BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 dni temu #510214 przez sylka
Monia super wiesci :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 6 dni temu #510222 przez Asik
Moniaaaaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wstepne cichutkie gratulacje :) :) :) :) co z tego że bladzioch???? ważne że jest :) :) suuper :) cieszę się :D :D :D :D

oby wiecej takich wiesci :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 6 dni temu #510224 przez GwenB
Monia super! Czułam, że to Ty będziesz pierwsza z dobrą nowiną :D teraz tylko czekać, aż kreska będzie ciemniejsza ;-)
12 lata 6 dni temu #510230 przez MoNiaaa
:)
i czekac na kolejne dobre wiesci!!
ferritka ty mialas @ miec tak jak ja wiec skakaj po test u cioebie tez napewno juz sie cos pokaze :):):)

jejciu ale sie ciesze!!!chyba do mnie nie dotarlod o konca :silly:

http

]
12 lata 6 dni temu #510245 przez julka2404
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

Odnośnie prasowania :laugh: DZIEWCZYNY JA MA TAK ZAJE.......F :laugh: AFJNĄ DESKĘ DO PRASOWANIA ŻE GRZECHEM BYŁOBY NIE PRASOWAĆ PO POZYTYWÓW:
REGULACJA WYSOKOŚCI
WTYCZKA POD PRASOWNICA SŁUŻY JAKO PRZEDŁUŻACZ
PODKŁADKA NA ŻELAZKO
PODKŁADKA NA ZAPRASOWANE RZECZY.
Dostałam od teściowej ale po prostu jest boska:) nawet mój mężuś lubi prasować taka jest decha:)

Choćby mi deskę ozłocili i żelazko to i tak nienawidzę prasować!!! ;)

Monia GRATULACJE!!!!!! to teraz dziewczyny dołączać. :lol: Mnie zalewa morze czerwone więc lipa ;)

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510263 przez Marta M
Witajcie :)
Popatrzyłam tylk ona ostatnie strony i widzę piękną Kamilkę i co jeszcze??? Monia udało się, ależ się cieszę :):)
Gratulacje ogromne :)

A ja chyba Majki dawno nie wstawiałam :)

Proszę nasza rodzinka świątecznie:

I Majunia z różańcem :) Troszkę brudna ale to zaraz po kolacji wigilijnej którą sama jadła ;)

12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510267 przez Lacrijka
Dzień dobry :) :) :)
Tu lacra, tu Lacra :laugh:
Telegraficzny skrót co u nas:
Dzidki sa super, maja juz po ok 6cm i skikają, serducha walą jak szalone no cuda, cuda.
Ja z wolna wracam do żywych, trzeci dzień czuje sie lepiej, nawet wyskakuje z pidżamki hihi Maciek niegrzeczny i chory, szpryca w dupe 2xdziennie.

Mirell ciekawa byla jak rodzinka na ciąże - Z mojej strony wie tylko tatuś i rodzinka brata tzn od nas a tata pewnie sie juz wygadał reszcie, choc nasza rodzinka jest dziwna i specyficzna wiec nie wiem co i jak, ja informłam tych co chcialam. A eMka rodzina nie musiała czekac na nasze wiesci bo wystarczyło powiedziec tesciowej haha CB rabio jak sto uji :laugh:
Emcia - brzuchol mam, nawet mnie w sklepie czasem miejsca ustapią :P Ale moim zdaniem bardziej to wyglada jak ciąża spożywcza hahaha

Noo, to tyle u nas.. Mam nadzieje ze moj "dobry stan" juz sie utrzyma i będę mogła częściej looknąc :cheer:

Majucha jest cudna i cała mama, Twoja mąż nie czuje sie poszkodowany ?? :P :P :P
12 lata 6 dni temu #510274 przez julka2404
Lacra kto to jest Maciek?

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 6 dni temu #510279 przez Lacrijka
julka2404 napisał:

Lacra kto to jest Maciek?

Maciek, zwany też Maxiem to moj sierściuch kot.. Syneczek nasz :P :P :P
Załączniki:
12 lata 6 dni temu #510285 przez julka2404
A ja myślałam że pies hehe :silly:

12 lata 6 dni temu #510286 przez julka2404
My mamy Gwiazdę:

Załączniki:
12 lata 6 dni temu #510287 przez MoNiaaa
jakie czerwone oczyska :)
Julka fajne kolorki ma twoj kociak :)

http

]
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510293 przez Lacrijka
Ale piekny sierściuch !!! Aż bym sobie pomyziała :laugh:

Monia, dawaj tego testa.. Ja jeszcze nie gratuluje bo ja takie bladziochy mialam co miesiac :dry:
12 lata 6 dni temu #510301 przez fredeczka
Ja wlasnie kawke pije z synkiem ten moj trol rozlewa jeszcze sok po stole juz nie mam sil dzisiaj.Wczesniej na sniadanie wolal caly bochenek chleba i obgryzl prawie cala skore i slonecznik;)

Ja sie zastanawiam czy sie starac na przyszly miesiac czy nie dopiero na wiosne sama nie wiem ale jakby mi sie udalo znow zaciazyc w lutym to moglabym dZieciaka jedne urodziny robic hihi jaka oszczednosc by byla.
12 lata 6 dni temu #510304 przez MoNiaaa
larca nie ma jak szybkie zejscie na ziemie:P
ja robilam wczesniej kilka testow i za kazdym razem byla jedna krecha a teraz dwie no zobaczymy ale teraz to juz jestem dobrej mysli ze sie udalo :):)

testa narazie nie wrzuce bo aparat wziela moja siostra i dopiero po 4 stycznia go moze odzyszkam

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży