- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- GwenB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 miesiąc temu #504704 przez Mirella
A ja przymarudzę, ładnie wygląda ten wózek, oryginalny jest, to fakt, ale nie podoba mi się opcja prowadzenia go tak żeby dziecka nie było widać, a nawet jak się ustawi te budy inaczej to tez jednego dziecka nie widać, takie sztuki to ze sporo starszymi, noworodek to na widoku. Takie jest moje zdanie przewrażliwionej matki Polki
Poza tym bliźniaki przyzwyczajone do siebie od początku, po co je rozdzielać w wózku? Razem cieplej, przytulniej i w ogóle jakoś raźniej 
No ale ja mam dziś na pieńku z DHL-em to się Lacra nie pogniewuj dobrze? Zaraz znowu kogoś zjadę telefonicznie, w końcu więcej mnie będą fony kosztowały niż sama książka za gupie dwie dychy, wrrrrrrrr

No ale ja mam dziś na pieńku z DHL-em to się Lacra nie pogniewuj dobrze? Zaraz znowu kogoś zjadę telefonicznie, w końcu więcej mnie będą fony kosztowały niż sama książka za gupie dwie dychy, wrrrrrrrr
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 4 miesiąc temu #504715 przez Lacrijka
No niby tak, to że jednego dziecka nie widac to jest minus..ale z drugiej strony, moja kuzynka ma taki co dzieciaczki sa obok siebie i za uja sie nigdzie nie mieści..windy, osiedlowe sklepy nie ma bata ze wjedzie tym wózkiem..a ten ma szerokości normalnego wózka z tym że jest dłuższy..No cos za cos

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504718 przez Dorciaition
Mnie się podoba, jest funkcjonalny, bo w tych szerokich (obok siebie dzieci) to te kobity chyba nigdzie się nie mieszczą.
Oo, Lacra no właśnie, nie widziałam Twojego posta.
Oo, Lacra no właśnie, nie widziałam Twojego posta.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez Dorciaition.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 4 miesiąc temu #504725 przez sylka
A mi sie podoba tez to ze mozna z niego zrobić pojedyńczy tylko dla 1 dziecka nawet
FAkt funkcjonalny i dla mnie ok. Te szerokie to porażka tylko na spacer ale zakupów już sie nie zrobi i do lekarza samemu tez cieżko isć z dziećmi.

- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 4 miesiąc temu #504753 przez Ingrid29
Lacra mi się bardzo podoba. Moja koleżanka ma 3,5 - miesięczne bliźniaczki i ma wózek ten szeroki- taki chciała. oczywiście do żadnego sklepu z nim nie wejdzie, ale ona powiedziała, że to ma być wózek na spacery. Jest bardzo zwrotny i łatwo nim podjechać pod chodniki.
Wiem, że ten Twój trochę gorzej nim podjechać pod coś, trudniej jest go unieść. Ale ustawień budek, to ma full.
Wiem, że ten Twój trochę gorzej nim podjechać pod coś, trudniej jest go unieść. Ale ustawień budek, to ma full.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 miesiąc temu #504854 przez Mirella
Wczoraj kurier nagadał głupot że ja nie miałam kasy na paczkę i nie odebrałam, dziś mu się na samochód nie zmieściła..... Książka 64 strony, czujecie? Zrobiłam taką awanturę w DHL że mnie długo popamiętają, zaraz będę oficjalną skargę smarować, nie pozbierają się, o nie!!!!
Lacra, no wiem że coś za coś, mówię że ja przewrażliwiona, małe to chcę na oku cały czas mieć. Tak mam i już, taki wirus albo co
Lacra, no wiem że coś za coś, mówię że ja przewrażliwiona, małe to chcę na oku cały czas mieć. Tak mam i już, taki wirus albo co

- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 4 miesiąc temu #504889 przez studentkaae
Lacra - wózek 1 klasa 
Gwen - hmm, co to testów owulacyjnych to faktycznie ponoć jak się jest w ciąży to wychodzą pozytywne, ale sama na sobie nie sprawdziłam, także nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam
Moniaaaa - ja też mam kablówkę i neta z Multimedia
ale nie narzekam na kontakt przez infolinię, jak do tej pory wszystko załatwiłam, nawet się o za wysoki rachunek wykłóciłam telefonicznie i przy następnym skorygowali 
julka - i jak tam w urzędzie - dałaś radę, załatwiłaś? no cóż, a ja nie mam wyjścia i do urzędu chodzę codziennie... bo tam pracuję
a ja Wam się do czegoś przyznam... zmierzyłam dziś rano tempkę i 36,69 niestety... czyli spada, czyli @ blisko. no chyba, że nagle skoczy tak jak Asik pisała

Gwen - hmm, co to testów owulacyjnych to faktycznie ponoć jak się jest w ciąży to wychodzą pozytywne, ale sama na sobie nie sprawdziłam, także nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam

Moniaaaa - ja też mam kablówkę i neta z Multimedia

julka - i jak tam w urzędzie - dałaś radę, załatwiłaś? no cóż, a ja nie mam wyjścia i do urzędu chodzę codziennie... bo tam pracuję

a ja Wam się do czegoś przyznam... zmierzyłam dziś rano tempkę i 36,69 niestety... czyli spada, czyli @ blisko. no chyba, że nagle skoczy tak jak Asik pisała

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504916 przez Majowka
czesc dziewczyny,
foteczka lucaska i choinki tym razem! Wesolych Swiat dla wszystkich!
ja kwas foliowy zaczelam brac, moze mi giazdor cos pod choinke przyniesie
...chociaz juz niewyszlo jak chcialam, mial byc braciszek urodzony lipiec-sierpien, co by wynosil wszystkie ciuszki po bracie
(trzeba byc oszczednym) a tu kurcze blade nic jeszcze nie wyszlo...wiec wszstko bedzie za duze ;(
foteczka lucaska i choinki tym razem! Wesolych Swiat dla wszystkich!
ja kwas foliowy zaczelam brac, moze mi giazdor cos pod choinke przyniesie

Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez Majowka.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #504927 przez Asik
Studentka a jaką zawsze masz?
Lukasek świątecznie
Wesołych i dla Was 
Inso .. majówka planuje bo jeszcze dzieć nie mobilny i nie wie co ją czeka
heheh niee no żart ale fakt faktem że dzieci po 6 mcu życia zaczynają dopiero broic
ja miałam kanapę skórzaną
i pomalowane ściany w sierpniu
kanapa pozadzierana , porysowana , panele do wymiany bo sie bawiło dziecię rurą z odkurzacza i zrobiła bumm i sie odprysło podłodze
a sciany... Picasso i poodbijane łapki
ale to są uroki dzieciństwa
nie bedę dziecia w kojcu trzymała.. to nie jest pies podwórzowy
a jak rysował po scianach to gdzie szanowna mamusia oczy miała? aaaaa przez tel gadałam hahahah
Lukasek świątecznie

heheh niee no żart ale fakt faktem że dzieci po 6 mcu życia zaczynają dopiero broic

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #504928 przez Majowka
Asik napisał:
hehehehe, no ciekawie bedzie! najlepsze jest to ze musimy obic nasza sofe w salonie, ale tez sie zastanawiam czy warto, haha, co chwile cos na nia skapuje, to mleko, to slina, a jeszcze papek i zupek nie dajemy
ja tam nic nie planuje, cierpliwie czekam na cud, bo planowanie nic nie dalo z zeszlego raza. Wiem, ze bedzie ciezko, ale to przeciez tylko kochaniutkie dzieciaczki
, jakos sobie poradzimy!
Studentka a jaką zawsze masz?
Lukasek świątecznieWesołych i dla Was
heheh niee no żart ale fakt faktem że dzieci po 6 mcu życia zaczynają dopiero broicja miałam kanapę skórzaną
i pomalowane ściany w sierpniu
kanapa pozadzierana , porysowana , panele do wymiany bo sie bawiło dziecię rurą z odkurzacza i zrobiła bumm i sie odprysło podłodze
a sciany... Picasso i poodbijane łapki
ale to są uroki dzieciństwa
nie bedę dziecia w kojcu trzymała.. to nie jest pies podwórzowy
a jak rysował po scianach to gdzie szanowna mamusia oczy miała? aaaaa przez tel gadałam hahahah
hehehehe, no ciekawie bedzie! najlepsze jest to ze musimy obic nasza sofe w salonie, ale tez sie zastanawiam czy warto, haha, co chwile cos na nia skapuje, to mleko, to slina, a jeszcze papek i zupek nie dajemy

ja tam nic nie planuje, cierpliwie czekam na cud, bo planowanie nic nie dalo z zeszlego raza. Wiem, ze bedzie ciezko, ale to przeciez tylko kochaniutkie dzieciaczki

Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez Majowka.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej