przez Asik
Julka no własnie niee na busach jezdzi i oni do końca są wysyłani , frachtów multum , snu prawie nic bo 2 h snu na 24 ma , ciągle w drodze... Jakby na Tir jezdził to byłby do jutra w domu :) tam się zbierają chłopaki i w kilka osób jednym wracają :) u nich juz powroty sie zaczęły :D ja jestem dobrej mysli ze szef mojego powie że jutro może juz wracac to w sobote byłby w domu :)

Monia no to super :) lekki płaski list ma wieksze szanse przezycia :D ja ostatnio wysyłałam tunikę , opakowana w dwie reklamówki dodatkowo zanim w koperte wsadziłam , a doszła do niej w opłakanym stanie , przesyłka uszkodzona, tunika pozaciągana poplamiona... wsio byłoby ok gdyby nie to że sąsiadka ja przyjeła... masakra , teraz tak pakuję żeby żadna ciekawska baba na sortowni czy gdzieś nie zaglądała , bo sa takie ze jak rejestrowana przesyłka to chyba ze złości niszczą , Martula z Loreala zamówiła poder w musie to przesyłka uszkodzona, otwarty słoiczek i ewidentnie paluch w środku był, teraz już nie będzie odbierała uszkodzonych

12 lata 4 miesiąc temu #504320 przez MoNiaaa
wiecie co wysylajac zwlaszca komus na allegro warto doplacic za ochrone paczki bo w takim wypadku jak paczka jest uszkodzona to poczta jakos musi za to zaplacic czy cos a podobno takie ubezpieczenie nie kosztuje duzo

a ja sie wqrzylam bo nam za duzy rachunek przyszedl za tv i internet i pewnie na mnie padnie zeby do nich isc..a ja tak nie lubie takich rzeczy zalatwiac bo mnie mozna latwo zbyc a p[ozniej moj M ma sdo mnie pretensje ze czegos tam nie powiedzialam :dry:

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #504322 przez Asik
Monia a w czym masz tv z internetem ?

Ja na fejsie sprzedaję :D na all też ale na fejsie dodatkowo można sie wymieniac :) a ciuszki np dziecice schodzą dosyc szybko :D
a większość przesyłek leci poleconym priorytetem tam też można się starac o odszkodowanie :) :)

12 lata 4 miesiąc temu #504324 przez MoNiaaa
Multimedia w tym mam tv i neta nie wiem czy w innym miescie oni tez sa??

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #504330 przez Asik
sprawdziłam i są :) ale może zadzwoń do nich najpierw :D tak bedzie łatwiej :) może jakis pakiet promocyjny sie Wam skończył i dlatego wyższa opłata ..

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka