- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu #509798 przez MoNiaaa
moja Julka padla dzis o 18 nie wiem co sie jej stalo ale juz sie boje tego co w nocy bedzie..oby do 5 pospala bo pozniej do pracy ide
chyba mnie przekonalyscie i rano na szybciora sprobuje zrobic test jak wyjdzier jedna krecha to dopiero w sylwka nastepny!!!
jak mnie przedtem mulilo...myslalam ze cale auto pozygam i jesczze w korku stalismy..na szczescie po obiadku troche mi [przeszlo ale jakas zmarznieta jestem
a gdzie ferritka??pewnie zobaczyla II i padla z niedowierzania
chyba mnie przekonalyscie i rano na szybciora sprobuje zrobic test jak wyjdzier jedna krecha to dopiero w sylwka nastepny!!!
jak mnie przedtem mulilo...myslalam ze cale auto pozygam i jesczze w korku stalismy..na szczescie po obiadku troche mi [przeszlo ale jakas zmarznieta jestem
a gdzie ferritka??pewnie zobaczyla II i padla z niedowierzania
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu #509818 przez Dave
Ja tam zerkam jak się da z telefonu, ale czasem się nie da
Dziś moja Maja uznała, że jestem chyba jedynym godnym jej człowiekiem. nie odstępowała na pół metra, wszystko ja, a jak ktoś się zbliżał to ryk.
Ja początkowo byłam ta prasująca. Teraz z tym gorzej. Majce i sobie wyjściowe prasnę, a mężowi to jakoś więcej. Ale nie przesadzam z tym. Szkoda mi czasu, którego i tam mam tyci, bo sterta prania na mnie już od dłuższego czasu warczy.
My ogólnie to chyba płodni jesteśmy, bo 3 pierwsze strzały zaliczyliśmy. Chciałabym mieć 3 dzieciątek, i może kiedyś się skusimy. Mój mąż to tak średnio, zobaczymy jak się życie ułoży.
Dziś moja Maja uznała, że jestem chyba jedynym godnym jej człowiekiem. nie odstępowała na pół metra, wszystko ja, a jak ktoś się zbliżał to ryk.
Ja początkowo byłam ta prasująca. Teraz z tym gorzej. Majce i sobie wyjściowe prasnę, a mężowi to jakoś więcej. Ale nie przesadzam z tym. Szkoda mi czasu, którego i tam mam tyci, bo sterta prania na mnie już od dłuższego czasu warczy.
My ogólnie to chyba płodni jesteśmy, bo 3 pierwsze strzały zaliczyliśmy. Chciałabym mieć 3 dzieciątek, i może kiedyś się skusimy. Mój mąż to tak średnio, zobaczymy jak się życie ułoży.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu #509827 przez Dave
Babiczki, pytanie z kompletnie innej beczki.
Jak daję Majce mleko "kartonowe", to muszę je gotować?? Wieczorem robię jej kaszkę więc tak, ale poza tym? Bo mnie jakoś moja mama zamotała i gotuję, ale chyba nieprzetrzebienie. Oświećcie plisss...
Jak daję Majce mleko "kartonowe", to muszę je gotować?? Wieczorem robię jej kaszkę więc tak, ale poza tym? Bo mnie jakoś moja mama zamotała i gotuję, ale chyba nieprzetrzebienie. Oświećcie plisss...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #509831 przez sylka
Jak uht to wystarczy podgrzac w mikrofali jak btelkowe te świeże tylko pasteryzowane too ugotować trzeba. Jak na uht robię kakao to tylko do mikrofali i dobre a jak mannę to gotuję już.
Ja tez jedynaka sobie nie wyobrażam i z czasem chciałabym 2.
Ja tez jedynaka sobie nie wyobrażam i z czasem chciałabym 2.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 dni temu przez sylka.
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 4 dni temu #509846 przez fredeczka
Ja nie dam rady nadrobic waszych wpisow.Czuje sie fatalnie dobrze ze do mamy pojechalam mam 38 goraczki i cisnienie okropnie niskie bo 104 na 65 a puls az 98!!!! Glowa mi peka gardlo boli jak nie wiem wlasnie pije polopiryne oby pomoglo.Mialam zatestowac jutro ale m kupil mi 1 test tylko i szkoda mi tak ze chyba zaczekam jeszcze o ciazy z Michalem dowiedzialam sie 8 marca w dzien kobiet
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej