BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #511162 przez ferritka
Agusiaaaaa!! Jezusie, gdzie ja to przespałam, \że Ty kochana przy nadziei jesteś !!!! kochana to absolutnie polopiryny tylko tak jak mówisz apap i syrop z cebuli :)))w takim raziwe jutro jadę do kielc jak jestes po drodze tak jak Mirella to i tobie miód ze znajomej pasieki podrzucę :))))

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511164 przez sylka
Agusia cudne jesteście z Emilką :D Taka sympatyczna kobietka sie wydajesz :silly:
Załączniki:
12 lata 1 tydzień temu #511168 przez gosia28
no ja też już nie wyrabiam... idę spać
ferritka, jesteś przed ślubem więc pozwolę sobie podrzucić Tobie link do producenta sukien ślubnych- ciekawa jestem Twojej opini czy coś Ci się spodoba, ewentualnie co?
Opinie wszystkich dziewczyn mile widziane niezależnie od stanu...

afrodyta-rzeszow.eu/

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 tydzień temu #511170 przez ferritka
Gosia biore linka i przeglądam :>

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #511171 przez gosia28
sylka- piękne dziecię, pięknna Ty :) zazdrościć...

Mama Aniołka 25.02.2010

12 lata 1 tydzień temu #511172 przez gosia28
ferritka napisał:

Gosia biore linka i przeglądam :>

No jestem ciekawa prawdy :)

Mama Aniołka 25.02.2010

12 lata 1 tydzień temu #511174 przez ferritka
powiem Ci Gosiu szczerze, \ze jakoś mi się umiłowały suknie w stylu :greckim" zwiewne delikatne. niestety czasami mam tendencje do wzdęć;/ i pewnie wiesz że wzdcia + suknia grecka = nieszczęście... więc stwierdziłam że suknia w kształcuie litery A będzie odpowiedznia.. niestwtyy tylko raz przymierzałam i byłam sama...

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511175 przez sylka
Gosiu dziękuje, ale chyba przesadziłaś :)

Co do sukni sliczne. Tylko dużo strasznie z dekoltem w serce. Ciekawe czy suknie z samego atłasu/tafty czy jaki to materiał są lekkie bo to jest ważne :) Wybór spory wiec każda przyszła Panna Młoda mogłaby sobie coś wybrać.

Ja swoją miałam z Herm's o ile pamiętam.

Ferritka ja w kroju A najlepiej sie czułam. Ładnie modeluje sylwetkę i jakby dodaje kilka cm :)
12 lata 1 tydzień temu #511177 przez ferritka
kochane , oczy mi się zamykają, więc idą spać..... dobrej nocy :**

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #511178 przez sylka
Dobranoc i do jutra :) Także zmykam :)
12 lata 1 tydzień temu #511182 przez gosia28
Co do wyboru sukni mogę wiele podpowiedzieć- ważne faktycznie jest to czy ma się swój typ czy szuka się po prostu czegoś co wpadnie w ręce i będzie ładnie wyglądało :) w każdym kontekście mogę coś doradzić, więc potrzebującym- służę pomocą... ale już jutro :)

na dziś- dobranoc :)

Mama Aniołka 25.02.2010

12 lata 1 tydzień temu #511199 przez iwonta_kg
Dzien dobry:)

Wy ledwo poszlyscie spac a ja juz wstaje... Miesiączki dalej nie ma. Ale wizyta juz umówiona hehe akurat sie udało tak przypadkiem umówić na 10 stycznia na wizytę kontrolna i chyba sie przyda ta kontrol ;)

A Monia kiedy pierwsza wizyta?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511202 przez fredeczka
Iwona to wstepnie gratuluje :)

Co do sukni to ja kupilam taka o ktorej mowilam ze jest kiczowata i zastanawialam sie jak ktos moze ja kupic a jak ja zalozylam z ciekawosci to okazalo sie ze to moja suknia hihi jak mi sie uda to pokaze zdjecie.

U mnie niestety @ przyszla wiec juz na 100% po ptokach.NIc tego nie zapowiadalo zero jakiegokolwiek bolu.Ktoras pisala ze jak brzuch nie boli to nie ma owulacji?Tzn teraz w tym cyklu nie bedzie wiec mam odpuscic czy nie bylo w tamtym ktory sie skonczyl @ dzisiejsza?
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511204 przez pani_p
Hej dziewczyny :)

Znowu miałam sporo do nadrobienia :D

Ja swojego męża poznałam jakieś 9 lat temu, na wyjeździe z "oazy" z kościoła :) Na początku w ogóle nie zwróciłam jakoś na niego uwagi, dopiero następnego roku coś mnie tknęło (również na takim wyjeździe), ale znowu on uganiał się za inną dziewczyną :D Po jakimś miesiącu się do mnie odezwał bo miał z nią problemy sercowe, musiał się chłopak zwierzyć i poradzić i jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy się spotykać. Wyobraźcie sobie, że chodziliśmy na spacerki przez trzy miesiące zanim zostaliśmy parą i mnie pocałował :D Pamiętam jak koleżanka za każdym razem w szkole się mnie pytała: to pocałował Cię w końcu czy nie?! :D

I tak sobie żyjemy, 7 rok leci razem, a 2 po ślubie:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 1 tydzień temu #511207 przez pani_p
... mam problem z dodaniem zdjęcia:/

Zapomniałam o sukni napisać. Ja miałam podobnie jak fredeczka zakochałam się w sukni, która na wieszaku wydawała mi się okropna. Też miałam w kształcie litery A :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia