BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 dzień temu #508966 przez gosia28
ja tak miałam, tylko rachunki były ogromne, za połączenia z internetem z mojego tel i męża przyszło nam coś już nie pamiętam koło 300 zł. I najlepsze bo jak sprawdzałam biling to połączenia były nawet o 3.00 w nocy, złożyłam reklamacje, powiedzielim mi, że tel. sam może się łączyć z internetem (nie rozumiem ale ok.), że taki niby mam typ telefonu (nokia lumia 710). Skończyło się tak, że anulowali nam te koszty w zamian, że się zdecydowaliśmy na dobrowolne podjęcie pakietów internetowych, finansowo to jeden piernik, no ale przynajmniej mogę korzystać teraz z neta w telefonie.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Temat został zablokowany.
12 lata 1 dzień temu #508971 przez gosia28
krwawienie to wygląda tak, że np. nie mam 2 dni a potem mnie brzuch i krzyże pobolewają okresowo no i pojawia się lekkie krwawienie, a potem znów spokój na dzień lub dwa

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #508980 przez sylka
to raczej masz już końcówkę. Pamietam że pierwsze tyg to miałam okropne obfite i póniejsze pierwsze 2 @ to istny wylew.
Teraz te @ po luteinie mam jakieś skąpe bardziej plamienia i bezbolesne (nawet przed nie bolą jajniki jak kiedyś) Wczęsniej zawsze 2 dni przed okropne bóle miałam i pierwsze 2 dni to masakra nie do życia byłam. A teraz nic jakbym nie musiała co jakiś raz pójśc do łazienki to bym nie wiedziałą że @ mam. Nie wiem czy to sprawka progesteronu czy co.
12 lata 1 dzień temu #508984 przez Dave
sylka - przypomniałaś mi moje pierwsze poporodowe @. Masakra. Istny potop i mega ból.

Ja karmiłam 7,5 miesiąca a @ przyszła jakoś po 8 miesiącach.

Gosiu- mam nadzieję, że jak najszybciej nadejdzie @ Mimo, że tak ja źle wspominamy.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 1 dzień temu #508988 przez sylka
Dave u mnie to samo potop że aż strach było z dzieckiem na spacer wyjść bo ledwo wyszłam z łazienki to do niej wracałam :P

A jak Twoje zdrówko, coś lepiej po lekach?
12 lata 1 dzień temu #508993 przez Agusia83
To ja strasznie kwrwawilam..tych wielgachnych opakowan podpasek zuzylam az 10....
12 lata 1 dzień temu #508998 przez Dave
U mnie to paczka za paczką szła.

A moje zdrówko???? Do dupy...

A jeszcze dziś ekipa budowlana, między innymi robiła właz na strych. Czyli rozpierniczali sufit i tyle kurzu i bajzlu, że nie wiem jak tu funkcjonować i wyzdrowieć.

A jutro c.d.

12 lata 1 dzień temu #509000 przez Mirella
Dave podziwiam Twoją cierpliwość do tego remontu, ale potem efekty do pozazdroszczenia będą :)
12 lata 1 dzień temu #509006 przez Dave
Mirellko - oby. Bardziej by mnie cieszyło jakbym swoje remontowała, a dokładniej budowała.
Tu efekt nigdy nie będzie taki jaki bym sobie wymarzyła.

12 lata 1 dzień temu #509013 przez Mirella
no ja też bym się najbardziej cieszyła jakbym swoje budowała, najchętniej w Kołobrzegu :) ale jak się złapałaś za ten remont to chyba masz jakąś wizję :lol:
12 lata 1 dzień temu #509014 przez sylka
Dave a ja nie mogę się doczekać remontu u nas :P :)
12 lata 1 dzień temu #509020 przez Dave
Mirella - póki co to bardziej potrzeba. w jednym pokoju w 4 się nie będę gnieździć, a że dwa strychy straszyły to już przypominają pokoje :P No i resztę też trzeba jakoś ogarnąć. Bo poprzednicy to tu taka manianę odwalili, że masakra.

A swoje, to stoi na etapie fundamentów, które są spieprzone. nie mam sily po sądach latać.

I teraz czekają na przypływ gotówki, tylko tej ciągle ubywa :angry:

12 lata 1 dzień temu #509034 przez chłopek
My też remontujemy nie swoje ale może jednak wujek nam to sprzeda. Gosiu siostrze reklamacji nie uznali
12 lata 23 godzin temu #509064 przez iwonta_kg
Mirelka fajnie by bylo gdybyś sie wybudowała w Kołobrzegu:) chociaż teraz co chwilę nowe osiedla robia i jest ogromny wybór w mieszkaniach.

Do mnie wczoraj powinna @ przyjsc ale chyba jakos jej nie po drodze...

Zaraz do pracy. Buuu... Ja chce spowrotem do łóżka:(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 22 godzin temu #509071 przez MoNiaaa
Mirella wymiatasz z ta teoria bociana...:)

iwonka ja juz w pracy od godziny siedze ;/ a mialam kiepska noc bo Julka sie obudzila i przyszla do nas a w 3 na naszym "lozu" ciezko sie pomiescic jesczez Julka zawsze do mnie przyklejona i mnie kopie z kazdej strony do tego ona z balonem spi wiec co sie obruci to nie dosc ze sie tucze ten balon to po glowie nim obrywam...

zdjecia slodkie :):)
Julka jak wczoraj Sebe zobaczyla tego spiacego to powiedziala "to ja jestem" :side:

melduje ze @ nadal nie ma ale od rana czuje ze przyjdzie hmm nie wiem jak to opisac dziwne uczucie jakby wysiala w powietrzu chyba ze to zludne tylko odczucie i w koncu zobacze to dwie krechy :unsure: narazie wqrzylam sie na te testy wiec do niedzieli daje spokoj

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży