- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #511162 przez ferritka
Agusiaaaaa!! Jezusie, gdzie ja to przespałam, \że Ty kochana przy nadziei jesteś !!!! kochana to absolutnie polopiryny tylko tak jak mówisz apap i syrop z cebuli ))w takim raziwe jutro jadę do kielc jak jestes po drodze tak jak Mirella to i tobie miód ze znajomej pasieki podrzucę )))
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 tydzień temu #511168 przez gosia28
no ja też już nie wyrabiam... idę spać
ferritka, jesteś przed ślubem więc pozwolę sobie podrzucić Tobie link do producenta sukien ślubnych- ciekawa jestem Twojej opini czy coś Ci się spodoba, ewentualnie co?
Opinie wszystkich dziewczyn mile widziane niezależnie od stanu...
afrodyta-rzeszow.eu/
ferritka, jesteś przed ślubem więc pozwolę sobie podrzucić Tobie link do producenta sukien ślubnych- ciekawa jestem Twojej opini czy coś Ci się spodoba, ewentualnie co?
Opinie wszystkich dziewczyn mile widziane niezależnie od stanu...
afrodyta-rzeszow.eu/
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #511174 przez ferritka
powiem Ci Gosiu szczerze, \ze jakoś mi się umiłowały suknie w stylu :greckim" zwiewne delikatne. niestety czasami mam tendencje do wzdęć;/ i pewnie wiesz że wzdcia + suknia grecka = nieszczęście... więc stwierdziłam że suknia w kształcuie litery A będzie odpowiedznia.. niestwtyy tylko raz przymierzałam i byłam sama...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511175 przez sylka
Gosiu dziękuje, ale chyba przesadziłaś
Co do sukni sliczne. Tylko dużo strasznie z dekoltem w serce. Ciekawe czy suknie z samego atłasu/tafty czy jaki to materiał są lekkie bo to jest ważne Wybór spory wiec każda przyszła Panna Młoda mogłaby sobie coś wybrać.
Ja swoją miałam z Herm's o ile pamiętam.
Ferritka ja w kroju A najlepiej sie czułam. Ładnie modeluje sylwetkę i jakby dodaje kilka cm
Co do sukni sliczne. Tylko dużo strasznie z dekoltem w serce. Ciekawe czy suknie z samego atłasu/tafty czy jaki to materiał są lekkie bo to jest ważne Wybór spory wiec każda przyszła Panna Młoda mogłaby sobie coś wybrać.
Ja swoją miałam z Herm's o ile pamiętam.
Ferritka ja w kroju A najlepiej sie czułam. Ładnie modeluje sylwetkę i jakby dodaje kilka cm
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez sylka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #511182 przez gosia28
Co do wyboru sukni mogę wiele podpowiedzieć- ważne faktycznie jest to czy ma się swój typ czy szuka się po prostu czegoś co wpadnie w ręce i będzie ładnie wyglądało w każdym kontekście mogę coś doradzić, więc potrzebującym- służę pomocą... ale już jutro
na dziś- dobranoc
na dziś- dobranoc
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 1 tydzień temu #511199 przez iwonta_kg
Dzien dobry:)
Wy ledwo poszlyscie spac a ja juz wstaje... Miesiączki dalej nie ma. Ale wizyta juz umówiona hehe akurat sie udało tak przypadkiem umówić na 10 stycznia na wizytę kontrolna i chyba sie przyda ta kontrol
A Monia kiedy pierwsza wizyta?
Wy ledwo poszlyscie spac a ja juz wstaje... Miesiączki dalej nie ma. Ale wizyta juz umówiona hehe akurat sie udało tak przypadkiem umówić na 10 stycznia na wizytę kontrolna i chyba sie przyda ta kontrol
A Monia kiedy pierwsza wizyta?
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511202 przez fredeczka
Iwona to wstepnie gratuluje
Co do sukni to ja kupilam taka o ktorej mowilam ze jest kiczowata i zastanawialam sie jak ktos moze ja kupic a jak ja zalozylam z ciekawosci to okazalo sie ze to moja suknia hihi jak mi sie uda to pokaze zdjecie.
U mnie niestety @ przyszla wiec juz na 100% po ptokach.NIc tego nie zapowiadalo zero jakiegokolwiek bolu.Ktoras pisala ze jak brzuch nie boli to nie ma owulacji?Tzn teraz w tym cyklu nie bedzie wiec mam odpuscic czy nie bylo w tamtym ktory sie skonczyl @ dzisiejsza?
Co do sukni to ja kupilam taka o ktorej mowilam ze jest kiczowata i zastanawialam sie jak ktos moze ja kupic a jak ja zalozylam z ciekawosci to okazalo sie ze to moja suknia hihi jak mi sie uda to pokaze zdjecie.
U mnie niestety @ przyszla wiec juz na 100% po ptokach.NIc tego nie zapowiadalo zero jakiegokolwiek bolu.Ktoras pisala ze jak brzuch nie boli to nie ma owulacji?Tzn teraz w tym cyklu nie bedzie wiec mam odpuscic czy nie bylo w tamtym ktory sie skonczyl @ dzisiejsza?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez fredeczka.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511204 przez pani_p
Hej dziewczyny
Znowu miałam sporo do nadrobienia
Ja swojego męża poznałam jakieś 9 lat temu, na wyjeździe z "oazy" z kościoła Na początku w ogóle nie zwróciłam jakoś na niego uwagi, dopiero następnego roku coś mnie tknęło (również na takim wyjeździe), ale znowu on uganiał się za inną dziewczyną Po jakimś miesiącu się do mnie odezwał bo miał z nią problemy sercowe, musiał się chłopak zwierzyć i poradzić i jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy się spotykać. Wyobraźcie sobie, że chodziliśmy na spacerki przez trzy miesiące zanim zostaliśmy parą i mnie pocałował Pamiętam jak koleżanka za każdym razem w szkole się mnie pytała: to pocałował Cię w końcu czy nie?!
I tak sobie żyjemy, 7 rok leci razem, a 2 po ślubie:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Znowu miałam sporo do nadrobienia
Ja swojego męża poznałam jakieś 9 lat temu, na wyjeździe z "oazy" z kościoła Na początku w ogóle nie zwróciłam jakoś na niego uwagi, dopiero następnego roku coś mnie tknęło (również na takim wyjeździe), ale znowu on uganiał się za inną dziewczyną Po jakimś miesiącu się do mnie odezwał bo miał z nią problemy sercowe, musiał się chłopak zwierzyć i poradzić i jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy się spotykać. Wyobraźcie sobie, że chodziliśmy na spacerki przez trzy miesiące zanim zostaliśmy parą i mnie pocałował Pamiętam jak koleżanka za każdym razem w szkole się mnie pytała: to pocałował Cię w końcu czy nie?!
I tak sobie żyjemy, 7 rok leci razem, a 2 po ślubie:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez pani_p.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24