BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 dni temu #509798 przez MoNiaaa
moja Julka padla dzis o 18 :ohmy: :ohmy: nie wiem co sie jej stalo ale juz sie boje tego co w nocy bedzie..oby do 5 pospala bo pozniej do pracy ide :P

chyba mnie przekonalyscie i rano na szybciora sprobuje zrobic test jak wyjdzier jedna krecha to dopiero w sylwka nastepny!!!

jak mnie przedtem mulilo...myslalam ze cale auto pozygam i jesczze w korku stalismy..na szczescie po obiadku troche mi [przeszlo ale jakas zmarznieta jestem :(

a gdzie ferritka??pewnie zobaczyla II i padla z niedowierzania :side:

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 4 dni temu #509799 przez Dave
Nadzielibyście, muszę nadrobić :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 4 dni temu #509806 przez Mirella
Dave żeby tu być na bieżąco to trzeba sto razy dziennie przynajmniej zerknąć :lol:
12 lata 4 dni temu #509810 przez sylka
Mirella napisał:

Dave żeby tu być na bieżąco to trzeba sto razy dziennie przynajmniej zerknąć :lol:

Teraz to na pewno :D
12 lata 4 dni temu #509815 przez MoNiaaa
czeba przyznac ze ostatnio sie dzieje!!!i dobrze bo liubie jak jest z kim pogadac.jestem od 2.5 lat na forum ale nigdy az tak mnie nie pochlonelo :P

http

]
12 lata 4 dni temu #509818 przez Dave
Ja tam zerkam jak się da z telefonu, ale czasem się nie da :P

Dziś moja Maja uznała, że jestem chyba jedynym godnym jej człowiekiem. nie odstępowała na pół metra, wszystko ja, a jak ktoś się zbliżał to ryk.

Ja początkowo byłam ta prasująca. Teraz z tym gorzej. Majce i sobie wyjściowe prasnę, a mężowi to jakoś więcej. Ale nie przesadzam z tym. Szkoda mi czasu, którego i tam mam tyci, bo sterta prania na mnie już od dłuższego czasu warczy.

My ogólnie to chyba płodni jesteśmy, bo 3 pierwsze strzały zaliczyliśmy. Chciałabym mieć 3 dzieciątek, i może kiedyś się skusimy. Mój mąż to tak średnio, zobaczymy jak się życie ułoży.

12 lata 4 dni temu #509821 przez sylka
Mój cos oststnio średnio o 2 nawet mysli. Trzeba bedzie go przekabacić bo 2 na pewno muszę mieć :)
12 lata 4 dni temu #509824 przez Dave
Jednego to sobie nie wyobrażam.

12 lata 4 dni temu #509827 przez Dave
Babiczki, pytanie z kompletnie innej beczki.

Jak daję Majce mleko "kartonowe", to muszę je gotować?? Wieczorem robię jej kaszkę więc tak, ale poza tym? Bo mnie jakoś moja mama zamotała i gotuję, ale chyba nieprzetrzebienie. Oświećcie plisss...

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #509831 przez sylka
Jak uht to wystarczy podgrzac w mikrofali jak btelkowe te świeże tylko pasteryzowane too ugotować trzeba. Jak na uht robię kakao to tylko do mikrofali i dobre a jak mannę to gotuję już.

Ja tez jedynaka sobie nie wyobrażam i z czasem chciałabym 2.
12 lata 4 dni temu #509846 przez fredeczka
Ja nie dam rady nadrobic waszych wpisow.Czuje sie fatalnie dobrze ze do mamy pojechalam mam 38 goraczki i cisnienie okropnie niskie bo 104 na 65 a puls az 98!!!! Glowa mi peka gardlo boli jak nie wiem wlasnie pije polopiryne oby pomoglo.Mialam zatestowac jutro ale m kupil mi 1 test tylko i szkoda mi tak ze chyba zaczekam jeszcze o ciazy z Michalem dowiedzialam sie 8 marca w dzien kobiet :kiss:
12 lata 4 dni temu #509847 przez fredeczka
Sylka i co pije twoj dzieciak mleko z kartonu? moj mowi ze od krowy jest be i pije tylko od slonia (hipp) bo inne tez od krowy hihi
12 lata 4 dni temu #509849 przez Dave
Fredeczka - to kuruj się Kochana.

12 lata 4 dni temu #509881 przez Mirella
ja nigdy żadnego mleka Duśce nie gotowałam, dosłownie żadnego.

Fredeczka no nie bierz przykładu ze mnie zdrowiej :kiss:
12 lata 4 dni temu #509888 przez Dave
Fredeczka - tym bardziej mną się nie sugeruj, ze mnie już Mirella przykład wzięła i zdycha :silly: :silly:

Mirellko - Kochana zdrowiej nam jak najszybciej :side:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży