- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 2 dni temu #509247 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Monia Ja pamiętam że Ty bardzo płodna jesteś Ostatnio w pierwszym cyklu Ci sie udało, nie? Ale tez chyba testy nie wychodziły a ty i tak czułaś ze w ciąży jesteś? Dobrze pamiętam? MOze tym razem też tak jest...??? Trzymam kciuki
Julka Jak tam @ sie rozkręciła? W tym cyklu odpoczywasz? Kurcze 9 lat to bardzo duza róznica wieku... No ja mam taką samą...a niedługo Wiki skończy 10!!!
Chłopek Cudne chłopaki Twoje
Gosiu Czekasz na skierowanie od gina? To nic nie da bo badania i tak są płatne, jak masz kase to zrób jak najszybciej
Powiem Wam ze prawie 10 lat temu rodziłąm i wtedy wszystko szybkko ze mnie zeszło, po miesiacu wchodziłam w sowje dżinsy, byłąm chudsza niż teraz. NO ale miałam 23 lata... Teraz to nie wiem, co bedzie , ale mam to w d.... I tak jestem stara d...
Julka Jak tam @ sie rozkręciła? W tym cyklu odpoczywasz? Kurcze 9 lat to bardzo duza róznica wieku... No ja mam taką samą...a niedługo Wiki skończy 10!!!
Chłopek Cudne chłopaki Twoje
Gosiu Czekasz na skierowanie od gina? To nic nie da bo badania i tak są płatne, jak masz kase to zrób jak najszybciej
Powiem Wam ze prawie 10 lat temu rodziłąm i wtedy wszystko szybkko ze mnie zeszło, po miesiacu wchodziłam w sowje dżinsy, byłąm chudsza niż teraz. NO ale miałam 23 lata... Teraz to nie wiem, co bedzie , ale mam to w d.... I tak jestem stara d...
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 2 dni temu #509284 przez MoNiaaa
tak emka dobrze wszystko pamietasz z Julka tez zaszlam za pierwszym razem tzn raz sie troche zapedzilismy no i wpadlismy teraz sie udalo od razu ale czy az tyle sczecia mozna miec??ostatnio chyba bylam bardzioej pewna ze sie udalo teraz targaja mna watpliwosci jak stad do afryki!!!
nie wiem jak jutro do 16 wysiedze jak dzis do 13 mi ciezko do tego ten bol glowy zwariuje zaraz!!!czuje sie dzis jakbym byla za jakas szklana szyba...
a co do testow ostatnio tez po ok 5/6 dniach pokazala sie druga kreska ale jak bylam w szpitalu to polozna mi zasugerowala ze dlatego tak pozno test wyszedl bo z dzidzia bylo cos nie tak no i teraz to samo czyli znowu moze sie nie udac ciazy donosic???juz nie wiem jak mam to rozumiec? i chce isc do gina (jakby jednak byly II) tak zeby od razu widziec serduszko zeby nie przechodzic wszystkiego jesczze raz:(
nie wiem jak jutro do 16 wysiedze jak dzis do 13 mi ciezko do tego ten bol glowy zwariuje zaraz!!!czuje sie dzis jakbym byla za jakas szklana szyba...
a co do testow ostatnio tez po ok 5/6 dniach pokazala sie druga kreska ale jak bylam w szpitalu to polozna mi zasugerowala ze dlatego tak pozno test wyszedl bo z dzidzia bylo cos nie tak no i teraz to samo czyli znowu moze sie nie udac ciazy donosic???juz nie wiem jak mam to rozumiec? i chce isc do gina (jakby jednak byly II) tak zeby od razu widziec serduszko zeby nie przechodzic wszystkiego jesczze raz:(
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #509286 przez julka2404
Emka no tak nie pomyślałam przecież młody w sierpniu skończy 10 lat a nie 9
Jak się uda to Obie będziemy miały następnego jedynaka
Ja z pierwszym aniołkiem zaszłam w pierwszym cyklu starań, z drugim zaszłam w drugim cyklu starań a teraz chyba się popsułam bo drugi cykl zmarnowany
Jak się uda to Obie będziemy miały następnego jedynaka
Ja z pierwszym aniołkiem zaszłam w pierwszym cyklu starań, z drugim zaszłam w drugim cyklu starań a teraz chyba się popsułam bo drugi cykl zmarnowany
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 dni temu przez julka2404.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #509289 przez MoNiaaa
zawsze sa pozytywy i negatywy
bedziecie mogly sie cale oddac malenstwu a starszne tylko beda wam pomagac ))
emka ja mialam 21 lat jak Julke urodzilam a do figury nie wrocilam do teraz:( wiec wiek nie ma chyba znaczenia a ja tym bardziej sie doluje bo mloda jeszcze jestem a wstyd sie pokazac ..spodnicy nie mialam od ciazy z julka...na basenie wstyd najlpeiej jak mam koszulke na sobie nawet kotkich spodenek nie zakladam
bedziecie mogly sie cale oddac malenstwu a starszne tylko beda wam pomagac ))
emka ja mialam 21 lat jak Julke urodzilam a do figury nie wrocilam do teraz:( wiec wiek nie ma chyba znaczenia a ja tym bardziej sie doluje bo mloda jeszcze jestem a wstyd sie pokazac ..spodnicy nie mialam od ciazy z julka...na basenie wstyd najlpeiej jak mam koszulke na sobie nawet kotkich spodenek nie zakladam
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #509304 przez MoNiaaa
do gina pojde ale po 7tc mam nadzieje ze zobacze serduszko bo zwariuje!!!
i znowu jak tak z wami pisze to znowu mam ochote zrobic test..ale wczoraj robilam wiec czy jest sens robic go jutro???
dobrze ze sie zaopatrzylam i nie wydalam majatku na te testy bo 5 kupilam za 10 zl wiec w miare ok jeszcze 3 mi zostaly!!!jak nie bede w ciazy to sie tak nawale na sylwka ze mnie maz nie pozna!!!!
ja ostatnio mam problem bo duzo sikam w nocy wiec pewnie moj mocz po poludniu czy rano jest taki sam a najlepiej by bylo jakby przez dluzszy czas nie sisiac...kiedys nawet o 5 rano nasikalam schowalam pojemnik i test zrobilam rano
sory ze was tak zameczam ale taka moja natura jak czegos chce bardzo to cigle o tym mowie...dobrze ze wy jestescie bo moj M by sie juz dawno wyniosl jakbym codziennie mu tak nawijala
i znowu jak tak z wami pisze to znowu mam ochote zrobic test..ale wczoraj robilam wiec czy jest sens robic go jutro???
dobrze ze sie zaopatrzylam i nie wydalam majatku na te testy bo 5 kupilam za 10 zl wiec w miare ok jeszcze 3 mi zostaly!!!jak nie bede w ciazy to sie tak nawale na sylwka ze mnie maz nie pozna!!!!
ja ostatnio mam problem bo duzo sikam w nocy wiec pewnie moj mocz po poludniu czy rano jest taki sam a najlepiej by bylo jakby przez dluzszy czas nie sisiac...kiedys nawet o 5 rano nasikalam schowalam pojemnik i test zrobilam rano
sory ze was tak zameczam ale taka moja natura jak czegos chce bardzo to cigle o tym mowie...dobrze ze wy jestescie bo moj M by sie juz dawno wyniosl jakbym codziennie mu tak nawijala
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 2 dni temu #509317 przez emka
Julka Ja w tą ostania ciążę zaszłam w 4 cyklu a Wiki to wpadka, potem w 1 czy 2 cylku się udawałao:) Ale do pół roku to norma Jakoś kurde ciężoko trafić :_) No i jak jest spinka to też przeszkadza, ja ten 4 cykl odpuściłam i sie udało Chociaż w rzekome dni płodne nie było mnie w domu i nie byłao tern teges ....
Monia No zaciskam
Monia No zaciskam
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 2 dni temu #509322 przez chłopek
myy o ksawcia 9 miesiecy sie staralismy, a moja sis wpadłą sobie za pierwszym razem mój brat tak samo. z sebusiem szybko poszło:) z nastepnym zobaczymy bo jak narazie biore tabsy, wiem ze jak sie odstawi to duza szansa na zajsie jest, moja siostra twierdzi ze ciezko później zajsc w ciaze
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 2 dni temu #509325 przez gosia28
julka ja to sama zgłupiałam, no niby chyba, że wówczas kompleks mi zrobi- badanie ginekologiczne, usg, pobierze wymazy plus wypisze skierowanie na badania. Tylko właśnie, że te przeciwciała niby się robi od razu. Bynajmniej jak wcześniej chodziłam do podobno specjalisty od niepładności to on dał takie skierowanie na te kardiolipiny pomimo, że byłam wówczas ponad 1,5 roku po pierwszym poronieniu, więc wygląda na to, że ma to jakieś znaczenie diagnostyczne, skoro mu było potrzebne to badanie. Za skomplikowane to wszytsko dla mnie i sama nie wiem co robić, przede wszystkim jakiemu lekarzowi zaufać.
emka- wczoraj byłam u niego z mężem tak na rozmowie, kazał mi wpaść do siebie do dyżurki w szpitalu pogadać co i jak. Zawsze chodziłam do niego do domu na wizyty, a teraz mi powiedział, żebym przyszła do ośrodka to mi wypisze z tamtąd skierowanie na badania bo niby, że są dość drogie.
emka- wczoraj byłam u niego z mężem tak na rozmowie, kazał mi wpaść do siebie do dyżurki w szpitalu pogadać co i jak. Zawsze chodziłam do niego do domu na wizyty, a teraz mi powiedział, żebym przyszła do ośrodka to mi wypisze z tamtąd skierowanie na badania bo niby, że są dość drogie.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 dni temu #509341 przez MoNiaaa
kolejny raz p[otwierdza sie : ze co lekarz to teoria
a ja czuje sie coraz gorzej!!! odkad tu pracuje to przynajmniej kilka razy w miesiacu cos mnie lapie...siedze przy ciagle otwierajacych sie drzwiach wiec zimno to sie dogrzewam farelka i pewnie daltego ciagle chora jestem!!!
dzis mi glowa peka i jescze niedobrze mi sie zaczyna robic..bleee zeby to chociaz zwiastowalo II to wytrzymam a jak zowu jakies przeziebienie to ile mozna!!!?
jesczez na koniec dniowki dostawa mi przyszla
a ja czuje sie coraz gorzej!!! odkad tu pracuje to przynajmniej kilka razy w miesiacu cos mnie lapie...siedze przy ciagle otwierajacych sie drzwiach wiec zimno to sie dogrzewam farelka i pewnie daltego ciagle chora jestem!!!
dzis mi glowa peka i jescze niedobrze mi sie zaczyna robic..bleee zeby to chociaz zwiastowalo II to wytrzymam a jak zowu jakies przeziebienie to ile mozna!!!?
jesczez na koniec dniowki dostawa mi przyszla
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 2 dni temu #509400 przez Agusia83
Monia, ja tez bym zrobila test...niby sie mowi, ze powinno sie zrobic 2 dni po pierwszym..ale ja bym spychicznie nie wytrzymala
nie wmawiaj sobie takich pierdul, ze z dzizia cos nie tak...rowniez dobrze mogla Ci sie przesunac owulka i byc troche pozniej...ja teraz tak mialam...maluszek ciagle byl mlodszy o 6 dni niz by wskazywala na to data OM..a jednak w 14tc na usg okazalo sie, ze maluch wsio nadrobil
Uwazaj na siebie na tych przeciagach, bo z tym nie ma zartow, mozesz sie nabawic klopotow ze stawami, nie mowiac juz o kregoslupie, czy zapaleniu pluc, oskrzeli.
Ja tez mam bardzo zywotna dziewczynke, ktora ciagle cos broi..i jak sie czesc kolezanek dowiedziala z pracy, ze jestem w ciazy, to byly gadki, jak ja sobie poradze z takimi maluchami..bedzie mi bardzo ciezko itd, idt...moze i prawda...ale jakos dam rade, 2, 3 lata i dzieciaki beda podchowane
Odnosnie roznicy wieku, to jedna z moich olezanek miala 12 lat...ale jakos dala rade...cora bardzo jej pomagala i pomaga nadal przy synku...a roznica miedzy moja chrzesnica a jej bratem wynosi 21...i tez jest ok
na dzieci nigdy nie jest za pozno
nie wmawiaj sobie takich pierdul, ze z dzizia cos nie tak...rowniez dobrze mogla Ci sie przesunac owulka i byc troche pozniej...ja teraz tak mialam...maluszek ciagle byl mlodszy o 6 dni niz by wskazywala na to data OM..a jednak w 14tc na usg okazalo sie, ze maluch wsio nadrobil
Uwazaj na siebie na tych przeciagach, bo z tym nie ma zartow, mozesz sie nabawic klopotow ze stawami, nie mowiac juz o kregoslupie, czy zapaleniu pluc, oskrzeli.
Ja tez mam bardzo zywotna dziewczynke, ktora ciagle cos broi..i jak sie czesc kolezanek dowiedziala z pracy, ze jestem w ciazy, to byly gadki, jak ja sobie poradze z takimi maluchami..bedzie mi bardzo ciezko itd, idt...moze i prawda...ale jakos dam rade, 2, 3 lata i dzieciaki beda podchowane
Odnosnie roznicy wieku, to jedna z moich olezanek miala 12 lat...ale jakos dala rade...cora bardzo jej pomagala i pomaga nadal przy synku...a roznica miedzy moja chrzesnica a jej bratem wynosi 21...i tez jest ok
na dzieci nigdy nie jest za pozno
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 dni temu #509420 przez julka2404
Prawda co lekarz to inna teoria
Monia ja też tak się nawale że jakoś mnie mąż do domu zaprowadzi
Dziewczyny ja wiem, bez spiny i dzidzia będzie- tylko te cholerne zastrzyki codziennie trzeba robić .I jak tu nie myśleć że znowu dwa miechy w plecy
Już nie przynudzam
Monia ja też tak się nawale że jakoś mnie mąż do domu zaprowadzi
Dziewczyny ja wiem, bez spiny i dzidzia będzie- tylko te cholerne zastrzyki codziennie trzeba robić .I jak tu nie myśleć że znowu dwa miechy w plecy
Już nie przynudzam