- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 1 tydzień temu #511248 przez Ingrid29
dziewczyny śliczne jesteście Znowu miałam kupę do nadrobienia.
Ja jestem z mężem 4 lata po ślubie, razem jesteśmy 8 lat, a zamieszkaliśmy ze sobą po 3 miesiącach znajomości.
Moniaa gratuluje.
Gosiak w końcu dał głos.
Lacra dobrze, że w końcu się lepiej czujesz. Śniło mi się, że miałaś chłopca i dziewczynkę, tylko takie już 2 letnie oseski
Ja jestem z mężem 4 lata po ślubie, razem jesteśmy 8 lat, a zamieszkaliśmy ze sobą po 3 miesiącach znajomości.
Moniaa gratuluje.
Gosiak w końcu dał głos.
Lacra dobrze, że w końcu się lepiej czujesz. Śniło mi się, że miałaś chłopca i dziewczynkę, tylko takie już 2 letnie oseski
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 tydzień temu #511263 przez Mirella
ja nie mówiłam że jak brzuch nie boli to nie ma owu, tylko że jak @ jest bezbolesna to owu nie było, gdzieś tak czytałam, ale to wcale nie musi być reguła za każdym razem.
Dziewczyny cudne jesteście na tych fotach, ale weźcie się zastanówcie czy naprawdę nie chcecie być anonimowe? Nawet nie zrobilyście że tylko dla zarejestrowanych. Ja jako kilkuletnia tu czarownica muszę Was przestrzec, kiedyś tu była niezła afera jak się jedna ujawniła, potem była szpiegowana, doszło do tego że prosiła administrację o usunięcie konta bo nie mogła tu wytrzymać.
Tak tylko mówię, żebyście wiedziały, nie fochajcie
a ja dalej z gorączką i łamie w kościach, wrrrr
Dziewczyny cudne jesteście na tych fotach, ale weźcie się zastanówcie czy naprawdę nie chcecie być anonimowe? Nawet nie zrobilyście że tylko dla zarejestrowanych. Ja jako kilkuletnia tu czarownica muszę Was przestrzec, kiedyś tu była niezła afera jak się jedna ujawniła, potem była szpiegowana, doszło do tego że prosiła administrację o usunięcie konta bo nie mogła tu wytrzymać.
Tak tylko mówię, żebyście wiedziały, nie fochajcie
a ja dalej z gorączką i łamie w kościach, wrrrr
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 tydzień temu #511268 przez MoNiaaa
ja tylko wpadlam na chwilke
iwonka 3mam kciuki i jutro czekam na dobre wiesci!!!
ja powtorzylam test i druga kreska znowu bladziusienka niby jest ale w porownaniu do testowej jest malo widoczn zastanawiam sie czy za wczesnie sie nie ucieszylam??czy to normalne ze ta kreska taka blada???jutro znowu powtorze ale troche smutno mi sie zrobilo o myslalam ze troche zciemnieje..a moze za wczesnie???
doradzcie cos bo sama juz nie wiem czy jestem w ciazy czy nie??
moj M jeszcze nie wie i nie wiem kiedy mu powiedziec
iwonka 3mam kciuki i jutro czekam na dobre wiesci!!!
ja powtorzylam test i druga kreska znowu bladziusienka niby jest ale w porownaniu do testowej jest malo widoczn zastanawiam sie czy za wczesnie sie nie ucieszylam??czy to normalne ze ta kreska taka blada???jutro znowu powtorze ale troche smutno mi sie zrobilo o myslalam ze troche zciemnieje..a moze za wczesnie???
doradzcie cos bo sama juz nie wiem czy jestem w ciazy czy nie??
moj M jeszcze nie wie i nie wiem kiedy mu powiedziec
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511273 przez pani_p
Mirella A jak zrobić, żeby było tylko dla zarejestrowanych? nie umiałam znaleźć tej opcji... No i też nie pomyślałabym, że tutaj mogło by moje zdjęcie wywołać negatywne skutki.
Monia Ja Ci kochana nie doradzę, sama zielona jestem. Swojemu to może jeszcze nie mów. Cierpliwości Ci Kochana życzę :*
Monia Ja Ci kochana nie doradzę, sama zielona jestem. Swojemu to może jeszcze nie mów. Cierpliwości Ci Kochana życzę :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez pani_p.
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 tydzień temu #511316 przez gosia28
MoNia ja na teście paskowym z allegro miałam bladą kreskę, ale sama nie byłam pewna czy to rzeczywiście ta druga czy mi się wydaje. Tego samego dnia kupiłam test w aptece quik i tam nie miałam wątpliwości, że test jest pozytywny (pomimo, że niby był mniej czuły- 25 a z allegro niby 10 a lipniejszy).
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 tydzień temu #511339 przez MoNiaaa
fajnie sie czyta i wpsomina takie cvhwile jak poznalysmy naszych mezow zawsze to wywoluje pozytywne fluidy
my jestesmy 5 lat razem a w marcu bedzie 3 lata po slubie.
zamieszkalismy razem dopiero po slubie bo oboje mieszkalismy u rodzicow ale czesto nocowalismy u siebie na wzajem
no wlasnie te testy tez mam z allegro bo przez przypadek jako pierwszy wykorzystalam ten z apteki...kupie normalny test i zrobie jutro
wczoraj sie tak cieszylam z tej bladej kreski a dzis juz mniej ale z drugiej strony nie wiem co ile wzrasta poziom hcg moze jeden dzien to za malo zeby kreska przyciemniala?no ale jest to juz zawsze cos no i @ nie ma
pani ale z ciebie laska!!!wow same takie slicznotki az wstyd ze ja taki paszkwil
a jak chcecie dodawac zdjecia dostepne tylko dla zarejestrowanych to w tym oknie co sie pisze wiadomosc u gury na pasku jest taka ikonka dwoch postaci i czeba kliknac i w srodku pisac lub wstawic fotke
my jestesmy 5 lat razem a w marcu bedzie 3 lata po slubie.
zamieszkalismy razem dopiero po slubie bo oboje mieszkalismy u rodzicow ale czesto nocowalismy u siebie na wzajem
no wlasnie te testy tez mam z allegro bo przez przypadek jako pierwszy wykorzystalam ten z apteki...kupie normalny test i zrobie jutro
wczoraj sie tak cieszylam z tej bladej kreski a dzis juz mniej ale z drugiej strony nie wiem co ile wzrasta poziom hcg moze jeden dzien to za malo zeby kreska przyciemniala?no ale jest to juz zawsze cos no i @ nie ma
pani ale z ciebie laska!!!wow same takie slicznotki az wstyd ze ja taki paszkwil
a jak chcecie dodawac zdjecia dostepne tylko dla zarejestrowanych to w tym oknie co sie pisze wiadomosc u gury na pasku jest taka ikonka dwoch postaci i czeba kliknac i w srodku pisac lub wstawic fotke