- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 6 dni temu #510393 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ilona No mnie takie czekanie po pracy czeka Od 14.30 zaczynają, wtedy nie wiadomo czy obiad robić... bo mam kuchnie z salonem... eh oby od nas zaczęli byłby spokój!
Bidolku Ja to czekam na wizytę u hematologa, nie wiem czy pamiętasz czy doczytałaś, mam zakrzepicę, muszę się kłuć przez cała ciążę (clexane w brzuch). Ale i tak sie cieszę , zę jest nadzieja dla mnie Póki co nie staram sie do lutego, zęby poleczyłam , nadżerkę usunęłam , biore kwas foliowy i spokojnie czekam.
Bidolku Ja to czekam na wizytę u hematologa, nie wiem czy pamiętasz czy doczytałaś, mam zakrzepicę, muszę się kłuć przez cała ciążę (clexane w brzuch). Ale i tak sie cieszę , zę jest nadzieja dla mnie Póki co nie staram sie do lutego, zęby poleczyłam , nadżerkę usunęłam , biore kwas foliowy i spokojnie czekam.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 6 dni temu #510396 przez julka2404
Emka kolędę miałaś super
My mamy księdza materialistę. W tamtym roku się nas pyta czemu nie chodzimy do kościoła. To ja mu mówię że jeździmy do miasta bo u nas jest zimno. Pytam się Go kiedy zrobią ogrzewanie? A on mi na to, że WIARA WYMAGA POśWIĘCEŃ!!!
A ja mu na to : że kościół mi nie daje na leki gdy dziecko zachoruje bo w kościele zimno.Nawet sobie nie wyobrażacie jak szybko wyszedł
Kotki piękne. Moja Gwiazda biega po podwórku też. Żadnej myszki nie mamy
Jej ulubione miejsce do wylegiwania się to grzejnik na korytarzu. Z kuwety korzysta jak musi ale raczej stoi pod drzwiami że chce na dwór. Także syjamskiego kotka polecam
My mamy księdza materialistę. W tamtym roku się nas pyta czemu nie chodzimy do kościoła. To ja mu mówię że jeździmy do miasta bo u nas jest zimno. Pytam się Go kiedy zrobią ogrzewanie? A on mi na to, że WIARA WYMAGA POśWIĘCEŃ!!!
A ja mu na to : że kościół mi nie daje na leki gdy dziecko zachoruje bo w kościele zimno.Nawet sobie nie wyobrażacie jak szybko wyszedł
Kotki piękne. Moja Gwiazda biega po podwórku też. Żadnej myszki nie mamy
Jej ulubione miejsce do wylegiwania się to grzejnik na korytarzu. Z kuwety korzysta jak musi ale raczej stoi pod drzwiami że chce na dwór. Także syjamskiego kotka polecam
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 6 dni temu #510423 przez ferritka
woow to Sebek wkroczył już w poważny męski okres już ;)gratulacje ))
boje się stestować , bo póki co mam nadzieje, a jak zobacze I to nadzieja pryśnie;/ dlatego się tak wzbraniam ;/
a powinien być po 13 jakoś więc albo go wyslę albo sama skocze.
właśnie przegrzebałam szafe w poszukiwaniu sylwestrowej kreacji. stanęlo na zielono-butelkowej sukieneczce 9 chyba jest troszku za krótka, nie mogę się garbić, + brązowe dodatki, szpilki i żakiet... próbowałam też wersje zieleń + czarny i zieleń + biel .. ta ostatnia wersja też była ok, ale kurcze blaszka kupiłam piękne białe szpilki ( podobno taka moda była ;p ) niestety z odkrytym palcem ;/ i jak chwile w nich pochodzę to palcem cioram po ziemi;/ noga mi cisnie się cala jakkby chciala tym dziurawym palcem w bucie uciec ;/ macie na to jakiś patent ??
boje się stestować , bo póki co mam nadzieje, a jak zobacze I to nadzieja pryśnie;/ dlatego się tak wzbraniam ;/
a powinien być po 13 jakoś więc albo go wyslę albo sama skocze.
właśnie przegrzebałam szafe w poszukiwaniu sylwestrowej kreacji. stanęlo na zielono-butelkowej sukieneczce 9 chyba jest troszku za krótka, nie mogę się garbić, + brązowe dodatki, szpilki i żakiet... próbowałam też wersje zieleń + czarny i zieleń + biel .. ta ostatnia wersja też była ok, ale kurcze blaszka kupiłam piękne białe szpilki ( podobno taka moda była ;p ) niestety z odkrytym palcem ;/ i jak chwile w nich pochodzę to palcem cioram po ziemi;/ noga mi cisnie się cala jakkby chciala tym dziurawym palcem w bucie uciec ;/ macie na to jakiś patent ??
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej