BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #510825 przez ferritka
Studentkaaa no ja właśnie chce zalać ,utopić ten rok ...przywitać hucznie nowy i ooowidzisz styczeń niech bedzie nam łaskawym ;)))

my z A jedziemy do znajomych do kielc i z nimi na jakiś bal cisniemy, więc zapowiada się fajnie ;))

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #510829 przez anoda89
Farritka może poczekasz na mnie? Ja od marca zaczynam starania :). Wszystkie zaciążycie i sama zostanę :silly:. Oby ten rok już poszedł w pi...bo same nieszczęścia mi przynosi. Nowy powitam chyba spokojnie żeby cały rok tak płynął bez żadnych przykrych niespodzianek.
12 lata 1 tydzień temu #510830 przez studentkaae
ja też, ostatnio co impreza to byłam trzeźwa, bo jakby fasolka była..., cały czas takie myślenie miałam i mam już dość. teraz jestem przed owu, więc na 100% nie mam żadnego lokatora w brzusku, więc utopię ten rok i ja... dobry to on nie był :(

dlatego zamierzam się bawić do rana. też na bal idziemy, bo ostatnie 4 lata w domu siedzieliśmy i już mamy dość, bo strasznie zamulaliśmy. także nic tam, trzeba się dobrze bawić i z optymizmem wejść w 2013 rok. hmm, 2013 - tę 13-tkę zwłaszcza trzeba odczarować :)
12 lata 1 tydzień temu #510832 przez pani_p
my też idziemy na bal :D zmusiłam mojego Mężusia bo kto to wie co to będzie w przyszłym roku :D
12 lata 1 tydzień temu #510842 przez studentkaae
no właśnie pani - kto to wie - każda z nas jak dobrze pójdzie może już za rok w sylwestra być w większym składzie :) i bawić się do rana - ale usypiając Maleństwo :lol:

Anoda - nie bój nic - widzisz jak to idzie - tyle miało być z nas Wrześniówkami, a narazie to tylko Moniaaa no i najprawdopodobniej jeszcze Iwonta i Ferritka - tak, tak - Ferritka - Ty nadal jesteś wywoływana do tablicy na wrzesień :)
12 lata 1 tydzień temu #510850 przez julka2404
anoda89 napisał:

Farritka może poczekasz na mnie? Ja od marca zaczynam starania :). Wszystkie zaciążycie i sama zostanę :silly:. Oby ten rok już poszedł w pi...bo same nieszczęścia mi przynosi. Nowy powitam chyba spokojnie żeby cały rok tak płynął bez żadnych przykrych niespodzianek.

Spokojnie kochana wszystkie się załapiemy na Nowy Rok :lol:
13 tka będzie szczęśliwa :silly:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 tydzień temu #510851 przez pani_p
Julkatez tak myślę, że 2013 będzie dla nas udany :) Ja tam lubię 13stkę, póki co :)
12 lata 1 tydzień temu #510859 przez anoda89
No ja myślę że będzie szczęśliwa 13. Nie ma bata żeby teraz było nie tak...nie dopuszczam takiej myśli. Wszystkie będziemy się chwalić II kreskami, zdjęciami z USG a potem maluszkami.

Za pamięci mam pytanie do dziewczyn po cc. Czy macie ranę czerwoną. U mnie we styczniu mija 3 miesiące, nadal mam ranę czerwoną. Rano jak wstaje jest jasno różowa a później robi się ciemniejsza. Pamiętacie czy też tak miałyście??
12 lata 1 tydzień temu #510860 przez julka2404
Moje szczęście jest z 2003r. to teraz pora na 2013 :lol:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 tydzień temu #510863 przez ferritka
u mnie już po zawodach, sylwestra spędzę z czerwoną ciotką :angry: plamienie mam więc dupa blada i ...ee szkoda gadać ;(

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #510873 przez studentkaae
julka - no to faktycznie pora na kolejne szczęście :) co dekadę :)

ferritka - eeee, no nie mów? :angry: Kochana nie dołuj się tylko, styczeń już blisko i zobaczysz ta 13-tka będzie odczarowana :kiss:
12 lata 1 tydzień temu #510878 przez ferritka
myslę, że już czas na postanowienia noworoczne :
obiecuję, że
nie podę podpalac ( tak tak chłostam się za to ale zdarzają mi się chwile słabości czasami;////)
zrezygnuje ze slodyczy i napojów gazowanych
nie bedę wredna - tak to też mi się zdarza ;(
BĘDĘ MAMĄ
bedę wspaniała zoną ( we wrześniu 28 wychodzę za A )
nie bedę eksperymentować z kolorem włosów
bedę spokojna, opanowana i żyć będę w harmonii z moją przyszła teściową
AMEN :)

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #510884 przez pani_p
ferritkaSzkoda... ale postaraj się nie przejmować :* A to ostatnie, o teściowej, jest chyba najtrudniejsze :D
12 lata 1 tydzień temu #510886 przez studentkaae
hahahaha - ferritka uwielbiam Cię normalnie :)

ale mnie rozbawiłaś tymi postanowieniami :) niektóre zaskakujące - bo oczywiście te o byciu mamą mnie nie zaskoczyły :) i tak trzymać :)

obyś wytrwała w nich - zwłaszcza, żeby Ci się udało z tą teściową :silly:
12 lata 1 tydzień temu #510892 przez anoda89
No z tą teściową to najlepsze :laugh:.
Moim postanowieniem Noworoczne w tamtym roku było rzucić palenie i udało się :lol:. Jestem z siebie dumna no i z męża bo on też rzucił.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia