- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 3 dni temu #505724 przez Dorciaition
Mirella dodzwonić się tam to chyba z cudem graniczy. Ja już wszystko mam, ale na dwóch kurierów czekałam po 2 dni, bo wydłużyli czas dostawy.
Jeden (z DPD) to mnie dziś mega zaskoczył- sam zaproponował odpakowanie. Dokładnie ze mną obejrzał, pogadał i pojechał. Pierwszy raz przytrafił mi się gościu, któremu się nie spieszyło.
Jeden (z DPD) to mnie dziś mega zaskoczył- sam zaproponował odpakowanie. Dokładnie ze mną obejrzał, pogadał i pojechał. Pierwszy raz przytrafił mi się gościu, któremu się nie spieszyło.
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #505728 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gosiu Wiesz co wg mnie to nie musisz się spieszyć z tymi badaniami na przeciwciała, ja je robiła chyba pół roku po poronieniu, wg mnie to nie ma znaczenia. Jeśli masz zespół to wyjdzie nawet później. Ale nie wiem ekspertem nie jestem.
Zobacz to moje wyniki przeciwciał:
P/ciała p-kardiolipinie IGG 14 u/ml < 10 (zły wynik)
p/ciała p-kardiolipinie IGM >80 u/ml < 7 (zły wynik)
U Ciebie wygląda że IGM jest ponad normę, ale tylko porównując do moich wyników, bo nie podałaś norm z twojego laboratorium, a wiesz mogą być różnice. Jeśli lekarz mówił, że są w normie...hmm to nie wiem... Ale Ty mi podejrzana jesteś, cosik z krzepnięciem tu jest nie teges...
Ale bardzo mozliwe ze ta bakteria jest przyczyną tragedii, jaka cie spotkała. Wiem ze paciorkowca bada sie po 35 tygodniu, ale niewielu lekarzy to robi. Jak sie nie upomnisz to mogą to olać. Moja bratowa rodziła i miała ciemne wody okazało sie, ze też ma to świństwo, na szczęscie nic sie nie stało. Ale lekarz w ciąży nic nie zalecił. Co do leczenia , to logiczne byłoby wyleczenie meża. Tak mi sie wydaje. Jejku ale to wszystko trudne , nie wiadomo kogo słuchać, boje się ze jakis zamęt Ci zasieje.
Wifi, Julka Moze Wy pomozecie???
Mirella, Mesy Dziekować za komplementy Odmłodniałam o dobre 20 lat
Vifi Zagladam tu i czekam na wieści od Ciebie kobietko
Jeśli chodzi o spedycje to najgorsza jest siódemka i poczta, reszta się stara, no czasem cosik nie wyjdzie ale ogólnie OK. Wspoółpracuje dobrych kilka lat z nimi to zdązyłąm poznać na wylot :)KIedys mieliśmy największą przygodę z "szybką paczką' no nazwa nie była trafiona Sami po nią jechaliśmy bo prawie 2 tyg, czelkaliśmy, objechałą pół Polski zanim do nas trafiła A to był monitor, nawet nie pamiętam czy cały dojechał A firma chyba już nie istnieje, albo zmieniłą nazwę Bynajmniej nie na "poWolna paczka"
Majówka GRATULJĘ DECYZJI I PODEJSCIA!!!! CuDa chodzą parami :)A Lukasek - boooooooooooooosssssssssski
Zobacz to moje wyniki przeciwciał:
P/ciała p-kardiolipinie IGG 14 u/ml < 10 (zły wynik)
p/ciała p-kardiolipinie IGM >80 u/ml < 7 (zły wynik)
U Ciebie wygląda że IGM jest ponad normę, ale tylko porównując do moich wyników, bo nie podałaś norm z twojego laboratorium, a wiesz mogą być różnice. Jeśli lekarz mówił, że są w normie...hmm to nie wiem... Ale Ty mi podejrzana jesteś, cosik z krzepnięciem tu jest nie teges...
Ale bardzo mozliwe ze ta bakteria jest przyczyną tragedii, jaka cie spotkała. Wiem ze paciorkowca bada sie po 35 tygodniu, ale niewielu lekarzy to robi. Jak sie nie upomnisz to mogą to olać. Moja bratowa rodziła i miała ciemne wody okazało sie, ze też ma to świństwo, na szczęscie nic sie nie stało. Ale lekarz w ciąży nic nie zalecił. Co do leczenia , to logiczne byłoby wyleczenie meża. Tak mi sie wydaje. Jejku ale to wszystko trudne , nie wiadomo kogo słuchać, boje się ze jakis zamęt Ci zasieje.
Wifi, Julka Moze Wy pomozecie???
Mirella, Mesy Dziekować za komplementy Odmłodniałam o dobre 20 lat
Vifi Zagladam tu i czekam na wieści od Ciebie kobietko
Jeśli chodzi o spedycje to najgorsza jest siódemka i poczta, reszta się stara, no czasem cosik nie wyjdzie ale ogólnie OK. Wspoółpracuje dobrych kilka lat z nimi to zdązyłąm poznać na wylot :)KIedys mieliśmy największą przygodę z "szybką paczką' no nazwa nie była trafiona Sami po nią jechaliśmy bo prawie 2 tyg, czelkaliśmy, objechałą pół Polski zanim do nas trafiła A to był monitor, nawet nie pamiętam czy cały dojechał A firma chyba już nie istnieje, albo zmieniłą nazwę Bynajmniej nie na "poWolna paczka"
Majówka GRATULJĘ DECYZJI I PODEJSCIA!!!! CuDa chodzą parami :)A Lukasek - boooooooooooooosssssssssski
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 dni temu przez emka.
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #505745 przez julka2404
Emka najlepiej zrobić do 6 tyg. po poronieniu..A najlepiej jak najszybciej.
Ja zrobiłam tydzień po poronieniu i tężenie było wysokie. Potem po 12 tyg. trzeba powtórzyć i tak zrobiłam i już było niższe. Czym prędzej tym większe stężenie mamy w organiźmie.
Ja zrobiłam tydzień po poronieniu i tężenie było wysokie. Potem po 12 tyg. trzeba powtórzyć i tak zrobiłam i już było niższe. Czym prędzej tym większe stężenie mamy w organiźmie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 dni temu przez julka2404.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #505746 przez emka
O widzisz tego to ja nie wiedziałąm.... I sobie zwlekałam...bo kasy żałowałam ;)Powtarzałąś na swój koszt? To wszystko takie drogie jest że szok!
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #505750 przez emka
Mój gin nic mi nie powiedził, ze teraz szybko już! Mówisz że niskie mi wyszły? A gin móił ze całkiem spore... No jesteś obcykana, nie ma co Ja tylko to co mi lekarz kazał to grzecznie wykonałam... Widziałam na tym bocianie co linka przysłałąś, ze tam sporo jest o tej naszej przypadłości, dużo przypadków Niektóre bardzo pozytywne
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 dni temu #505754 przez emka
Właśnie to jest to że lakarze nier zlecają badań. Nawet nie pytają czy chcesz, czy cie stać, tylko nie bo nie . Bo po 3 poronieniach i takie gadki. Bezsensu, gdybym wiedziałą to bym to po 2 poronieniu zrobiła, kit te 500zł
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej