BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #511394 przez julka2404
Witaj dzidzia, dziewczyny fajne są. :lol: Mnie też niedawno przygarnęły :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #511395 przez ilona
fredeczka napisał:

Aaaaa o najwazniejszym zapomnialam po nowym roku ide do gina bo juz nie mam @.To juz 2 miesiac takie jaja sie robia...nie wiem co sie dzieje krwawienie jest tylko kilka godzin i koniec.Mam nadzieje ze to nie zadna menopauza hihi

a może anemia??? Ja jestem anemikiem okropnym i @ 2 góra 3 dni.
12 lata 1 tydzień temu #511396 przez julka2404
Ilona poproś lekarkę żeby dała Ci skierowanie na zbadanie potasu.
To właśnie brak potasu powoduje skurcze a nie jak wszyscy myślą magnez. Ja miałam skurcze, brałam magnez i nic nie pomagało. Lekarka zapisała potas i po tygodniu skurcze zniknęły. :laugh:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 tydzień temu #511397 przez dzidzia1234
dzięki dziewczyny - ciut Was podczytywałam z ukrycia B) ale w sumie i tak niewiele wiem- mam nadzieję, że się wdrożę z czasem

muszę Was jednak ze stażem przebić- ponad 15 lat- małżeństwa
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511398 przez julka2404
Dzidzia to nas przebiłaś. :lol:

Dziewczyny ile macie lat? jeśli to nie tajemnica oczywiście B)

Ja mam na razie 29 i pół :lol:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511399 przez fredeczka
Raczej nie mam anemi rozumiem okres 2 czy 3 dni ale nie chwile.Taka "zywa" krew i pozniej tylko brazowo zolty sluz i koniec juz nie musze nawet podpaski zakladac...zawsze mialam bardzo obfite miesiaczki.Tak mniejsze to dopiero odkad zaczelam uzywac krazkow novaring ale juz odstawilam 3 miesiace temu albo dluzej.

Ja jak narazie 28 :P
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511401 przez ilona
Wiem Julka że potas ale ja mam problemy z jelitami i nie przyswajam za bardzo żadnych tabletek bo moje jelita nie trawią jak trzeba i jedynie zastrzyki coś pomagają.
Czuje ze znów mnie czeka seria pół roku codziennie zaszczoor w dupę.

po ostatniej serii która skończyła się jakieś 7 miesięcy temu cały czas siny tyłek mam... tyle ze wtedy żelazo dostawałam

i jak tu się o Dzidka starać?
12 lata 1 tydzień temu #511404 przez dzidzia1234
no to babcie teraz tu macie - ale wciąż mówię, że 33

ilona- znam ten ból- mnie toczy od let choroba leśniowskiego -crohna
12 lata 1 tydzień temu #511405 przez julka2404
Dzidzia, Ilonka przytulam :kiss:
Ja mam w siniakach ale brzuchol. :dry:

12 lata 1 tydzień temu #511419 przez pani_p
Nie wyobrażam sobie długoterminowego kłucia się w brzuch czy inną część ciała. Wystarczy mi, że musiałam przez tydzień się kłuć z lekiem na rozrzedzenie krwi przed zabiegiem. Dlatego bardzo Wam współczuję i przytulam :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 1 tydzień temu #511424 przez julka2404
pani_p napisał:

Nie wyobrażam sobie długoterminowego kłucia się w brzuch czy inną część ciała. Wystarczy mi, że musiałam przez tydzień się kłuć z lekiem na rozrzedzenie krwi przed zabiegiem. Dlatego bardzo Wam współczuję i przytulam :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja sobie też nie wyobrażałam ale dla fasolki wszystko :lol: (nawet gdy jej jeszcze nie ma ;) )

A co to za grymas koleżanko, piękny wiek oj piękny :lol:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511429 przez pani_p

Ja sobie też nie wyobrażałam ale dla fasolki wszystko :lol: (nawet gdy jej jeszcze nie ma ;) )

Gdybym była zmuszona- to wiadomo, takie poświęcenie jest konieczne. Podziwiam Was za wytrwałość i siłę :)
12 lata 1 tydzień temu #511431 przez iwonta_kg
Mi 26 stycznia stuknie 24 lata!
My Zaręczylismy sie po poltora roku znajomości. Po maturze od razu wyprowadziłam sie z domu i zamieszkalismy razem. Czyli znaliśmy sie dwa lata. Po trzech latach znajomości zaszłam w ciążę a rok pozniej wzięliśmy slub:) teraz w październiku minęły 4 lata odkąd sie znamy i jestesmy razem. A poznaliśmy sie na baletach!:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 tydzień temu #511438 przez dzidzia1234
oj nie ma to jak początki poznawania się, wspólnego mieszkania- "docierania się"- po latach zostają tylko wspomnienia a drugą połowę się zna lepiej niż własna kieszeń- ja częściej wiem o czym myśli mój mąż niż co mam w torebce :laugh:
12 lata 1 tydzień temu #511439 przez ilona
Dzidzia no ja mam od 4 lat zdiagnozowane WZJG :/
I w sierpniu skoncze 25 latek z M jestem 5 lat
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby