- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 dzień temu #508966 przez gosia28
ja tak miałam, tylko rachunki były ogromne, za połączenia z internetem z mojego tel i męża przyszło nam coś już nie pamiętam koło 300 zł. I najlepsze bo jak sprawdzałam biling to połączenia były nawet o 3.00 w nocy, złożyłam reklamacje, powiedzielim mi, że tel. sam może się łączyć z internetem (nie rozumiem ale ok.), że taki niby mam typ telefonu (nokia lumia 710). Skończyło się tak, że anulowali nam te koszty w zamian, że się zdecydowaliśmy na dobrowolne podjęcie pakietów internetowych, finansowo to jeden piernik, no ale przynajmniej mogę korzystać teraz z neta w telefonie.
Temat został zablokowany.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #508980 przez sylka
to raczej masz już końcówkę. Pamietam że pierwsze tyg to miałam okropne obfite i póniejsze pierwsze 2 @ to istny wylew.
Teraz te @ po luteinie mam jakieś skąpe bardziej plamienia i bezbolesne (nawet przed nie bolą jajniki jak kiedyś) Wczęsniej zawsze 2 dni przed okropne bóle miałam i pierwsze 2 dni to masakra nie do życia byłam. A teraz nic jakbym nie musiała co jakiś raz pójśc do łazienki to bym nie wiedziałą że @ mam. Nie wiem czy to sprawka progesteronu czy co.
Teraz te @ po luteinie mam jakieś skąpe bardziej plamienia i bezbolesne (nawet przed nie bolą jajniki jak kiedyś) Wczęsniej zawsze 2 dni przed okropne bóle miałam i pierwsze 2 dni to masakra nie do życia byłam. A teraz nic jakbym nie musiała co jakiś raz pójśc do łazienki to bym nie wiedziałą że @ mam. Nie wiem czy to sprawka progesteronu czy co.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 dzień temu przez sylka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 1 dzień temu #508998 przez Dave
U mnie to paczka za paczką szła.
A moje zdrówko???? Do dupy...
A jeszcze dziś ekipa budowlana, między innymi robiła właz na strych. Czyli rozpierniczali sufit i tyle kurzu i bajzlu, że nie wiem jak tu funkcjonować i wyzdrowieć.
A jutro c.d.
A moje zdrówko???? Do dupy...
A jeszcze dziś ekipa budowlana, między innymi robiła właz na strych. Czyli rozpierniczali sufit i tyle kurzu i bajzlu, że nie wiem jak tu funkcjonować i wyzdrowieć.
A jutro c.d.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 1 dzień temu #509020 przez Dave
Mirella - póki co to bardziej potrzeba. w jednym pokoju w 4 się nie będę gnieździć, a że dwa strychy straszyły to już przypominają pokoje No i resztę też trzeba jakoś ogarnąć. Bo poprzednicy to tu taka manianę odwalili, że masakra.
A swoje, to stoi na etapie fundamentów, które są spieprzone. nie mam sily po sądach latać.
I teraz czekają na przypływ gotówki, tylko tej ciągle ubywa
A swoje, to stoi na etapie fundamentów, które są spieprzone. nie mam sily po sądach latać.
I teraz czekają na przypływ gotówki, tylko tej ciągle ubywa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 23 godzin temu #509064 przez iwonta_kg
Mirelka fajnie by bylo gdybyś sie wybudowała w Kołobrzegu:) chociaż teraz co chwilę nowe osiedla robia i jest ogromny wybór w mieszkaniach.
Do mnie wczoraj powinna @ przyjsc ale chyba jakos jej nie po drodze...
Zaraz do pracy. Buuu... Ja chce spowrotem do łóżka:(
Do mnie wczoraj powinna @ przyjsc ale chyba jakos jej nie po drodze...
Zaraz do pracy. Buuu... Ja chce spowrotem do łóżka:(
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 22 godzin temu #509071 przez MoNiaaa
Mirella wymiatasz z ta teoria bociana...
iwonka ja juz w pracy od godziny siedze ;/ a mialam kiepska noc bo Julka sie obudzila i przyszla do nas a w 3 na naszym "lozu" ciezko sie pomiescic jesczez Julka zawsze do mnie przyklejona i mnie kopie z kazdej strony do tego ona z balonem spi wiec co sie obruci to nie dosc ze sie tucze ten balon to po glowie nim obrywam...
zdjecia slodkie
Julka jak wczoraj Sebe zobaczyla tego spiacego to powiedziala "to ja jestem"
melduje ze @ nadal nie ma ale od rana czuje ze przyjdzie hmm nie wiem jak to opisac dziwne uczucie jakby wysiala w powietrzu chyba ze to zludne tylko odczucie i w koncu zobacze to dwie krechy narazie wqrzylam sie na te testy wiec do niedzieli daje spokoj
iwonka ja juz w pracy od godziny siedze ;/ a mialam kiepska noc bo Julka sie obudzila i przyszla do nas a w 3 na naszym "lozu" ciezko sie pomiescic jesczez Julka zawsze do mnie przyklejona i mnie kopie z kazdej strony do tego ona z balonem spi wiec co sie obruci to nie dosc ze sie tucze ten balon to po glowie nim obrywam...
zdjecia slodkie
Julka jak wczoraj Sebe zobaczyla tego spiacego to powiedziala "to ja jestem"
melduje ze @ nadal nie ma ale od rana czuje ze przyjdzie hmm nie wiem jak to opisac dziwne uczucie jakby wysiala w powietrzu chyba ze to zludne tylko odczucie i w koncu zobacze to dwie krechy narazie wqrzylam sie na te testy wiec do niedzieli daje spokoj