- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #510245 przez julka2404
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
Choćby mi deskę ozłocili i żelazko to i tak nienawidzę prasować!!!
Monia GRATULACJE!!!!!! to teraz dziewczyny dołączać. Mnie zalewa morze czerwone więc lipa
Odnośnie prasowania DZIEWCZYNY JA MA TAK ZAJE.......F AFJNĄ DESKĘ DO PRASOWANIA ŻE GRZECHEM BYŁOBY NIE PRASOWAĆ PO POZYTYWÓW:
REGULACJA WYSOKOŚCI
WTYCZKA POD PRASOWNICA SŁUŻY JAKO PRZEDŁUŻACZ
PODKŁADKA NA ŻELAZKO
PODKŁADKA NA ZAPRASOWANE RZECZY.
Dostałam od teściowej ale po prostu jest boska:) nawet mój mężuś lubi prasować taka jest decha:)
Choćby mi deskę ozłocili i żelazko to i tak nienawidzę prasować!!!
Monia GRATULACJE!!!!!! to teraz dziewczyny dołączać. Mnie zalewa morze czerwone więc lipa
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 6 dni temu - 12 lata 6 dni temu #510267 przez Lacrijka
Dzień dobry
Tu lacra, tu Lacra
Telegraficzny skrót co u nas:
Dzidki sa super, maja juz po ok 6cm i skikają, serducha walą jak szalone no cuda, cuda.
Ja z wolna wracam do żywych, trzeci dzień czuje sie lepiej, nawet wyskakuje z pidżamki hihi Maciek niegrzeczny i chory, szpryca w dupe 2xdziennie.
Mirell ciekawa byla jak rodzinka na ciąże - Z mojej strony wie tylko tatuś i rodzinka brata tzn od nas a tata pewnie sie juz wygadał reszcie, choc nasza rodzinka jest dziwna i specyficzna wiec nie wiem co i jak, ja informłam tych co chcialam. A eMka rodzina nie musiała czekac na nasze wiesci bo wystarczyło powiedziec tesciowej haha CB rabio jak sto uji
Emcia - brzuchol mam, nawet mnie w sklepie czasem miejsca ustapią Ale moim zdaniem bardziej to wyglada jak ciąża spożywcza hahaha
Noo, to tyle u nas.. Mam nadzieje ze moj "dobry stan" juz sie utrzyma i będę mogła częściej looknąc
Majucha jest cudna i cała mama, Twoja mąż nie czuje sie poszkodowany ??
Tu lacra, tu Lacra
Telegraficzny skrót co u nas:
Dzidki sa super, maja juz po ok 6cm i skikają, serducha walą jak szalone no cuda, cuda.
Ja z wolna wracam do żywych, trzeci dzień czuje sie lepiej, nawet wyskakuje z pidżamki hihi Maciek niegrzeczny i chory, szpryca w dupe 2xdziennie.
Mirell ciekawa byla jak rodzinka na ciąże - Z mojej strony wie tylko tatuś i rodzinka brata tzn od nas a tata pewnie sie juz wygadał reszcie, choc nasza rodzinka jest dziwna i specyficzna wiec nie wiem co i jak, ja informłam tych co chcialam. A eMka rodzina nie musiała czekac na nasze wiesci bo wystarczyło powiedziec tesciowej haha CB rabio jak sto uji
Emcia - brzuchol mam, nawet mnie w sklepie czasem miejsca ustapią Ale moim zdaniem bardziej to wyglada jak ciąża spożywcza hahaha
Noo, to tyle u nas.. Mam nadzieje ze moj "dobry stan" juz sie utrzyma i będę mogła częściej looknąc
Majucha jest cudna i cała mama, Twoja mąż nie czuje sie poszkodowany ??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 dni temu przez Lacrijka.
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #510301 przez fredeczka
Ja wlasnie kawke pije z synkiem ten moj trol rozlewa jeszcze sok po stole juz nie mam sil dzisiaj.Wczesniej na sniadanie wolal caly bochenek chleba i obgryzl prawie cala skore i slonecznik;)
Ja sie zastanawiam czy sie starac na przyszly miesiac czy nie dopiero na wiosne sama nie wiem ale jakby mi sie udalo znow zaciazyc w lutym to moglabym dZieciaka jedne urodziny robic hihi jaka oszczednosc by byla.
Ja sie zastanawiam czy sie starac na przyszly miesiac czy nie dopiero na wiosne sama nie wiem ale jakby mi sie udalo znow zaciazyc w lutym to moglabym dZieciaka jedne urodziny robic hihi jaka oszczednosc by byla.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 dni temu #510304 przez MoNiaaa
larca nie ma jak szybkie zejscie na ziemie:P
ja robilam wczesniej kilka testow i za kazdym razem byla jedna krecha a teraz dwie no zobaczymy ale teraz to juz jestem dobrej mysli ze sie udalo
testa narazie nie wrzuce bo aparat wziela moja siostra i dopiero po 4 stycznia go moze odzyszkam
ja robilam wczesniej kilka testow i za kazdym razem byla jedna krecha a teraz dwie no zobaczymy ale teraz to juz jestem dobrej mysli ze sie udalo
testa narazie nie wrzuce bo aparat wziela moja siostra i dopiero po 4 stycznia go moze odzyszkam