BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 dni temu #510380 przez MoNiaaa
feritka teraz cala nadzieja w tobie!!! o ktorej twoj luby wraca???normalnie sie stresuje jak przed swoim testem :)

ja dzis do 16 w pracy siedze bleee nawet nie czuje ze dzis sobote jest :side:

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 6 dni temu #510381 przez bidol
MONIA- ŁAŁ GRATULUJE ALE WIEŚCI. SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emcia - nie mowie nie :) ale na razie niech bóg broni :) muszę odchowa tą trójkę :) mam na mysli tez męża :) a jak u Ciebie sprawy stoją???

Dziękujemy za kompementy :)
12 lata 6 dni temu #510383 przez ilona
no to Emka niezła kolęda u Ciebie :laugh: :laugh: :laugh:

Siedzę w kuchni przy oknie i czekam... a Wiktor co 5 minut przebiega kolo choinki i obtrząsa igły :laugh:
12 lata 6 dni temu #510393 przez emka
Ilona No mnie takie czekanie po pracy czeka :) Od 14.30 zaczynają, wtedy nie wiadomo czy obiad robić... bo mam kuchnie z salonem... eh oby od nas zaczęli byłby spokój!

Bidolku Ja to czekam na wizytę u hematologa, nie wiem czy pamiętasz czy doczytałaś, mam zakrzepicę, muszę się kłuć przez cała ciążę (clexane w brzuch). Ale i tak sie cieszę , zę jest nadzieja dla mnie :) Póki co nie staram sie do lutego, zęby poleczyłam , nadżerkę usunęłam , biore kwas foliowy i spokojnie czekam. :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 6 dni temu #510396 przez julka2404
Emka kolędę miałaś super :silly:
My mamy księdza materialistę. W tamtym roku się nas pyta czemu nie chodzimy do kościoła. To ja mu mówię że jeździmy do miasta bo u nas jest zimno. Pytam się Go kiedy zrobią ogrzewanie? A on mi na to, że WIARA WYMAGA POśWIĘCEŃ!!!
A ja mu na to : że kościół mi nie daje na leki gdy dziecko zachoruje bo w kościele zimno.Nawet sobie nie wyobrażacie jak szybko wyszedł :lol: :silly: :lol:

Kotki piękne. Moja Gwiazda biega po podwórku też. Żadnej myszki nie mamy :lol:
Jej ulubione miejsce do wylegiwania się to grzejnik na korytarzu. Z kuwety korzysta jak musi ale raczej stoi pod drzwiami że chce na dwór. Także syjamskiego kotka polecam :blink:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 6 dni temu #510397 przez chłopek
Dziewczyny nie wiecie że myszy na dzieci sa ja miałam myszy i to masa ale taki urok starego domu
12 lata 6 dni temu #510401 przez chłopek
A się wam pochwałę sebek ma 2 dolne jedynki
12 lata 6 dni temu #510405 przez MoNiaaa
gratulacje dla sebka za zabki :)

http

]
12 lata 6 dni temu #510418 przez sylka
Ferritka nie obawiaj sie poznego testowania. testowalam ok 15 i wyszla mi bladziocha a kolejnego dnia z rana tyci ciemniejsza. Takze jak cos ma byc to i tak wyjdzie :D

chlopek gratki dla Sebusia
12 lata 6 dni temu #510423 przez ferritka
woow to Sebek wkroczył już w poważny męski okres już ;)gratulacje ;)))

boje się stestować , bo póki co mam nadzieje, a jak zobacze I to nadzieja pryśnie;/ dlatego się tak wzbraniam ;/
a powinien być po 13 jakoś więc albo go wyslę albo sama skocze.
właśnie przegrzebałam szafe w poszukiwaniu sylwestrowej kreacji. stanęlo na zielono-butelkowej sukieneczce 9 chyba jest troszku za krótka, nie mogę się garbić, + brązowe dodatki, szpilki i żakiet... próbowałam też wersje zieleń + czarny i zieleń + biel .. ta ostatnia wersja też była ok, ale kurcze blaszka kupiłam piękne białe szpilki ( podobno taka moda była ;p ) niestety z odkrytym palcem ;/ i jak chwile w nich pochodzę to palcem cioram po ziemi;/ noga mi cisnie się cala jakkby chciala tym dziurawym palcem w bucie uciec ;/ macie na to jakiś patent ??

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu #510425 przez ilona
No i już po :laugh:
Był 2 minuty! :laugh:
12 lata 6 dni temu #510429 przez sylka
Ilona a to expres :lol:
12 lata 6 dni temu #510430 przez ilona
ferritka podobno sie buty denaturatem w środku smaruje i się trochę rozejdą ale nigdy nie sprawdziłam osobiście :)
12 lata 6 dni temu #510434 przez ferritka
Ilonka, tylko ja właśnie to bym chciała zeby one się w tym palcu nie rozchodzily... raczej żeby noga ( zwłaszcza jak jest w rajtkach nie slizgała;)

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 6 dni temu #510437 przez MoNiaaa
ferritka chyba takiego patentu nie ma chyba ze sobie stope przykleisz do buta:)

lec w tej chwili do apteki i sikaj!!! juz 4 dni po @ wiec p[owinno byc!!!szoruj na dol bo sie stresuje a kobieta w ciazy ma unikac stresow:P

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży