BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #511056 przez ferritka
Agusia ;* nie ma karnych żab.. wszystkie żaby są super i są przeznaczone jako wabik dla tego bociana Mirelli co to mu się kierunki mylą ;DDDD

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511058 przez Agusia83
Ja mialam termin na 10.09...a slub bralismy 4.09...tez myslelismy, ze moze cora zrobi nam prezent...a ona wcale nie chciala wychodzic...przeczekala tydzien i dopiero wowczas pokazala nam swoje oblicze...i dala probke glosu :silly:

haha..ferritka, na wrzesniowkach zawsze tak mowimy :laugh: to niech idzie do konta...bo troszke Gosiak o nas zapomnial...
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511060 przez sylka
Kuba urodził sie w Walentynki a 12.02 mieliśmy 7 rocznice jak zostaliśmy parą :) Spieszyło mu się od początku bo termin miałam na 14.03
12 lata 1 tydzień temu #511066 przez madziaska
Sylka, my tez mamy 12.02 rocznice bycia para ;) W przyszlym roku stuknie 13 lat :)
12 lata 1 tydzień temu #511067 przez pani_p
Agusia za mnie też, proszę, trzymaj kciuki:-) bardzo mi to pomoże:-)
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511068 przez Agusia83
Sylka, piekna data 14.02 :laugh: hmmm, a nam 3.06 minie 7 lat bycia razem :laugh: a we wrzesniu 3 lata malzenstwa

pani_p, pewnie, przepraszam, ze tam Cie nie ujelam...pewnie, ze trzymam.....za wszystkie staraczki na staraczkach :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511069 przez studentkaae
kurcze, a my będziemy mieć 8 rocznicę bycia razem 1 września no i niestety nie uda się prezentu na tę rocznicę zrobić, no trudno.
a 26 czerwca 3 rocznicę ślubu
12 lata 1 tydzień temu #511070 przez ferritka
Aguś, wybacz ja tu w miarę nowa jestem i dlatego żab tak zaciekle bronie odkąd Mirella o tym błądzącym boćku wspomniała ;)))

my mamy rocznice 07.07 ale kwiatek każdego miesiąca odkąd razem jesteśmy dostaje, to bardzo miły gest jest :)

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511072 przez sylka
madziaska napisał:

Sylka, my tez mamy 12.02 rocznice bycia para ;) W przyszlym roku stuknie 13 lat :)

Nam stuknie 9 lat a 12 jak się znamy :silly: a 16.05 - 4 lata małżeństwa.

Tak super data niezapomniane Walentynki porodowe :lol: wybawienie po 1 mies. leżenia z pełnym rozwarciem na porodówce w sali przedporodowej :S i słuchania krzyków rodzących kobiet
12 lata 1 tydzień temu #511073 przez studentkaae
ferritka - to Twój przyszły Mąż to jakiś ideał.. ja nie pamiętam kiedy kwiatka dostałam :angry:
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511074 przez Agusia83
Studentka, gdy juz pokaza sie u Ciebie 2 kreseczki, wowczas ten dzien bedzie cudowny sam w sobie...nie bedziesz musiala miec podwojnej rocznicy :laugh:

ferritka, nie szkodzi :silly:

haha...u mnie tez gorzej z tymi kwiatami...przed slubem byly czesciej...a teraz jakby troche rzadziej :silly: no i juz tak czesto nie slysze, ze mnie kocha...chociaz wiem, ze tak jest...ale ostatnimi czasy zdarzaja sie takie momenty, ze mam ochote go udusic...oczywiscie pozniej przechodzi :silly:
12 lata 1 tydzień temu #511075 przez studentkaae
Agusia - masz rację :)
12 lata 1 tydzień temu #511078 przez ferritka
studentka, i on wbrew pozorom wcale nie jest "pantoflarzem" i - głupio mi czasami, ale ja nie pamiętam a on zawsze tak ...ale czasami mi tak gra na nerwach że mam mu ochte tym kwiatkiem przywalić

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #511080 przez studentkaae
hehe, ferritka, a długo już razem jesteście?
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511081 przez madziaska
gosiak napisał:

Witam poświątecznie :) widzę same nowe "twarze" więc chyba nikt mnie nie skojarzy :silly: no ale nic życzę od razu wszystkiego najlepszego na nowy 2013 rok bo nie wiem czy zdążę tu jeszcze zajrzeć przed Nowym rokiem :blink:

Z tego co zdążyłam przeczytać tak pobieżnie to zafasolkowala Monia tak więc gratki :laugh:

Pozdrowienia dla wszystkich a w szczególności dla "staruch" :kiss:

Gosiaku, no nareszcie!!!!!!!! :) ;)
Po dupsku powinnas dostac !!!! Dokopac sie nie moglam do Twoich postow zeby suwaka zobaczyc, chyba musze sobie w kalendarzu zapisac ;) Widze, ze koncowka, wiec zaciskam zaciskam zaciskam oba kciuki :):):)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia