BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 miesiąc temu #504566 przez GwenB
Tak, za wcześnie pewnie.
Dzięki ;-)
Temat został zablokowany.
12 lata 4 miesiąc temu #504634 przez Lacrijka
Łamny ?? wyboru zbyt dużego nie mamy więc może przymierze się do tego..ma bardzo fajne opinie i jest polski :)
Załączniki:
12 lata 4 miesiąc temu #504642 przez Asik
Lacra :D :D :D :D jest extra :) :) ładny i funkcjonalny :D pooglądałam na tej stronce :) :) jejciuuuuniuuu słodziaszczcze są :) i potem spacerówkowe tez :) no bomba jak dla mnie :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 4 miesiąc temu #504704 przez Mirella
A ja przymarudzę, ładnie wygląda ten wózek, oryginalny jest, to fakt, ale nie podoba mi się opcja prowadzenia go tak żeby dziecka nie było widać, a nawet jak się ustawi te budy inaczej to tez jednego dziecka nie widać, takie sztuki to ze sporo starszymi, noworodek to na widoku. Takie jest moje zdanie przewrażliwionej matki Polki :P Poza tym bliźniaki przyzwyczajone do siebie od początku, po co je rozdzielać w wózku? Razem cieplej, przytulniej i w ogóle jakoś raźniej :blink:

No ale ja mam dziś na pieńku z DHL-em to się Lacra nie pogniewuj dobrze? Zaraz znowu kogoś zjadę telefonicznie, w końcu więcej mnie będą fony kosztowały niż sama książka za gupie dwie dychy, wrrrrrrrr
12 lata 4 miesiąc temu #504715 przez Lacrijka
No niby tak, to że jednego dziecka nie widac to jest minus..ale z drugiej strony, moja kuzynka ma taki co dzieciaczki sa obok siebie i za uja sie nigdzie nie mieści..windy, osiedlowe sklepy nie ma bata ze wjedzie tym wózkiem..a ten ma szerokości normalnego wózka z tym że jest dłuższy..No cos za cos :)
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504718 przez Dorciaition
Mnie się podoba, jest funkcjonalny, bo w tych szerokich (obok siebie dzieci) to te kobity chyba nigdzie się nie mieszczą.

Oo, Lacra no właśnie, nie widziałam Twojego posta.

Alanek[*] :(
12 lata 4 miesiąc temu #504725 przez sylka
A mi sie podoba tez to ze mozna z niego zrobić pojedyńczy tylko dla 1 dziecka nawet :P FAkt funkcjonalny i dla mnie ok. Te szerokie to porażka tylko na spacer ale zakupów już sie nie zrobi i do lekarza samemu tez cieżko isć z dziećmi.
12 lata 4 miesiąc temu #504753 przez Ingrid29
Lacra mi się bardzo podoba. Moja koleżanka ma 3,5 - miesięczne bliźniaczki i ma wózek ten szeroki- taki chciała. oczywiście do żadnego sklepu z nim nie wejdzie, ale ona powiedziała, że to ma być wózek na spacery. Jest bardzo zwrotny i łatwo nim podjechać pod chodniki.
Wiem, że ten Twój trochę gorzej nim podjechać pod coś, trudniej jest go unieść. Ale ustawień budek, to ma full.
12 lata 4 miesiąc temu #504854 przez Mirella
Wczoraj kurier nagadał głupot że ja nie miałam kasy na paczkę i nie odebrałam, dziś mu się na samochód nie zmieściła..... Książka 64 strony, czujecie? Zrobiłam taką awanturę w DHL że mnie długo popamiętają, zaraz będę oficjalną skargę smarować, nie pozbierają się, o nie!!!!

Lacra, no wiem że coś za coś, mówię że ja przewrażliwiona, małe to chcę na oku cały czas mieć. Tak mam i już, taki wirus albo co ;)
12 lata 4 miesiąc temu #504889 przez studentkaae
Lacra - wózek 1 klasa :)

Gwen - hmm, co to testów owulacyjnych to faktycznie ponoć jak się jest w ciąży to wychodzą pozytywne, ale sama na sobie nie sprawdziłam, także nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam :side:

Moniaaaa - ja też mam kablówkę i neta z Multimedia :) ale nie narzekam na kontakt przez infolinię, jak do tej pory wszystko załatwiłam, nawet się o za wysoki rachunek wykłóciłam telefonicznie i przy następnym skorygowali :)

julka - i jak tam w urzędzie - dałaś radę, załatwiłaś? no cóż, a ja nie mam wyjścia i do urzędu chodzę codziennie... bo tam pracuję :S

a ja Wam się do czegoś przyznam... zmierzyłam dziś rano tempkę i 36,69 niestety... czyli spada, czyli @ blisko. no chyba, że nagle skoczy tak jak Asik pisała :)
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504916 przez Majowka
czesc dziewczyny,
foteczka lucaska i choinki tym razem! Wesolych Swiat dla wszystkich!

ja kwas foliowy zaczelam brac, moze mi giazdor cos pod choinke przyniesie :laugh: :laugh: :laugh: ...chociaz juz niewyszlo jak chcialam, mial byc braciszek urodzony lipiec-sierpien, co by wynosil wszystkie ciuszki po bracie :laugh: :laugh: (trzeba byc oszczednym) a tu kurcze blade nic jeszcze nie wyszlo...wiec wszstko bedzie za duze ;(
Załączniki:
12 lata 4 miesiąc temu #504919 przez Insomnia
Lucasek jaki już świąteczny :lol: :lol: :kiss: :kiss: I rodzeństwo się planuje :silly: No super :lol: Majówka do dzieła :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 4 miesiąc temu #504927 przez Asik
Studentka a jaką zawsze masz?

Lukasek świątecznie :) Wesołych i dla Was :)

Inso .. majówka planuje bo jeszcze dzieć nie mobilny i nie wie co ją czeka ;)

heheh niee no żart ale fakt faktem że dzieci po 6 mcu życia zaczynają dopiero broic :) ja miałam kanapę skórzaną :) i pomalowane ściany w sierpniu :) kanapa pozadzierana , porysowana , panele do wymiany bo sie bawiło dziecię rurą z odkurzacza i zrobiła bumm i sie odprysło podłodze ;) a sciany... Picasso i poodbijane łapki :) ale to są uroki dzieciństwa :) nie bedę dziecia w kojcu trzymała.. to nie jest pies podwórzowy :D a jak rysował po scianach to gdzie szanowna mamusia oczy miała? aaaaa przez tel gadałam hahahah ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504928 przez Majowka
Asik napisał:

Studentka a jaką zawsze masz?

Lukasek świątecznie :) Wesołych i dla Was :)

Inso .. majówka planuje bo jeszcze dzieć nie mobilny i nie wie co ją czeka ;)

heheh niee no żart ale fakt faktem że dzieci po 6 mcu życia zaczynają dopiero broic :) ja miałam kanapę skórzaną :) i pomalowane ściany w sierpniu :) kanapa pozadzierana , porysowana , panele do wymiany bo sie bawiło dziecię rurą z odkurzacza i zrobiła bumm i sie odprysło podłodze ;) a sciany... Picasso i poodbijane łapki :) ale to są uroki dzieciństwa :) nie bedę dziecia w kojcu trzymała.. to nie jest pies podwórzowy :D a jak rysował po scianach to gdzie szanowna mamusia oczy miała? aaaaa przez tel gadałam hahahah ;)

hehehehe, no ciekawie bedzie! najlepsze jest to ze musimy obic nasza sofe w salonie, ale tez sie zastanawiam czy warto, haha, co chwile cos na nia skapuje, to mleko, to slina, a jeszcze papek i zupek nie dajemy :laugh:

ja tam nic nie planuje, cierpliwie czekam na cud, bo planowanie nic nie dalo z zeszlego raza. Wiem, ze bedzie ciezko, ale to przeciez tylko kochaniutkie dzieciaczki ;) , jakos sobie poradzimy! :lol:
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504939 przez Asik
Majóweczka nie obijaj bo sensu nie ma :):D :D :D obijesz za dwa lata :D albo nawet trzy jak się uda Wam szybko zmajstrować rodzeństwo :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka