- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 8 godzin temu #508474 przez pani_p
Jejku dziewczyny kiedy Wy to wszystko napisałyście?! Ledwo przeczytałam i coś mi szwankuje powiadomienie na pocztę bo nic mi nie przyszło o nowych postach... Wrrr
Trudny temat tutaj poruszyłyście. Aborcja... Obym nigdy nie musiała decydować. Czytałyście jak gładko o aborcji mówi Czubaszek? Szlag mnie trafia jak widzę tą babę...
ferritka Coś mi tu podejrzanie wygląda to Twoje zachowanie, a szczególnie Twój wyrośnięty biust
Czytając o tym jak traktowały Was pielęgniarki w szpitalu włos mi się na głowie jeży... Przykro mi.
Trudny temat tutaj poruszyłyście. Aborcja... Obym nigdy nie musiała decydować. Czytałyście jak gładko o aborcji mówi Czubaszek? Szlag mnie trafia jak widzę tą babę...
ferritka Coś mi tu podejrzanie wygląda to Twoje zachowanie, a szczególnie Twój wyrośnięty biust
Czytając o tym jak traktowały Was pielęgniarki w szpitalu włos mi się na głowie jeży... Przykro mi.
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 8 godzin temu #508499 przez gosia28
anoda, wiem że jest Ci ciężko. Ja o dzidzię staram się od początku 2010 roku i zawsze miałam poczucie, że wszyscy są w ciąży tylko nie ja.
Osobiście też jednak wolałabym nigdy nie być w ciąży niż być i ją stracić.
Ciągle mnie zastanawia fakt wpadki. Wydaje się to nieprawdopodobne, a jednak.
Osobiście też jednak wolałabym nigdy nie być w ciąży niż być i ją stracić.
Ciągle mnie zastanawia fakt wpadki. Wydaje się to nieprawdopodobne, a jednak.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 godzin temu #508509 przez Mirella
Anoda, ja nigdy nie bylam aniołkową mamą, ale jak się starałam to tez mnie każda wiadomość o cudzej ciąży bolała i też mi się wydawało że już wszyscy tylko nie ja
smutna prawda jest taka, że dopóki nie dostaniesz kopniaka od środka to Cię będą takie informacje bolały, my możemy tylko utulić i powiedzieć że to normalne i nie musisz się źle czuć z tego powodu że Cię zazdrość zżera
smutna prawda jest taka, że dopóki nie dostaniesz kopniaka od środka to Cię będą takie informacje bolały, my możemy tylko utulić i powiedzieć że to normalne i nie musisz się źle czuć z tego powodu że Cię zazdrość zżera
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 7 godzin temu #508513 przez ferritka
Gosia, mnie też zastanawia fenomen wpadki. można by na jej temat wypisać pracę doktorską;D
nam się raczej wpadka nie przydarzy. jesteśmy poza statystycznym jej marginesem. dlaczego? a dlatego że wpadka ma to do siebie, że jest nie przewidziana, spontaniczna i nieoczekiwana. a są to moje kochane slowa które w naszym przypadku nie istnieją w naszych słownikach ;D bo my staraczki mamy wszystko w tym temacie wyliczone, przewidziane kiedy jest owulka, @ i kiedy nastąpi zapłodnienie.....
oh jak ja marzę na 2miesiące kompletnego zapomnienia o tym że najbardziej na sciecie chce dziecko. wtedy mogłabym zaliczyć wpadkę )
nam się raczej wpadka nie przydarzy. jesteśmy poza statystycznym jej marginesem. dlaczego? a dlatego że wpadka ma to do siebie, że jest nie przewidziana, spontaniczna i nieoczekiwana. a są to moje kochane slowa które w naszym przypadku nie istnieją w naszych słownikach ;D bo my staraczki mamy wszystko w tym temacie wyliczone, przewidziane kiedy jest owulka, @ i kiedy nastąpi zapłodnienie.....
oh jak ja marzę na 2miesiące kompletnego zapomnienia o tym że najbardziej na sciecie chce dziecko. wtedy mogłabym zaliczyć wpadkę )
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 7 godzin temu #508519 przez gosia28
ferritka coś w tym jest, ale jak tak sięgnę pamięcią to np. przed ślubem z mężem uważaliśmy, po ślubie też 2,5 roku ze względu na moje studia nie staraliśmy się, ale naszym jedynym zabezpieczenie było "wyjście przed czasem" więc średnia ta antykoncepcja co? A jednak wpadki nie było...
ale to tak jak mówisz, pracę doktorską można napisać.
ale to tak jak mówisz, pracę doktorską można napisać.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 godzin temu #508521 przez Mirella
Nie no bez takich, ja nawet nie wiem kiedy @ miałam, ale to chyba Gosia miała razem ze mną to ona wie
Anoda no byle do wiosny a jeszcze lepiej do lata, wtedy na wiosnę urodzisz, nie ma lepszej pory, przerabiałam to, Duśka majowa, super jest urodzić na lato tak tak, niby nie ważne kiedy tylko niech będzie, ale tak naprawdę termin tez ma znaczenie, nie oszukujmy się
Anoda no byle do wiosny a jeszcze lepiej do lata, wtedy na wiosnę urodzisz, nie ma lepszej pory, przerabiałam to, Duśka majowa, super jest urodzić na lato tak tak, niby nie ważne kiedy tylko niech będzie, ale tak naprawdę termin tez ma znaczenie, nie oszukujmy się
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 7 godzin temu #508523 przez chłopek
gosia u nas było tak samo na studiach magisterskich jak bylam zaczelismy sie starac i nic, dopero jak byly egzaminy i chyba nie myslalam o tym ze mam płodne i trzeba sie starac, dopiero jak mi sie okres spóźnij i było mi niedobrze to test zrobiłam